Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 12021 - 12040 Napsat příspěvek
reaguje na: speta.jr
Nahodou 3-4 dilnou miniserii si z toho dovedu predstavit uplne v pohode. Prvni dil expozice Pam a Tommy, druhy dil kradez, treti dil skandal a zacatek soudu, ctvrty dil finale
809270
Nahodou 3-4 dilnou miniserii si z toho dovedu predstavit uplne v pohode. Prvni dil expozice Pam a Tommy, druhy dil kradez, treti dil skandal a zacatek soudu, ctvrty dil finale
809234
3 0
reagují: pytlik
reagovat
reaguje na: RainMakeR
JE to dobry, ale na konci je psano "series" takze i pro me prekvapive to neni film a nechapu, co tam budou resit.
809234
JE to dobry, ale na konci je psano "series" takze i pro me prekvapive to neni film a nechapu, co tam budou resit.
809233
4 0
reagují: MeaCulpa
reagovat

Pam a Tommy trailer

link

tvl boží !! Seth Rogen a Nick Offerman v super muletech!! Musím to vidět ASAP :D:D8)
809233
https://www.youtube.com/watch?v=MDXH_X-YbpM&ab_channel=ONEMedia tvl boží !! Seth Rogen a Nick Offerman v super muletech!! Musím to vidět ASAP *:D**:D**8)*
Pam a Tommy trailer
3 -3
reagují: (=LIFTY=), speta.jr
reagovat
to len tak mimochodom, už vyšli recenzie na nový film PTAndersona, licorice pizza
95 metascore
100% rotteny score 9.2
809190
to len tak mimochodom, už vyšli recenzie na nový film PTAndersona, licorice pizza 95 metascore 100% rotteny score 9.2
11 0
reagovat
reaguje na: Ne__Ty
s každým shlednutím traileru v kině mě ten film čím dál víc a víc přitahuje a fakt si moc přeju ať je to filmová bomba a spolu se Spidermanem filmy roku !!!
809178
s každým shlednutím traileru v kině mě ten film čím dál víc a víc přitahuje a fakt si moc přeju ať je to filmová bomba a spolu se Spidermanem filmy roku !!!
809141
7 0
reagovat

Rocky IV Slycut

Moje srdcovka z dětství. To nejlepší zůstalo a nejhorší zmizelo (ten votravnej robot). Hraje se trochu na vážnější notu, ale žádný drastický změny se nekonají. Fanoušci úchvatných přepisů si taky přijdou na své. Za mě velká spokojenost. P.S. Ludmilla Drago ftw.
809158
Moje srdcovka z dětství. To nejlepší zůstalo a nejhorší zmizelo [spoiler](ten votravnej robot)[/spoiler]. Hraje se trochu na vážnější notu, ale žádný drastický změny se nekonají. Fanoušci úchvatných přepisů si taky přijdou na své. Za mě velká spokojenost. P.S. Ludmilla Drago ftw.
Rocky IV Slycut
4 -1
reagovat
V Imaxu je ten trailer výbornej.
809146
V Imaxu je ten trailer výbornej.
3 -1
reagovat
reaguje na: Muf
Přesně tak. Za Laurence bych byl radši, Yahya mě naštěstí dokázal oslovit, takže mu (i scénáři) šanci dám. Působí na mě charismatičtěji než Washington jr. 
809145
Přesně tak. Za Laurence bych byl radši, Yahya mě naštěstí dokázal oslovit, takže mu (i scénáři) šanci dám. Působí na mě charismatičtěji než Washington jr. 
809144
2 0
reagovat
reaguje na: Ne__Ty
jj v kině to působí parádně (asi o tisic procent víc než doma), až mě to překvapilo, hlavně když se ozve klasická hudba a jsou tam ty rychle nastříhaný záběry. Jediný co mě vždy vytrhne je "young Morpheus" 
809144
jj v kině to působí parádně (asi o tisic procent víc než doma), až mě to překvapilo, hlavně když se ozve klasická hudba a jsou tam ty rychle nastříhaný záběry. Jediný co mě vždy vytrhne je "young Morpheus" 
809141
4 0
reagují: Ne__Ty
reagovat
Za mě nakonec trailer roku. Vyzrálo to ve mně za dva měsíce neskutečně. Když jsem to pak viděl v kině, žasl jsem. Těším se na to víc než na Spider-Mana. :+
809141
Za mě nakonec [url=https://www.youtube.com/watch?v=9ix7TUGVYIo]trailer roku[/url]. Vyzrálo to ve mně za dva měsíce neskutečně. Když jsem to pak viděl v kině, žasl jsem. Těším se na to víc než na Spider-Mana. *:+*
9 0
reagují: RainMakeR, Muf
reagovat
Po letech jsme si pustil Lék pro Lorenza a speciálně v tyto dny na mně působil ještě více než před lety. Večer se podívám na Čas probuzení.
809119
Po letech jsme si pustil [url=https://www.csfd.cz/film/6721-lek-pro-lorenza/prehled/]Lék pro Lorenza[/url] a speciálně v tyto dny na mně působil ještě více než před lety. Večer se podívám na Čas probuzení.
3 -2
reagovat

Poslední noc v Soho

Mě se to líbilo. Jak už tady někdo psal, tak si to Wright natočil pro sebe, stejně jako si del Toro udělal Purpurový vrch. Fandové to budou milovat, normálním divákům to sedne tak napůl a komerčně to propadne. Je to velká škoda, ale na to aby film vydělal nějaké větší peníze by musel být přístupnější. Po režisérské stránce je to lahůdka. Vizuálně, esteticky, hudebně je to vyladěné do posledního detailu. Vynikající práce se světlem a barvami. Hlavní dvě herečky parádní. Já osobně s filmem mám dva menší problémy. Za prvé mi nesedl poslední příběhový akt - ne že by byl špatný jen mi přišel trochu přepálený. Za druhé mi vůbec nesedl Matt Smith, který až moc vypadá a působí jako slizák a já nevěřil, že by nějaká postava se nechala okouzlit jeho povahou. Filmu by prospělo kdyby byl trochu kratší a údernější. Nicméně jsem se dobře bavil a někdy to rád uvidím znovu kvůli talentovaným a krásným herečkám v hlavních rolích. 7-7,5/10
809073
Mě se to líbilo. Jak už tady někdo psal, tak si to Wright natočil pro sebe, stejně jako si del Toro udělal Purpurový vrch. Fandové to budou milovat, normálním divákům to sedne tak napůl a komerčně to propadne. Je to velká škoda, ale na to aby film vydělal nějaké větší peníze by musel být přístupnější. Po režisérské stránce je to lahůdka. Vizuálně, esteticky, hudebně je to vyladěné do posledního detailu. Vynikající práce se světlem a barvami. Hlavní dvě herečky parádní. Já osobně s filmem mám dva menší problémy. Za prvé mi nesedl poslední příběhový akt - ne že by byl špatný jen mi přišel trochu přepálený. Za druhé mi vůbec nesedl Matt Smith, který až moc vypadá a působí jako slizák a já nevěřil, že by nějaká postava se nechala okouzlit jeho povahou. Filmu by prospělo kdyby byl trochu kratší a údernější. Nicméně jsem se dobře bavil a někdy to rád uvidím znovu kvůli talentovaným a krásným herečkám v hlavních rolích. 7-7,5/10
Poslední noc v Soho
4 -3
reagovat
reaguje na: Snipsley
Ještě se mi doma válí CE této špatné MMO :D
809005
Ještě se mi doma válí CE této špatné MMO *:D*
808995
1 -3
reagovat

Star Wars

Nechápu, kde je problém. Tohle ať se natáhne na 120 minut a máte z kin miliardu, ez.. link

Edit: yes, ještě tohle si pamatuju, tento trailer jsem měl nejradši link
808995
Nechápu, kde je problém. Tohle ať se natáhne na 120 minut a máte z kin miliardu, ez.. https://youtu.be/hWFzfQs7vmk Edit: yes, ještě tohle si pamatuju, tento trailer jsem měl nejradši https://youtu.be/2bmsNa9GOR0
Star Wars
9 0
reagují: Clavius
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
No ale tohle překvapení  co mě nepřekvapí mě teda pěkně sere. Ale v kině to stejné bude epicka scéna se super epickou hudbou u které budu brečet štěstím a dojetím. :D
808922
No ale tohle překvapení  co mě nepřekvapí mě teda pěkně sere. Ale v kině to stejné bude epicka scéna se super epickou hudbou u které budu brečet štěstím a dojetím. *:D*
808919
1 -2
reagovat
Nebo že Tobeyho vytáhne Strange v momentě, kdy se chystal na svůj slavný emo dance:D
808919
Nebo že Tobeyho vytáhne Strange v momentě, kdy se chystal na svůj slavný emo dance*:D*
7 -1
reagují: RainMakeR
reagovat
To se budou všichni divit až v tom filmu třeba taky vůbec nebudou :D
808917
To se budou všichni divit až v tom filmu třeba taky vůbec nebudou *:D*
3 -1
reagovat
reaguje na: speta.jr
Jen aby se pak lidi netěšili na bezmála týmovku, když oni tam budou mít tipuji jen krátké cameo. 
808911
Jen aby se pak lidi netěšili na bezmála týmovku, když oni tam budou mít tipuji jen krátké cameo. 
808910
3 -1
reagovat
reaguje na: Attikus
Ano i ne, pokud by ty dva kluky vytahli uz v traileru, tak to proda vsechny listky a bude covidovy rekord.
808910
Ano i ne, pokud by ty dva kluky vytahli uz v traileru, tak to proda vsechny listky a bude covidovy rekord.
808908
6 0
reagují: HAL
reagovat

Spidey NWH trailer

link
Ak je to pravda, dávam palec hore za taký prístup :+
808908
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=490719772422606&id=100044537615227&m_entstream_source=feed_mobile Ak je to pravda, dávam palec hore za taký prístup *:+*
Spidey NWH trailer
3 -4
reagují: speta.jr
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se