Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 12021 - 12040 Napsat příspěvek
Každý chce být John Wick, po Odenkirkovi teď už i Adrien Brody... a trailer vůbec nevypadá zle.
Clean zjevně nebude mít tak epicky promakanou choreografii jako Wick a Nobody, ale stejně mé béčka milující srdéčko plesá když vidím jak se Brody ohání zakrváceným hasákem.
Kdysi v Predátorech mi tenhle charakterní herec připadal jako solidní miscast, ale tady mi jako nasraný popelář sedí o dost víc... což bude nejspíš i tím že si k tomuhle i sám psal scénář.
812490
Každý chce být John Wick, po Odenkirkovi teď už i Adrien Brody... a [url=https://www.youtube.com/watch?v=G747avZgnSc]trailer [/url]vůbec nevypadá zle. Clean zjevně nebude mít tak epicky promakanou choreografii jako Wick a Nobody, ale stejně mé béčka milující srdéčko plesá když vidím jak se Brody ohání zakrváceným hasákem. Kdysi v Predátorech mi tenhle charakterní herec připadal jako solidní miscast, ale tady mi jako nasraný popelář sedí o dost víc... což bude nejspíš i tím že si k tomuhle i sám psal scénář.
5 -2
reagovat
reaguje na: studo
:+
812485
*:+*
812468
2 0
reagovat
reaguje na: duro
To nestojí za tvůj čas, je to slaboučký
812472
To nestojí za tvůj čas, je to slaboučký
812470
1 -1
reagovat

Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Tak… a po Spideym plynule přecházíme na hype na dvojku Doktora. Tady věřím (i přes ty přetáčky) Raimimu o poznání více než Wattsovi. Ale postavy jako Sleepwalker, D’Spayre nebo Rintrah jsem tam fakt nečekal. Tohle bude síla udržet pohromadě. :o
812471
Tak… a po Spideym plynule přecházíme na hype na [url=https://media.entertainmentearth.com/assets/images/838c3ef1e43f4eadaf5160b66e29472bxl.jpg]dvojku Doktora[/url]. Tady věřím (i přes ty přetáčky) Raimimu o poznání více než Wattsovi. Ale postavy jako [spoiler][url=https://media.entertainmentearth.com/assets/images/006e99f0aed24489b7c99f9753069db6xl.jpg]Sleepwalker[/url], [url=https://media.entertainmentearth.com/assets/images/ed1f738fff2c4389b270a24cfbfd2b33xl.jpg]D’Spayre[/url] nebo [url=https://media.entertainmentearth.com/assets/images/b61db9a94d09431bbe059812489ebe92xl.jpg]Rintrah[/url][/spoiler] jsem tam fakt nečekal. Tohle bude síla udržet pohromadě. *:o*
Doctor Strange in the Multiverse of Madness
3 -1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Ja uvažujem, že pozriem Stanku aj v tej Absentii na Amazone.
812470
Ja uvažujem, že pozriem Stanku aj v tej Absentii na Amazone.
812318
2 -1
reagují: TedGeorge
reagovat
tak TOTO vyzera bonkers :D:+
812468
tak [url=https://www.youtube.com/watch?v=wqbZlAEUb5w]TOTO[/url] vyzera bonkers *:D**:+*
2 -2
reagují: HAL
reagovat

Paroží

Ten film má skvělé trailery. Bohužel jako film je o dost slabší. Až je mi trochu líto, že se tomu filmu upsal jako režisér Scott Cooper. Samotný film má luxusní atmosféru. Tolik deprese na jednom místě, plus celková vizuální stránka - mokra, bláto, špína, krev a další šťavnaté věci. Po příběhové stránce to moc dobře nešlape, nemá to moc zajímavé postavy a to jak postavy přemýšlí a uvažují dost bolí. Na film jsem se těšil a mrzí mě, že mi to nesedlo. 6/10

PS: Ta příšera je dobře udělaná. 
812460
Ten film má skvělé trailery. Bohužel jako film je o dost slabší. Až je mi trochu líto, že se tomu filmu upsal jako režisér Scott Cooper. Samotný film má luxusní atmosféru. Tolik deprese na jednom místě, plus celková vizuální stránka - mokra, bláto, špína, krev a další šťavnaté věci. Po příběhové stránce to moc dobře nešlape, nemá to moc zajímavé postavy a to jak postavy přemýšlí a uvažují dost bolí. Na film jsem se těšil a mrzí mě, že mi to nesedlo. [b]6/10[/b] PS: Ta příšera je dobře udělaná. 
Paroží
1 -2
reagovat
reaguje na: Clavius
Vypadá jako fajn oddychovka, na kterou můžeš vzít holčinu a ona bude spokojená, protože tam bude sexy Tatum a Pitt.
812459
Vypadá jako fajn oddychovka, na kterou můžeš vzít holčinu a ona bude spokojená, protože tam bude sexy Tatum a Pitt.
812422
3 -2
reagovat
reaguje na: dreamy
tvl to je boží :D:D:D:D:D:D
812450
tvl to je boží *:D**:D**:D**:D**:D**:D*
812447
1 -1
reagovat
THE LOST CITY Trailer s Tatuma a Bullock mi bylo trapno ale to cameo Pitta co je propaleno ptz lepší material tam asi nemaj:D to je epic
812447
[url=https://youtu.be/CChz9LX6wiA]THE LOST CITY Trailer [/url]s Tatuma a Bullock mi bylo trapno ale to cameo Pitta co je propaleno ptz lepší material tam asi nemaj*:D* to je epic
5 -2
reagují: RainMakeR
reagovat
reaguje na: Ne__Ty
Myslím, že Reynolds momentálně nemá potřebu o role "usilovat."

Ale jo, tváří se to jako příjemná jednohubka. :+
812433
Myslím, že Reynolds momentálně nemá potřebu o role "usilovat." Ale jo, tváří se to jako příjemná jednohubka. *:+*
812429
1 -3
reagovat
Nedivil bych se, kdyby o roli usiloval Reynolds, ale tak nějak jsem radši za Tatuma. :D
812429
Nedivil bych se, kdyby o roli usiloval Reynolds, ale tak nějak jsem radši za Tatuma. *:D*
812422
2 0
reagují: Memphis
reagovat
Tyjo, na mě to zabralo :D To je dream team :D:+
812425
Tyjo, na mě to zabralo *:D* To je dream team *:D**:+*
812422
1 -3
reagovat
Vypada to fajn
812424
Vypada to fajn
812422
1 -2
reagovat

The Lost City (2022)

link
Celý trailer takový nemastný neslaný lákajíc na nenáročnou komedii a pak to zabije Pitt v závěru :D.
812422
[url=https://youtu.be/CChz9LX6wiA]link[/url] Celý trailer takový nemastný neslaný lákajíc na nenáročnou komedii a pak to zabije Pitt v závěru *:D*.
The Lost City (2022)
3 -3
reagují: hroubek, Ne__Ty, verbst, speta.jr
reagovat

Antlers

Na ČSFD to má nižší hodnocení, než si to dle mne zaslouží. Četl jsem velmi krátkou povídku, podle které je to zfilmováno a opravdu měřítkem je to skromnější, ale Scott Cooper dokáže vytvořit dost hutnou atmosféru oregonského zapadákova. Maskéři a trikaři se opravdu vyřádili na modelech torz těl a finální monstrum, které uvidíme sice jen chvíli má hodně povedený design. Za mne dost spokojenost a jeden z lepších hororů letos. Ale nic, než velmi přijemnou jednohubku nečekejte. 7/10
812349
Na ČSFD to má nižší hodnocení, než si to dle mne zaslouží. Četl jsem velmi krátkou povídku, podle které je to zfilmováno a opravdu měřítkem je to skromnější, ale Scott Cooper dokáže vytvořit dost hutnou atmosféru oregonského zapadákova. Maskéři a trikaři se opravdu vyřádili na modelech torz těl a finální monstrum, které uvidíme sice jen chvíli má hodně povedený design. Za mne dost spokojenost a jeden z lepších hororů letos. Ale nic, než velmi přijemnou jednohubku nečekejte. 7/10
Antlers
8 -2
reagovat
reaguje na: pytlik
8 řad Castla jsem nakoukal kvůli jednomu komentáři dura na adresu Stany Katic. :D
812331
8 řad Castla jsem nakoukal kvůli jednomu komentáři dura na adresu Stany Katic. *:D*
812328
8 -4
reagovat
reaguje na: Vincent
IMAX Flora hraje ve 2D, takže není o čem.
812329
IMAX Flora hraje ve 2D, takže není o čem.
812301
3 -2
reagují: Vincent
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
A navíc je to podle mě nedoceněná bondovka :+ A teď abych si zas šel pustit Castla :D
812328
A navíc je to podle mě nedoceněná bondovka *:+* A teď abych si zas šel pustit Castla *:D*
812318
11 0
reagují: AndyKaufman
reagovat

Bondovský výkřik

V přepočtu na 1 ks by to vyhrál pravděpodobně jiný díl, ale nikdy jsem si neuvědomil, jak silný na kvalitu Bond girls je Quantum of Solace -  Olga Kurylenko, Gemma Arterton, Oona Chaplin, Stana Katic. To by Connery nevěděl kam dřív skočit. :)
812318
V přepočtu na 1 ks by to vyhrál pravděpodobně jiný díl, ale nikdy jsem si neuvědomil, jak silný na kvalitu Bond girls je Quantum of Solace -  Olga Kurylenko, Gemma Arterton, Oona Chaplin, Stana Katic. To by Connery nevěděl kam dřív skočit. :)
Bondovský výkřik
12 -3
reagují: duro, pytlik
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se