Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 12001 - 12020 Napsat příspěvek
Z toho celýho mi vychází, že tu potřebujem In-and-out.:D 

Jinak pro diskuzi kolem burgeru jsem k dispozici kdykoliv, delam je pravidelne, vsechny mozny druhy (lec jsem hlavne purista), takze kdyz tak DM a muzem se rozplyvat spolu.:D
809681
Z toho celýho mi vychází, že tu potřebujem In-and-out.*:D*  Jinak pro diskuzi kolem burgeru jsem k dispozici kdykoliv, delam je pravidelne, vsechny mozny druhy (lec jsem hlavne purista), takze kdyz tak DM a muzem se rozplyvat spolu.*:D*
5 -1
reagují: Gonzi, verbst
reagovat
reaguje na: Gonzi
Přesně. Zajímalo by mě, co je na Burger Kingu tak skvělého, jak se někteří domnívají. A PH, ze je Pizza Hut jsem musel vyloženě googlit, byl jsem tam snad jednou v životě v zahraničí.
809676
Přesně. Zajímalo by mě, co je na Burger Kingu tak skvělého, jak se někteří domnívají. A PH, ze je Pizza Hut jsem musel vyloženě googlit, byl jsem tam snad jednou v životě v zahraničí.
809666
4 0
reagovat
reaguje na: studo
Yep. Subway je "poctivé provedení sandwiche". Mekáč a spol. rozhodně není "poctivé provedení burgru". Ne že bych to nekupoval na hlad, ale když chci fakt dobrý burgr, tak jdu jinam nebo dělám doma :+.
809666
Yep. Subway je "poctivé provedení sandwiche". Mekáč a spol. rozhodně není "poctivé provedení burgru". Ne že bych to nekupoval na hlad, ale když chci fakt dobrý burgr, tak jdu jinam nebo dělám doma *:+*.
809658
6 -2
reagují: Fanous21
reagovat
BK > BB > McD > KFC > PH 
809661
BK > BB > McD > KFC > PH 
1 -6
reagovat
reaguje na: studo
a kde máš KFC? :)
809659
a kde máš KFC? :)
809658
2 -2
reagovat
bageta zo subwaya > MC burger > BK burger len keby uz sme tu riesili plodnejsie diskusie 8)
809658
bageta zo subwaya > MC burger > BK burger len keby uz sme tu riesili plodnejsie diskusie *8)*
7 -3
reagují: Gonzi, l-e-t-o
reagovat
Takže Eternals jsou bageta ze Subwaye:D
809654
Takže Eternals jsou bageta ze Subwaye*:D*
809646
2 -2
reagovat
Pozor pozor.
Burger King je náhodou skvělej! :D
809650
Pozor pozor. Burger King je náhodou skvělej! *:D*
809646
3 -3
reagovat

Red Notice vs The Legend of Shang-Chi

ad Netflix točí sračky metadiskuze:
oba jsem viděl o víkendu a... ty filmy jsou po všech směrech jako vejce vejci. Oba jsou technicky parádně podchycená rutina bez jakýchkoli ambicí. Shang má akorát lepší bitky a více CGI.
Hledat v nich vítěze nebo kvalitu je jako porovnávat burgery z Mekáče a Burger Kingu.:D
809646
ad Netflix točí sračky metadiskuze: oba jsem viděl o víkendu a... ty filmy jsou po všech směrech jako vejce vejci. Oba jsou technicky parádně podchycená rutina bez jakýchkoli ambicí. Shang má akorát lepší bitky a více CGI. Hledat v nich vítěze nebo kvalitu je jako porovnávat burgery z Mekáče a Burger Kingu.*:D*
Red Notice vs The Legend of Shang-Chi
10 -2
reagují: (=LIFTY=), verbst
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Celej Lotr je nejepictejsi scéna :+
809500
Celej Lotr je nejepictejsi scéna *:+*
809489
13 -1
reagovat

Lotr

Nejepičtějši scéna jsou majáky. To je čistá nádhera.
809489
Nejepičtějši scéna jsou majáky. To je čistá nádhera.
Lotr
6 -1
reagují: Muf
reagovat

Death at a Funeral

Viděl jsem to tak po páté a pořád je to pro mě jedna z nejvtipnějších britských komedií všech dob. Tudyk je tady kouzelný:D
Dráha polovička viděla kdysi jen ten USA remake a vůbec nevěděla, že existuje nějaký původní film.
Proto tyto USA předělávky evropských filmu nesnáším - zastiňují originály, pro neznalé filmové scény.
809464
Viděl jsem to tak po páté a pořád je to pro mě jedna z nejvtipnějších britských komedií všech dob. Tudyk je tady kouzelný*:D* Dráha polovička viděla kdysi jen ten USA remake a vůbec nevěděla, že existuje nějaký původní film. Proto tyto USA předělávky evropských filmu nesnáším - zastiňují originály, pro neznalé filmové scény.
Death at a Funeral
3 -1
reagovat

In the Earth

Ne!

(Přitom trailer dost nalákal.)
809463
Ne! (Přitom trailer dost nalákal.)
In the Earth
2 0
reagovat

The Many Saints of Newark

Keby mam vyjadriť svoje dojmy jednou frázou, nemastné neslané. Herecké výkony postáv boli vo väčšine prípadov vcelku dobré, najlepšia bola asi Vera Farmiga ako Livia Soprano a po nej Alexandro Nivola ako Dicky Moltisanti. To čo však je najviac problém na celom filme je bohužiaľ samotný dej, ktorý v podsate nijak extra nezaujme, nevyvolá žiadnu väčšiu emóciu. Necítiť tam toho Sopranovského ducha v žiadnych aspektoch filmu. Samotný dej aspoň že nijako nesprzní seriálové postavy a teda neurazí, dokonca sa aj dozvieme, že kto si objednal Dickieho vraždu, ale to je asi tak všetko. Ray Liota je tam v podstate len okrajová postava, nijako extra nezaujme. K Michaelovi Gandolfinimu alias mladému Tonymu Sopranovi na ktorého v podstate aj film v traileroch lákal. De facto je to úplne vedľajšia postava, žiaden extra zázrak, dokonca keby vôbec nebol vo filme tak by to ani nebolo poznať, jeho vzťah s Dickym sa síce vo filme rieši, ale v podstate to skončí tak nijako, k tomu, čo sa z neho časom stane sa ani nepriblížil vo filme. Herecky výkon tam Michael Gandolfini moc tiež nepredviedol, čo ale dúfam bolo vinou toho, že kvôli takému scenáru ani nemal moc čo predviesť... za mňa 5/10 a to som asi ešte aj mierny.
Neviem či nejaký ďalší projekt z tohto sveta vznikne, chcel by som im dať ešte šancu, ale teda musia poriadne zabrať v takom prípade.
809432
Keby mam vyjadriť svoje dojmy jednou frázou, nemastné neslané. Herecké výkony postáv boli vo väčšine prípadov vcelku dobré, najlepšia bola asi Vera Farmiga ako Livia Soprano a po nej Alexandro Nivola ako Dicky Moltisanti. To čo však je najviac problém na celom filme je bohužiaľ samotný dej, ktorý v podsate nijak extra nezaujme, nevyvolá žiadnu väčšiu emóciu. Necítiť tam toho Sopranovského ducha v žiadnych aspektoch filmu. Samotný dej aspoň že nijako nesprzní seriálové postavy a teda neurazí, dokonca sa aj dozvieme, že [spoiler]kto si objednal Dickieho vraždu[/spoiler], ale to je asi tak všetko. Ray Liota je tam v podstate len okrajová postava, nijako extra nezaujme. K Michaelovi Gandolfinimu alias mladému Tonymu Sopranovi na ktorého v podstate aj film v traileroch lákal. De facto je to úplne vedľajšia postava, žiaden extra zázrak, dokonca keby vôbec nebol vo filme tak by to ani nebolo poznať, jeho vzťah s Dickym sa síce vo filme rieši, ale v podstate to skončí tak nijako, [spoiler]k tomu, čo sa z neho časom stane sa ani nepriblížil vo filme[/spoiler]. Herecky výkon tam Michael Gandolfini moc tiež nepredviedol, čo ale dúfam bolo vinou toho, že kvôli takému scenáru ani nemal moc čo predviesť... za mňa [b]5/10[/b] a to som asi ešte aj mierny. Neviem či nejaký ďalší projekt z tohto sveta vznikne, chcel by som im dať ešte šancu, ale teda musia poriadne zabrať v takom prípade.
The Many Saints of Newark
1 -1
reagovat
809420
[url=https://www.youtube.com/watch?v=6swmTBVI83k]jj[/url]
809400
2 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)

Tvl

To si snad někdo musel vymyslet, to není možný :D:D:D:D 
809405
To si snad někdo musel vymyslet, to není možný *:D**:D**:D**:D* 
Tvl
809403
7 0
reagovat
Sam Worthington se zranil na place... Naštěstí to natáčení neovlivní, vzhledem k tomu, že je stejně na vozíku...
809403
Sam Worthington se [url=https://www.idnes.cz/ceske-budejovice/zpravy/exploze-petarda-krtek-zraneni-likvidace-pyrotechnika-nohy.A211118_151119_budejovice-zpravy_mcb]zranil[/url] na place... Naštěstí to natáčení neovlivní, vzhledem k tomu, že je stejně na vozíku...
809400
9 0
reagují: Muf
reagovat

Avatar 2 děj bude více zaměřen na přírodu na Pandoře ... bude to spíš takovej ekodokument za pul miliardy

809400
https://youtu.be/4NliP94evYA
Avatar 2 děj bude více zaměřen na přírodu na Pandoře ... bude to spíš takovej ekodokument za pul miliardy
5 0
reagují: CAPS_LOCK, (=LIFTY=)
reagovat

Shortbus (2006)

Po mnoha letech jsem tuhle klasiku viděl na utajené projekci Mezipater a stále je tenhle film boží. Za patnáct let nijak nezestárl stejně jako skvělé písničky Scotta Matthewa. :+

Scéna s americkou hymnou je stále TOP. :D:+
809382
Po mnoha letech jsem tuhle klasiku viděl na utajené projekci Mezipater a stále je tenhle film boží. Za patnáct let nijak nezestárl stejně jako skvělé písničky Scotta Matthewa. *:+* [spoiler]Scéna s americkou hymnou je stále TOP. *:D**:+*[/spoiler]
Shortbus (2006)
1 -2
reagovat

Francouzská depeše

Anderson se utrhl ze řetězu a servíruje nám vizuálně krásně natočený film plný výborných herců, který je bohužel tak náročný na sledování až z toho bolí očí. Střih je místy moc rychlý, dialogů je až moc a jsou místy složité že je sotva stihnete přečíst a nestačíte pořádně zaregistrovat to co se děje na scéně. Přechází z barevného filmu do černobílého, mění se poměry stran filmu, skáče se v čase, je to celé na kapitoly a fakt pořad se tam mluví anglicky a francouzsky a titulky lítají po celém plátně. Bohužel díky tomuto přístupu si nevychutnáte všelijaké detaily, klasické Andersonovi hrátky s mizanscénou a bravurně přednesený text. 6,5-7/10
809315
Anderson se utrhl ze řetězu a servíruje nám vizuálně krásně natočený film plný výborných herců, který je bohužel tak náročný na sledování až z toho bolí očí. Střih je místy moc rychlý, dialogů je až moc a jsou místy složité že je sotva stihnete přečíst a nestačíte pořádně zaregistrovat to co se děje na scéně. Přechází z barevného filmu do černobílého, mění se poměry stran filmu, skáče se v čase, je to celé na kapitoly a fakt pořad se tam mluví anglicky a francouzsky a titulky lítají po celém plátně. Bohužel díky tomuto přístupu si nevychutnáte všelijaké detaily, klasické Andersonovi hrátky s mizanscénou a bravurně přednesený text. 6,5-7/10
Francouzská depeše
2 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se