Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 11941 - 11960 Napsat příspěvek
reaguje na: speta.jr

"Alright everyone… Chill"

Je fajn, že si tam Arnold zopakuje svoji slavnou roli.
813796
Je fajn, že si tam Arnold zopakuje svoji slavnou roli.
"Alright everyone… Chill"
813783
2 -1
reagovat

K zemi hleď!

Je to trefná reflexe nás lidí, když někdo s něčím varuje, jak je to kdekomu u prdele. A závěrečná Leova věta to samý. Možná je to tím, že jsem si tam nenašel nic víc, že je to pro mě víc mrazivý než vtipný, smál jsem se u koncertu a textu písničky, jinak mě to minulo. Kromě závěru si nevybavim nic a spíš si někdy zopakuju Idiocracy.
813788
Je to trefná reflexe nás lidí, když někdo s něčím varuje, jak je to kdekomu u prdele. [spoiler]A závěrečná Leova věta to samý.[/spoiler] Možná je to tím, že jsem si tam nenašel nic víc, že je to pro mě víc mrazivý než vtipný, smál jsem se [spoiler]u koncertu a textu písničky[/spoiler], jinak mě to minulo. Kromě závěru si nevybavim nic a spíš si někdy zopakuju Idiocracy.
K zemi hleď!
3 -2
reagovat
Prosimte tohle nám vždycky prvně posílej do vzkazniku, ať se tyhle velký věci můžou co nejdřív propalit na mainpage. Dík

Jinak za me pecka
813786
Prosimte tohle nám vždycky prvně posílej do vzkazniku, ať se tyhle velký věci můžou co nejdřív propalit na mainpage. Dík Jinak za me pecka
813783
4 -1
reagovat
reaguje na: RainMakeR
aspon, ze ten Horner konecne vytahl nejake originalni tema 8)
813785
aspon, ze ten Horner konecne vytahl nejake originalni tema *8)*
813784
3 -1
reagovat
Tvl bomba!!!! Konečně!!!! :+:+:+:+
813784
Tvl bomba!!!! Konečně!!!! *:+**:+**:+**:+*
813783
3 -1
reagují: speta.jr
reagovat

... no nevím co si o tom myslet, ten Cameron uz je asi senilní :o:o:o

link
813783
... no nevím co si o tom myslet, ten Cameron uz je asi senilní *:o**:o**:o* https://www.youtube.com/watch?v=OmbaFfJfKk8
8 -1
reagovat

Animatrix

Popravdě ani nevím, proč jsem se na to nepodíval už dříve. Asi mi to vypadlo. Tak jsem si to dal jako menší předkrm, před čtvrtým dílem. Není to vůbec špatné. Některé povídky mi sedly více, jiné méně. Stylizace je povedená a já se dobře bavil. 7-7,5/10
813774
Popravdě ani nevím, proč jsem se na to nepodíval už dříve. Asi mi to vypadlo. Tak jsem si to dal jako menší předkrm, před čtvrtým dílem. Není to vůbec špatné. Některé povídky mi sedly více, jiné méně. Stylizace je povedená a já se dobře bavil. [b]7-7,5/10[/b]
Animatrix
3 0
reagovat
dont look up ma bavilo, ale prečo ma ten film tak strašne divný a nekonzistentný strih?
813773
dont look up ma bavilo, ale prečo ma ten film tak strašne divný a nekonzistentný strih?
1 -2
reagovat
Nedávno jsme se tu bavili o tom, kde najít Tokijské kmotry. A už jsou přidáni na Netflixu dokonce s českými titulky. Někdo musel číst naši diskusi. :D Takže pokud nejste přejedení vánočními filmy nebo byste chtěli zkusit něco nového, tak zkuste tuto animovanou pecku. :+
813733
Nedávno jsme se tu bavili o tom, kde najít Tokijské kmotry. A už jsou přidáni na Netflixu dokonce s českými titulky. Někdo musel číst naši diskusi. *:D* Takže pokud nejste přejedení vánočními filmy nebo byste chtěli zkusit něco nového, tak zkuste tuto animovanou pecku. *:+*
10 0
reagovat
Prvok, Šampon, Tečka a Karel

Neurážející česká komedie, kterou táhnou nahoru představitelé hlavních rolí. Je to vtipné, má to šikovné a dobré herce a krásně se u toho odpočine. 7/10 

tick, tick...BOOM! 

Herecký koncert Andrewa Garfielda. Je to moc hezky natočené, plné nápadů a má to srdce. Bohužel to na mě bylo zbytečně dlouhé, některé písničky byly neustále o tom samém, a hlavní hrdina se choval trochu jako sobec. Nicméně Miranda to natočil působivě. 7/10

In the Heights

Wau. Takhle si po vizuální stránce představuji moderní muzikál pro diváky 21. století. Má to skvělé muzikálové čísla, propracovanou choreografii, v první půlce parádní tempo a sympatické postavy. Nicméně, to má opět přepálenou stopáž a zbytečně moc písniček. Kouká se na to skvěle, ale v druhé půli jsem se lehce nudil. Kdyby to mělo 90 minut, tak by to byla skvělá podívaná. Takhle film, ze kterého si pak někdy pustím na youtube nějaký song. PS: Na tomhle filmu je vidět každý utracený dolar.  7-7,5/10
813700
[b]Prvok, Šampon, Tečka a Karel[/b] Neurážející česká komedie, kterou táhnou nahoru představitelé hlavních rolí. Je to vtipné, má to šikovné a dobré herce a krásně se u toho odpočine. [b]7/10 [/b] [b]tick, tick...BOOM! [/b] Herecký koncert Andrewa Garfielda. Je to moc hezky natočené, plné nápadů a má to srdce. Bohužel to na mě bylo zbytečně dlouhé, některé písničky byly neustále o tom samém, a hlavní hrdina se choval trochu jako sobec. Nicméně Miranda to natočil působivě. [b]7/10 In the Heights[/b] Wau. Takhle si po vizuální stránce představuji moderní muzikál pro diváky 21. století. Má to skvělé muzikálové čísla, propracovanou choreografii, v první půlce parádní tempo a sympatické postavy. Nicméně, to má opět přepálenou stopáž a zbytečně moc písniček. Kouká se na to skvěle, ale v druhé půli jsem se lehce nudil. Kdyby to mělo 90 minut, tak by to byla skvělá podívaná. Takhle film, ze kterého si pak někdy pustím na youtube nějaký song. PS: Na tomhle filmu je vidět každý utracený dolar.  [b]7-7,5/10[/b]
2 -2
reagovat
Spideyho uz bohuzel zacina v US brzdit covid - omezeni v Kanade (zhruba 10% severoamerickeho box office), masivni nastup omicronu a nenavrat starsiho publika + rodin s mensimi detmi. Premiera prisla opravdu za minutu dvanact. :)
813660
Spideyho uz bohuzel zacina v US brzdit covid - omezeni v Kanade (zhruba 10% severoamerickeho box office), masivni nastup omicronu a nenavrat starsiho publika + rodin s mensimi detmi. Premiera prisla opravdu za minutu dvanact. :)
5 -2
reagovat
NWH má miliardu, očákavané, naprie COVIDu však vysoko nadštandardné link
813647
NWH má miliardu, očákavané, naprie COVIDu však vysoko nadštandardné https://fandomwire.com/spider-man-no-way-home-crosses-1-billion-worldwide/
8 -2
reagovat

Klaus

Minulý rok viděno úplně poprvé a po dnešním rewatchi jsem si jen potvrdil, že jde opravdu o nejkrásnější vánoční film. Nevím, čím to je, ale Klaus má tak příjemný vánoční kouzlo, humor, stylizaci, námět, hudbu...

Zkrátka tenhle origin o Santovi mi přijde ten úplně nejpovedenější a rád si ho budu pouštět každý rok a udělat si z toho tradici. :+
813644
Minulý rok viděno úplně poprvé a po dnešním rewatchi jsem si jen potvrdil, že jde opravdu o nejkrásnější vánoční film. Nevím, čím to je, ale Klaus má tak příjemný vánoční kouzlo, humor, stylizaci, námět, hudbu... Zkrátka tenhle origin o Santovi mi přijde ten úplně nejpovedenější a rád si ho budu pouštět každý rok a udělat si z toho tradici. *:+*
Klaus
18 -1
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Ten první závod v RPO, moc vaječného likéru8)
813642
Ten první závod v RPO, moc vaječného likéru*8)*
813638
1 -1
reagovat

Don't Look Up

Vlastne som sa celkom nudil.

Na jednej strane si uvedomujem, ako je to geniálne vymyslené a napísané (satira o reakcii ľudstva na globálne klimatické hrozby napokon zhodou okolností dokonale komentuje aj všetko, čo dokážeme stvárať okolo covidu) a rovnako skvele natočené a zahrané... a predsa akoby mi v tej dokonalej filmárčine chýbala šťava.
813640
Vlastne som sa celkom nudil. Na jednej strane si uvedomujem, ako je to geniálne vymyslené a napísané (satira o reakcii ľudstva na globálne klimatické hrozby napokon zhodou okolností dokonale komentuje aj všetko, čo dokážeme stvárať okolo covidu) a rovnako skvele natočené a zahrané... a predsa akoby mi v tej dokonalej filmárčine chýbala šťava.
Don't Look Up
10 -2
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Mně chybí ta hráčská část, reálně jsem za život hrál tak 10 her, takže se prostě nechytám. Čili pro mě byl Chlápek víc přístupný. To propojení ale jednoznačně RPO, to byla paráda, jak plynule a přehledně přecházel z reálna do virtuálna.
813639
Mně chybí ta hráčská část, reálně jsem za život hrál tak 10 her, takže se prostě nechytám. Čili pro mě byl Chlápek víc přístupný. To propojení ale jednoznačně RPO, to byla paráda, jak plynule a přehledně přecházel z reálna do virtuálna.
813638
4 0
reagovat
reaguje na: Barv666
Nejlepší nástup tam má Chucky, to vybuchlo smíchy celé kino.

Ale pro mě fakt RPO >>>>> Free Guy, protože tam je toho mnohem víc... FG nic nic nic a na konci to začne teprve vytahovat, ale už je pozdě. 
A ten první závod jsem viděl snad dvacetkrát.

Ale nehadam se, za oba filmy jsem moc rád.
813638
Nejlepší nástup tam má [spoiler]Chucky, to vybuchlo smíchy celé kino. [/spoiler] Ale pro mě fakt RPO >>>>> Free Guy, protože tam je toho mnohem víc... FG nic nic nic a na konci to začne teprve vytahovat, ale už je pozdě.  A ten první závod jsem viděl snad dvacetkrát. Ale nehadam se, za oba filmy jsem moc rád.
813632
13 -2
reagují: (=LIFTY=), Barv666
reagovat

Free Guy (2021)

Ono je to vážně po všech stránkách dobré! Free Guy > Ready Player One

8/10

P.S. Dvě camea Chrise Evanse ve dvou dnech. WTF? :D
813637
Ono je to vážně po všech stránkách dobré! [i]Free Guy[/i] > [i]Ready Player One [/i]8/10 P.S. Dvě camea [spoiler]Chrise Evanse[/spoiler] ve dvou dnech. WTF? *:D*
Free Guy (2021)
5 -5
reagovat

Don't Look Up

Uf. Jak mám McKaye hodně rád (Sázku na nejistotu i kontroverzní Vice mám za 5*), tak tohle mi přišlo hodně bezzubé. Strašně plytká satira, předvídatelné vtipy, zasmál jsem se nahlas snad jenom u geniálního running joku s generálem a vodou. 6/10
813636
Uf. Jak mám McKaye hodně rád (Sázku na nejistotu i kontroverzní Vice mám za 5*), tak tohle mi přišlo hodně bezzubé. Strašně plytká satira, předvídatelné vtipy, zasmál jsem se nahlas snad jenom u geniálního running joku s generálem a vodou. 6/10
Don't Look Up
3 -5
reagovat

Ready Player One

Odkládáno, protože jsem se na to cítil až moc starý - a žel ano, neužil jsem si to tak, jak by si to asi užilo moje o 20 let mladší já. Moc naivní, až pohádkové, spousta easter eggů mi zjevně unikala. Audiovizuál ovšem parádní, propojení reality a virtuálna opravdu skvělé, z podobných filmů asi nejlepší co jsem viděl.
813632
Odkládáno, protože jsem se na to cítil až moc starý - a žel ano, neužil jsem si to tak, jak by si to asi užilo moje o 20 let mladší já. Moc naivní, až pohádkové, spousta easter eggů mi zjevně unikala. Audiovizuál ovšem parádní, propojení reality a virtuálna opravdu skvělé, z podobných filmů asi nejlepší co jsem viděl.
Ready Player One
7 -1
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se