Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 11921 - 11940 Napsat příspěvek
reaguje na: AndyKaufman
Ano a ne.
814255
Ano a ne.
814248
3 -1
reagovat

Herecký výkřik

V krátkém čase jsem viděl Krále Richarda s Jonem Berntalem, pak ukázku na "V nemilosti" se Sandrou Bullock kde taky hraje. A uvědomil jsem si, že ho totálně žeru i na těch několika minutách a je naprosto fantastický herec výrazově i snahou, charismatem, vším! 

Pak se kouknu na Last Duel a mám pocit že by tam všechny ty 3 ústřední honibrky přehrál s prstem v nose. A to se dostal do širšího povědomí 10 let zpátky jako vedlejší postava v seriálu o zombících. 
814248
V krátkém čase jsem viděl Krále Richarda s Jonem Berntalem, pak ukázku na "V nemilosti" se Sandrou Bullock kde taky hraje. A uvědomil jsem si, že ho totálně žeru i na těch několika minutách a je naprosto fantastický herec výrazově i snahou, charismatem, vším!  Pak se kouknu na Last Duel a mám pocit že by tam všechny ty 3 ústřední honibrky přehrál s prstem v nose. A to se dostal do širšího povědomí 10 let zpátky jako vedlejší postava v seriálu o zombících. 
Herecký výkřik
5 -10
reagovat

Belfast

Přál jsem si, aby se mi to líbilo mnohem víc. Tím samozřejmě neříkám, že je film špatný, protože špatný není. Film sám osobě je velmi kvalitní. Jen jsem od něho čekal mnohem více, a to jsem bohužel nedostal. Režisér Kenneth Branagh odvádí dobrou práci a jeho film má krásnou vizuální stránku, pečlivě budovanou atmosféru a krásně zobrazené prostředí dělnické ulice. Je vidět, že pro Branagha jde o osobní projekt a snaží se, aby byl co nejlepší. Můj největší problém je ten, že jsem si nenašel cestu k samotným postavám. Branagh mi jejich osud moc hezky ukazuje, ale mě osobně to nezasáhlo. Zamrzí to o to více, jelikož zde herci předvádí kvalitní výkony. Bohužel po dějové stránce je to trochu nuda, jelikož Branagh se rozhodl nic nevysvětlovat. Díky tomu nechápeme některé konflikty a ani proč se postavy chovají, tak jak se chovají. Zamrzí to, protože vím, že by to šlo vyřešit krátkým dialogem nebo nějakou scénáristickou vložkou, jenž by tomu dala tvar. Belfast je moc hezky natočený film, který je točený od srdce, ale mě osobně nesedl, tak jak jsem si přál. 6,5-7/10
814178
Přál jsem si, aby se mi to líbilo mnohem víc. Tím samozřejmě neříkám, že je film špatný, protože špatný není. Film sám osobě je velmi kvalitní. Jen jsem od něho čekal mnohem více, a to jsem bohužel nedostal. Režisér Kenneth Branagh odvádí dobrou práci a jeho film má krásnou vizuální stránku, pečlivě budovanou atmosféru a krásně zobrazené prostředí dělnické ulice. Je vidět, že pro Branagha jde o osobní projekt a snaží se, aby byl co nejlepší. Můj největší problém je ten, že jsem si nenašel cestu k samotným postavám. Branagh mi jejich osud moc hezky ukazuje, ale mě osobně to nezasáhlo. Zamrzí to o to více, jelikož zde herci předvádí kvalitní výkony. Bohužel po dějové stránce je to trochu nuda, jelikož Branagh se rozhodl nic nevysvětlovat. Díky tomu nechápeme některé konflikty a ani proč se postavy chovají, tak jak se chovají. Zamrzí to, protože vím, že by to šlo vyřešit krátkým dialogem nebo nějakou scénáristickou vložkou, jenž by tomu dala tvar. Belfast je moc hezky natočený film, který je točený od srdce, ale mě osobně nesedl, tak jak jsem si přál. [b]6,5-7/10[/b]
Belfast
2 -1
reagovat

Major Grom: Morový doktor

Chápu už velmi dobře označení Majora Groma za Guilty Pleasure. Pleasure to je nemalé, protože jde o jeden z nejzábavnějších superhero fláků tohoto roku (což teda asi není úplně nejvyšší meta), ale zároveň je to zábava opravdu hodně guilty... protože ideologicky tenhle film o zlu anonymních sociálních sítích a ohavnosti občanského odporu proti oligarchům není o moc lepší než propagandistické fláky z Číny.
Doslova "Anti-V for Vendetta".
A opravdu doslova, inspirace tu zjevně byla víc než malá, ale příběh je převrácený a místo anarchie film oslavuje ty policajty kteří onoho rebelujícího maskovaného zloducha přivedou ke spravedlnosti. 
7/10 

No aspoň mě Grom přiměl se znovu podívat na Vendettu - a ta je pořád fantastická. 
814155
Chápu už velmi dobře označení Majora Groma za Guilty Pleasure. Pleasure to je nemalé, protože jde o jeden z nejzábavnějších superhero fláků tohoto roku (což teda asi není úplně nejvyšší meta), ale zároveň je to zábava opravdu hodně guilty... protože ideologicky tenhle film o zlu anonymních sociálních sítích a ohavnosti občanského odporu proti oligarchům není o moc lepší než propagandistické fláky z Číny. Doslova "Anti-V for Vendetta". A opravdu doslova, inspirace tu zjevně byla víc než malá, ale příběh je převrácený a místo anarchie film oslavuje ty policajty kteří onoho rebelujícího maskovaného zloducha přivedou ke spravedlnosti.  7/10  No aspoň mě Grom přiměl se znovu podívat na Vendettu - a ta je pořád fantastická. 
Major Grom: Morový doktor
2 -2
reagovat
Mimochodem. Předevčírem Čelisti na Primě. Včera Mad Max: Fury Road na Nově, dneska na stejném Zelená míle, teď hned po ní začíná Skála. Já sem každý ráno uplně v hajzlu, ale jak mam jít do háje spát?:D:+
814150
Mimochodem. Předevčírem Čelisti na Primě. Včera Mad Max: Fury Road na Nově, dneska na stejném Zelená míle, teď hned po ní začíná Skála. Já sem každý ráno uplně v hajzlu, ale jak mam jít do háje spát?*:D**:+*
10 -1
reagovat

Srdcová královna (2019)

Hodně silný a znepokojivý snímek. Mistrovské dílo. Nedivím se sběru všelijakých ocenění. Trine Dyrholm a Gustav Lindh jsou ve svých rolích absolutně fantastičtí.
814141
Hodně silný a znepokojivý snímek. Mistrovské dílo. Nedivím se sběru všelijakých ocenění. Trine Dyrholm a Gustav Lindh jsou ve svých rolích absolutně fantastičtí.
Srdcová královna (2019)
4 -1
reagovat

Návrat (2003)

Krásně natočený film. O filmu jsem si nic moc nezjišťoval a o to více jsem byl překvapený, jak moc dobrý je. Film se hodně moc povedl a hezky ukazuje, že v jednoduchosti je síla. Obyčejný příběh, jenž je vyprávěn s takovou lehkostí, citem a uvěřitelností, že jsem jen koukal a spokojeně kýval hlavou. Příval emocí a myšlenkových pochodu, které jsou uvěřitelné a navíc výborně zahrané. Ústřední herecké trio odvádí fantastickou práci a dobře se kouká na jejich bolestivé sbližování. Režisér Andrej Zvjagincev drží film pevně v rukou a servíruje nám emocionálně silnou podívanou. Celý film funguje, má dobré tempo a neokoukané prostředí, které velmi krásně prodává klidná kamera. Návrat je povedený film a moc mě těší, že jsem ho viděl. 8,5/10
814083
Krásně natočený film. O filmu jsem si nic moc nezjišťoval a o to více jsem byl překvapený, jak moc dobrý je. Film se hodně moc povedl a hezky ukazuje, že v jednoduchosti je síla. Obyčejný příběh, jenž je vyprávěn s takovou lehkostí, citem a uvěřitelností, že jsem jen koukal a spokojeně kýval hlavou. Příval emocí a myšlenkových pochodu, které jsou uvěřitelné a navíc výborně zahrané. Ústřední herecké trio odvádí fantastickou práci a dobře se kouká na jejich bolestivé sbližování. Režisér Andrej Zvjagincev drží film pevně v rukou a servíruje nám emocionálně silnou podívanou. Celý film funguje, má dobré tempo a neokoukané prostředí, které velmi krásně prodává klidná kamera. Návrat je povedený film a moc mě těší, že jsem ho viděl. [b]8,5/10[/b]
Návrat (2003)
2 -2
reagovat
reaguje na: Disketa1
Já na tom filmu miluji Amy Adams.

Jinak osobně si myslím, že kdybys napsal Hladovi a Rimsymu, tak by Tě sebou vzali na nějakou premiéru nové animované disneyovky.
814051
Já na tom filmu miluji Amy Adams. Jinak osobně si myslím, že kdybys napsal Hladovi a Rimsymu, tak by Tě sebou vzali na nějakou premiéru nové animované disneyovky.
814010
3 -3
reagovat
Je to geniální :+
814015
Je to geniální *:+*
814010
3 -4
reagovat

Kouzelná romance (2007)

Stýská se mi po dobách, kdy Moviezone v čele s Psemou a KarlemR hajpovala Kouzelnou romanci a kdy jsem s těmi lidmi chodil na hromadné projekce do Slovanského domu, kde tehdy sídlilo Palace Cinemas. Kouzelná romance je i po čtrnácti letech stále kouzelná a dnes neprávem polozapomenutá. Jako milovník klasických disneyovských pohádek v čele se Sněhurkou, Popelkou a Šípkovou Růženkou jsem se u pocty těmto klasikám upřímně bavil. :+
814010
Stýská se mi po dobách, kdy Moviezone v čele s Psemou a KarlemR hajpovala Kouzelnou romanci a kdy jsem s těmi lidmi chodil na hromadné projekce do Slovanského domu, kde tehdy sídlilo Palace Cinemas. Kouzelná romance je i po čtrnácti letech stále kouzelná a dnes neprávem polozapomenutá. Jako milovník klasických disneyovských pohádek v čele se Sněhurkou, Popelkou a Šípkovou Růženkou jsem se u pocty těmto klasikám upřímně bavil. *:+*
Kouzelná romance (2007)
6 -4
reagují: hroubek, verbst
reagovat

Annette

Zkusil jsem Rimsyho film roku. První hodina je fakt luxusní a Driver a Cottilard hrají skvěle. Bohužel pak přijde jeden konkrétní zvrat a od té doby mi to klesalo. Neříkám, že to bylo špatné, jelikož to pořád mělo několik fakt dobrých scén, ale už mě to tolik nebavilo a bylo to místy dlouhé. Driver, Cottilard a Simon"Howard Wolowitz" Helberg podávají skvělé výkony a je radost koukat jak zpívají a hrají. 7/10
813993
Zkusil jsem Rimsyho film roku. První hodina je fakt luxusní a Driver a Cottilard hrají skvěle. Bohužel pak přijde jeden konkrétní zvrat a od té doby mi to klesalo. Neříkám, že to bylo špatné, jelikož to pořád mělo několik fakt dobrých scén, ale už mě to tolik nebavilo a bylo to místy dlouhé. Driver, Cottilard a Simon"Howard Wolowitz" Helberg podávají skvělé výkony a je radost koukat jak zpívají a hrají. [b]7/10[/b]
Annette
4 -2
reagovat

Matrix Resurrections

Strašně moc věcí se mi tam líbilo, chvilkama jsem si říkal, že lepší pokračování jsem si nemohl přát. A ten nevyžehlenej vizuál sotva filtrovaný kamery z ruky se mi taky líbil a vlastně i přístup k akčním scénám byl v principu cool (hodně praktický, záznam v hodně hrubým stavu atd...) jen aby se to prodalo, chtělo to mnohem víc péče a peněz, spíš se rozhodli pro extrémně těžkej způsob filmování, než že by byli neschopní. Ale závěrečná třetina je překombinovaná, kdyby se škrtla komplet postava Sati a celá ta věc se stěhováním Trinity do Bugs, myšlenkově by ten film o moc nepřišel a bylo by to rovnější. Takhle to pro mě v tomhle momentě spadlo do sféry Jupiter Ascending. Škoda, už jsem chtěl začít tvrdit, že je to nepochopená pecka, ale musím uznat, že je to nepovedenej film. Ale ambiciózně, svérázně, zajímavě a zábavně nepovedenej. Což je víc než očekávám od čtvrtého pokračování čehokoliv. 
813897
Strašně moc věcí se mi tam líbilo, chvilkama jsem si říkal, že lepší pokračování jsem si nemohl přát. A ten nevyžehlenej vizuál sotva filtrovaný kamery z ruky se mi taky líbil a vlastně i přístup k akčním scénám byl v principu cool (hodně praktický, záznam v hodně hrubým stavu atd...) jen aby se to prodalo, chtělo to mnohem víc péče a peněz, spíš se rozhodli pro extrémně těžkej způsob filmování, než že by byli neschopní. Ale závěrečná třetina je překombinovaná, kdyby se škrtla komplet postava[spoiler] Sati a celá ta věc se stěhováním Trinity do Bugs[/spoiler], myšlenkově by ten film o moc nepřišel a bylo by to rovnější. Takhle to pro mě v tomhle momentě spadlo do sféry Jupiter Ascending. Škoda, už jsem chtěl začít tvrdit, že je to nepochopená pecka, ale musím uznat, že je to nepovedenej film. Ale ambiciózně, svérázně, zajímavě a zábavně nepovedenej. Což je víc než očekávám od čtvrtého pokračování čehokoliv. 
Matrix Resurrections
14 -5
reagují: Vault_13
reagovat
jako dobrý nebo špatný? :D
813890
jako dobrý nebo špatný? *:D*
813886
4 0
reagovat

Telefonní budka (2002)

Viděno poprvé v životě a jako... :o:o:o

EDIT: Podle ČSFD jsem to viděl už v roce 2010. Vůbec si to nepamatuju. :o
813886
Viděno poprvé v životě a jako... *:o**:o**:o* EDIT: Podle ČSFD jsem to viděl už v roce 2010. Vůbec si to nepamatuju. *:o*
Telefonní budka (2002)
7 -6
reagují: Cinefil
reagovat

The Matrix Resurrections

Nečekal jsem, že budu z kina odcházet spokojený. Po ohlasech a dojmech jsem snížil očekáváná. Přistupoval jsem k tomu, že se může stát všechno, a že to ve výsledku nejspíše bude velká sračka. A sám jsem byl překvapený jak moc mi to sedlo. Rozhodně je to film, který bude rozdělovat diváky a nesedne každému. Už samotné pojetí je velkou zkouškou divácké přístupnosti. Nehodlám tvrdit, že všechno, co se ve filmu stalo se mi líbilo, nebo že to dávalo smysl. Ono, jakmile bych začal hlouběji rozebírat děj, zvraty, logiku a myšlenky, tak bych mohl dost nepříjemně narazit a celé by se mi to rozpadlo jako domeček z karet. V tuto chvíli jsem spokojený a mohu říci, že mi The Matrix Resurrections sedl. Jediné, co mi výrazně nesedlo byl nový Morfeus. Jak říkám, každý kdo mi řekne, že u toho trpěl, bude mít mé pochopení, jelikož ten film je jiný a hodně osobitý a svůj. 7,5/10
813880
Nečekal jsem, že budu z kina odcházet spokojený. Po ohlasech a dojmech jsem snížil očekáváná. Přistupoval jsem k tomu, že se může stát všechno, a že to ve výsledku nejspíše bude velká sračka. A sám jsem byl překvapený jak moc mi to sedlo. Rozhodně je to film, který bude rozdělovat diváky a nesedne každému. Už samotné pojetí je velkou zkouškou divácké přístupnosti. Nehodlám tvrdit, že všechno, co se ve filmu stalo se mi líbilo, nebo že to dávalo smysl. Ono, jakmile bych začal hlouběji rozebírat děj, zvraty, logiku a myšlenky, tak bych mohl dost nepříjemně narazit a celé by se mi to rozpadlo jako domeček z karet. V tuto chvíli jsem spokojený a mohu říci, že mi [url=https://www.csfd.cz/film/499395-the-matrix-resurrections/]The Matrix Resurrections[/url] sedl. Jediné, co mi výrazně nesedlo byl nový Morfeus. Jak říkám, každý kdo mi řekne, že u toho trpěl, bude mít mé pochopení, jelikož ten film je jiný a hodně osobitý a svůj. [b]7,5/10[/b]
The Matrix Resurrections
8 -5
reagovat

Král Richard

Moc hezky natočené životopisné drama. Má to všechno, co tyhle sportovní dramata mají mít. A na mě to fungovalo velmi dobře. Velkou zásluhu na tom má výborný Will Smith, který zde hraje skvěle. Není to žádné mistrovské dílo a není to ani film, co budu opakovaně pouštět, ale je tam vidět srdce. PS: Je obrovská škoda, že to propadlo, protože to není špatný film. Slabších 8/10.
813862
Moc hezky natočené životopisné drama. Má to všechno, co tyhle sportovní dramata mají mít. A na mě to fungovalo velmi dobře. Velkou zásluhu na tom má výborný Will Smith, který zde hraje skvěle. Není to žádné mistrovské dílo a není to ani film, co budu opakovaně pouštět, ale je tam vidět srdce. PS: Je obrovská škoda, že to propadlo, protože to není špatný film. Slabších 8/10.
Král Richard
5 -3
reagovat

Wrath of Man (2021)

Moc se mi to líbilo, sice jsem to měl rozkoukaný asi měsíc, ale místní žebříček nejlepších filmů mě donutil a namotivoval to dokoukat. A druhá hodina byla teda pořádná jízda. Nicméně se neubráním dojmu, že bych raději viděl v hlavní roli někoho jiného než Stathama. 8)
813824
Moc se mi to líbilo, sice jsem to měl rozkoukaný asi měsíc, ale místní žebříček nejlepších filmů mě donutil a namotivoval to dokoukat. A druhá hodina byla teda pořádná jízda. Nicméně se neubráním dojmu, že bych raději viděl v hlavní roli někoho jiného než Stathama. *8)*
Wrath of Man (2021)
6 -5
reagovat
reaguje na: speta.jr

"Alright everyone… Chill"

Je fajn, že si tam Arnold zopakuje svoji slavnou roli.
813796
Je fajn, že si tam Arnold zopakuje svoji slavnou roli.
"Alright everyone… Chill"
813783
2 -1
reagovat

K zemi hleď!

Je to trefná reflexe nás lidí, když někdo s něčím varuje, jak je to kdekomu u prdele. A závěrečná Leova věta to samý. Možná je to tím, že jsem si tam nenašel nic víc, že je to pro mě víc mrazivý než vtipný, smál jsem se u koncertu a textu písničky, jinak mě to minulo. Kromě závěru si nevybavim nic a spíš si někdy zopakuju Idiocracy.
813788
Je to trefná reflexe nás lidí, když někdo s něčím varuje, jak je to kdekomu u prdele. [spoiler]A závěrečná Leova věta to samý.[/spoiler] Možná je to tím, že jsem si tam nenašel nic víc, že je to pro mě víc mrazivý než vtipný, smál jsem se [spoiler]u koncertu a textu písničky[/spoiler], jinak mě to minulo. Kromě závěru si nevybavim nic a spíš si někdy zopakuju Idiocracy.
K zemi hleď!
3 -2
reagovat
reaguje na: speta.jr
Prosimte tohle nám vždycky prvně posílej do vzkazniku, ať se tyhle velký věci můžou co nejdřív propalit na mainpage. Dík

Jinak za me pecka
813786
Prosimte tohle nám vždycky prvně posílej do vzkazniku, ať se tyhle velký věci můžou co nejdřív propalit na mainpage. Dík Jinak za me pecka
813783
4 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se