Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 11801 - 11820 Napsat příspěvek
reaguje na: DanteAlighieri
Pointa ↗ Ty ↘.
811418
Pointa ↗ Ty ↘.
811416
4 -1
reagovat
:D náckové. Nebude to spíš tim, že tu skoro každýho jenom sereš? Tvoje schopnost dedukce je věru fascinující. 

Edit: Hlad mě předběhl
811417
*:D* náckové. Nebude to spíš tim, že tu skoro každýho jenom sereš? Tvoje schopnost dedukce je věru fascinující.  Edit: Hlad mě předběhl
811409
7 -1
reagovat
reaguje na: Mr. Hlad
Takže se hodnotí, ne názor, ale ten kdo jej pronáší - tedy zdroj, popřípadě interpret. Tedy když napíši, že Země je plochá, jistě se také ohradíš proti. Velmi vyspělé... Obávám se, že za "vola" tu je někdo jiný.
811416
Takže se hodnotí, ne názor, ale ten kdo jej pronáší - tedy zdroj, popřípadě interpret. Tedy když napíši, že Země je plochá, jistě se také ohradíš proti. Velmi vyspělé... Obávám se, že za "vola" tu je někdo jiný.
811414
2 -10
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Velmi vtipné... Zrovna dnes v noci jsem dočetl "A přesto říci životu Ano" od Viktora E. Frankla, proto jsem se vzápětí podíval na Sobibor z roku 2018.
811415
Velmi vtipné... Zrovna dnes v noci jsem dočetl [b][url=https://www.databazeknih.cz/knihy/a-presto-rici-zivotu-ano-172309]"A přesto říci životu Ano"[/url][/b] od Viktora E. Frankla, proto jsem se vzápětí podíval na Sobibor z roku 2018.
811412
2 -2
reagovat
Ne, jen ze sebe budeš dělat vola. 

btw ty mínuska, alespoň to ode mě, není za názor a určitě není náckovské. Já tě prostě jen nemám rád. A spousta lidí tady taky ne. 
811414
Ne, jen ze sebe budeš dělat vola.  btw ty mínuska, alespoň to ode mě, není za názor a určitě není náckovské. Já tě prostě jen nemám rád. A spousta lidí tady taky ne. 
811411
11 -1
reagují: DanteAlighieri
reagovat
Pojďme tam za každou aktualizaci jeden přidat:D
811412
Pojďme tam za každou aktualizaci jeden přidat*:D*
6 -1
reagovat
reaguje na: Mr. Hlad
Porušuji tím nějaké pravidlo?
811411
Porušuji tím nějaké pravidlo?
811410
2 -7
reagují: Mr. Hlad
reagovat
Budeš to aktualizovat vždycky s novým mínuskem? 
811410
Budeš to aktualizovat vždycky s novým mínuskem? 
9 -1
reagovat
Vidím že tu jsou i náckové - minimálně TŘI ne tak již čtyři, kdo pak to asi je, mám takové tušení.
811409
Vidím že tu jsou i náckové - minimálně TŘI ne tak již čtyři, kdo pak to asi je, mám takové tušení.
2 -6
reagují: Milosh
reagovat
Doporučuji film z roku 2018 Sobibor popřípadě TV film z roku 1987 Útěk ze Sobiboru o vzpouře v táboře.
K tématu filmu krátce z WIKI:
Dle Pečerského (důstojník Rudé armády židovské národnosti) plánu měli vězňové zabít co nejvíce příslušníků SS, a tím nechat pomocné stráže, což byli vesměs Ukrajinci, bez vedení a zmatené. Zároveň získat zbraně, převléct se do uniforem mrtvých esesmanů a pokusit se vyvést co nejvíce vězňů hlavní branou ven z tábora. ... Akce začala 14. října 1943. Toho dne odpoledne bylo několik esesmanů pozváno do dílen a třídíren. Během zkoušení oblečení byli zabiti sekerami, dýkami, noži či jinými ostrými nástroji přímo vyrobenými vězni (mnozí z nich pracovali v táborové tesařské a kovářské dílně) nebo získanými z věcí zavražděných židů. Krev byla zakryta pilinami, těla zamaskována. Povstalci se postupně vyzbrojili zbraněmi ukradenými ze strážních baráků nebo od mrtvých členů SS. Jednalo se o pušky, samopal, ruční granáty a pistole. Komplikace nastala v okamžiku, když se nepodařilo zabít SS-Oberscharführera Ericha Bauera, který odjel pro zásoby do Chelmu a jehož smrt byla Pečerským považována za základní součást plánu. Bauer se z Chelmu vrátil a záhy nato objevil tělo SS-Scharführera Rudolfa Beckmanna. Okamžitě začal střílet na vězně. Zvuk střelby donutil Pečerského začít druhou „veřejnou“ fázi vzpoury dříve než bylo plánováno. Pečerskij zařval smluvený signál: „Hurá, vzpoura začala!“
811377
Doporučuji film z roku 2018 [url=https://www.csfd.cz/film/479544-sobibor/prehled/]Sobibor[/url] popřípadě TV film z roku 1987 [url=https://www.csfd.cz/film/13175-utek-ze-sobiboru/prehled/]Útěk ze Sobiboru[/url] o vzpouře v táboře. K tématu filmu krátce z WIKI: [i]Dle Pečerského (důstojník Rudé armády židovské národnosti) plánu měli vězňové zabít co nejvíce příslušníků SS, a tím nechat pomocné stráže, což byli vesměs Ukrajinci, bez vedení a zmatené. Zároveň získat zbraně, převléct se do uniforem mrtvých esesmanů a pokusit se vyvést co nejvíce vězňů hlavní branou ven z tábora. ... Akce začala 14. října 1943. Toho dne odpoledne bylo několik esesmanů pozváno do dílen a třídíren. Během zkoušení oblečení byli zabiti sekerami, dýkami, noži či jinými ostrými nástroji přímo vyrobenými vězni (mnozí z nich pracovali v táborové tesařské a kovářské dílně) nebo získanými z věcí zavražděných židů. Krev byla zakryta pilinami, těla zamaskována. Povstalci se postupně vyzbrojili zbraněmi ukradenými ze strážních baráků nebo od mrtvých členů SS. Jednalo se o pušky, samopal, ruční granáty a pistole. Komplikace nastala v okamžiku, když se nepodařilo zabít SS-Oberscharführera Ericha Bauera, který odjel pro zásoby do Chelmu a jehož smrt byla Pečerským považována za základní součást plánu. Bauer se z Chelmu vrátil a záhy nato objevil tělo SS-Scharführera Rudolfa Beckmanna. Okamžitě začal střílet na vězně. Zvuk střelby donutil Pečerského začít druhou „veřejnou“ fázi vzpoury dříve než bylo plánováno. Pečerskij zařval smluvený signál: „Hurá, vzpoura začala!“[/i]
3 -11
reagovat

Belfast 2021

Severne Irsko v '69 nebolo asi moc pekne miesto na zivot. Aspon teda to sa snazi Branagh. S podstate spomienok vytvoril akesi casozberne video toho, ze to kde sa narodis nutne neznamena to, kde stravis cely zivot. S citom, jednoducho, so super hereckymi vykonmi. Obcas tieto povedacky zivotne nevyjdu, tu to sedelo vytecne. Nesustalo to papierom. Zo zivota. 8+/10
811374
Severne Irsko v '69 nebolo asi moc pekne miesto na zivot. Aspon teda to sa snazi Branagh. S podstate spomienok vytvoril akesi casozberne video toho, ze to kde sa narodis nutne neznamena to, kde stravis cely zivot. S citom, jednoducho, so super hereckymi vykonmi. Obcas tieto povedacky zivotne nevyjdu, tu to sedelo vytecne. Nesustalo to papierom. Zo zivota. 8+/10
Belfast 2021
4 -1
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Sem s tím! Těším se teda hlavně na Jima.. ani nespočítám kolikrát už sem na YT sjel jeho Evil lab tanec, čistá radost a na vytáhnutí z depky to ze 60% of the time works every time
811367
Sem s tím! Těším se teda hlavně na Jima.. ani nespočítám kolikrát už sem na YT sjel jeho Evil lab tanec, čistá radost a na vytáhnutí z depky to ze 60% of the time works every time
811362
6 -1
reagovat
Sonic 2 plakát
Já se normálně těším. Tails vypadá skvěle, měl by tam být i Knuckles a Carrey utržený ze řetězu bude taky super.
811362
[url=https://www.siliconera.com/wp-content/uploads/2021/12/Sonic-Movie-2-poster-trailer.jpeg]Sonic 2 plakát [/url]Já se normálně těším. Tails vypadá skvěle, měl by tam být i Knuckles a Carrey utržený ze řetězu bude taky super.
5 -1
reagují: dreamy
reagovat
Magnusek tam byl parádní, fakt jsem koukal. Kozub má fantasticky našlápnuto. 
811356
Magnusek tam byl parádní, fakt jsem koukal. Kozub má fantasticky našlápnuto. 
5 -4
reagovat
reaguje na: hroubek
Za me teda dost povedena zalezitost. Sel jsem na to celkem s despektem kvuli Stafkovi, ale ta jejich chemie s Kozubem byla fakt dobra. Magnusek super sebeparodie. Pomer podarenych vtipu na cesky film nebyvale vysoky. Ocenuju rozkroceni mezi zanry 7/10
811355
Za me teda dost povedena zalezitost. Sel jsem na to celkem s despektem kvuli Stafkovi, ale ta jejich chemie s Kozubem byla fakt dobra. Magnusek super sebeparodie. Pomer podarenych vtipu na cesky film nebyvale vysoky. Ocenuju rozkroceni mezi zanry 7/10
811323
6 -1
reagovat

West Side Story 1961

Ještě, než do kin přijde nová verze od Spielberga, tak jsem se rozhodl dohnat tuto klasiku. Osobně jsem spokojený a film se mi líbil. Hudební čísla jsou super, některé písničky jsou boží a vizuální stránka je úžasná. Můj největší problém je s délkou filmu (zbytečně přepálená) a taky s tím, že jsem to hlavní herecké dvojici moc nevěřil. Jinak velká spokojenost a naprosto rozumím proč je to velká klasika. 7,5/10
811325
Ještě, než do kin přijde nová verze od Spielberga, tak jsem se rozhodl dohnat tuto klasiku. Osobně jsem spokojený a film se mi líbil. Hudební čísla jsou super, některé písničky jsou boží a vizuální stránka je úžasná. Můj největší problém je s délkou filmu (zbytečně přepálená) a taky s tím, že jsem to hlavní herecké dvojici moc nevěřil. Jinak velká spokojenost a naprosto rozumím proč je to velká klasika. [b]7,5/10[/b]
West Side Story 1961
2 -3
reagovat

Shoky & Morthy: Poslední velká akce

Ve výsledku to není vůbec špatné. Po recenzi od Hlada jsem čekal trochu více, nicméně se film celkem povedl a bavil mě. Důležité je, že i když nejsem vyloženě cílovka filmu, tak jsem si místy film dokázal užít. Nesedlo mi úplně všechno, přesto jsem ocenil originalitu, přístup, styl a jisté hulvátství. 6,5-7/10
811323
Ve výsledku to není vůbec špatné. Po recenzi od Hlada jsem čekal trochu více, nicméně se film celkem povedl a bavil mě. Důležité je, že i když nejsem vyloženě cílovka filmu, tak jsem si místy film dokázal užít. Nesedlo mi úplně všechno, přesto jsem ocenil originalitu, přístup, styl a jisté hulvátství. [b]6,5-7/10[/b]
Shoky & Morthy: Poslední velká akce
6 -4
reagují: MeaCulpa
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Ritchie si nechal herce z Wrath of Man a přidal Aubrey Plaza:+:+
811280
Ritchie si nechal herce z Wrath of Man a přidal Aubrey Plaza*:+**:+*
811271
9 -1
reagovat

Ve čtvrtek novej trailer na novej film Guy Ritchieho

#OperationFortune

hypetrain is coming .. *toot* *toot*
811271
[url=https://www.instagram.com/explore/tags/operationfortune/]#OperationFortune [/url]hypetrain is coming .. *toot* *toot*
Ve čtvrtek novej trailer na novej film Guy Ritchieho
6 -1
reagují: (=LIFTY=)
reagovat

Den patriotů

Ani nevím proč jsem se tomu filmu jaksi vyhýbal. Asi proto, že jsem nejdříve videl Silnějšího s Gylenhaallem, který má sice nižší hodnocení (64%), ale přišel mi docela fajn. Berg Bostonský útok logicky bere z jiného úhlu, přestože vznikl dřív. Ačkoliv si na útok samotný vzpomínám poměrně dobře, vůbec jsem neměl tušení, co všechno následovalo po něm. Z toho důvodu jsem si o filmu mylně myslel, že bude jen o jednom výbuchu a pak nějaké ty psychologické kraviny (ostatně jako Silnější). Vůbec ne!

Bergovi se daří od výbuchu budovat napětí a stupňovat gradaci až do poslední chvíle, a kdo je s událostí obeznámen podobně jako já, bude jen hledět. Hlavně u scény s přestřelkou v rodiné čtvrti, která připomíná Heat nebo Afleckovo Město a kde bomby lítají po policajtech jako v GTA. Vůbec si nepamatuju, že by se to stalo (ano stalo), ale díky polodokumentárnímu stylu s reálnými záběry tomu divák snadno uvěří. A ani tímhle zábava nekončí a pokračuje honem na teroristy a bostonským "lockdownem".

Jo ke konci je, jak napovídá název, typický americký patriotismu, ale nic hrozného. Co si Wahlbergova postava prožila je také neuvěřitelné, byť film trochu brzdí těma rodinýma scénama, obvzlášť v úvodu. No a ke konci tradičně autentické záběry a výpovědi účastníků. Jen mě zaráží, jak dokáží Američani v jednu chvíli policii zbožňovat a jindy po ní házet dlažební kostky. Holt co se jim líbí, vychvalují do nebes, a co jim vadí, zadupávají do pekla. To ale není problém filmu.
8/10
811260
Ani nevím proč jsem se tomu filmu jaksi vyhýbal. Asi proto, že jsem nejdříve videl [i]Silnějšího [/i]s Gylenhaallem, který má sice nižší hodnocení (64%), ale přišel mi docela fajn. Berg Bostonský útok logicky bere z jiného úhlu, přestože vznikl dřív. Ačkoliv si na útok samotný vzpomínám poměrně dobře, vůbec jsem neměl tušení, co všechno následovalo po něm. Z toho důvodu jsem si o filmu mylně myslel, že bude jen o jednom výbuchu a pak nějaké ty psychologické kraviny (ostatně jako [i]Silnější[/i]). Vůbec ne! Bergovi se daří od výbuchu budovat napětí a stupňovat gradaci až do poslední chvíle, a kdo je s událostí obeznámen podobně jako já, bude jen hledět. Hlavně u scény s přestřelkou v rodiné čtvrti, která připomíná [i]Heat [/i]nebo Afleckovo [i]Město[/i] a kde bomby lítají po policajtech jako v GTA. Vůbec si nepamatuju, že by se to stalo (ano stalo), ale díky polodokumentárnímu stylu s reálnými záběry tomu divák snadno uvěří. A ani tímhle zábava nekončí a pokračuje honem na teroristy a bostonským "lockdownem". Jo ke konci je, jak napovídá název, typický americký patriotismu, ale nic hrozného. Co si Wahlbergova postava prožila je také neuvěřitelné, byť film trochu brzdí těma rodinýma scénama, obvzlášť v úvodu. No a ke konci tradičně autentické záběry a výpovědi účastníků. Jen mě zaráží, jak dokáží Američani v jednu chvíli policii zbožňovat a jindy po ní házet dlažební kostky. Holt co se jim líbí, vychvalují do nebes, a co jim vadí, zadupávají do pekla. To ale není problém filmu. [b]8/10[/b]
Den patriotů
3 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se