Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 11741 - 11760 Napsat příspěvek
reaguje na: Cinefil
No bez debat Mads bude určitě ještě víc démonickej :+:+:+ trailer hodně napoví. Za mě kino jistý.
811631
No bez debat Mads bude určitě ještě víc démonickej *:+**:+**:+* trailer hodně napoví. Za mě kino jistý.
811627
4 0
reagují: Cinefil
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Je ho škoda. Ale Mikkelsen...no neber ho. :D
811627
Je ho škoda. Ale Mikkelsen...no neber ho. *:D*
811611
4 0
reagují: RainMakeR
reagovat
reaguje na: Fanous21
Škoda toho Deppova přeobsazení ale furt se na další díl těším :+:+:+ a určitě to bude skvělý ?)
811611
Škoda toho Deppova přeobsazení ale furt se na další díl těším *:+**:+**:+* a určitě to bude skvělý *?)*
811603
4 -1
reagují: Cinefil
reagovat

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore – Official Trailer Monday

811603
https://www.youtube.com/watch?v=55FSKz9ZCB4
Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore – Official Trailer Monday
6 0
reagují: RainMakeR
reagovat
reaguje na: HAL
:D
811586
*:D*
811581
1 -1
reagovat
reaguje na: pepo
No není, ale líbí se mi že tam považuješ Hauerovu postavu za tu hlavní :D
811581
No není, ale líbí se mi že tam považuješ Hauerovu postavu za tu hlavní *:D*
811559
3 -3
reagují: pepo
reagovat
Tak ale prrr. Batman Begins je stale super:D
811559
Tak ale prrr. Batman Begins je stale super*:D*
811526
7 -1
reagují: HAL
reagovat
Tak jsem po dlouhé době zase zkouknul Purpurové řeky a ten konec ten film fakt zabil, mohl to být úplně jiný film, něco se tam celou dobu buduje, celkem to šlape, i tu atmosféru to má, ale ten konec je jak facka (předlohu jsem nečetl, tak nevím, nakolik to odpovídá nebo ne).
811549
Tak jsem po dlouhé době zase zkouknul [url=https://www.csfd.cz/film/20998-purpurove-reky/prehled/][b]Purpurové řeky[/b][/url] a ten konec ten film fakt zabil, mohl to být úplně jiný film, něco se tam celou dobu buduje, celkem to šlape, i tu atmosféru to má, ale ten konec je jak facka (předlohu jsem nečetl, tak nevím, nakolik to odpovídá nebo ne).
3 -2
reagovat
811545
[url=https://youtu.be/fv_d8zSmVtA]Sonic 2 - trailer[/url]
2 -1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
V tom případě se začni obávat, jakým maratonem po bondovkách se ti bude snažit vrátit úder. 8)
811529
V tom případě se začni obávat, jakým maratonem po bondovkách se ti bude snažit vrátit úder. *8)*
811525
4 -1
reagovat
Jj, další z herců, co měli krásně našlápnuto, pak jim to divně uklouzlo a už se z toho nedostali. Jaký je za tím, příběh, víte někdo?
811527
Jj, další z herců, co měli krásně našlápnuto, pak jim to divně uklouzlo a už se z toho nedostali. Jaký je za tím, příběh, víte někdo?
811526
4 -1
reagovat
reaguje na: MeaCulpa
Je paradoxní (a hrozně smutný) že Rutger Hauer za ten film dostal Zlatý Globus, a hned pak se začal utápět v nekonečné řadě úplně zbytečných béček - jen z těch prvních je Salute of the Jugger vážně fajn, ale pak už nikdy nehrál hlavní roli v čemkoli co by stálo za vidění :(
811526
Je paradoxní (a hrozně smutný) že Rutger Hauer za ten film dostal Zlatý Globus, a hned pak se začal utápět v nekonečné řadě úplně zbytečných béček - jen z těch prvních je Salute of the Jugger vážně fajn, ale pak už nikdy nehrál hlavní roli v čemkoli co by stálo za vidění :(
811514
7 0
reagují: pepo, Barv666
reagovat
reaguje na: Disketa1
Jo jo, mně se taky líbí, hlavně to tehdy musel být skok jako blázen, po bondovce která měla konkurovat Star Wars komorní příběh o hledání nějaké krabičky. :)

DarkSith: Autentická odpověd je cituji "nevím".:D
811525
Jo jo, mně se taky líbí, hlavně to tehdy musel být skok jako blázen, po bondovce která měla konkurovat Star Wars komorní příběh o hledání nějaké krabičky. *:)* DarkSith: Autentická odpověd je cituji "nevím".*:D*
811522
4 -1
reagují: DarkSith
reagovat
Jí se budou líbit až ty s Craigem, protože tam hraje Voldemort.
811524
Jí se budou líbit až ty s Craigem, protože tam hraje Voldemort.
5 -1
reagovat
Ta je výborná. Bondovky režírované Johnem Glenem (s výjimkou parádně dobrodružné Chobotničky) se vrací ke kořenům prvních bondovek. :+
811522
Ta je výborná. Bondovky režírované Johnem Glenem (s výjimkou parádně dobrodružné Chobotničky) se vrací ke kořenům prvních bondovek. *:+*
811518
3 -2
reagují: AndyKaufman
reagovat
Jaká bondovka se jí zatím nejvíce líbila? 
811521
Jaká bondovka se jí zatím nejvíce líbila? 
811516
1 -1
reagovat
reaguje na: Disketa1
Jen pro tvé oči. 
811518
Jen pro tvé oči. 
811517
2 -1
reagují: Disketa1
reagovat
K jaké bondovce jste se zatím dostali?
811517
K jaké bondovce jste se zatím dostali?
811516
2 -2
reagují: AndyKaufman
reagovat
Já mám doma kvůli Bondovi tichou domácnost, tak klidně v sobotu do tý Masný i zajdu. 
811516
Já mám doma kvůli Bondovi tichou domácnost, tak klidně v sobotu do tý Masný i zajdu. 
7 -1
reagují: DarkSith, Disketa1
reagovat
Tahle diskuze je tak zathrashovana, ze uplne zaniklo sdeleni, ze Utek ze Sobiboru s Hauerem je fakt dobrej film. Samozrejme je nutny prihmourit oko rozpoctu a stari, ale porad velmi slusne koukatelne
811514
Tahle diskuze je tak zathrashovana, ze uplne zaniklo sdeleni, ze Utek ze Sobiboru s Hauerem je fakt dobrej film. Samozrejme je nutny prihmourit oko rozpoctu a stari, ale porad velmi slusne koukatelne
6 0
reagují: HAL
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se