Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 11681 - 11700 Napsat příspěvek
reaguje na: Cinefil
To samé Shrek 4 a Princ z Persie. Pak je ještě nějaký film, jak se na konci probudí a zjistí, že je to celé sen, ne?:D
811964
To samé Shrek 4 a Princ z Persie. Pak je ještě nějaký film, jak se na konci probudí a zjistí, že je to celé sen, ne?*:D*
811937
3 0
reagují: Cinefil, Disketa1, Jardus
reagovat
reaguje na: Ne__Ty

Ffs

811957
https://youtu.be/zWO36L4W2Eg
Ffs
811931
1 -1
reagovat
reaguje na: Vault_13
Ach ta nadsázka v psaném slovu :D:D:+
811955
Ach ta nadsázka v psaném slovu *:D**:D**:+*
811954
3 0
reagovat
reaguje na: pytlik
Já vím, napsal jsem to schválně, ten díl znám. :D
811954
Já vím, napsal jsem to schválně, ten díl znám. *:D*
811953
5 0
reagují: pytlik
reagovat
reaguje na: Vault_13
To sice ano ale jen proto že se do toho Indy přimotal a ten medailon získal on místo nácků :D   Ale tohle je spíš jen taková věc pro zasmání :D
811953
[spoiler]To sice ano ale jen proto že se do toho Indy přimotal a ten medailon získal on místo nácků *:D*   [/spoiler]Ale tohle je spíš jen taková věc pro zasmání *:D*
811946
4 0
reagují: Vault_13
reagovat
reaguje na: pytlik
Počkej, však kopali na špatném místě, ne?
811946
Počkej, však kopali na špatném místě, ne?
811934
3 0
reagují: pytlik
reagovat
reaguje na: naigoto
Deadpool 2. Na konci se vrátil v čase a resetoval vše, co se dosud stalo. Takže události ve filmu byly úplně zbytečné. :D

Dál bych mohl pokračovat se sequely jako Vetřelec 3 a 4 a Terminátoři, kde se v dalším díle smázne to, co se stalo minule.
811937
Deadpool 2. Na konci se vrátil v čase a resetoval vše, co se dosud stalo. Takže události ve filmu byly úplně zbytečné. *:D* Dál bych mohl pokračovat se sequely jako Vetřelec 3 a 4 a Terminátoři, kde se v dalším díle smázne to, co se stalo minule.
811929
3 -2
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
V jednom díle The Big Bang Theory řešili, že Indiana Jones je v Dobyvatelích ztracené archy úplně zbytečná postava :D Kdyby tam nebyl tak to skončí úplně stejně :D  Náckové najdou archu, otevřou jí a zemřou :D 
811934
V jednom díle The Big Bang Theory řešili, že Indiana Jones je v Dobyvatelích ztracené archy úplně zbytečná postava *:D* Kdyby tam nebyl tak to skončí úplně stejně *:D*  [spoiler]Náckové najdou archu, otevřou jí a zemřou *:D* [/spoiler]
811929
21 0
reagovat
Ona je nejaká nová Star Wars trilógia?:D
811933
Ona je nejaká nová Star Wars trilógia?*:D*
811931
9 0
reagovat
811932
[url=https://www.csfd.sk/film/16596-anjel-smrti/prehlad/]Anjel smrti (1998) | ČSFD.sk (csfd.sk)[/url]
811929
2 0
reagovat
Slepé dějové linie? V tom vyniká nová Star Wars trilogie. :D
811931
Slepé dějové linie? V tom vyniká nová Star Wars trilogie. *:D*
811929
13 0
reagují: RainMakeR, slord
reagovat

Filmy se "slepou" dějovou linkou

Nevím jestli to dokážu dobře popsat.

Prostě sledujeme hlavního hrdinu napříč scénou (či delší části filmu) na jejímž konci se ukáže, že hrdinovo počínání bylo - k překvapení diváka - úplně na nic.

Třeba jako první Matrix a úprk Nea z kanceláře před agenty přes lešení. Ne úplně ideální příklad, i tam to děj posunuje, nic lepšího mě ale nenapadá.

Moc takových scén jsem v nekomediálních filmech neviděl, jedna mě ale kdysi dost uchvátila a já za boha nemůžu film dohledat, tak doufám, že se tu objeví ve vašich tipech.
811929
Nevím jestli to dokážu dobře popsat. Prostě sledujeme hlavního hrdinu napříč scénou (či delší části filmu) na jejímž konci se ukáže, že hrdinovo počínání bylo - k překvapení diváka - úplně na nic. Třeba jako první Matrix a úprk Nea z kanceláře před agenty přes lešení. Ne úplně ideální příklad, i tam to děj posunuje, nic lepšího mě ale nenapadá. Moc takových scén jsem v nekomediálních filmech neviděl, jedna mě ale kdysi dost uchvátila a já za boha nemůžu film dohledat, tak doufám, že se tu objeví ve vašich tipech.
Filmy se "slepou" dějovou linkou
2 0
reagovat
reaguje na: HAL
To byl prý odkaz na tohle.
811924
To byl prý odkaz na [url=https://en.wikipedia.org/wiki/Rubber_duck_debugging]tohle[/url].
811908
2 0
reagovat
reaguje na: MKMZ
Zdá se, že celý ten film bude jedna provokace. 
811911
Zdá se, že celý ten film bude jedna provokace. 
811907
4 0
reagovat
Já na ty klipy sice nekoukám, ale už v tom prvním traileru byl Keanu s kachničkou na hlavě... 
Po tom úplně normální pokračování Matrixu nemohl čekat snad nikdo.
811908
Já na ty klipy sice nekoukám, ale už v tom prvním traileru byl Keanu s kachničkou na hlavě...  Po tom úplně normální pokračování Matrixu nemohl čekat snad nikdo.
6 -1
reagovat

Matrix Resurrections

Behind The Scenes Clips.

Komu připadaly poslední klipy divné a Reevesovo herectví cringe, nechť zví, že takových momentů bude ve filmu účelově přehršel. Za všechny… toto?)
811907
[url=https://www.youtube.com/playlist?list=PL_GqQSoBhwVl-8DQd64cKTfjj2F1L99af]Behind The Scenes Clips.[/url] Komu připadaly poslední klipy divné a Reevesovo herectví cringe, nechť zví, že takových momentů bude ve filmu účelově přehršel. Za všechny… [url=https://youtu.be/dexZI6zXpg4?t=18]toto[/url]. *?)*
Matrix Resurrections
3 -1
reagují: DarkSith
reagovat
Jakože nejvíce do toho co jsem myslel zapadá Přelet a 1984 (opět film jsem neviděl ale četl jsem knihu). 300 i přes ten konec má pozitivní poselství a náběh na výhru dobra. U Upgrade mi hlavní hrdina přišel jako antihrdina, kterého využili. 

Ale asi těch filmu nakonec bude dost jak vidím Vaše tipy. :+
811905
Jakože nejvíce do toho co jsem myslel zapadá Přelet a 1984 (opět film jsem neviděl ale četl jsem knihu). 300 i přes ten konec má pozitivní poselství a náběh na výhru dobra. U Upgrade mi hlavní hrdina přišel jako antihrdina, kterého využili.  Ale asi těch filmu nakonec bude dost jak vidím Vaše tipy. *:+*
811888
3 -1
reagují: Ne__Ty
reagovat
reaguje na: speta.jr
Moc to resis :D ale je pravda, ze na tomhle filmu se da celkem pekne ukazat, jak se svet zmenil. Je to podle divadelni hry nekdy z obdobi 2012-14 a nebyl z toho tehdy zadny skandal.  

Kdybych o tom takhle uvazoval, tak muzou z fleku zrusit prvni prcicky, protoze to tajne streamovani pres webku je z dnesniho pohledu taky uplne mimo.
811902
Moc to resis *:D* ale je pravda, ze na tomhle filmu se da celkem pekne ukazat, jak se svet zmenil. Je to podle divadelni hry nekdy z obdobi 2012-14 a nebyl z toho tehdy zadny skandal.   Kdybych o tom takhle uvazoval, tak muzou z fleku zrusit prvni prcicky, protoze to tajne streamovani pres webku je z dnesniho pohledu taky uplne mimo.
811901
1 -1
reagovat
reaguje na: MeaCulpa
Vynikajici Pavelkova cast? Kdyby v tech 90 minutach byl aspon naznak charakteroveho oblouku, kdy to vsem lzi rikajici tyranske hovado, ktere pred 40 rokama znasilnilo holku a proslo mu to a uvedomil si to, zpytoval svedomi a proto si sel hodit "stranek" na mraz, tak mozna :D Jenze on si to sel hodit, protoze se provalilo, ze se boji mlhy:D:D:D
811901
Vynikajici Pavelkova cast? Kdyby v tech 90 minutach byl aspon naznak charakteroveho oblouku, kdy to vsem lzi rikajici tyranske hovado, ktere pred 40 rokama znasilnilo holku a proslo mu to a uvedomil si to, zpytoval svedomi a proto [spoiler]si sel hodit "stranek" na mraz[/spoiler], tak mozna *:D* [spoiler]Jenze on si to sel hodit[/spoiler], protoze se provalilo, [spoiler]ze se boji mlhy[/spoiler]? *:D**:D**:D*
811898
3 -2
reagují: MeaCulpa
reagovat
reaguje na: speta.jr
Tady jses uplne mimo. Uplne pohodovych 50-60%. Nicmene ve vysledku to je strasne nevyrovnane vynikaji Pavelkovu cast dost srazi vyrazne slabsi cast s Cibulkovou a flashbacky. Natekla ji do zlomeniny smula, je to smolarka :D 
811898
Tady jses uplne mimo. Uplne pohodovych 50-60%. Nicmene ve vysledku to je strasne nevyrovnane vynikaji Pavelkovu cast dost srazi vyrazne slabsi cast s Cibulkovou a flashbacky. Natekla ji do zlomeniny smula, je to smolarka :D 
811892
3 -2
reagují: speta.jr
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se