Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 11581 - 11600 Napsat příspěvek

Don't Look Up (2021)

Předně, 53 % na Rottenech je waaaay off.

Je to super.

Ale rozhodně to není vánoční film.

(A já mám teď regulérní depku.)
813566
Předně, 53 % na Rottenech je waaaay off. Je to super. Ale rozhodně to není vánoční film. [spoiler](A já mám teď regulérní depku.)[/spoiler]
Don't Look Up (2021)
10 -3
reagovat

Free Guy

Na zvednutí nálady jsem si zkusil pustit Chlápka, hodně jste ho chválili, sice zase Deathpo- teda Reynolds... ale... ale počkat, tak ne, houby, ten chlápek toho Chlápka fakt hraje, že mě baví, a i ten film mě baví víc, než bych vůbec čekal, a dokonce to ani není úplně primitivní jednohubka!
813550
Na zvednutí nálady jsem si zkusil pustit Chlápka, hodně jste ho chválili, sice zase Deathpo- teda Reynolds... ale... ale počkat, tak ne, houby, ten chlápek toho Chlápka fakt hraje, že mě baví, a i ten film mě baví víc, než bych vůbec čekal, a dokonce to ani není úplně primitivní jednohubka!
Free Guy
14 -2
reagovat

Matrix4

nakoniec som celkom spokojny? Ten film je viac meta ako Deadpool a chvilami som uz iba cakal kedy sa Neo pozrie do kamery a opyta sa ci je to real. Ale akonahle si clovek na tom zvykne a pristoji na tu hru kde vlastne je to romanticky probeh o zachrane nevesty, je to docela fajn.
Nejake tie nove prvky ako hologramy a friendly-robots neboli zle. Celkom vlastne chapem tento meta film, pretoze sa zda, ze ani Lana (scenaristi) nevedeli ako dalej uplne rozvit pribeh a namiesto toho, aby spravili krok vpred tak spravili akysi sidestep. co OK mohlo fungovat teraz, no ak vznikne patka, tak tam uz musi prist regulerny pribeh. Inak ako nostalgia fajn. Postavy fajn ale malo rozvite, akcia velmi biedna.
Ako medzi pribeh ok, a ak pride dalsi diel nebudem proti, ale uz musi byt regulerny. 7/10
813549
nakoniec som celkom spokojny? [spoiler]Ten film je viac meta ako Deadpool a chvilami som uz iba cakal kedy sa Neo pozrie do kamery a opyta sa ci je to real. Ale akonahle si clovek na tom zvykne a pristoji na tu hru kde vlastne je to romanticky probeh o zachrane nevesty, je to docela fajn. Nejake tie nove prvky ako hologramy a friendly-robots neboli zle. Celkom vlastne chapem tento meta film, pretoze sa zda, ze ani Lana (scenaristi) nevedeli ako dalej uplne rozvit pribeh a namiesto toho, aby spravili krok vpred tak spravili akysi sidestep. co OK mohlo fungovat teraz, no ak vznikne patka, tak tam uz musi prist regulerny pribeh. Inak ako nostalgia fajn. Postavy fajn ale malo rozvite, akcia velmi biedna. Ako medzi pribeh ok, a ak pride dalsi diel nebudem proti, ale uz musi byt regulerny. 7/10[/spoiler]
Matrix4
7 -2
reagovat
reaguje na: Carlito
813540
[url=https://www.youtube.com/watch?v=yyzvpbLCeKw]The Nice Guys[/url]
813435
3 -1
reagovat

Dont look up

geniálnější než sázka na nejistotu. Tenhle film nastavuje opravdu mega velký zrcadlo dnešní společnosti. Úžasnej film :D8):+:+:+

a na konci závěrečných titulků je to pak mega zabijácký :D:D:D:D:D
813539
geniálnější než sázka na nejistotu. Tenhle film nastavuje opravdu mega velký zrcadlo dnešní společnosti. Úžasnej film *:D**8)**:+**:+**:+* a na konci závěrečných titulků je to pak mega zabijácký *:D**:D**:D**:D**:D*
Dont look up
8 -2
reagovat

Dont look up

dneska večer je to jasný :D:D:D:D:D:D
813525
dneska večer je to jasný *:D**:D**:D**:D**:D**:D*
Dont look up
4 0
reagovat

Brugy!

:+
813490
*:+*
Brugy!
813435
5 -1
reagovat
Fanny a Alexandr.
813455
Fanny a Alexandr.
813435
5 -3
reagovat
Život je krásný,  Obchod za rohem, Gremlins, Batman se vrací, Vánoční prázdniny, Muppets: Vánoční koleda, Charlie Brown's Christmas, Pelíšky, Ukradené Vánoce, Střihoruký Edward (byť to podle mě není vánoční film :D), Rolničky, kam se podíváš, Jack Frost. 
813443
Život je krásný,  Obchod za rohem, Gremlins, Batman se vrací, Vánoční prázdniny, Muppets: Vánoční koleda, Charlie Brown's Christmas, Pelíšky, Ukradené Vánoce, Střihoruký Edward (byť to podle mě není vánoční film *:D*), Rolničky, kam se podíváš, Jack Frost. 
813435
6 0
reagovat
Klaus, Gremlins, Noční můra před Vánoci, Vánoční prázdniny. No a nebo K zemi hleď! na Netflixu.:D
813441
Klaus, Gremlins, Noční můra před Vánoci, Vánoční prázdniny. No a nebo K zemi hleď! na Netflixu.*:D*
813435
9 0
reagovat
Die Hard a Lásku nebeskú už som si dal, plus ešte Klausa a Hateful Eight (vianočnejší film nie je;):D) a dnes Pelíšky.

Čestné zmienky: Smrtonosná zbraň, Batman sa vracia, Strihoruký Edward, Kiss Kiss Bang Bang, Zámena :)
813438
Die Hard a Lásku nebeskú už som si dal, plus ešte Klausa a Hateful Eight (vianočnejší film nie je*;)**:D*) a dnes Pelíšky. Čestné zmienky: Smrtonosná zbraň, Batman sa vracia, Strihoruký Edward, Kiss Kiss Bang Bang, Zámena *:)*
813435
4 -1
reagovat

Vánoční filmy

Rok se s rokem sešel a já opět nevím, co si pustit na Vánoce :D Co si pouštíte vy ?
p.s. Sám doma je už ohraný, na Die Hard není nálada a Lásku nebeskou znám nazpaměť ..
813435
Rok se s rokem sešel a já opět nevím, co si pustit na Vánoce *:D* Co si pouštíte vy ? p.s. Sám doma je už ohraný, na Die Hard není nálada a Lásku nebeskou znám nazpaměť ..
Vánoční filmy
5 0
reagovat
reaguje na: Kostěj
Chudák tvoje paní.
813418
Chudák tvoje paní.
813415
3 -1
reagovat
reaguje na: Kostěj
Dobre si vybral, to je pecka :)
813416
Dobre si vybral, to je pecka :)
813415
6 0
reagovat

Christmas movie challenge u Kostějojc doma

Tak jsem přemýšlel, co si vybrat odměnou za každoroční přetrpění Love Actually (není to zase tak strašný utrpení, je to fajn film, ale každej rok je trochu moc...) a připadl jsem na polozapomenutej Dead End.

Ten náš novej gauč je vážně pohodlnej 8)
813415
Tak jsem přemýšlel, co si vybrat odměnou za každoroční přetrpění Love Actually (není to zase tak strašný utrpení, je to fajn film, ale každej rok je trochu moc...) a připadl jsem na polozapomenutej [url=https://www.csfd.cz/film/16758-smrt-prichazi-v-bilem/recenze/]Dead End[/url]. Ten náš novej gauč je vážně pohodlnej *8)*
Christmas movie challenge u Kostějojc doma
6 0
reagují: Milosh, TedGeorge
reagovat

popicipopik

Resurrections
6/10
Škoda, že to postupem času vyměkne, začátek byl slušnej a na papíře to muselo fungovat. Takhle to dopadlo jako takovej ten film, co vlastně ani nemusel vůbec vzniknout  Dost za to může slabá kamera, triky a taková ta divná Netflixovská vyprázdněnost. Přitom Keanu i Moss na to pořád mají a ta mladá sestava herců nebyla vůbec zlá.

Spiderman: No Way Home6/10
Sorry vole, sorry, ale s takovým ansámblem, při takových možnostech multiversa a plným košem nostalgie...to je ku*va prostě slabota! Zase to spadlo do připochcanýho MCU standardu, jak podle šablony. Aneb vykrademe povedenej nápad, obalíme ten povedenej nápad teen fun trendy hovnem z garáže MCU a naservírujeme na stříbrným podnose.
Normálně to neřeším, ale tady z toho šlo fakt udělat film, kterej přetrvá. Ne klasickej generickej šit 
813392
Resurrections 6/10 Škoda, že to postupem času vyměkne, začátek byl slušnej a na papíře to muselo fungovat. Takhle to dopadlo jako takovej ten film, co vlastně ani nemusel vůbec vzniknout  Dost za to může slabá kamera, triky a taková ta divná Netflixovská vyprázdněnost. Přitom Keanu i Moss na to pořád mají a ta mladá sestava herců nebyla vůbec zlá. Spiderman: No Way Home6/10 Sorry vole, sorry, ale s takovým ansámblem, při takových možnostech multiversa a plným košem nostalgie...to je ku*va prostě slabota! Zase to spadlo do připochcanýho MCU standardu, jak podle šablony. Aneb vykrademe povedenej nápad, obalíme ten povedenej nápad teen fun trendy hovnem z garáže MCU a naservírujeme na stříbrným podnose. Normálně to neřeším, ale tady z toho šlo fakt udělat film, kterej přetrvá. Ne klasickej generickej šit 
popicipopik
6 -9
reagovat
Byl to sice vtip, ale náhodou už jsem to pochopil.

Je to jako bourání 4. zdi bez stavebního povolení, kdy hl. postava ví, že se nachází ve filmu, ale divákovi to neřekne. Naopak si s ním o to víc pohrává.

Jen to slovo se mi pořád nelíbí. :D
813310
Byl to sice vtip, ale náhodou už jsem to pochopil. Je to jako bourání 4. zdi bez stavebního povolení, kdy hl. postava ví, že se nachází ve filmu, ale divákovi to neřekne. Naopak si s ním o to víc pohrává. Jen to slovo se mi pořád nelíbí. *:D*
4 -2
reagovat
reaguje na: Gonzi
To spíš byla narážka na diskuzi pod Dojmama :D
813255
To spíš byla narážka na diskuzi pod Dojmama *:D*
813253
3 0
reagovat
reaguje na: Cinefil
Věřím že vygooglíš mnohem lepší vysvětlení, ale tento film obsahuje existenci předchozí trilogie jako část děje, jako něco o čem hrdinové mluví, postavy citují apod. Odehrává se to ve světě, ve kterém existuje Matrix jako kulturní milník.
813253
Věřím že vygooglíš mnohem lepší vysvětlení, ale tento film obsahuje existenci předchozí trilogie jako část děje, jako něco o čem hrdinové mluví, postavy citují apod. Odehrává se to ve světě, ve kterém existuje Matrix jako kulturní milník.
813244
4 -1
reagují: verbst
reagovat
reaguje na: Cinefil
Mark Zuckerberg bude vědět. :D
813251
Mark Zuckerberg bude vědět. *:D*
813244
3 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se