Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 11361 - 11380 Napsat příspěvek

CODA

WOW ... doufám že vyhrajou oscara. Velice mne mrzí že Emilia Jones nebyla nominovaná na herečku v hlavní roli ... vlastně ne - nemrzí --- jsem nasranej že nedostala nominaci :(:(
821143
WOW ... doufám že vyhrajou oscara. Velice mne mrzí že Emilia Jones nebyla nominovaná na herečku v hlavní roli ... vlastně ne - nemrzí --- jsem nasranej že nedostala nominaci *:(**:(*
CODA
7 -1
reagují: SteKi, TedGeorge
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Ještě pořád dávaj. Takový starý italský film o vykradačích hrobů. 
821133
Ještě pořád dávaj. Takový starý italský film o vykradačích hrobů. 
821130
14 -1
reagovat
reaguje na: peterel
Co tam dávali?
821130
Co tam dávali?
821112
1 0
reagují: HAL
reagovat
Už jsem běžel k TV že dávají Barryho Lyndona
821125
Už jsem běžel k TV že dávají Barryho Lyndona
7 -1
reagovat
reaguje na: pepo
V mém osobním žebříčku nej filmů to tak rozhodně je 8)
821123
V mém osobním žebříčku nej filmů to tak rozhodně je *8)*
821120
1 -2
reagovat
reaguje na: peterel
Najlepsi8)
821120
Najlepsi*8)*
821112
3 -3
reagují: peterel
reagovat
Dneska v 20:05 na ČT2 jeden z nejlepších filmů všech dob.
821112
Dneska v 20:05 na ČT2 jeden z nejlepších filmů všech dob.
6 -1
reagují: RainMakeR, pepo
reagovat

Fresh

Príjemné prekvápko, ktorým som si spríjemnil večer. Sebastian Stan si toho magora strihol skvelo, Daisy Edgar-Jones (pripomína len mne Anne Hathaway?:D) si ma získala hneď a „žral“ som ju tu. Mix hororu a kómedie je namiešaný dosť dobre a k tomu fajnovo zvolená hudba, síce chvíľku trvá kým sa to rozbehne, no nevidím v tom nejaký veľký problém. 7,5/10
821085
Príjemné prekvápko, ktorým som si spríjemnil večer. Sebastian Stan si toho magora strihol skvelo, Daisy Edgar-Jones (pripomína len mne Anne Hathaway?*:D*) si ma získala hneď a „žral“ som ju tu. Mix hororu a kómedie je namiešaný dosť dobre a k tomu fajnovo zvolená hudba, síce chvíľku trvá kým sa to rozbehne, no nevidím v tom nejaký veľký problém. [b]7,5/10[/b]
Fresh
4 -1
reagovat

Po stopách krve

V rámci dohánění restů mě bavil i „Strach“, ale tohle posouvá případy majora Kalaše ještě vejš. Mám rád, když chtě nechtě v hlavě tipujete, kdo za to může a když ten film podobné myšlenky tolikrát zavede do slepé uličky. Zabejčenost majora a všímání si každičkého detailu je pak fakt radost sledovat :+
821082
V rámci dohánění restů mě bavil i „Strach“, ale tohle posouvá případy majora Kalaše ještě vejš. Mám rád, když chtě nechtě v hlavě tipujete, kdo za to může a když ten film podobné myšlenky tolikrát zavede do slepé uličky. Zabejčenost majora a všímání si každičkého detailu je pak fakt radost sledovat *:+*
Po stopách krve
3 0
reagovat

Vřískot 2022

Asi jsem si před pátým dílem měl pustit všechny předešlé. :D Dost jsem se bavil. Je to svižně a zábavně natočené, nešetří se brutalitou a nechybí tomu rozbor popkulturních filmů. Tvůrci moc dobře pochopili, co točí a zvládají tomu skládat poctu a přitom se pokusit i o něco svého. Pěkný zářez do série. 7,5/10
821080
Asi jsem si před pátým dílem měl pustit všechny předešlé. *:D* Dost jsem se bavil. Je to svižně a zábavně natočené, nešetří se brutalitou a nechybí tomu rozbor popkulturních filmů. Tvůrci moc dobře pochopili, co točí a zvládají tomu skládat poctu a přitom se pokusit i o něco svého. Pěkný zářez do série. [b]7,5/10[/b]
Vřískot 2022
4 -1
reagovat

Blacklight 2022

Uf, ty vole. 4/10
821078
Uf, ty vole. 4/10
Blacklight 2022
2 0
reagovat
reaguje na: hroubek
Vypadá to na utahanou Rimsyovku... Asi si radši pustím Fresh.
821076
Vypadá to na utahanou Rimsyovku... Asi si radši pustím Fresh.
821074
2 0
reagovat
Viděl tohle někdo?? trailer na film Hellbender
821074
Viděl tohle někdo?? [url=https://www.youtube.com/results?search_query=hellbender+trailer+2021]trailer na film Hellbender[/url]
2 0
reagují: CAPS_LOCK, (=LIFTY=)
reagovat

Free Guy

Ideální odpočinkový sluníčkový film do téhle doby. Ani mi nevadilo, že Reynolds hraje pořád to samé dokola a z PC her jsem hrál naposled CoD 2 :D
821072
Ideální odpočinkový sluníčkový film do téhle doby. Ani mi nevadilo, že Reynolds hraje pořád to samé dokola a z PC her jsem hrál naposled CoD 2 *:D*
Free Guy
7 -3
reagovat

Noční zvířata

Hrozně se mi líbil, ale ten konec - OK, jsem asi retard, ale prostě nechápu.
821025
Hrozně se mi líbil, ale ten konec - OK, jsem asi retard, ale prostě nechápu.
Noční zvířata
1 -2
reagovat

Bullittův případ (1968)

Sice vynikající atmosféra a geniální automobilová honička, která právem patří mezi kanonické scény světové kinematografie, ale závěrečné vyznění vyšumělo do ztracena, což mi přišlo jako velká škoda. Asi už to nedokážu plně vnímat.
820970
Sice vynikající atmosféra a geniální automobilová honička, která právem patří mezi kanonické scény světové kinematografie, ale závěrečné vyznění vyšumělo do ztracena, což mi přišlo jako velká škoda. Asi už to nedokážu plně vnímat.
Bullittův případ (1968)
5 -5
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Je to ještě cameo když si úplně ukradne čtvrtinu filmu? :D
820963
Je to ještě cameo když si úplně ukradne čtvrtinu filmu? *:D*
820939
5 0
reagovat
reaguje na: HAL
Já z toho byl nadšenej, kdyby mi někdo řekl, že je to film roku, nemám s tím problém. Bradley Cooper nejlepší cameo role za hoooodně dlouho. 
820939
Já z toho byl nadšenej, kdyby mi někdo řekl, že je to film roku, nemám s tím problém. Bradley Cooper nejlepší cameo role za hoooodně dlouho. 
820859
5 0
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: HAL
tiez som to vcera pozrel a cele podpisujem, akurat s celkovym hodnotenim idem o bod nizsie, lebo obcas to malo problem s tempom a udrzanim pozornosti 6/10
820870
tiez som to vcera pozrel a cele podpisujem, akurat s celkovym hodnotenim idem o bod nizsie, lebo obcas to malo problem s tempom a udrzanim pozornosti 6/10
820859
2 -1
reagovat

Licorice Pizza

Příjemně odpočinkový a hezky natočený film o ničem. PTA se opět vrací do dob svého dětství... a já po Inherent Vice opět dumám jak moc u toho vlastně chci být.

70s v Americe byly zjevně fajn, bylo permanentně léto, holky nenosily podprsenky, a příležitosti byly na každém rohu... ale asi to byla doba i dost povrchní, když nic co z ní Anderson ukazuje nedokáže a ani nechce tnout trochu víc do živého. Dokonce i když nakousne bolestivý život gayů v té ještě nepříliš woke době, tak i to jen jako z půlky komediální intermezzo na pár minut. Prý pro něj bylo velkou inspirací American Graffiti, a přiblížit se tomuto filmu se mu povedlo tedy na výbornou... jenže to není moc velká výhra, když i onen Lucasův poslední film před Star Wars mě docela nudil.

PTA film ušil na míru zpěvačce pro kterou roky točí videoklipy a synovi svého dvorního herce Philip Seymoura Hoffmana, vedle nich dal skvělé role Bradley Cooperovi a Seanu Pennovi, a je to od něj hrozně sympatické... no ale stejně doufám že příště nebude jen hladit, ale zase natočí něco co bude nekompromisně rvát koule jako Phantom Thread a Až na krev. 7/10 
820859
Příjemně odpočinkový a hezky natočený film o ničem. PTA se opět vrací do dob svého dětství... a já po Inherent Vice opět dumám jak moc u toho vlastně chci být. 70s v Americe byly zjevně fajn, bylo permanentně léto, holky nenosily podprsenky, a příležitosti byly na každém rohu... ale asi to byla doba i dost povrchní, když nic co z ní Anderson ukazuje nedokáže a ani nechce tnout trochu víc do živého. Dokonce i když nakousne bolestivý život gayů v té ještě nepříliš woke době, tak i to jen jako z půlky komediální intermezzo na pár minut. Prý pro něj bylo velkou inspirací American Graffiti, a přiblížit se tomuto filmu se mu povedlo tedy na výbornou... jenže to není moc velká výhra, když i onen Lucasův poslední film před Star Wars mě docela nudil. PTA film ušil na míru zpěvačce pro kterou roky točí videoklipy a synovi svého dvorního herce Philip Seymoura Hoffmana, vedle nich dal skvělé role Bradley Cooperovi a Seanu Pennovi, a je to od něj hrozně sympatické... no ale stejně doufám že příště nebude jen hladit, ale zase natočí něco co bude nekompromisně rvát koule jako Phantom Thread a Až na krev. 7/10 
Licorice Pizza
6 -2
reagují: AndyKaufman, studo
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se