Smrt na Nilu
Hodně povedená detektivka. Sedlo mi to, a jelikož jsem četl předlohu, tak jsem si užíval cestu k samotné pointě a odhalení. Osekání předlohy filmu pomohlo a navíc zbyl čas na pár scén o samotném detektivovi, které vypráví jeho "origin".Výprava je okázalá a opulentní a zamrzí jen ten digitální look. Po herecké stránce to šlape, tak jak má. Z mé strany spokojenost. 7,5-8/10
Pátraní po Sugar Manovi
Pár minut mi trvalo, než jsem se chytl, ale pak to byla parádní jízda a neuvěřitelné příběhy. Tento hudební dokument má velké srdce. 8/10
Uncharted
Kdyby se to nejmenovalo Uncharted a nemělo to postavy z her, tak by to bylo lepší. Protože vše, co ve filmu vidíme je slabší odvar z her. Byl to souboj, který film nemohl vyhrát. Naštěstí pro nás to dopadlo důstojně a dostali jsme fajn dobrodružný film, který celkem šlape. Táhnou to herci, slušná akce a taky reálné lokace. Má to několik dobrý scén, dialogy taky nejsou úplně zlé a docela mi sedla chemie mezi postavami. Není to bezchybné, dokonce se bojím, že za pár dní si z toho nic nebudu pamatovat, ale jako fajn dobrodružný film to funguje. Pokud bude dvojka, tak by to chtělo odvážnějšího režiséra. 6,5-7/10
reagovat
|