Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 10881 - 10900 Napsat příspěvek

Kulový blesk (1978)

To je genialita. Fascinuje mě, že tohle ještě nemá hollywoodský remake. :D
821305
To je genialita. Fascinuje mě, že tohle ještě nemá hollywoodský remake. *:D*
Kulový blesk (1978)
8 0
reagovat

Fresh vs Scream

Moje dojmy z tychto nedavno pozretych filmov. Scream je zabavnejsi, silna miera nostalgie samozrejme funguje a je sviznejsi. Fresh bolo, hm, v pohode. Skratit to o dobru pol hodinku a mozno aj viac a je to omnoho lepsie, niekde sa to az zbytocne vlieklo. A ked si porovnam, ze oba filmy maju podobnu stopaz, tak Scream ubehol ovela rychlejsie a ani raz som sa nepozrel na hodiny, ze kolko to este bude trvat, pricom pri Fresh sa mi to stalo parkrat. Na druhu stranu Stan je tu bozsky a Daisy k nakusnutiu, takze sa mu ani velmi nedivim:D ale zase aj Scream ma Jennu a Melissu, na ktorych zrakom clovek vskutku rad spocinie. U mna to v porovnani vyhrava Scream, ale sceny z Fresh so Stanom by som si pozrel kedykolvek. Je tam super.
821297
Moje dojmy z tychto nedavno pozretych filmov. Scream je zabavnejsi, silna miera nostalgie samozrejme funguje a je sviznejsi. Fresh bolo, hm, v pohode. Skratit to o dobru pol hodinku a mozno aj viac a je to omnoho lepsie, niekde sa to az zbytocne vlieklo. A ked si porovnam, ze oba filmy maju podobnu stopaz, tak Scream ubehol ovela rychlejsie a ani raz som sa nepozrel na hodiny, ze kolko to este bude trvat, pricom pri Fresh sa mi to stalo parkrat. Na druhu stranu Stan je tu bozsky a Daisy k nakusnutiu, takze sa mu ani velmi nedivim*:D* ale zase aj Scream ma Jennu a Melissu, na ktorych zrakom clovek vskutku rad spocinie. U mna to v porovnani vyhrava Scream, ale sceny z Fresh so Stanom by som si pozrel kedykolvek. Je tam super.
Fresh vs Scream
1 -1
reagovat
reaguje na: hroubek
Já na letošním Otrlci doma na Žižkově a byl to nejméně otrlý film z celé přehlídky a dost možná i nejhorší. Trailer láká na něco úplně jiného, místo toho příslibu divák dostane pomalou rodinnou a značně amatérsky zpracovanou konverzačku o vaginálním mysticismu se zdánlivě originálním čarodějnickým pojetím a s myšlenkovými motivy, které už dávno viděl důsledněji zpracované mnohem lépe v jiných dílech i s následným tíživým dopadem. Za mě to za to nestojí, nicméně nevylučuji, že někdo tím bude zaujat. 
821160
Já na letošním Otrlci doma na Žižkově a byl to nejméně otrlý film z celé přehlídky a dost možná i nejhorší. Trailer láká na něco úplně jiného, místo toho příslibu divák dostane pomalou rodinnou a značně amatérsky zpracovanou konverzačku o vaginálním mysticismu se zdánlivě originálním čarodějnickým pojetím a s myšlenkovými motivy, které už dávno viděl důsledněji zpracované mnohem lépe v jiných dílech i s následným tíživým dopadem. Za mě to za to nestojí, nicméně nevylučuji, že někdo tím bude zaujat. 
821074
2 -1
reagovat

SteKi, Ted

awwww .. you bois i wuw you :+:D
821155
awwww .. you bois i wuw you *:+**:D*
SteKi, Ted
1 -1
reagovat
reaguje na: zahron
Tak tak. A nech si myslí kto chce čo chce ,ja som si to dal do MZ top trojky :)
821148
Tak tak. A nech si myslí kto chce čo chce ,ja som si to dal do MZ top trojky *:)*
821143
2 -1
reagovat
reaguje na: zahron
:+
821144
*:+*
821143
3 -1
reagovat

CODA

WOW ... doufám že vyhrajou oscara. Velice mne mrzí že Emilia Jones nebyla nominovaná na herečku v hlavní roli ... vlastně ne - nemrzí --- jsem nasranej že nedostala nominaci :(:(
821143
WOW ... doufám že vyhrajou oscara. Velice mne mrzí že Emilia Jones nebyla nominovaná na herečku v hlavní roli ... vlastně ne - nemrzí --- jsem nasranej že nedostala nominaci *:(**:(*
CODA
7 -1
reagují: SteKi, TedGeorge
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Ještě pořád dávaj. Takový starý italský film o vykradačích hrobů. 
821133
Ještě pořád dávaj. Takový starý italský film o vykradačích hrobů. 
821130
14 -1
reagovat
reaguje na: peterel
Co tam dávali?
821130
Co tam dávali?
821112
1 0
reagují: HAL
reagovat
Už jsem běžel k TV že dávají Barryho Lyndona
821125
Už jsem běžel k TV že dávají Barryho Lyndona
7 -1
reagovat
reaguje na: pepo
V mém osobním žebříčku nej filmů to tak rozhodně je 8)
821123
V mém osobním žebříčku nej filmů to tak rozhodně je *8)*
821120
1 -2
reagovat
reaguje na: peterel
Najlepsi8)
821120
Najlepsi*8)*
821112
3 -3
reagují: peterel
reagovat
Dneska v 20:05 na ČT2 jeden z nejlepších filmů všech dob.
821112
Dneska v 20:05 na ČT2 jeden z nejlepších filmů všech dob.
6 -1
reagují: RainMakeR, pepo
reagovat

Fresh

Príjemné prekvápko, ktorým som si spríjemnil večer. Sebastian Stan si toho magora strihol skvelo, Daisy Edgar-Jones (pripomína len mne Anne Hathaway?:D) si ma získala hneď a „žral“ som ju tu. Mix hororu a kómedie je namiešaný dosť dobre a k tomu fajnovo zvolená hudba, síce chvíľku trvá kým sa to rozbehne, no nevidím v tom nejaký veľký problém. 7,5/10
821085
Príjemné prekvápko, ktorým som si spríjemnil večer. Sebastian Stan si toho magora strihol skvelo, Daisy Edgar-Jones (pripomína len mne Anne Hathaway?*:D*) si ma získala hneď a „žral“ som ju tu. Mix hororu a kómedie je namiešaný dosť dobre a k tomu fajnovo zvolená hudba, síce chvíľku trvá kým sa to rozbehne, no nevidím v tom nejaký veľký problém. [b]7,5/10[/b]
Fresh
4 -1
reagovat

Po stopách krve

V rámci dohánění restů mě bavil i „Strach“, ale tohle posouvá případy majora Kalaše ještě vejš. Mám rád, když chtě nechtě v hlavě tipujete, kdo za to může a když ten film podobné myšlenky tolikrát zavede do slepé uličky. Zabejčenost majora a všímání si každičkého detailu je pak fakt radost sledovat :+
821082
V rámci dohánění restů mě bavil i „Strach“, ale tohle posouvá případy majora Kalaše ještě vejš. Mám rád, když chtě nechtě v hlavě tipujete, kdo za to může a když ten film podobné myšlenky tolikrát zavede do slepé uličky. Zabejčenost majora a všímání si každičkého detailu je pak fakt radost sledovat *:+*
Po stopách krve
3 0
reagovat

Vřískot 2022

Asi jsem si před pátým dílem měl pustit všechny předešlé. :D Dost jsem se bavil. Je to svižně a zábavně natočené, nešetří se brutalitou a nechybí tomu rozbor popkulturních filmů. Tvůrci moc dobře pochopili, co točí a zvládají tomu skládat poctu a přitom se pokusit i o něco svého. Pěkný zářez do série. 7,5/10
821080
Asi jsem si před pátým dílem měl pustit všechny předešlé. *:D* Dost jsem se bavil. Je to svižně a zábavně natočené, nešetří se brutalitou a nechybí tomu rozbor popkulturních filmů. Tvůrci moc dobře pochopili, co točí a zvládají tomu skládat poctu a přitom se pokusit i o něco svého. Pěkný zářez do série. [b]7,5/10[/b]
Vřískot 2022
4 -1
reagovat

Blacklight 2022

Uf, ty vole. 4/10
821078
Uf, ty vole. 4/10
Blacklight 2022
2 0
reagovat
reaguje na: hroubek
Vypadá to na utahanou Rimsyovku... Asi si radši pustím Fresh.
821076
Vypadá to na utahanou Rimsyovku... Asi si radši pustím Fresh.
821074
2 0
reagovat
Viděl tohle někdo?? trailer na film Hellbender
821074
Viděl tohle někdo?? [url=https://www.youtube.com/results?search_query=hellbender+trailer+2021]trailer na film Hellbender[/url]
2 0
reagují: CAPS_LOCK, (=LIFTY=)
reagovat

Free Guy

Ideální odpočinkový sluníčkový film do téhle doby. Ani mi nevadilo, že Reynolds hraje pořád to samé dokola a z PC her jsem hrál naposled CoD 2 :D
821072
Ideální odpočinkový sluníčkový film do téhle doby. Ani mi nevadilo, že Reynolds hraje pořád to samé dokola a z PC her jsem hrál naposled CoD 2 *:D*
Free Guy
7 -3
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se