Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 10861 - 10880 Napsat příspěvek
reaguje na: gaboo
Je tam za voldemorta :D
821606
Je tam za voldemorta *:D*
821605
1 -1
reagovat
reaguje na: pepo
vyj*ebaný blaha
821605
vyj*ebaný blaha
821572
2 -1
reagují: pepo
reagovat
Snad je tontakq pecka, ze citi potencial a dali tomu lepsi slot. Ze?
821603
Snad je tontakq pecka, ze citi potencial a dali tomu lepsi slot. Ze?
2 -1
reagovat
reaguje na: TedGeorge
821600
http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2013/10/tom-delonge-wtf1.gif
821599
3 -1
reagovat
reaguje na: Snipsley
Protoze je odlozenej
821599
Protoze je odlozenej
821598
2 0
reagují: Snipsley
reagovat

Operace Fortune

Ehh, vidím správně, že nového Guye Ritchieho se ještě nechytil žádný český distributor?
821598
Ehh, vidím správně, že nového Guye Ritchieho se ještě nechytil žádný český distributor?
Operace Fortune
3 0
reagují: TedGeorge
reagovat
Kdyby to někoho zajímalo, tak Síla od Kamila Fily je na HBO Max.
821588
Kdyby to někoho zajímalo, tak Síla od Kamila Fily je na HBO Max.
6 -1
reagovat
Dobré :+
821586
Dobré *:+*
821572
3 -1
reagovat
821585
https://youtu.be/mJ4AJ5sGCDY
821572
3 -2
reagovat

Teaser 2 na nas film :)

821572
https://www.youtube.com/watch?v=2GoW_ey5kMc*;)**;)*
Teaser 2 na nas film :)
10 -1
reagují: gaboo, TedGeorge, RainMakeR
reagovat

Batman

Velmi dobrý to bylo, ale bez posledních 30 minut by to bylo skoro bezchybný. Pattinson skvělej, Wright a Zoë!! jakbysmet. Tak snad příště už bez výhrad, celkově jsem o dost víc spokojenej, než jsem čekal, že budu :+
[8/10]
821551
Velmi dobrý to bylo, ale bez posledních 30 minut by to bylo skoro bezchybný. Pattinson skvělej, Wright a Zoë!! jakbysmet. Tak snad příště už bez výhrad, celkově jsem o dost víc spokojenej, než jsem čekal, že budu *:+* [8/10]
Batman
10 -1
reagovat

Projekt Adam

Je to hodně fajn rodinný film. Levy se vytáhl a spolupráce s Reynoldsem mu sedí. 7,5-8/10
821550
Je to hodně fajn rodinný film. Levy se vytáhl a spolupráce s Reynoldsem mu sedí. 7,5-8/10
Projekt Adam
3 -2
reagovat
Už se tu podařily najít filmy na základě divočejších tipů, takže taky zkusím štěstěnu. :D
Hledám německý film, měl by být z konce osmdesátých / začátku devadesátých let. Tónem by měl připomínat Pana Tau, jde tedy o snímek pro děti. A vím, že jsem tam větší davová scéna, ve které účinkuje aspoň stovka dětí. Pokud mi to někdo opravdu pomůže najít, má u mě nevím co. :D
821541
Už se tu podařily najít filmy na základě divočejších tipů, takže taky zkusím štěstěnu. *:D* Hledám německý film, měl by být z konce osmdesátých / začátku devadesátých let. Tónem by měl připomínat Pana Tau, jde tedy o snímek pro děti. A vím, že jsem tam větší davová scéna, ve které účinkuje aspoň stovka dětí. Pokud mi to někdo opravdu pomůže najít, má u mě nevím co. *:D*
1 0
reagovat

Batman

Ja som celý čas chrochtal blahom.

A doma som si hneď musel dať so Zoe KIMI na Maxe, veľmi milá a zábavná Soderberghova žánrovečka s béčkovo krvavým, ale vlastne rozkošným finále.
821529
Ja som celý čas chrochtal blahom. A doma som si hneď musel dať so Zoe KIMI na Maxe, veľmi milá a zábavná Soderberghova žánrovečka s béčkovo krvavým, ale vlastne rozkošným finále.
Batman
15 -1
reagovat
Proměna

Na ty nejlepší pixarovky se to vůbec nechytá. I tak to nemění nic na tom, že jde o dobrý animovaný film, který je dělaný od srdce, má hodně nápadů, povedený vizuální styl, který odkazuje na animované filmy z Asie nebo sympatickou hrdinku. Jde o další pixarovku, která sice nebude mít největší hodnocení, nezíská ceny a nevydělá velké peníze, ale už od prvních záběrů je vidět, že byla dělaná jako osobní záležitost. Slabších 7/10.

Mimořádná událost

Celou dobu jsem se smál. Má to dobrý a trefný humor. Postavy jsou místy velké karikatury, je to zbytečně dlouhé a některé linky jsou tam na víc, přesto to jako oddychová komedie funguje velmi dobře. 7/10
821519
[b]Proměna[/b] Na ty nejlepší pixarovky se to vůbec nechytá. I tak to nemění nic na tom, že jde o dobrý animovaný film, který je dělaný od srdce, má hodně nápadů, povedený vizuální styl, který odkazuje na animované filmy z Asie nebo sympatickou hrdinku. Jde o další pixarovku, která sice nebude mít největší hodnocení, nezíská ceny a nevydělá velké peníze, ale už od prvních záběrů je vidět, že byla dělaná jako osobní záležitost. Slabších [b]7/10[/b]. [b]Mimořádná událost[/b] Celou dobu jsem se smál. Má to dobrý a trefný humor. Postavy jsou místy velké karikatury, je to zbytečně dlouhé a některé linky jsou tam na víc, přesto to jako oddychová komedie funguje velmi dobře. [b]7/10[/b]
3 -2
reagovat

Batman

Tak jsem na to zašel, i když druhé a třetí Opice se mi vůbec nelíbily a k režisérovi jsem měl značnou nedůvěru. Sedím tam, čučím na to a říkám si, tyjo, to je fakt asi co se atmosféry, vizuálu, stylu, designu a celkovýho tónu týče, úplně nejlepší Batman. Burton byl moc Burton a Nolan byl... Nolan. Ale tohle JE Batman. Navíc to všechno bylo fakt krásný a krásně to znělo (seriously, soundtrack i celej sounddesign jsou geniální). Tak do dvou třetin, možná i kousek dál, mi to přišlo bezchybný a říkal jsem si, co všichni mají s tou přeplácaností a skákáním mezi žánry? Tohle je úplně čistá, konzistentní, vybroušená věc...

A pak přišlo finále a po něm deset blejch patetickejch konců za sebou a všechno se to nějak rozsypalo a bolestné vzpomínky na konec Opičích filmů vypluly na povrch a já si uvědomil, proč nemám rád Reevese. Jako nezkazil mi to ten konec úplně, ale kdyby to zapíchli před povodní byl by to skoro dokonalej komorní film, něco ve stylu Jokera, i když ne tak boží. Takhle je to trochu slátanina.
821363
Tak jsem na to zašel, i když druhé a třetí Opice se mi vůbec nelíbily a k režisérovi jsem měl značnou nedůvěru. Sedím tam, čučím na to a říkám si, tyjo, to je fakt asi co se atmosféry, vizuálu, stylu, designu a celkovýho tónu týče, úplně nejlepší Batman. Burton byl moc Burton a Nolan byl... Nolan. Ale tohle JE Batman. Navíc to všechno bylo fakt krásný a krásně to znělo (seriously, soundtrack i celej sounddesign jsou geniální). Tak do dvou třetin, možná i kousek dál, mi to přišlo bezchybný a říkal jsem si, co všichni mají s tou přeplácaností a skákáním mezi žánry? Tohle je úplně čistá, konzistentní, vybroušená věc... A pak přišlo finále a po něm deset blejch patetickejch konců za sebou a všechno se to nějak rozsypalo a bolestné vzpomínky na konec Opičích filmů vypluly na povrch a já si uvědomil, proč nemám rád Reevese. Jako nezkazil mi to ten konec úplně, ale kdyby to zapíchli před [spoiler]povodní[/spoiler] byl by to skoro dokonalej komorní film, něco ve stylu Jokera, i když ne tak boží. Takhle je to trochu slátanina.
Batman
3 -6
reagovat
reaguje na: Milosh
Jo, já si spíš představil nějakýho DCčkovýho Kevina Feigeho, co tam kreslí plán na roky dopředu, kdy ve filmech představují záporáky - Jokera, Freeze a další, kteří se pak objeví mj. v Batman filmech. A to za předpokladu, že by se v tom sólo filmu Phoenix nepotkal s malym Brucem. Takže jen čistě fantazírování.
821341
Jo, já si spíš představil nějakýho DCčkovýho Kevina Feigeho, co tam kreslí plán na roky dopředu, kdy ve filmech představují záporáky - Jokera, Freeze a další, kteří se pak objeví mj. v Batman filmech. A to za předpokladu, že by se v tom sólo filmu Phoenix nepotkal s malym Brucem. Takže jen čistě fantazírování.
821326
3 0
reagovat
reaguje na: Ash_Black
Těžko tam mohl pobíhat Phoenixův Joker, jelikož by mu bylo tak pětasedmdesát.
821326
Těžko tam mohl pobíhat Phoenixův Joker, jelikož by mu bylo tak pětasedmdesát.
821317
3 -1
reagují: Ash_Black
reagovat

Batman - 3/5

Stalo se Vám někdy, že s předpoklady jdete do kina na něco, co si budete užívat a v průběhu filmu, bohužel, Vás to prostě mine? Určitě jo, stejně jako známe ty momentky, kdy skončí film a klidně byste oběhli pokladnu pro další lupen a šli zas.

Z toho, co jsem postřehl - některé věci, co se velmi často vyzdvihují (úvod, honička) mě minuli a ty, co vadí jako např. obsazení Falconeho nerušili. Rušilo něco jiného, ale postupně. Jako hlavní plus - už nikdy bych nedokázal dokoukat Snyderovi filmy. Respektuju, že to někoho baví, já trpěl a o jeho temný vážný vizi si myslím své. Tady to pro mě funguje, Gotham „smrdí“ z plátna a člověk by tudy nechtěl ani projíždět. Takže moc rád se jako divák do tohodle Gothamu podívám, budou-li další filmy. A  jsem zvědav na Tučňákovu minisérii - Colin je i na tom pidi prostoru výbornej. Soundtrack se zaryl do hlavy a Fraser tou kamerou doslova maluje. A teď k tomu proti ...

Zásadní problém - a opakuju si ho v těhle spiskách celkem často - mám se stopáží. Zas jak nerudnej dědek, melu cosi o tom, že ať maj filmy  klidně hodiny čtyři, když si tu délku jakoby „obhájí“. Kdyby se tady vyřezala hodina, film „nevykrvácí“. Navíc je tu problém, že pokud bych to třeba fakt přirovnal k Fincherovi, k atmosféře „Sedm“, tak Batman nemá prostě tu svou „krabici na konci“, to „něco“. Obecně je to jako absolvovat tu cestu s ním, po konci si jít lehnout. Ne z depky, ale to vyprávění je docela úmorný. Jo, asi 2x jsem měl čas říct si, kdy už bude konec. Místy mi to přišlo jako Riddlerova skládanka, poskládáná z různorodých kousíčků, nějak slepená dohromady. Když jsme u Riddlera - vadil mi ten kostým, respektive škoda Paula schovávat do takovýho kostýmu, protože tu jeho scénu v Arkhamu považuju za jednu nej z filmu. A závěrem, protože už takhle melu dlouho - sere mě DCčko, že se fakt nemohli domluvit zrovna tady, když měli ještě ideály mít jako Marvel filmový univerzum. Protože do tohodle Gothamu by krásně zapadl a mohl tam pobíhat Phoenix jako Joker. Na Barryho budu zvědavej, ale sere mě prostě ten jejich způsob plánování, že tu během pár let jsou nejen klauni rovnou tři, se seriálem čtyři.
821317
Stalo se Vám někdy, že s předpoklady jdete do kina na něco, co si budete užívat a v průběhu filmu, bohužel, Vás to prostě mine? Určitě jo, stejně jako známe ty momentky, kdy skončí film a klidně byste oběhli pokladnu pro další lupen a šli zas. Z toho, co jsem postřehl - některé věci, co se velmi často vyzdvihují [spoiler](úvod, honička)[/spoiler] mě minuli a ty, co vadí jako např. [spoiler]obsazení Falconeho[/spoiler] nerušili. Rušilo něco jiného, ale postupně. Jako hlavní plus - už nikdy bych nedokázal dokoukat Snyderovi filmy. Respektuju, že to někoho baví, já trpěl a o jeho temný vážný vizi si myslím své. Tady to pro mě funguje, Gotham „smrdí“ z plátna a člověk by tudy nechtěl ani projíždět. Takže moc rád se jako divák do tohodle Gothamu podívám, budou-li další filmy. A  jsem zvědav na Tučňákovu minisérii - Colin je i na tom pidi prostoru výbornej. Soundtrack se zaryl do hlavy a Fraser tou kamerou doslova maluje. A teď k tomu proti ... Zásadní problém - a opakuju si ho v těhle spiskách celkem často - mám se stopáží. Zas jak nerudnej dědek, melu cosi o tom, že ať maj filmy  klidně hodiny čtyři, když si tu délku jakoby „obhájí“. Kdyby se tady vyřezala hodina, film „nevykrvácí“. Navíc je tu problém, že pokud bych to třeba fakt přirovnal k Fincherovi, k atmosféře „Sedm“, tak Batman nemá prostě [spoiler]tu svou „krabici na konci“, to „něco“. Obecně je to jako absolvovat tu cestu s ním, po konci si jít lehnout. Ne z depky, ale to vyprávění je docela úmorný. Jo, asi 2x jsem měl čas říct si, kdy už bude konec. Místy mi to přišlo jako Riddlerova skládanka, poskládáná z různorodých kousíčků, nějak slepená dohromady. Když jsme u Riddlera - vadil mi ten kostým, respektive škoda Paula schovávat do takovýho kostýmu, protože tu jeho scénu v Arkhamu považuju za jednu nej z filmu. A závěrem, protože už takhle melu dlouho - sere mě DCčko, že se fakt nemohli domluvit zrovna tady, když měli ještě ideály mít jako Marvel filmový univerzum. Protože do tohodle Gothamu by krásně zapadl a mohl tam pobíhat Phoenix jako Joker. Na Barryho budu zvědavej, ale sere mě prostě ten jejich způsob plánování, že tu během pár let jsou nejen klauni rovnou tři, se seriálem čtyři. [/spoiler]
Batman - 3/5
1 -3
reagují: Milosh
reagovat

Kulový blesk (1978)

To je genialita. Fascinuje mě, že tohle ještě nemá hollywoodský remake. :D
821305
To je genialita. Fascinuje mě, že tohle ještě nemá hollywoodský remake. *:D*
Kulový blesk (1978)
8 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se