Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 10841 - 10860 Napsat příspěvek
reaguje na: Disketa1
821637
[url=https://www.youtube.com/watch?v=rbpmNcb8760]Kdo si dneska vzpomene na Jacka Bauera. ?[/url]
821622
1 -1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Ještě že sem Spooner nechodí:D
821635
Ještě že sem Spooner nechodí*:D*
821634
1 -1
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Já ne, 24 jsem nikdy nemusel. :D
821634
Já ne, 24 jsem nikdy nemusel. *:D*
821629
2 -4
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: Ne__Ty
link

Ako potenciál v tom vidím hlavne pokiaľ to bude dostatočne meta vo vzťahu k rodinným filmom a samotnej Leviho kinematografii
821632
https://tenor.com/view/spit-out-cereal-meme-wtf-wth-what-the-hell-gif-20467304 Ako potenciál v tom vidím hlavne pokiaľ to bude dostatočne meta vo vzťahu k rodinným filmom a samotnej Leviho kinematografii
821631
2 0
reagovat
821631
[url=https://twitter.com/VancityReynolds/status/1502417212652630022]link[/url]
3 0
reagují: Attikus
reagovat
reaguje na: Disketa1
Každý?:D
821629
Každý?*:D*
821622
13 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: duro
Tak teda cakam, kym sa.mala vrati z prazdnin. Z free guy sme boli nadseni
821627
Tak teda cakam, kym sa.mala vrati z prazdnin. Z free guy sme boli nadseni
821625
5 -2
reagovat
10 - 13?? To je akorát pro Rainmakera :D
821626
10 - 13?? To je akorát pro Rainmakera *:D*
821625
11 0
reagovat
reaguje na: pepo
A ešte si to pozri s malou, kvalitný rodinný čas. :)

Ono je to primárne film pre 10 - 13-ročných chlapcov, samozrejme.

Mne sa to páčilo VÝRAZNE viac ako Free Guy.
821625
A ešte si to pozri s malou, kvalitný rodinný čas. :) Ono je to primárne film pre 10 - 13-ročných chlapcov, samozrejme. Mne sa to páčilo VÝRAZNE viac ako Free Guy.
821617
5 -2
reagují: verbst, pepo, verbst
reagovat

Kingsman: Tajná služba (2015)

Pořád je to parádní nakopávačka a moje trvalka, kterou si vždycky náležitě užívám.

Mimochodem Eggsy tam zmiňuje, že svého psa J. B. pojmenoval po Jacku Bauerovi. Kdo si dneska vzpomene na Jacka Bauera...
821622
Pořád je to parádní nakopávačka a moje trvalka, kterou si vždycky náležitě užívám. Mimochodem Eggsy tam zmiňuje, že svého psa J. B. pojmenoval po Jacku Bauerovi. Kdo si dneska vzpomene na Jacka Bauera...
Kingsman: Tajná služba (2015)
1 -11
reagují: CAPS_LOCK, (=LIFTY=)
reagovat
Koukni se. Budeš spokojený. Je to fajn oddychovka. Levy má teď formu. 
821621
Koukni se. Budeš spokojený. Je to fajn oddychovka. Levy má teď formu. 
821617
3 -3
reagovat
Jj :D
821620
Jj *:D*
821617
2 0
reagovat
To mam vazne kukat na film shawna levyho, nech vas rozsudim? :D
821617
To mam vazne kukat na film shawna levyho, nech vas rozsudim? *:D*
12 0
reagují: duro, hroubek, TedGeorge
reagovat
Zrovna to, co píšeš - chlapec uteká pred šikanou, zvládne to skúsiť u kočky, dostane košom, potom dostane aj na hubu, ale so vztýčenou hlavou, matka sa ho
nekompromisne zastane - mi prijde snad jako jedine fajn.

Jinak Zoe sice sexy, ale zoufale nevyuzita a zaporacka Catherine Keener (jinak vyborna herecka) vylozene spatnej vtip. Pro me tam toho nefungovalo strasne moc a par fragmentu to fakt nezachranilo. Srovnani, ktery tedka v zamori leti, ze je Levy pomalu dalsi Spielberg, mi prijde jako jeste horsi spatnej vtip.
821616
Zrovna to, co píšeš - chlapec uteká pred šikanou, zvládne to skúsiť u kočky, dostane košom, potom dostane aj na hubu, ale so vztýčenou hlavou, matka sa ho nekompromisne zastane - mi prijde snad jako jedine fajn. Jinak Zoe sice sexy, ale zoufale nevyuzita a zaporacka Catherine Keener (jinak vyborna herecka) vylozene spatnej vtip. Pro me tam toho nefungovalo strasne moc a par fragmentu to fakt nezachranilo. Srovnani, ktery tedka v zamori leti, ze je Levy pomalu dalsi Spielberg, mi prijde jako jeste horsi spatnej vtip.
821615
4 -1
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Celkovo je ten scenár taký gulášik, samozrejme, ale úplne parádne sú tam jednotlivosti, napríklad ako sú uvedené postavy - to, ako ten chlapec uteká pred šikanou, zvládne to skúsiť u kočky, dostane košom, potom dostane aj na hubu, ale so vztýčenou hlavou, matka sa ho nekompromisne zastane, poriešia smrť otca, to všetko asi za 3 minúty... sú tam ohromne funkčné skratky predstavovania postáv a vzťahov, ktoré sa potom neskôr zúročujú emocionálne. Alebo ako mladý a starší Adam zisťujú, kto vlastne sú... pre mňa tam bolo pár vyložene lahôdkových dialógov, hlavne tých vzťahových, nie tie sci-fi blbosti. Ale ja vnímam príbehy a prácu s postavami o dosť inak, berú ma tam iné veci ako bežného diváka, čo niekomu príde aj trápne alebo blbé, ja si tam nachádzam zaujímavé ťahy a tu mi vyložene prišlo, že sa s tým pohrali. Pre mňa má ten film srdce, a nemalé.
821615
Celkovo je ten scenár taký gulášik, samozrejme, ale úplne parádne sú tam jednotlivosti, napríklad ako sú uvedené postavy - to, ako ten chlapec uteká pred šikanou, zvládne to skúsiť u kočky, dostane košom, potom dostane aj na hubu, ale so vztýčenou hlavou, matka sa ho nekompromisne zastane, poriešia smrť otca, to všetko asi za 3 minúty... sú tam ohromne funkčné skratky predstavovania postáv a vzťahov, ktoré sa potom neskôr zúročujú emocionálne. Alebo ako mladý a starší Adam zisťujú, kto vlastne sú... pre mňa tam bolo pár vyložene lahôdkových dialógov, hlavne tých vzťahových, nie tie sci-fi blbosti. Ale ja vnímam príbehy a prácu s postavami o dosť inak, berú ma tam iné veci ako bežného diváka, čo niekomu príde aj trápne alebo blbé, ja si tam nachádzam zaujímavé ťahy a tu mi vyložene prišlo, že sa s tým pohrali. Pre mňa má ten film srdce, a nemalé.
821614
4 -5
reagují: TedGeorge
reagovat
Za me 5/10, chvilema me to az sralo, tady se nepotkame.

Levy, scenar, Reynolds - vsechno nanejvys prumer, v pripade scenare teda vylozene podprumer. Docela sem se tesil a prislo mi to teda neuveritelne prumerny, pruhledny a vylozene promarneny.
821614
Za me 5/10, chvilema me to az sralo, tady se nepotkame. Levy, scenar, Reynolds - vsechno nanejvys prumer, v pripade scenare teda vylozene podprumer. Docela sem se tesil a prislo mi to teda neuveritelne prumerny, pruhledny a vylozene promarneny.
821613
5 -2
reagují: duro
reagovat

The Adam Project

Lepšie ako všetky hláškovacie reynoldsovky z posledného obdobia. Áno, je to remix množstva známych sci-fi, ale dokonale funkčný, s dobre vyváženými trikovými (atr)akciami a rodinným dojákom. Všetci herci výborní, lebo majú čo hrať, hlavne ten chlapec je veľmi sľubný objav. Ten film by zvládol aj kino, ako marcová novinka na NF je to vlastne ideálny príklad toho, čo od takého filmu chcem: s chuťou natočené, neodfláknuté béčko.

Po pár hodinách to v mysli trochu matnie, ale počas sledovania som sa výborne bavil a dokonca som mal aj slzu v oku (tieto otco-synovské témy som mal vždy rád a od tatovej smrti pred 2 rokmi som z nich totálne namäkko).

Minimálne 7/10, pokojne by som šiel aj na 8/10.
821613
Lepšie ako všetky hláškovacie reynoldsovky z posledného obdobia. Áno, je to remix množstva známych sci-fi, ale dokonale funkčný, s dobre vyváženými trikovými (atr)akciami a rodinným dojákom. Všetci herci výborní, lebo majú čo hrať, hlavne ten chlapec je veľmi sľubný objav. Ten film by zvládol aj kino, ako marcová novinka na NF je to vlastne ideálny príklad toho, čo od takého filmu chcem: s chuťou natočené, neodfláknuté béčko. Po pár hodinách to v mysli trochu matnie, ale počas sledovania som sa výborne bavil a dokonca som mal aj slzu v oku (tieto otco-synovské témy som mal vždy rád a od tatovej smrti pred 2 rokmi som z nich totálne namäkko). Minimálne 7/10, pokojne by som šiel aj na 8/10.
The Adam Project
9 -8
reagují: TedGeorge
reagovat
Ještě edit ke Kimi - taky jste měli pocit, že ji nahání James May?:D
821611
Ještě edit ke Kimi - taky jste měli pocit, že ji [spoiler]nahání James May?*:D*[/spoiler]
3 0
reagovat

projekt Adam

výborná věc.. fakt na urovni Real Steel a až tak těžce super rodinnou zábavu sem nečekal:+:+
821610
výborná věc.. fakt na urovni Real Steel a až tak těžce super rodinnou zábavu sem nečekal*:+**:+*
projekt Adam
7 -7
reagovat

Kimi

Soderbergh je sice pravidelně v modrých číslech, ale jeho filmy mi dělají mnohem větší radost, než spousta přeceňovaných v těch červených.
Příjemně moderní Hitchcock jednohubka, jako byla svého času Disturbia. Je to sice taková prodloužená epizoda Black Mirror, ale režie dokonale zachycující strach z vystoupení z vlastní bubliny a roztomilá Zoë Kravitz to tahají nahoru.
Od dura zmíněný béčkový konec je trošku ujetý úskok do jiného žánru, ale taky mě pobavil a potěšil. Dejte si to.
821607
Soderbergh je sice pravidelně v modrých číslech, ale jeho filmy mi dělají mnohem větší radost, než spousta přeceňovaných v těch červených. Příjemně moderní Hitchcock jednohubka, jako byla svého času Disturbia. Je to sice taková prodloužená epizoda Black Mirror, ale režie dokonale zachycující strach z vystoupení z vlastní bubliny a roztomilá Zoë Kravitz to tahají nahoru. Od dura zmíněný béčkový konec je trošku ujetý úskok do jiného žánru, ale taky mě pobavil a potěšil. Dejte si to.
Kimi
9 0
reagují: gaboo
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se