Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 10581 - 10600 Napsat příspěvek
reaguje na: peterel
The Expanse
824707
The Expanse
824683
5 0
reagují: peterel
reagovat
Pak by tě mohl zaujmout Moon s Rockwellem, pokud neznáš. Je to sice 2009, ale málo lidí to vidělo.
824706
Pak by tě mohl zaujmout Moon s Rockwellem, pokud neznáš. Je to sice 2009, ale málo lidí to vidělo.
824683
8 0
reagovat
reaguje na: Cinefil
Hlubšího ano, ale když bych hledal film který se odehrává i ve vesmíru, a který vesmír bere jako něco víc než kulisu, tak mě teď nic moc nenapadá. 
824683
Hlubšího ano, ale když bych hledal film který se odehrává i ve vesmíru, a který vesmír bere jako něco víc než kulisu, tak mě teď nic moc nenapadá. 
824671
2 0
reagují: Memphis, Cinefil
reagovat

Metal lords

Hodnocení 666 :D8):+

Konečně někdo dokázal natočit pořádnej film o metalu 8):+
824677
Hodnocení 666 *:D**8)**:+* Konečně někdo dokázal natočit pořádnej film o metalu *8)**:+*
Metal lords
3 -2
reagovat

Metal lords

Geniální. Brečím radostí
824674
Geniální. Brečím radostí
Metal lords
1 -2
reagovat

Metal lords

Už po 5 minutách jsem v totální agónii :D:D:D:D
824673
Už po 5 minutách jsem v totální agónii *:D**:D**:D**:D*
Metal lords
1 -3
reagovat
Jak netočí? Však je to 2019. Je jich sice málo, ale čas od času něco podobně hlubšího vyjde.
824671
Jak netočí? Však je to 2019. Je jich sice málo, ale čas od času něco podobně hlubšího vyjde.
824667
3 0
reagovat

Ad Astra

Tenhle film jsem viděl už třikrát. Poprvé jsem z něj nijak extra zvlášť odvařený nebyl, ale po nějaké době jsem dostal chuť se na něj podívat znovu. A teď musím konstatovat že ten film je nesmírná pecka. Škoda že se podobné "vesmírné" filmy už netočí.
824667
Tenhle film jsem viděl už třikrát. Poprvé jsem z něj nijak extra zvlášť odvařený nebyl, ale po nějaké době jsem dostal chuť se na něj podívat znovu. A teď musím konstatovat že ten film je nesmírná pecka. Škoda že se podobné "vesmírné" filmy už netočí.
Ad Astra
12 0
reagují: CAPS_LOCK, Cinefil
reagovat

Fantastická zvířata: Brumbálova tajemství

Warnerům se v posledních letech nejlépe daří v pohřbívání kdysi populárních filmových značek. A když ne doslova, tak alespoň ztráta diváckého zájmu. O trojce Fantastických zvířat (FZ) se dá ve skratce napsat, že koho nebavila dvojka, nebude se bavit ani u ní. Nejprve to, co na ní funguje jakš takš dobře:

Produkční hodnoty tato série stále má - tzn. nějaké ty CGI potvůrky, kouzla, nová zákoutí kouzelnického světa vždy vypadají slušně a na nějakou dobu zabaví oči. Není to ani zdaleka úroveň HP, ale jde to. Newmanova hudba je sice jeho těžký průměr (a slabší než hudba v posledních dílech HP), ale když se vytasí se známým motivem ve známých kulisách, vykouzlí alespoň na pár sekund pocit nostalgie. No a recasting Grindelwalda se dle očekávání povedl, ačkoliv nemá Mads moc co hrát a vystačí si pouze se svým hereckým charismatem. A teď to, co na filmu, potažmo celé sérii, šíleně nefunguje:

Jsou to postavy, ve kterých se divák i film úplně ztrácí. O kom vlastně celá série je? O Mlokovi? Brumbálovi? Grindelwaldovi? O kredenci? Ani jedno, a zároveň všechno. HP byla jasně definovaná ústřední trojicí. Ve FZ si divák nemá ke komu jak vytvořit hlubší vztah, když se od dvojky neustále přeskakuje mezi linkama, které buď nejsou zajímavé, nebo ani nedávají hlubší smysl. Je to fakt jedna velká kouzelnická telenovela, kde se řeší, kdo je čí syn (spoiler?) a kdo s kým má pokrevní pouto. Zároveň film spoléhá, že si to divák z minula pamatuje a máloco se zpětně vysvětluje, což jen přidává papriku do guláše.

FZ měla mít buď 1, nebo max 3 díly, kde 2. a 3. část by byly jen o sporu Brumbál vs Grindelwald a jejich směřování k největšímu kouzelnickému souboji. To chtěli diváci vidět. Nyní to už vypadá, že WB na natažení FZ na 5 dílů nakonec spíš prodělá, než vydělá. Páč já, a nejsem sám, nevím, jestli mě zbývající 2 díly budou ještě zajímat.

Moje hodnocení se může zdát možná mírné, ale pravdou zase je, že FZ nechybí mnoho k solidnímu "7/10" naprůměru. Stačí jen usměrnit ty postavy a přidat na osudovosti.

6/10
824649
Warnerům se v posledních letech nejlépe daří v pohřbívání kdysi populárních filmových značek. A když ne doslova, tak alespoň ztráta diváckého zájmu. O trojce [i]Fantastických zvířat (FZ)[/i] se dá ve skratce napsat, že koho nebavila dvojka, nebude se bavit ani u ní. Nejprve to, co na ní funguje jakš takš dobře: Produkční hodnoty tato série stále má - tzn. nějaké ty CGI potvůrky, kouzla, nová zákoutí kouzelnického světa vždy vypadají slušně a na nějakou dobu zabaví oči. Není to ani zdaleka úroveň HP, ale jde to. Newmanova hudba je sice jeho těžký průměr (a slabší než hudba v posledních dílech HP), ale když se vytasí se známým motivem ve známých kulisách, vykouzlí alespoň na pár sekund pocit nostalgie. No a recasting Grindelwalda se dle očekávání povedl, ačkoliv nemá Mads moc co hrát a vystačí si pouze se svým hereckým charismatem. A teď to, co na filmu, potažmo celé sérii, šíleně nefunguje: Jsou to postavy, ve kterých se divák i film úplně ztrácí. O kom vlastně celá série je? O Mlokovi? Brumbálovi? Grindelwaldovi? O kredenci? Ani jedno, a zároveň všechno. HP byla jasně definovaná ústřední trojicí. Ve FZ si divák nemá ke komu jak vytvořit hlubší vztah, když se od dvojky neustále přeskakuje mezi linkama, které buď nejsou zajímavé, nebo ani nedávají hlubší smysl. Je to fakt jedna velká kouzelnická telenovela, kde se řeší, kdo je čí syn (spoiler?) a kdo s kým má pokrevní pouto. Zároveň film spoléhá, že si to divák z minula pamatuje a máloco se zpětně vysvětluje, což jen přidává papriku do guláše. FZ měla mít buď 1, nebo max 3 díly, kde 2. a 3. část by byly jen o sporu Brumbál vs Grindelwald a jejich směřování k největšímu kouzelnickému souboji. To chtěli diváci vidět. Nyní to už vypadá, že WB na natažení FZ na 5 dílů nakonec spíš prodělá, než vydělá. Páč já, a nejsem sám, nevím, jestli mě zbývající 2 díly budou ještě zajímat. Moje hodnocení se může zdát možná mírné, ale pravdou zase je, že FZ nechybí mnoho k solidnímu "7/10" naprůměru. Stačí jen usměrnit ty postavy a přidat na osudovosti. [b]6/10[/b]
Fantastická zvířata: Brumbálova tajemství
4 0
reagovat
Ty jo bude ten Defoe hrat pod Eggersem Nosferatu nebo je to kachna? Zbytek obsazeni taky nesmysl. 
824635
Ty jo bude ten Defoe hrat pod Eggersem Nosferatu nebo je to kachna? Zbytek obsazeni taky nesmysl. 
1 -1
reagovat

25. hodina

Serou mne dvě věci, že jsem to viděl až teď a že už takhle Spike Lee prostě netočí, tohle je absolutorium. Opojná a precizní filmařina. 10/10
824553
Serou mne dvě věci, že jsem to viděl až teď a že už takhle Spike Lee prostě netočí, tohle je absolutorium. Opojná a precizní filmařina. 10/10
25. hodina
6 0
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Dobře to hypovali kluci ve Filmech v síti. Snad se to povede.
824489
Dobře to hypovali kluci ve Filmech v síti. Snad se to povede.
824466
1 -1
reagovat

Metal lords

link

Ty cameo role slavných metalových osobnosti budou opravdu luxusní!!!! Už v pátek!!!! 
824466
https://ew.com/movies/metal-lords-db-weiss-tom-morello-cameos/ Ty cameo role slavných metalových osobnosti budou opravdu luxusní!!!! Už v pátek!!!! 
Metal lords
1 -1
reagují: Fanous21
reagovat
Ja som sa bavil a to velmi. Je to v podstate Asylum s hollywoodskym rozpoctom. Zariadte sa podla toho. :+
824309
Ja som sa bavil a to velmi. Je to v podstate Asylum s hollywoodskym rozpoctom. Zariadte sa podla toho. *:+*
4 -2
reagovat
reaguje na: kyller
Vlastně jo :D
824287
Vlastně jo *:D*
824286
2 -2
reagovat

Moonfall

Must-see! To je tak zlé, že to je vlastne takmer dokonalá nechcená komédia. :D Pobavilo slušne. :+
824286
Must-see! To je tak zlé, že to je vlastne takmer dokonalá nechcená komédia. *:D* Pobavilo slušne. *:+*
Moonfall
5 -3
reagují: Barv666
reagovat
reaguje na: Barv666
Za mě těžký průměr. Bylo to fajn, ale už si ani nepamatuju, o čem to bylo (viděl jsem to tři týdny zpátky)
Útok na Arkham a Gunnova SS je jinde.8)
824282
Za mě těžký průměr. Bylo to fajn, ale už si ani nepamatuju, o čem to bylo (viděl jsem to tři týdny zpátky) Útok na Arkham a Gunnova SS je jinde.*8)*
824279
4 -1
reagovat

Suicide Squad - Hell to pay

Proč jsou DC animáky tak často o tolik lepší, než hrané? A zrovna u SQ je ten rozdíl naprosto brutální. Ayer i Gunn se můžou jít s těmi svými rádobycool rádobybrutálními a tuplem rádobyvtipnými nablýskanými hovny zahrabat.
824279
Proč jsou DC animáky tak často o tolik lepší, než hrané? A zrovna u SQ je ten rozdíl naprosto brutální. Ayer i Gunn se můžou jít s těmi svými rádobycool rádobybrutálními a tuplem rádobyvtipnými nablýskanými hovny zahrabat.
Suicide Squad - Hell to pay
6 -5
reagují: (=LIFTY=)
reagovat

Moonfall

OK, sice jsem tu včera nehezky psal o Černém krabovi, ale ten se mi po shlédnutí tohoto jeví jak Oscarový film. OMFG, co to jako bylo? Já... já... no prostě nejsou vhodná slova. Odpad je pro to pořád až moc dobrá kategorie!
824250
OK, sice jsem tu včera nehezky psal o Černém krabovi, ale ten se mi po shlédnutí tohoto jeví jak Oscarový film. OMFG, co to jako bylo? Já... já... no prostě nejsou vhodná slova. Odpad je pro to pořád až moc dobrá kategorie!
Moonfall
7 -4
reagovat

Zpívání v dešti (1952)

Před devadesáti lety se narodila Debbie Reynolds a mě nenapadlo nic lepšího než si po delší době znovu pustit Zpívání v dešti. Ten báječný muzikál má za sebou už sedm křížků, a není to na něm vůbec znát. Miluju to a hlavně je to stále megalék na špatnou náladu. :+
824239
Před devadesáti lety se narodila Debbie Reynolds a mě nenapadlo nic lepšího než si po delší době znovu pustit Zpívání v dešti. Ten báječný muzikál má za sebou už sedm křížků, a není to na něm vůbec znát. Miluju to a hlavně je to stále megalék na špatnou náladu. *:+*
Zpívání v dešti (1952)
6 -4
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se