Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 10481 - 10500 Napsat příspěvek

Cinemacon

Zrovna včera začala ve Vegas filmová akcička. Na světě jsou první promo materiály k novým filmům, jako John Wick 4 případně noví Expendables. Hlavně se teda zatím jedná o Bannery link a link. Na nějaké ukázky se ale taky nejspíše v průběhu týdne dostane :)
825913
Zrovna včera začala ve Vegas filmová akcička. Na světě jsou první promo materiály k novým filmům, jako John Wick 4 případně noví Expendables. Hlavně se teda zatím jedná o Bannery [url=https://maxblizz.com/the-expendables-4-first-poster-spotted-at-the-cinemacon-2022/]link[/url] a [url=https://www.imago-images.com/offers/488840/News/Economy/USA,-CinemaCon-in-Las-Vegas-?db=stock&type=aktuelle_events&allCategories=true]link[/url]. Na nějaké ukázky se ale taky nejspíše v průběhu týdne dostane :)
Cinemacon
1 -1
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: HAL
Já to myslel pocitově. Některé filmy v kině jsou super, ale doma ztratí něco ze svého kouzla. 

Benghází musím dohnat. Zatím jediný film, který jsem od Baye neviděl. 
825909
Já to myslel pocitově. Některé filmy v kině jsou super, ale doma ztratí něco ze svého kouzla.  Benghází musím dohnat. Zatím jediný film, který jsem od Baye neviděl. 
825901
2 -1
reagovat
reaguje na: hroubek
Ještě mě čeká druhá projekce doma s přítelkyní. Celkem se i těším. V kině jsem si to fakt užil, a i když to bylo malinko delší, na hodinky jsem taky nekoukal 8) Jak píše někdo podemnou. GTA: Wanted level 5 od Baye :D
825902
Ještě mě čeká druhá projekce doma s přítelkyní. Celkem se i těším. V kině jsem si to fakt užil, a i když to bylo malinko delší, na hodinky jsem taky nekoukal *8)* Jak píše někdo podemnou. GTA: Wanted level 5 od Baye :D
825895
5 -1
reagovat
Pot a Krev by bylo v kině asi stejně debilní jako doma, to se nemá moc jak zlepšit ?)

Ale mám chuť si někdy dát znovu Benghází, tam ta akce byla taky libová, i když tam ještě neměl na hraní ty drony... ostatně mám pocit že celý tenhle film vznikl výhradně proto že si s nimi chtěl zablbnout kolem vybuchujícího všeho :D A ne že bych se mu divil, vypadá to vážně dobře, za pakatel s nimi se svým talentem vyčaroval akci o které si marvelovky mohou nechat jen zdát.
825901
Pot a Krev by bylo v kině asi stejně debilní jako doma, to se nemá moc jak zlepšit *?)* Ale mám chuť si někdy dát znovu Benghází, tam ta akce byla taky libová, i když tam ještě neměl na hraní ty drony... ostatně mám pocit že celý tenhle film vznikl výhradně proto že si s nimi chtěl zablbnout kolem vybuchujícího všeho *:D* A ne že bych se mu divil, vypadá to vážně dobře, za pakatel s nimi se svým talentem vyčaroval akci o které si marvelovky mohou nechat jen zdát.
825895
3 -2
reagují: hroubek
reagovat

Ambulance

Z ukážok to na mňa vôbec nefungovalo a nakoniec keby to nie je miestami také prepálené, tak za maximum. :o Najlepšia Bayovina minimálne od prvých Transformers! Aneb asi ho prestalo baviť nekonečné čakanie na nové GTA, a tak si jedno natočil. :+ Navyše ten film má kopu fantastických hlášok ako z doby, keď bol Bay na vrchole. "Is that my dog? Pull back. Pull back!" :D
825900
Z ukážok to na mňa vôbec nefungovalo a nakoniec keby to nie je miestami také prepálené, tak za maximum. *:o* Najlepšia Bayovina minimálne od prvých Transformers! Aneb asi ho prestalo baviť nekonečné čakanie na nové GTA, a tak si jedno natočil. *:+* Navyše ten film má kopu fantastických hlášok ako z doby, keď bol Bay na vrchole. "Is that my dog? Pull back. Pull back!" *:D*
Ambulance
4 -2
reagovat
V kině to bylo hodně fajn. Jasně, fakt výplach, ale audiovizuál fungoval na velkém plátně ještě trošku lépe. Hlavně ten zvuk :)
825899
V kině to bylo hodně fajn. Jasně, fakt výplach, ale audiovizuál fungoval na velkém plátně ještě trošku lépe. Hlavně ten zvuk :)
825895
4 0
reagovat
reaguje na: HAL
Já to viděl doma. V kině by to bylo lepší. Stejně jako u Potu a krve. 
825895
Já to viděl doma. V kině by to bylo lepší. Stejně jako u Potu a krve. 
825892
2 0
reagují: rollman69, HAL, rollman69
reagovat
Mě to tak dlouhé ani nepřipadalo, neměl jsem v kině tendenci koukat na hodinky, to tempo udržuje Bay vražedné celou dobu. Jinak jak říkáš, na tyhle prachy vypadá ten film famózně.  Když to srovnám se šestkrát dražšími Transformery... :D
No díky bohu za teď už Bay točí radši klasickou akci a ne cgi blbiny, v kontextu jeho posledních 10-15 let je tohle jasné zlepšení. 
825892
Mě to tak dlouhé ani nepřipadalo, neměl jsem v kině tendenci koukat na hodinky, to tempo udržuje Bay vražedné celou dobu. Jinak jak říkáš, na tyhle prachy vypadá ten film famózně.  Když to srovnám se šestkrát dražšími Transformery... *:D* No díky bohu za teď už Bay točí radši klasickou akci a ne cgi blbiny, v kontextu jeho posledních 10-15 let je tohle jasné zlepšení. 
825883
1 -1
reagovat
reaguje na: Gonzi
Přesně. Asi 10x jsem si řekl, že to super nápad jak tam ta kamera lítá ze všech stran, z různých úhlů atd, ale celé to působilo lehce lacině. Jinak na to kolik to stálo, tak jsou tam ty prachy vidět.
825890
Přesně. Asi 10x jsem si řekl, že to super nápad jak tam ta kamera lítá ze všech stran, z různých úhlů atd, ale celé to působilo lehce lacině. Jinak na to kolik to stálo, tak jsou tam ty prachy vidět.
825887
4 0
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Těch 90 minut by bylo akorát, a fungovalo by to parádně.
825889
Těch 90 minut by bylo akorát, a fungovalo by to parádně.
825885
5 0
reagovat
drony by byly lepší, kdyby každý jeden záběr nepůsobil jako předčasně utnutý :-. Každopádně jj, extrémně tupý výplach, ale v kině jsem si to odseděl rád a odešel spokojený. :+
825887
drony by byly lepší, kdyby každý jeden záběr nepůsobil jako předčasně utnutý *:-*. Každopádně jj, extrémně tupý výplach, ale v kině jsem si to odseděl rád a odešel spokojený. *:+*
825883
6 0
reagovat
To mělo přes 2 hodiny? Wtf? To mělo mít tak 90 i s titulkama. Nejslabší Bay.
825885
To mělo přes 2 hodiny? Wtf? To mělo mít tak 90 i s titulkama. Nejslabší Bay.
825883
2 -7
reagovat

Ambulance

Nakonec jsem si to užil. Jasně je potřeba trochu vypnout hlavu a nepřemýšlet nad logickými lapsy, to že se policie chová, tak jak se chová, aby se protáhl děj nebo to, jak se zlomí v poslední třetině. Akce je sympatická, Gyllenhaal parádní, na Eizu se moc hezky kouká a vypadá, že by hned mohla jít na druhý plac nějakého filmu pro dospělé. Vizuálně je okázalé, ale ty dronové nálety začnou být pak otravné. Akce je fajn a honičky mají nějaké nápady. Je vidět, že když Bay dostane slušnější scénář, tak se dokáže lehce krotit. Přesto největší problém je přepálená délka. Tady to mělo mít cca 100 minut, a ne 135. Solidních 7/10.
825883
Nakonec jsem si to užil. Jasně je potřeba trochu vypnout hlavu a nepřemýšlet nad logickými lapsy, to že se policie chová, tak jak se chová, aby se protáhl děj nebo to, jak se zlomí v poslední třetině. Akce je sympatická, Gyllenhaal parádní, na Eizu se moc hezky kouká a vypadá, že by hned mohla jít na druhý plac nějakého filmu pro dospělé. Vizuálně je okázalé, ale ty dronové nálety začnou být pak otravné. Akce je fajn a honičky mají nějaké nápady. Je vidět, že když Bay dostane slušnější scénář, tak se dokáže lehce krotit. Přesto největší problém je přepálená délka. Tady to mělo mít cca 100 minut, a ne 135. Solidních [b]7/10[/b].
Ambulance
9 0
reagují: HAL, Gonzi, RainMakeR
reagovat
reaguje na: duro
Tak tu máš zdroj na článek z Variety, a ty filmy, co jsou v tom mém článku zmíněné jako příklady diverzních, včetně tebou vynechaného Black Panthera, jsou čistě to. Příklady, kdy se cílilo na menšiny, a vyšlo to. Proč tam je Encanto si pak můžeš přečíst třeba tady.

A pro kontext, tady je celý kus toho odstavce, kde o nich píšu:
"...ti zkrátka chtějí vidět na velkém plátně někoho, jako jsou oni sami, a sledovat příběhy, které se týkají i jich. To samozřejmě neznamená, že Hollywood neprodukuje hity bez diverzního obsazení – příkladem budiž nejrůznější hororové série jako Scream nebo Halloween. Po úspěších snímků Black PantherShang-Chi nebo Encanto si ale Hollywood začíná čím dál tím víc uvědomovat, jak moc je vyvážená reprezentace důležitá."

Co přesně na tom je tedy špatně? :)
825873
Tak tu máš zdroj na [url=https://variety.com/2022/film/news/ucla-scholars-storytellers-creative-artists-agency-full-story-initiative-1235237460/]článek[/url] z Variety, a ty filmy, co jsou v tom mém článku zmíněné jako příklady diverzních, včetně tebou vynechaného Black Panthera, jsou čistě to. Příklady, kdy se cílilo na menšiny, a vyšlo to. Proč tam je Encanto si pak můžeš přečíst [url=https://www.thethings.com/disney-encanto-box-office-flop-still-success/]třeba tady[/url]. A pro kontext, tady je celý kus toho odstavce, kde o nich píšu: "...ti zkrátka chtějí vidět na velkém plátně někoho, jako jsou oni sami, a sledovat příběhy, které se týkají i jich. To samozřejmě neznamená, že Hollywood neprodukuje hity bez diverzního obsazení – příkladem budiž nejrůznější hororové série jako [i]Scream[/i] nebo [i]Halloween[/i]. Po úspěších snímků [i]Black Panther[/i], [i]Shang-Chi[/i] nebo [i]Encanto[/i] si ale Hollywood začíná čím dál tím víc uvědomovat, jak moc je vyvážená reprezentace důležitá." Co přesně na tom je tedy špatně? *:)*
825872
7 -6
reagovat
reaguje na: do_Od
Kiežby, človeče. Pálenku som nepil... no, už to budú roky. 8)
825872
Kiežby, človeče. Pálenku som nepil... no, už to budú roky. *8)*
825870
12 -1
reagují: do_Od
reagovat
Podle mě ti už pálenka leze na mozek, ale v pohodě.
825870
Podle mě ti už pálenka leze na mozek, ale v pohodě.
825865
5 -18
reagují: duro
reagovat
Teoreticky to pravda být muže. Princip inkkuze je v médiích a marketingu v rozšiřování dosahu o nové publikum. 

Prakticky bych takovou studii dělat nechtěl. Moc si tu nedokážu představit jak definovat a oddělit korelaci od kauzality. 
825869
Teoreticky to pravda být muže. Princip inkkuze je v médiích a marketingu v rozšiřování dosahu o nové publikum.  Prakticky bych takovou studii dělat nechtěl. Moc si tu nedokážu představit jak definovat a oddělit korelaci od kauzality. 
825865
2 -2
reagovat
Přijde mi to úplně v pořádku. To je opravdová realita, takhle přece funguje komerční a volný trh.
825868
Přijde mi to úplně v pořádku. To je opravdová realita, takhle přece funguje komerční a volný trh.
825865
1 -11
reagovat

do_0dova realita

:D Dosť som sa zasmial na tej novinke na CSFD, že diverzita vedie k vyšším tržbám a ako príklad tohto úspechu sú tam uvedené Encanto a Shang-Chi. Ešte tam mohol pichnúť Eternals. :D Prosím vás, tí, čo píšete o tržbách, skúste to autorovi novinky nejako vysvetliť.
825865
*:D* Dosť som sa zasmial na tej novinke na CSFD, že diverzita vedie k vyšším tržbám a ako príklad tohto úspechu sú tam uvedené Encanto a Shang-Chi. Ešte tam mohol pichnúť Eternals. *:D* Prosím vás, tí, čo píšete o tržbách, skúste to autorovi novinky nejako vysvetliť.
do_0dova realita
17 -3
reagují: do_Od, AndyKaufman, Disketa1
reagovat
Bright 2 zdá se nebude. 
A mě to dost mrzí, jednička mě bavila. Škoda že Smithe prostě jen nepřeobsadí, ať si jde do háje, a nejedou dál. 
825728
[url=https://www.gamesradar.com/netflix-bright-2-canceled-will-smith/?utm_campaign=socialflow&utm_content=total-film&utm_medium=social&utm_source=facebook.com]Bright 2 zdá se nebude. [/url] A mě to dost mrzí, jednička mě bavila. Škoda že Smithe prostě jen nepřeobsadí, ať si jde do háje, a nejedou dál. 
4 -2
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se