Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 10341 - 10360 Napsat příspěvek
reaguje na: Attikus
Hned bych se na to kouknul.
828455
Hned bych se na to kouknul.
828436
1 0
reagovat
Určite to bude epické :)) link
828436
Určite to bude epické *:))* https://www.youtube.com/watch?v=32YM20mNxIM
2 0
reagují: Ex-SOLDIER, hroubek
reagovat

Člověk proti zkáze (1989)

Ve světle současné války na Ukrajině a se vším, co s tím souvisí, je film o posledních letech života Karla Čapka brutálně aktuální, až z toho silně mrazí. Bohužel. Viděl jsem ho několikrát a pořád má co říct.
828431
Ve světle současné války na Ukrajině a se vším, co s tím souvisí, je film o posledních letech života Karla Čapka brutálně aktuální, až z toho silně mrazí. Bohužel. Viděl jsem ho několikrát a pořád má co říct.
Člověk proti zkáze (1989)
5 -2
reagovat
Já nespoileruju ani po 3 měsících a taky to nemám rád, ale v případě marvelovek s tím člověk musí počítat všude už po tejdnu (ne li driv) od premiéry, no...
828429
Já nespoileruju ani po 3 měsících a taky to nemám rád, ale v případě marvelovek s tím člověk musí počítat všude už po tejdnu (ne li driv) od premiéry, no...
7 -2
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Tohle ne, to je pravda. Ale čekat, že po 2 týdnech nebudeš narážet na spoilery bez varování je bláhové. Tady však varování být mohlo.
828428
Tohle ne, to je pravda. Ale čekat, že po 2 týdnech nebudeš narážet na spoilery bez varování je bláhové. Tady však varování být mohlo.
828427
5 0
reagovat
reaguje na: Cinefil
Hele zkoušíš to pěkně, ale tohle nikde Marvel neuvedl oficiálně.
828427
Hele zkoušíš to pěkně, ale tohle nikde Marvel neuvedl oficiálně.
828426
3 -7
reagují: Cinefil
reagovat
Vážně se u marvelovek ptáš? Když sám Marvel po 2 týdnech spoileruje?
828426
Vážně se u marvelovek ptáš? Když sám Marvel po 2 týdnech spoileruje?
828425
3 -1
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: Muel
Co lul? To je nějaký pravidlo ? 
828425
Co lul? To je nějaký pravidlo ? 
828423
3 -9
reagují: Cinefil
reagovat

Trailer M:I 7

Dneska jsem byl podruhe na Strangeovi(Imax Wien) a davali před ním trailer na M:I7. Parádní sestrih akce + hudebni podkres vypadal v Imaxu moc dobre. Snad bude brzo online.
828424
Dneska jsem byl podruhe na Strangeovi(Imax Wien) a davali před ním trailer na M:I7. Parádní sestrih akce + hudebni podkres vypadal v Imaxu moc dobre. Snad bude brzo online.
Trailer M:I 7
5 0
reagovat
3 týždne po premiére lul.
828423
3 týždne po premiére lul.
828420
5 -4
reagovat
reaguje na: dreamy
Díky za spoiler, ještě jsem to neviděl a tomuhle jsem se zatím vyhýbal. :+
828420
Díky za spoiler, ještě jsem to neviděl a tomuhle jsem se zatím vyhýbal. *:+*
828418
5 -5
reagují: Muel
reagovat
828418
[url=https://www.youtube.com/watch?v=d7te_lNFtg8&ab_channel=MarvelEdits%5BAEditz%5D]Smartest Man Alive Forgets He's The Smartest Man Alive[/url] a jeho debilita*:D*
5 -8
reagovat

Čínský syndrom (1979)

Možná jeden z nejlepších celovečerních filmů o havárii v jaderné elektrárně. A to týdny až desítky let před třemi nejhoršími jadernými haváriemi v dějinách lidstva. Než hodnotit samotný film, který je víc než fajn i na dnešní dobu, avšak po filmařské stránce pochopitelně poněkud zaostává, je mnohem zajímavější jeho srovnání a predikci s jen o pár dní nadcházející nehodou v Three Miles Island.

To, co se tu totiž před zraky Jane Fonda a Michaela Douglase stane, nemá daleko k oné skutečnosti s mnoha detaily. A to prosím nejen po stránce popisu havárie, ačkoliv nejde o nic extra podrobného, ale také chování představenstva jaderné energetiky USA. Tutlat, tutlat a zase tutlat. Nechápu, a zřejmě nebudu jediný, jak tvůrci dokázali přijít s tak přesným popisem. Asi jako sledovat minisérii Černobyl pár týdnů před Fukušimou. To bych se asi picnul.

Ale není to jediný věc, díky které je Čínský syndrom tak skvělá retro podívaná. Jak herecké výkony Fondy a Lemmona, tak i scénář drží diváka po celou dobu v napětí a zajímá se o to, co bude dál. Najde se tu sice pár slabších míst z důvodu tehdejšího pomalého střihu a nepochopitelné absence jakékoliv hudby, ale nic kvůli čemu bych musel 40 let starý film ponižovat. Naopak umí v závěru přijít s lehce absurdní, ale zato napínavou podívanou přímo z prostředí smyšlené elektrárny Ventana.

Tohle by si v pohodě zasloužilo remake. Tedy ne kopírku 1:1, ale přijít s podobným tématem, kde by došlo k ještě větší havárii. Černobyl a cokoliv kolem něj pořád táhne, tak proč s tím sakra už někdo nepřišel. Anebo víte co? Ten námět si zabírám já. Čínským syndromem trpím už dlouho.

8/10
828415
Možná jeden z nejlepších celovečerních filmů o havárii v jaderné elektrárně. A to týdny až desítky let před třemi nejhoršími jadernými haváriemi v dějinách lidstva. Než hodnotit samotný film, který je víc než fajn i na dnešní dobu, avšak po filmařské stránce pochopitelně poněkud zaostává, je mnohem zajímavější jeho srovnání a predikci s jen o pár dní nadcházející nehodou v Three Miles Island. To, co se tu totiž před zraky Jane Fonda a Michaela Douglase stane, nemá daleko k oné skutečnosti s mnoha detaily. A to prosím nejen po stránce popisu havárie, ačkoliv nejde o nic extra podrobného, ale také chování představenstva jaderné energetiky USA. Tutlat, tutlat a zase tutlat. Nechápu, a zřejmě nebudu jediný, jak tvůrci dokázali přijít s tak přesným popisem. Asi jako sledovat minisérii [i]Černobyl [/i]pár týdnů před Fukušimou. To bych se asi picnul. Ale není to jediný věc, díky které je [i]Čínský syndrom [/i]tak skvělá retro podívaná. Jak herecké výkony Fondy a Lemmona, tak i scénář drží diváka po celou dobu v napětí a zajímá se o to, co bude dál. Najde se tu sice pár slabších míst z důvodu tehdejšího pomalého střihu a nepochopitelné absence jakékoliv hudby, ale nic kvůli čemu bych musel 40 let starý film ponižovat. Naopak umí v závěru přijít s lehce absurdní, ale zato napínavou podívanou přímo z prostředí smyšlené elektrárny Ventana. Tohle by si v pohodě zasloužilo remake. Tedy ne kopírku 1:1, ale přijít s podobným tématem, kde by došlo k ještě větší havárii. Černobyl a cokoliv kolem něj pořád táhne, tak proč s tím sakra už někdo nepřišel. Anebo víte co? Ten námět si zabírám já. Čínským syndromem trpím už dlouho. [b]8/10[/b]
Čínský syndrom (1979)
6 0
reagovat

White Elephant

Na poměry Willisových filmů z posledních let to v traileru nevypadá zase tak špatně. 8)
828347
Na poměry Willisových filmů z posledních let to v [url=https://youtu.be/5zEPU7Ekz00]traileru[/url] nevypadá zase tak špatně. *8)*
White Elephant
1 0
reagovat
reaguje na: Snipsley
dakujem za ochotu ale nie je to ono :(
828318
dakujem za ochotu ale nie je to ono :(
828308
1 0
reagovat

Louis Cyr (2013)

Docela malá a fajn biografie "největšího siláka všech dob". Je to jenom trochu nad televizní produkcí, až mne velmi mrzí, že se něco podobného u nás nenatočí o Frištenském, který měl život ještě bohatší 8/10
828311
Docela malá a fajn biografie "největšího siláka všech dob". Je to jenom trochu nad televizní produkcí, až mne velmi mrzí, že se něco podobného u nás nenatočí o Frištenském, který měl život ještě bohatší 8/10
Louis Cyr (2013)
2 0
reagovat
reaguje na: okkac
Spoilery, řekl bych. 
828310
Spoilery, řekl bych. 
828309
6 -1
reagovat

Everything Everywhere All at Once

Ještě větší Multiverse of Madness, než Doctor Strange. Celkem povedený gejzír nápadů při tom rozpočtu. Někdy až moc, ale raccocoonie a stákání
na trofej ve tvaru análního kolíku, aby člověk získal schopnosti
pobavilo.
828309
Ještě větší Multiverse of Madness, než Doctor Strange. Celkem povedený gejzír nápadů při tom rozpočtu. Někdy až moc, ale raccocoonie a stákání na trofej ve tvaru análního kolíku, aby člověk získal schopnosti pobavilo.
Everything Everywhere All at Once
3 -2
reagují: connor
reagovat
reaguje na: m5667
Zkus Posedly krasou (The Man Who Loved Women) z roku 1983
828308
Zkus Posedly krasou (The Man Who Loved Women) z roku 1983
828299
1 0
reagují: m5667
reagovat

hľadám konkrétny film, za pomoc budem veľmi rád

nepamätám si veľmi mená ale začínalo to tak že chlapík pracoval neviem či so zlodejmi alebo mafiou a nabúral do blondíny ktorej potom dal dokopy nejak auto, ona si všimla že robí nejaké umelecké výtvory v dielni, konkrétne asi nejaké sochy zo železa alebo proste umenie, ona potom ho doniesla na jej výstavy, kde jeho veci začala postupne predávať, on sa s ňou jedného večera vyspal ale zaľúbil sa do jej asistentky, za pomoc budem veľmi rád či názov filmu alebo hercov, dôležité postavy: muž tmavé vlasy, veľmi atraktívna blondína, asistentka blondíny nesmelá bruneta na ktorú sa povýšenecky správala tá blondína, chlap dlhoval niekomu peniaze
828299
nepamätám si veľmi mená ale začínalo to tak že chlapík pracoval neviem či so zlodejmi alebo mafiou a nabúral do blondíny ktorej potom dal dokopy nejak auto, ona si všimla že robí nejaké umelecké výtvory v dielni, konkrétne asi nejaké sochy zo železa alebo proste umenie, ona potom ho doniesla na jej výstavy, kde jeho veci začala postupne predávať, on sa s ňou jedného večera vyspal ale zaľúbil sa do jej asistentky, za pomoc budem veľmi rád či názov filmu alebo hercov, dôležité postavy: muž tmavé vlasy, veľmi atraktívna blondína, asistentka blondíny nesmelá bruneta na ktorú sa povýšenecky správala tá blondína, chlap dlhoval niekomu peniaze
hľadám konkrétny film, za pomoc budem veľmi rád
4 0
reagují: Snipsley
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se