Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 10041 - 10060 Napsat příspěvek

Thor 4

A vitezem roku za nejhur prelozeny nazev filmu ziskava.... 8) Jako jsem fakt na hrane rict, ze to bylo lepsi jak 3ka. Ale tu sem nevidel par let. Takze minimalne stejne dobre a ano nekdy je to fakt parodie sebe sama ci SNL skec. Ale nasrat. Nejprehlednejsi akce od... Engame. Vizualni napady nejlepsi od... Thora 3. Taika to drzi.
832977
A vitezem roku za nejhur prelozeny nazev filmu ziskava.... *8)* Jako jsem fakt na hrane rict, ze to bylo lepsi jak 3ka. Ale tu sem nevidel par let. Takze minimalne stejne dobre a ano nekdy je to fakt parodie sebe sama ci SNL skec. Ale nasrat. Nejprehlednejsi akce od... Engame. Vizualni napady nejlepsi od... Thora 3. Taika to drzi.
Thor 4
6 -5
reagovat

Thor 4

Perfektní od začátku do konce. Kulervouci soundtrack!! Skvělý humor. 2 hodiny utekli rychle a fakt jsem se hodně nasmál .
Moc se to povedlo 8):D:+

Jsem zvědav co bude dál viz 1. Potitulkova scéna 

Brett Goldstein jako Herkules 
832970
Perfektní od začátku do konce. Kulervouci soundtrack!! Skvělý humor. 2 hodiny utekli rychle a fakt jsem se hodně nasmál . Moc se to povedlo *8)**:D**:+* Jsem zvědav co bude dál viz 1. Potitulkova scéna  [spoiler]Brett Goldstein jako Herkules [/spoiler]
Thor 4
2 -5
reagovat

Thor 4

Lepší než trojka. Waitiki krásně vybalancoval humornou a superhrdinskou část. Vtipy i osudovost funguji, je to úderné, super soundtrack, paradni Bale a spoustu cool momentů. Z mé strany 7,5/10. 
832969
Lepší než trojka. Waitiki krásně vybalancoval humornou a superhrdinskou část. Vtipy i osudovost funguji, je to úderné, super soundtrack, paradni Bale a spoustu cool momentů. Z mé strany 7,5/10. 
Thor 4
8 -2
reagovat

Clerks 3 trailer

:-:-:-
832943
*:-**:-**:-*
Clerks 3 trailer
7 -1
reagovat

Thor Love and Thunder

Nejaká ta normálnejšia recenzia je vonku. Základné predpovede sa celkom naplnili. link
832942
Nejaká ta normálnejšia recenzia je vonku. Základné predpovede sa celkom naplnili. https://fandomwire.com/thor-love-and-thunder-review/
Thor Love and Thunder
1 0
reagovat

I'm Thinking of Ending Things

jeden z tých, kde netuším, čo a kde a ako, ale milujem sa na to pozerať. toni collette excelentná.
832881
jeden z tých, kde netuším, čo a kde a ako, ale milujem sa na to pozerať. toni collette excelentná.
I'm Thinking of Ending Things
2 -3
reagovat
Minions: The Rise of GruDcera se řechtala mimoňům (já vlastně sem tam taky), ale hlavně humoru pro dospělé. Jsem si chvílemi i říkal, jestli tohle děcka vůbec pochopí. Krásný vizuál už je dnes standard, ale dobový zasazení, hudba a reference na popkulturu mě bavily dost natolik, aby mi to uteklo jak voda.

Spiral (Saw)
Není to sice nic objevnýho a nepřichází to s žádnou inovací na poli ať už Saw značky či thrillerovýho žánru, ale jako detektivní jednohubka s mouchami to je obstojná podívaná, která má pár libových brutálních scén s odsýpajícím tempem.

Podle mě už je vyloženě nemožný značku Saw jakkoliv nakopnout správným směrem a dát tomu svěží nádech a nezáleží jak talentovanýho tvůrce s roky zkušenostma si na to najdete. Značka se vyčerpala, měli bychom jít dál.
832832
[b]Minions: The Rise of Gru[/b]Dcera se řechtala mimoňům (já vlastně sem tam taky), ale hlavně humoru pro dospělé. Jsem si chvílemi i říkal, jestli tohle děcka vůbec pochopí. Krásný vizuál už je dnes standard, ale dobový zasazení, hudba a reference na popkulturu mě bavily dost natolik, aby mi to uteklo jak voda. [b]Spiral (Saw)[/b] Není to sice nic objevnýho a nepřichází to s žádnou inovací na poli ať už Saw značky či thrillerovýho žánru, ale jako detektivní jednohubka s mouchami to je obstojná podívaná, která má pár libových brutálních scén s odsýpajícím tempem. Podle mě už je vyloženě nemožný značku Saw jakkoliv nakopnout správným směrem a dát tomu svěží nádech a nezáleží jak talentovanýho tvůrce s roky zkušenostma si na to najdete. Značka se vyčerpala, měli bychom jít dál.
4 -2
reagovat
reaguje na: pepo
And it's based on true stories.
832821
And it's based on true stories.
832819
3 0
reagovat
reaguje na: speta.jr
Je to komplikovanejsie 8)Divadelna hra vznikla na zaklade nerealizovaneho filmoveho scenara. 
832819
Je to komplikovanejsie *8)*Divadelna hra vznikla na zaklade nerealizovaneho filmoveho scenara. 
832816
7 0
reagují: Barv666
reagovat
reaguje na: Cinefil
Az na to ze to neni puvodni ale podle oblibene divadelni hry.
832816
Az na to ze to neni puvodni ale podle oblibene divadelni hry.
832804
1 0
reagují: pepo
reagovat
reaguje na: duro
Však jasně, bůhví, jak to všechno je.

Ten merch je dobrej vývar. Tipuju, že moc výdělečnějších filmových/tv značek nebude.
832810
Však jasně, bůhví, jak to všechno je. Ten merch je dobrej vývar. Tipuju, že moc výdělečnějších filmových/tv značek nebude.
832807
2 -2
reagovat
A to to měl být původně chudý příbuzný oproti Megamind. 

Ilustruje to Steve Carell, který měl dostat za první film jenom 0,5 mega USD. Což je aktuálně cca 1 slovy jedno % toho na frenčíze celkem vydělal. 
832809
A to to měl být původně chudý příbuzný oproti Megamind.  Ilustruje to Steve Carell, který měl dostat za první film jenom 0,5 mega USD. Což je aktuálně cca 1 slovy jedno % toho na frenčíze celkem vydělal. 
3 -2
reagovat
JJ. Mimochodem odhaduje se, že počínaje prvními Despicable Me jim ta značka (především díky merchi) vynesla 6 miliard dolarů... To chceš :D
832808
JJ. Mimochodem odhaduje se, že počínaje prvními Despicable Me jim ta značka (především díky merchi) vynesla 6 miliard dolarů... To chceš :D
4 0
reagovat
reaguje na: Memphis
Ale to budú celé tie kampane s predajmi plyšákov a podobne, nie? Také, čo vlastne vynesú ešte viac zisku. :)
832807
Ale to budú celé tie kampane s predajmi plyšákov a podobne, nie? Také, čo vlastne vynesú ešte viac zisku. :)
832790
4 0
reagují: Memphis
reagovat
reaguje na: Disketa1
Společenstvo prstenu << Společenstvo vlastníků

Je to horor. Ale taky nejlepší původní česká komedie za posledních x-let na tém, které se nikdy nevyčerpá, přestože z toho šlo vymáčknout ještě víc a těch 8 natáčecích dní na tom je vidět. :+:+

Na druhou stranu rozdíl mezi Havelkou a Tarantinem je ten, že u Tarantina by se akorát na konci všichni postříleli a zůstal by jenom ten dědek. :D
832804
Společenstvo prstenu << Společenstvo vlastníků Je to horor. Ale taky nejlepší původní česká komedie za posledních x-let na tém, které se nikdy nevyčerpá, přestože z toho šlo vymáčknout ještě víc a těch 8 natáčecích dní na tom je vidět. *:+**:+* Na druhou stranu rozdíl mezi Havelkou a Tarantinem je ten, že u Tarantina by se akorát na konci všichni postříleli a zůstal by jenom ten dědek. *:D*
832786
3 -3
reagují: speta.jr
reagovat
To ale neplatili celé Universalové, to je v rámci partnerské kampaně. To stejné bylo 300 mega partnerství u Spider-Mana
832799
To ale neplatili celé Universalové, to je v rámci partnerské kampaně. To stejné bylo 300 mega partnerství u Spider-Mana
832790
2 0
reagovat
reaguje na: verbst
Jak "kvůli dětem", mimoni jsou naprosto boží a naopak na ně teď kvůli roční dceři nemůžeme :D (there are dozens of us. Dozens. - myšleno dospělých na MZ, kterým se to líbí :D)
832794
Jak "kvůli dětem", mimoni jsou naprosto boží a naopak na ně teď kvůli roční dceři nemůžeme *:D*[spoiler] (there are dozens of us. Dozens. - myšleno dospělých na MZ, kterým se to líbí *:D*)[/spoiler]
832792
3 -4
reagovat
Ale je to neuvěřitelný jak skvěle zacílený to maj. Marketing v topu. 
O tom mluví kolegové v práci kvůli dětem, o tom mluví děti ve školce, všude. 
832792
Ale je to neuvěřitelný jak skvěle zacílený to maj. Marketing v topu.  O tom mluví kolegové v práci kvůli dětem, o tom mluví děti ve školce, všude. 
832790
3 -2
reagují: Gonzi
reagovat
reaguje na: duro
Ale dalších skoro tři sta za reklamu... :D:o

"Universal pulled in a group of global advertisers, who all together delivered the biggest media value ever for an Illumination Despicable Me/Minions movie at $285M+, according to sources."
Deadline
832790
Ale dalších skoro tři sta za reklamu... *:D*[i]*:o* "Universal pulled in a group of global advertisers, who all together delivered the biggest media value ever for an Illumination Despicable Me/Minions movie at $285M+, according to sources." [/i]— [url=https://deadline.com/2022/07/minions-rise-of-gru-box-office-1235055270/]Deadline[/url]
832781
4 0
reagují: duro, TedGeorge, verbst
reagovat

Vlastníci (2019)

Silný a velmi věrohodný horor, který jednou budu nejspíš také zažívat. A vůbec se na to netěším.
832786
Silný a velmi věrohodný horor, který jednou budu nejspíš také zažívat. A vůbec se na to netěším.
Vlastníci (2019)
4 -4
reagují: Cinefil
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se