Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 9921 - 9940 Napsat příspěvek

Men (2022)

Těšil jsem se na nějakou třaskavou kontroverzi a meeeeeh, škoda, že se Garland neumí víc hlídat. 4/10
834376
Těšil jsem se na nějakou třaskavou kontroverzi a meeeeeh, škoda, že se Garland neumí víc hlídat. 4/10
Men (2022)
3 -3
reagují: Muel
reagovat
Mi vůbec nedošlo, že už v Atmosu není Top Gun, ale ta Thorovic hovadina. Normálně jsem se rozčílil, protože jsem furt doufal, že to táta taky uvidí s takovým zvukem. Mrzí.
834318
Mi vůbec nedošlo, že už v Atmosu není Top Gun, ale ta Thorovic hovadina. Normálně jsem se rozčílil, protože jsem furt doufal, že to táta taky uvidí s takovým zvukem. Mrzí.
6 -2
reagovat

Devotion: Trailer

Jak to, že jsem ten trailer viděl až teď? :o

Vypadá to dobře, i když se tam pravděpodobně bude létat daleko méně, než naznačuje ukázka. Ta skutečná událost je jako předloha nicméně dost zajímavá. Mimochodem, odehrává se to během stejné bitvy, jako TEN čínský film The Battle at Lake Changjin. Těším se. Snad se to vyhne nástrahám white savior complexu.

4*
834213
Jak to, že jsem [url=https://film.moviezone.cz/devotion/trailery]ten trailer[/url] viděl až teď? *:o* Vypadá to dobře, i když se tam pravděpodobně bude létat daleko méně, než naznačuje ukázka. Ta [url=https://en.wikipedia.org/wiki/Jesse_L._Brown]skutečná událost[/url] je jako předloha nicméně dost zajímavá. Mimochodem, odehrává se to během stejné bitvy, jako TEN čínský film [i][url=https://en.wikipedia.org/wiki/The_Battle_at_Lake_Changjin]The Battle at Lake Changjin[/url][/i]. Těším se. Snad se to vyhne nástrahám [i]white savior complex[/i]u. 4*
Devotion: Trailer
1 -1
reagovat

Suzume no Tojimari

834155
[url=https://www.youtube.com/watch?v=bC6rC8OpKR4]Čeká nás další naprosto magický zážitek.[/url] *:+*
Suzume no Tojimari
3 0
reagovat

Everything, Everywhere at once 8/10

Hype byl velky, ale vlastne nevim proc, trailery sice slibovali nevideny mix, ale zas tvurci duo za sebou nema kdovijake portfolio, ktere by to ospravedlnovalo. Nakonec jsem dostal mix Matrixu, strestene Hong-kongske akcni komedie, Mr. Nobody, Cloud Atlasu a... urcite nejakeho dilu Nove generace. Kazdopadne, kdyby takovy byl ctvrty Matrix, tak naskakuju na analni koliky blahem.
834132
Hype byl velky, ale vlastne nevim proc, trailery sice slibovali nevideny mix, ale zas tvurci duo za sebou nema kdovijake portfolio, ktere by to ospravedlnovalo. Nakonec jsem dostal mix Matrixu, strestene Hong-kongske akcni komedie, Mr. Nobody, Cloud Atlasu a... urcite nejakeho dilu Nove generace. Kazdopadne, kdyby takovy byl ctvrty Matrix, tak naskakuju na analni koliky blahem.
Everything, Everywhere at once 8/10
2 -1
reagovat

WW84

Dal jsem 84 minut, asi od prvni hodiny to zacalo tak srackovatet, ze sem si nedokazal predstavit, jak vic to jeste muze byt (vzhledem k tem recenzim co tehda byly).
834131
Dal jsem 84 minut, asi od prvni hodiny to zacalo tak srackovatet, ze sem si nedokazal predstavit, jak vic to jeste muze byt (vzhledem k tem recenzim co tehda byly).
WW84
5 0
reagovat
Hm, takže jsem asi jediný, kdo byl z Rakeťáka absolutně nadšený. No... nějak se s tím vyrovnám...
834056
Hm, takže jsem asi jediný, kdo byl z Rakeťáka absolutně nadšený. No... nějak se s tím vyrovnám...
4 -10
reagovat

Lightyear

Já byl teda zklamanej už od začátku. Šel jsme tomu moc naproti. Čekal jsem atmosféru prvního traileru, což bylo něco jako Star Trek z 2009 riznuty Farscapem a feelingem Iron Gianta. Příběh byl divný a nezajímavý. Děti bude nudit a dospělí ho viděli v jiných scifi xkrat a lépe. Asi bych utnul konspirace že se na to nechodilo kvůli absenci Tima Allena nebo lesbické lince. Bylo to jen hrozně průměrné 6/10 je maximum na co jdu...
834055
Já byl teda zklamanej už od začátku. Šel jsme tomu moc naproti. Čekal jsem atmosféru prvního traileru, což bylo něco jako Star Trek z 2009 riznuty Farscapem a feelingem Iron Gianta. Příběh byl divný a nezajímavý. Děti bude nudit a dospělí ho viděli v jiných scifi xkrat a lépe. Asi bych utnul konspirace že se na to nechodilo kvůli absenci Tima Allena nebo lesbické lince. Bylo to jen hrozně průměrné 6/10 je maximum na co jdu...
Lightyear
6 -2
reagovat

Lightyear

Začalo to opravdu slibně, že mě snad čeká epické dobrodružství přes obří vzdáleností prostorové i časové. Místo Star Treku 1 nebo 2 jsem ale dostal unylý Beyond na unylé nudné planetě. Není to špatné, k nějakému tomu poučení tam dojde, ale to něco navíc tomu chybí.
834051
[spoiler]Začalo to opravdu slibně, že mě snad čeká epické dobrodružství přes obří vzdáleností prostorové i časové. Místo Star Treku 1 nebo 2 jsem ale dostal unylý Beyond na unylé nudné planetě. Není to špatné, k nějakému tomu poučení tam dojde, ale to [i]něco [/i]navíc tomu chybí.[/spoiler]
Lightyear
5 0
reagovat

The Black Phone

Výborný, Kingovský thriller, bez zbytečných patnácti konců. Ta hodina a půl utekla jak voda, na to, že se tam rozehrál jednoduchý příběh v jedné místnosti.
Vlastně děkuji Rimsymu, že mi snížil očekávání z toho počátečního hypeu z USA.
Sestra byla nejlepší postava a byla by z ní super Ellie v TLoU seriálu.
834022
Výborný, Kingovský thriller, bez zbytečných patnácti konců. Ta hodina a půl utekla jak voda, na to, že se tam rozehrál jednoduchý příběh v jedné místnosti. Vlastně děkuji Rimsymu, že mi snížil očekávání z toho počátečního hypeu z USA. Sestra byla nejlepší postava a byla by z ní super Ellie v TLoU seriálu.
The Black Phone
8 -1
reagovat
reaguje na: Hitman_47
ano :)
833901
ano *:)*
833877
1 0
reagovat
reaguje na: Hitman_47
titulky.com jsou kapitola sama pro sebe, hodně z těch známých překladatelů tam seká chyb jak máku a při upozorňování na profilu titulků jsou agresivní :)
833880
titulky.com jsou kapitola sama pro sebe, hodně z těch známých překladatelů tam seká chyb jak máku a při upozorňování na profilu titulků jsou agresivní :)
833877
6 -2
reagovat
Nejlepší byla kdysi ZuzkaMuf a její překlady ALIASu... :D

Ukaž mi modrotisky. (Show me the blueprints.)
Vítejte! (You're welcome.)
Roger that. (Ano, Rogere.) 
a miliony dalších :D:D:D
833878
Nejlepší byla kdysi ZuzkaMuf a její překlady ALIASu... *:D* Ukaž mi modrotisky. (Show me the blueprints.) Vítejte! (You're welcome.) Roger that. (Ano, Rogere.)  a miliony dalších *:D**:D**:D*
10 -1
reagovat
reaguje na: studo
Nebyl to náhodou Hlawoun? Podobný (ale o dost extrémnější) příklad byl i Mrazík ... ty jeho překlady byl čistej translator, nic víc.
833877
Nebyl to náhodou Hlawoun? Podobný (ale o dost extrémnější) příklad byl i Mrazík ... ty jeho překlady byl čistej translator, nic víc.
833826
4 -2
reagují: studo, AndyKaufman
reagovat
reaguje na: Memphis
Je to tak. Mám rád historii a zároveň mě baví si z toho dělat legraci. Proto si můžu dovolit přidat do vážně míněného příspěvku drobný humor v podobě Ostrého komanda. Pepo (a nejspíš i Tony) to pochopil, zatímco od ostatních jsem to tady schytal.
833846
Je to tak. Mám rád historii a zároveň mě baví si z toho dělat legraci. Proto si můžu dovolit přidat do vážně míněného příspěvku drobný humor v podobě Ostrého komanda. Pepo (a nejspíš i Tony) to pochopil, zatímco od ostatních jsem to tady schytal.
833776
5 -4
reagovat
The Gray Man podle IGN (kteří dávají kde jaké hovadině 7) a Rottenu celkově další Netflix průměr...
833843
The Gray Man podle IGN (kteří dávají kde jaké hovadině 7) a Rottenu celkově další Netflix průměr...
3 0
reagovat
reaguje na: SteKi
Skály a rolky
833827
Skály a rolky
833824
6 -1
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Svata sracka bola prilozena, uz si nepamatam kde, asi game of thrones nie, aj ked s tym to mam spojene. Prekladal to typek, ktory sa snazil byt vzdy prvy, kvalita jeho tituliek pokulhavala masivne. Ludia mu to zrali tak ci tak, lebo bol prvy. Jeden z nastahovanejsich titulkarov tej doby. 
Netreba dodavat, ze takychto bolo neurekom a tym, ze vytlacali casovo tych, ktori do toho davali vzdy viac casu a péče, potom tie titulky zjavne tak aj vyzerali. 
Cest vynimkam, bolo ich niekolko a ich titulky stali za to.
833826
Svata sracka bola prilozena, uz si nepamatam kde, asi game of thrones nie, aj ked s tym to mam spojene. Prekladal to typek, ktory sa snazil byt vzdy prvy, kvalita jeho tituliek pokulhavala masivne. Ludia mu to zrali tak ci tak, lebo bol prvy. Jeden z nastahovanejsich titulkarov tej doby.  Netreba dodavat, ze takychto bolo neurekom a tym, ze vytlacali casovo tych, ktori do toho davali vzdy viac casu a péče, potom tie titulky zjavne tak aj vyzerali.  Cest vynimkam, bolo ich niekolko a ich titulky stali za to.
833813
3 -1
reagují: Hitman_47
reagovat
reaguje na: Snipsley
To ti môžem potvrdiť. Viezol som sa raz v aute s jednou ženskou z distribučky a zrazu sa  spýtala celej posadky ako by sme preložili Rocknrolla. Tak sa jej pýtam čo to znamená a o čom to má byť. Že nevie presne. Tak som jej len sucho odpovedal, že nech to nechá tak ako to je. (Doteraz si v mojej hlave za to pripisujem zásluhy, že to nepremenovali :D )
833824
To ti môžem potvrdiť. Viezol som sa raz v aute s jednou ženskou z distribučky a zrazu sa  spýtala celej posadky ako by sme preložili Rocknrolla. Tak sa jej pýtam čo to znamená a o čom to má byť. Že nevie presne. Tak som jej len sucho odpovedal, že nech to nechá tak ako to je. (Doteraz si v mojej hlave za to pripisujem zásluhy, že to nepremenovali *:D* )
833788
6 -1
reagují: speta.jr
reagovat
reaguje na: hroubek
Já se překládáním neživím, ale když už bych tedy musel, určitě bych zvolil takový název, který by nevytvářel dojem, že jsem něco nepochopil: konkrétně u A Monster Calls jde o to, že daleko důležitější než nějaké volání je to, že ten netvor hlavního hrdinu navštěvuje - zvolený překlad, ať už vznikl primárně pro film nebo pro knihu (tam bych to mimochodem měl za ještě výrazně větší ostudu), budí podezření, že jeho autor tento alternativní význam slova "call" snad ani nezná...
833818
Já se překládáním neživím, ale když už bych tedy musel, určitě bych zvolil takový název, který by nevytvářel dojem, že jsem něco nepochopil: konkrétně u A Monster Calls jde o to, že daleko důležitější než nějaké volání je to, že ten netvor hlavního hrdinu [b]navštěvuje[/b] - zvolený překlad, ať už vznikl primárně pro film nebo pro knihu (tam bych to mimochodem měl za ještě výrazně větší ostudu), budí podezření, že jeho autor tento alternativní význam slova "call" snad ani nezná...
833803
4 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se