Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 9801 - 9820 Napsat příspěvek

Blade

Stahelski měl zájem o režii, ale Feigemu se nezamlouval jeho zamýšlený eRkový tón. To jsem zvědav, co z toho nakonec vyleze. U málokteré Marvel postavy je ostřejší rating tak potřeba jako tady… Snad s Deadpoolem a Punisherem neudělají stejnou chybu. :-
836223
Stahelski [url=https://comicbook.com/marvel/news/john-wick-chad-stahelski-talked-to-marvel-kevin-feige-blade-reboot-director/]měl zájem o režii[/url], ale Feigemu se nezamlouval jeho zamýšlený eRkový tón. To jsem zvědav, co z toho nakonec vyleze. U málokteré Marvel postavy je ostřejší rating tak potřeba jako tady… Snad s Deadpoolem a Punisherem neudělají stejnou chybu. *:-*
Blade
7 -2
reagují: DarkSith, Gonzi
reagovat

Mortal Kombat

Na podzim nás čeká další díl ze série Legends. Po peckovní adaptaci originálního turnaje s důrazem na příběh Scorpiona a průměrném ztvárnění odvety v Outworldu dostaneme příběh Kenshiho a starého Kuai Lianga:)
836177
Na podzim nás čeká další díl ze série Legends. Po peckovní [url=https://www.csfd.cz/film/816942-mortal-kombat-legends-scorpion-s-revenge/prehled/]adaptaci originálního turnaje[/url] s důrazem na příběh Scorpiona a průměrném [url=https://www.csfd.cz/film/1059462-mortal-kombat-legends-battle-of-the-realms/prehled/]ztvárnění odvety v Outworldu[/url] dostaneme [url=https://twitter.com/tabmok99/status/1554083479222091778/photo/1]příběh Kenshiho a starého Kuai Lianga[/url]. *:)*
Mortal Kombat
3 -2
reagovat
reaguje na: studo
Tyjo, to je paráda. A ten song jsem roky neslyšel. :+:+
836097
Tyjo, to je paráda. A ten song jsem roky neslyšel. *:+**:+*
836087
2 -2
reagovat
Ach Boze, Netflix, neposer toto. Vyzera to super :+
836087
Ach Boze, [url=https://www.youtube.com/watch?v=9U3BO8BoVhc]Netflix[/url], neposer toto. Vyzera to super *:+*
4 -2
reagují: verbst
reagovat

Vendetta

Z traileru se skoro mohlo zdát, že konečně jednou Willisovka, co nebude úplná sračka, ale prostě normální béčko. Navíc obsazení relativně slušnými herci... No asi takhle - je to zase to samý. Willis tam je asi tři minuty, Standen není ten borec z Vikingů, ale takovej strejda, Jane je roztomile WTF, Tyson tam... prostě chvilku je, a jediný, kdo pochopil, v čem hraje, je Rossi, který působí, že je fakt na fetu a užívá si to. Jedna hvězda za... nevim za co vlastně :D
836072
Z traileru se skoro mohlo zdát, že konečně jednou Willisovka, co nebude úplná sračka, ale prostě normální béčko. Navíc obsazení relativně slušnými herci... No asi takhle - je to zase to samý. Willis tam je asi tři minuty, Standen není ten borec z Vikingů, ale takovej strejda, Jane je roztomile WTF, Tyson tam... prostě chvilku je, a jediný, kdo pochopil, v čem hraje, je Rossi, který působí, že je fakt na fetu a užívá si to. Jedna hvězda za... nevim za co vlastně *:D*
Vendetta
2 -2
reagovat

Gray man

Ja som asi jednoduchší a stačí mi v tomto žánri málo, ale mňa to bavilo. Možno akékoľvek moje očakávania schladili tie vlažné hodnotenia a dostal som automaticky viac ako som čakal...nakoľko som nečakal nič :D úprimne, je mi jedno koľko to stálo a či bude/nebude pokračovanie. Bavil som sa, 3* mi pripadalo málo, tak som tam švacol 4 :) 
836059
Ja som asi jednoduchší a stačí mi v tomto žánri málo, ale mňa to bavilo. Možno akékoľvek moje očakávania schladili tie vlažné hodnotenia a dostal som automaticky viac ako som čakal...nakoľko som nečakal nič *:D* úprimne, je mi jedno koľko to stálo a či bude/nebude pokračovanie. Bavil som sa, 3* mi pripadalo málo, tak som tam švacol 4 *:)* 
Gray man
5 -4
reagovat
reaguje na: do_Od
Vždyť si tu ten debílek hraje na ochránce menšin, to je nějaká mýlka, že by dislajknul černošský film. :)
836027
Vždyť si tu ten debílek hraje na ochránce menšin, to je nějaká mýlka, že by dislajknul černošský film. *:)*
836011
5 -2
reagovat
reaguje na: Memphis
Tohle je Top Gun, který skutečně chci! Vždycky jsem měl mnohem radši vrtuláky, a tady rovnou Corsairy - OMFG, to letadlo je taková nádhera! No  a námět mi přijde naprosto parádní.
836012
Tohle je Top Gun, který skutečně chci! Vždycky jsem měl mnohem radši vrtuláky, a tady rovnou Corsairy - OMFG, to letadlo je taková nádhera! No  a námět mi přijde naprosto parádní.
835948
5 -2
reagovat
Minimálně jeden bude od zdejšího soudruha, který dal 1* teď i traileru.
836011
Minimálně jeden bude od zdejšího soudruha, který dal 1* teď i traileru.
835996
7 -2
reagují: AndyKaufman
reagovat
Hele, víš co, vopatrně...
836004
Hele, víš co, vopatrně...
835996
3 -2
reagovat
reaguje na: Milosh
Autokorekce je hrozná :D

Memphis: No já myslím, že je načase ty palce dolů už vypnout. Trailer je samozřejmě super.
835998
Autokorekce je hrozná *:D* Memphis: No já myslím, že je načase ty palce dolů už vypnout. Trailer je samozřejmě super.
835973
6 -3
reagovat
Teď nechápu. Nelíbí se vám trailer? Materiál? To, že ho dávám sem do diskuze? Nebo to, co jsem k němu napsal? Gonzi? :D
835996
Teď nechápu. Nelíbí se vám trailer? Materiál? To, že ho dávám sem do diskuze? Nebo to, co jsem k němu napsal? Gonzi? *:D*
835948
7 -1
reagují: do_Od, Barv666
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Tak by dnes paradoxně vypadal moderní remake. Takto mě to rozhodně míň uráží.
Dost mě pobavila jejich verze "bonboniéry" s nějakou tou indickou místní sladkosti :D
835991
Tak by dnes paradoxně vypadal moderní remake. Takto mě to rozhodně míň uráží. Dost mě pobavila jejich verze "bonboniéry" s nějakou tou indickou místní sladkosti *:D*
835944
1 -1
reagovat

O kuřatech a lidech

Slušný bizár. Nemůžu se rozhodnout jestli se mi to líbilo, nebo mě to znechutilo. Nicméně režisér a scénárista Anders Thomas Jensen napsal a zrežíroval hodně netradiční a místy dost originální film, který ne každý rozdýchá. Film má opravdu tenkou hranici mezi absurditou a inteligentním dramatem. Už jen ty dialogy, jsou  opravdu zajímavé a mají v sobě skryté významy a pointy, a ke všemu odkazují na blížící se události. Po herecké stránce je to výborné, a každý z herců předvádí výkon, na který nebudete připraveny. Film často klouže z jednoho žánru do druhé. Místy je vtipný, pak dramatický, a třeba scéna ze sklepa má doslova hororový náběh. O kuřatech a lidech je zajímavý film, ale jen málokoho dokáže oslovit a neznechutit. 5/10
835976
Slušný bizár. Nemůžu se rozhodnout jestli se mi to líbilo, nebo mě to znechutilo. Nicméně režisér a scénárista Anders Thomas Jensen napsal a zrežíroval hodně netradiční a místy dost originální film, který ne každý rozdýchá. Film má opravdu tenkou hranici mezi absurditou a inteligentním dramatem. Už jen ty dialogy, jsou  opravdu zajímavé a mají v sobě skryté významy a pointy, a ke všemu odkazují na blížící se události. Po herecké stránce je to výborné, a každý z herců předvádí výkon, na který nebudete připraveny. Film často klouže z jednoho žánru do druhé. Místy je vtipný, pak dramatický, a třeba scéna ze sklepa má doslova hororový náběh. O kuřatech a lidech je zajímavý film, ale jen málokoho dokáže oslovit a neznechutit. [b]5/10[/b]
O kuřatech a lidech
1 -1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Uz jsem se chystal googlit nakou peknou indickou samici, ale pak jsem docetl vetu.
835973
Uz jsem se chystal googlit nakou peknou indickou samici, ale pak jsem docetl vetu.
835944
14 0
reagují: AndyKaufman
reagovat

Devotion: Trailer

835948
[url=https://www.youtube.com/watch?v=NCDEGP6VjYY]Prequel Top Gunu[/url] *;)*
Devotion: Trailer
4 -2
reagují: Barv666, Memphis
reagovat
Přiznám se, že přes ten hate všude možně se mi moc líbí indický remake Foresta Gumpa. Hlavně je teda Samice Khan jeden z mých nejoblíbenějších herců. Těším se na to. 
835944
Přiznám se, že přes ten hate všude možně se mi moc líbí indický remake Foresta Gumpa. Hlavně je teda Samice Khan jeden z mých nejoblíbenějších herců. Těším se na to. 
2 -2
reagují: (=LIFTY=), Milosh
reagovat

Gray Man

Když je na vstupu tolik talentu a peněz a výsledný produkt vypadá tak jak vypadá, derou se na mysl otázky typu "Jak?, Proč? .. kolik drog?" Byla to strašná nuda, dialogy psal někdo, kdo v životě neslyšel se spolu bavit dvě lidské bytosti..no dalo by se pokračovat dlouho. Herci znudění a ta malá holka bez talentu, co jí scénář naordinoval pro jistotu smrt obou rodičů a srdeční chorobu :D aby jsme si ji oblíbili. No nezdařilo se. Moc se těšíme na pokračování. 
4/10 
835910
Když je na vstupu tolik talentu a peněz a výsledný produkt vypadá tak jak vypadá, derou se na mysl otázky typu "Jak?, Proč? .. kolik drog?" Byla to strašná nuda, dialogy psal někdo, kdo v životě neslyšel se spolu bavit dvě lidské bytosti..no dalo by se pokračovat dlouho. Herci znudění a ta malá holka bez talentu, co jí scénář naordinoval pro jistotu smrt obou rodičů a srdeční chorobu *:D* aby jsme si ji oblíbili. No nezdařilo se. Moc se těšíme na pokračování.  4/10 
Gray Man
8 0
reagovat

Never let me go

Úžasně natočené a zahrané, leč ta idea je tak zrůdná... shodou náhod jsem se kdysi přichomýtl k investigaci "organ harvestingu" v Číně, a to z hlavy nedostanete.
835819
Úžasně natočené a zahrané, leč ta idea je tak zrůdná... shodou náhod jsem se kdysi přichomýtl k investigaci "organ harvestingu" v Číně, a to z hlavy nedostanete.
Never let me go
2 -3
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
V každom prípade mal dosť času zostaviť si mapu. :D

Inak hrozná postava. A celý ten film sa mi zdal rozvláčny a stalo sa v ňom dosť málo okrem jedného dobrého jebu sekerou8)
835649
V každom prípade mal dosť času zostaviť si mapu. *:D* Inak hrozná postava. A celý ten film sa mi zdal rozvláčny a stalo sa v ňom dosť málo okrem [spoiler]jedného dobrého jebu sekerou[/spoiler]. *8)*
835645
2 -2
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se