Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 9561 - 9580 Napsat příspěvek
reaguje na: Disketa1
Chtěl jsi napsat fanouš*ci a fanyn*ky.
845196
Chtěl jsi napsat fanouš*ci a fanyn*ky.
845193
2 -6
reagovat
Líbí se mi oba díly Strážců galaxie. Moc se těším na závěrečný díl a jsem rád, že si fanoušci a fanynky vynutili Gunnův návrat. V rámci marvelovek jde o kvalitní autorskou sérii. :+
845193
Líbí se mi oba díly Strážců galaxie. Moc se těším na závěrečný díl a jsem rád, že si fanoušci a fanynky vynutili Gunnův návrat. V rámci marvelovek jde o kvalitní autorskou sérii. *:+*
8 -2
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: SteKi
Naprosto chápu a respektuju, že Gunn někomu z tvůrčím způsobem nesedí, ale ten posun proti původní SS a ostatním DC seriálům tam snad musí vidět každý...
845192
Naprosto chápu a respektuju, že Gunn někomu z tvůrčím způsobem nesedí, ale ten posun proti původní SS a ostatním DC seriálům tam snad musí vidět každý...
845191
8 -5
reagovat
Ja si tu niekedy pripadám ako totálny sráč bez vkusu. Ale Suicide Squad je pre mňa totálny priemer s jedným dobrým vtipom a jednou cool scénou. A Peacemaker nuda kde som sa nedostal cez druhý diel.
845191
Ja si tu niekedy pripadám ako totálny sráč bez vkusu. Ale Suicide Squad je pre mňa totálny priemer s jedným dobrým vtipom a jednou cool scénou. A Peacemaker nuda kde som sa nedostal cez druhý diel.
8 -7
reagují: AndyKaufman
reagovat
Vám uniká smysl, proč to dostal. A Strážci s tím možná nemají nic společného.
Vytáhnul z totalnich hoven jednu z nejhorších komiksovek Suicide Squad, obnovil tam postavy, co mají za sebou i dva příšerné filmy jako Harley Quinn apod Přišel s mrakem zábavných postav a z ničeho za  postavil v podstatě už kultovní zábavný seriál se skvělou mytologií - Peacemaker, který byl podle všeho levný, ale nikdy úplně levně nepůsobí. 

A tam je potřeba z hoven vytáhnout uplně všechno a mytologie je tam nefunkční nebo chybí. 
845188
Vám uniká smysl, proč to dostal. A Strážci s tím možná nemají nic společného. Vytáhnul z totalnich hoven jednu z nejhorších komiksovek Suicide Squad, obnovil tam postavy, co mají za sebou i dva příšerné filmy jako Harley Quinn apod Přišel s mrakem zábavných postav a z ničeho za  postavil v podstatě už kultovní zábavný seriál se skvělou mytologií - Peacemaker, který byl podle všeho levný, ale nikdy úplně levně nepůsobí.  A tam je potřeba z hoven vytáhnout uplně všechno a mytologie je tam nefunkční nebo chybí. 
14 -5
reagovat
Guardians 2 > zbytek Gunna
845187
Guardians 2 > zbytek Gunna
4 -13
reagovat
Trochu OT ale tak jsem se zamyslel kdy naposledy vlastně Rock točil mimo studiové haly? :D8)
845183
Trochu OT ale tak jsem se zamyslel kdy naposledy vlastně Rock točil mimo studiové haly? *:D**8)*
4 -1
reagovat
reaguje na: Gonzi
Za me jsou Strazci 1 prumer a nuda, dvojku jsem nevidel, Squad je super a Peacemakera jsem vzdal po zacatku. :) Ale imo tam jde o to, aby Gunn vybiral vyraznejsi tvurci s jasnou vizi. Nez aby ted tocili "gunnovky". Safran zas prisel z horroru a produkoval za 90-100 Shazama, tak si umim predstavit, ze se naplni, co jsem tipoval. DC musi delat levnejsi filmy a jit do vetsiho rizika. Blend comicsarna ze soundstage za 200 jako Adam jim pri soucasnem stavu trhu a $55B dluzich nic nevyresi. :)
845179
Za me jsou Strazci 1 prumer a nuda, dvojku jsem nevidel, Squad je super a Peacemakera jsem vzdal po zacatku. :) Ale imo tam jde o to, aby Gunn vybiral vyraznejsi tvurci s jasnou vizi. Nez aby ted tocili "gunnovky". Safran zas prisel z horroru a produkoval za 90-100 Shazama, tak si umim predstavit, ze se naplni, co jsem tipoval. DC musi delat levnejsi filmy a jit do vetsiho rizika. Blend comicsarna ze soundstage za 200 jako Adam jim pri soucasnem stavu trhu a $55B dluzich nic nevyresi. :)
845162
5 -8
reagovat
reaguje na: pepo
Já si druhe Strážce hrozně užil, kvůli přátelům, atmosféře v kině a nějakým tím alkoholem v krvi. Takže mám růžové brýle.
Máme v plánu sjet celý Marvel (kromě seriálu, ty si nakoukam sam a budu ženu informovat) a pak posoudim. 
Celkově se ale bojím, že si všechny ty zážitky z kina pokazim. 
845172
Já si druhe Strážce hrozně užil, kvůli přátelům, atmosféře v kině a nějakým tím alkoholem v krvi. Takže mám růžové brýle. Máme v plánu sjet celý Marvel (kromě seriálu, ty si nakoukam sam a budu ženu informovat) a pak posoudim.  Celkově se ale bojím, že si všechny ty zážitky z kina pokazim. 
845169
3 -4
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Ja som si u gunna nikdy nepovedal, ze je to too much. Ale prilis casto si vravim, ze to je totalne na hovno a mohlo to byt cool. #team gotg2 je spolu s capt marvel a IM2 uplne najhorsia marvelovka a priserne zly film
845169
Ja som si u gunna nikdy nepovedal, ze je to too much. Ale prilis casto si vravim, ze to je totalne na hovno a mohlo to byt cool. #team gotg2 je spolu s capt marvel a IM2 uplne najhorsia marvelovka a priserne zly film
845168
5 -6
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
No, podle mě má Gunn výborné nápady, které skvěle realizuje, akorát by mu měl někdo stát za zadkem a občas mu říct: "Urvana mrkací hlava v tlamě žraloka už je trochu moc."
845168
No, podle mě má Gunn výborné nápady, které skvěle realizuje, akorát by mu měl někdo stát za zadkem a občas mu říct: "Urvana mrkací hlava v tlamě žraloka už je trochu moc."
2 -5
reagují: pepo
reagovat
Ked napisem, ze gunn ma dobre napady, ktore priserne realizuje a vyliezaju mu z toho priemerne filmy, znamena predcasnu starobu alebo prilis vela vkusu? 
845167
Ked napisem, ze gunn ma dobre napady, ktore priserne realizuje a vyliezaju mu z toho priemerne filmy, znamena predcasnu starobu alebo prilis vela vkusu? 
15 -3
reagovat
reaguje na: Gonzi
Já to s ním mám podobně. První Guardians jsou super, určitě top5 Marvelovka, dvojka ale o poznání horší. SS je pak už moc utržené ze řetězu a humor a ta jakási přiznána sebeparodie tam na mě vůbec nefunguje (Deadpool je v tomhle jinde). Peacemaker mi ale přišel dost fajn. 

Ale fandím mu a doufám, že WB pro roli supervisora, nebo co to tam vlastně bude dělat, zvolili správně.
845166
Já to s ním mám podobně. První Guardians jsou super, určitě top5 Marvelovka, dvojka ale o poznání horší. SS je pak už moc utržené ze řetězu a humor a ta jakási přiznána sebeparodie tam na mě vůbec nefunguje (Deadpool je v tomhle jinde). Peacemaker mi ale přišel dost fajn.  Ale fandím mu a doufám, že WB pro roli supervisora, nebo co to tam vlastně bude dělat, zvolili správně.
845162
2 -2
reagovat
reaguje na: The Joker
Já jsem zvědavý co z toho bude, protože pro mě je Gunn trochu One Hit Wonder. GOTG 1 mám rád podstatně víc než GOTG 2. Suicide Squad pak ještě víc než GOTG 2 trpí takovým tím cringe humorem za každou cenu. Peacemaker totéž. Neříkám, že jsem se nesmál nikde a ničemu, ale pro mě jediný film, který měl humor a zároveň nějaké to srdíčko za tím byli GOTG1.
Vím, že mám ty filmy radši míň než "většina zde", spíš než o tvorbu mi jde o jeho schopnost ukočírovat víc než "bláznivé komedie". Marvelovky mají svůj humor, ale ta atraktivita vychází spíš z oblouků postav ve filmu a napříč filmy, což je to, co bych chtěl u "vedení značky".
845162
Já jsem zvědavý co z toho bude, protože pro mě je Gunn trochu One Hit Wonder. GOTG 1 mám rád podstatně víc než GOTG 2. Suicide Squad pak ještě víc než GOTG 2 trpí takovým tím cringe humorem za každou cenu. Peacemaker totéž. Neříkám, že jsem se nesmál nikde a ničemu, ale pro mě jediný film, který měl humor a zároveň nějaké to srdíčko za tím byli GOTG1. Vím, že mám ty filmy radši míň než "většina zde", spíš než o tvorbu mi jde o jeho schopnost ukočírovat víc než "bláznivé komedie". Marvelovky mají svůj humor, ale ta atraktivita vychází spíš z oblouků postav ve filmu a napříč filmy, což je to, co bych chtěl u "vedení značky".
845153
6 -5
reagují: The Joker, Papricek
reagovat
Byly reporty, ze v pozadi slo o souboj Rock x Gunn o kontrolu nad DC. Moc jsem tomu neveril, Gunn jako exekutivec... Ale zjevne to pravda byla. Urcite velice dobra zprava. Jeho Suicide Squad je super a snad to bude znamenat vetsi duveru ve vize reziseru. Plus je fajn, ze ho Snyder bros nesnaseji. Na druhou stranu, WBD ma oznamit skrty na contentu za dalsich $1.2-1.7B, tak kdo vi s cim tam prijdou.
845153
Byly reporty, ze v pozadi slo o souboj Rock x Gunn o kontrolu nad DC. Moc jsem tomu neveril, Gunn jako exekutivec... Ale zjevne to pravda byla. Urcite velice dobra zprava. Jeho Suicide Squad je super a snad to bude znamenat vetsi duveru ve vize reziseru. Plus je fajn, ze ho Snyder bros nesnaseji. Na druhou stranu, WBD ma oznamit skrty na contentu za dalsich $1.2-1.7B, tak kdo vi s cim tam prijdou.
6 -2
reagují: Gonzi
reagovat
Ha, já když četl, že dostal James Gunn u WB DC bianco šek na to budovat si vlastní universum, tak to celé znělo moc jistě. No a oni z něj udělali co-CEO, wow. :o
845149
Ha, já když četl, že dostal James Gunn u WB DC bianco šek na to budovat si vlastní universum, tak to celé znělo moc jistě. No a oni z něj udělali co-CEO, wow. *:o*
7 -3
reagovat
reaguje na: MKMZ
Přesně ten humor, který u Gunnových týmovek tak miluju:+ Asi budu mít novou Vánoční televizní tradici.
845117
Přesně ten humor, který u Gunnových týmovek tak miluju*:+* Asi budu mít novou Vánoční televizní tradici.
845109
4 -1
reagovat
:D:D:D:D:+
845114
*:D**:D**:D**:D**:+*
845109
2 -1
reagovat
Dost dobrý. 
845111
Dost dobrý. 
845109
2 -1
reagovat

Guardians of the Galaxy Holiday Special

Jsou tam! Kevin Bacon i Cosmo:D
845109
[url=https://twitter.com/gotgvoI3/status/1584943082893504512]Jsou tam[/url]! [spoiler]Kevin Bacon[/spoiler] i [spoiler]Cosmo[/spoiler]! *:D*
Guardians of the Galaxy Holiday Special
10 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se