Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 9541 - 9560 Napsat příspěvek
Tak díváš se nebo chodíš sem:D
845464
Tak díváš se nebo chodíš sem*:D*
4 0
reagují: RainMakeR
reagovat

na zapadní frontě klid 2022

bleju. to muselo být hrozný.100 let spátky co se dělo.
pak cca 30 let po tom 2 světová.
a dneska...
zmrd putin
845463
bleju. to muselo být hrozný.100 let spátky co se dělo. pak cca 30 let po tom 2 světová. a dneska... zmrd putin
5 -2
reagovat
reaguje na: Pe7er
Souhlas. Parádně natočený, to klobouk dolů, ale emocionálně mě to minulo. Postavy mi byly ukradený a říkal jsem si, jestli jsem tak chladnej, nebo to někdo vidí stejně. 
845461
Souhlas. Parádně natočený, to klobouk dolů, ale emocionálně mě to minulo. Postavy mi byly ukradený a říkal jsem si, jestli jsem tak chladnej, nebo to někdo vidí stejně. 
845460
4 -1
reagovat

Im Westen nichts Neues 2022

7/10. Vlastne sklamanie. Podobne ako 1917, natočené je to dobre, ale to najdôležitejšie, čiže emócie, bohužiaľ nefunguje tak ako by malo. 
845460
7/10. Vlastne sklamanie. Podobne ako 1917, natočené je to dobre, ale to najdôležitejšie, čiže emócie, bohužiaľ nefunguje tak ako by malo. 
Im Westen nichts Neues 2022
4 -3
reagují: May
reagovat

pičo to je brutální film.

dneska jsem byl v armádním muzeu na vítkově.
dostalo to ještě větší level
kurva to je fakt masakr,.
to necheš.
tvl zkurvená válka

omluva za sprosté slova. ale je to fakt masakr. trailery nelhaly
845459
pičo to je brutální film. dneska jsem byl v armádním muzeu na vítkově. dostalo to ještě větší level kurva to je fakt masakr,. to necheš. tvl zkurvená válka omluva za sprosté slova. ale je to fakt masakr. trailery nelhaly
4 -5
reagují: DarkSith
reagovat

Titanic

To je furt taková pecka.
Dneska náhodou zastiženo na Primě (těsně předtím než Jack kreslil Rose) a už jsem to nemohl přepnout. Ten film má furt sílu a na konci jsem byl zase ddojat. Pořád 10/10
845437
To je furt taková pecka. Dneska náhodou zastiženo na Primě (těsně předtím než Jack kreslil Rose) a už jsem to nemohl přepnout. Ten film má furt sílu a na konci jsem byl zase ddojat. Pořád 10/10
Titanic
20 0
reagovat
reaguje na: Codename.Onyx
Na studentský film na začátku 70. let s minimálním rozpočtem docela slušný, ne? :D Je to blbina, ale mne bavila.
845410
Na studentský film na začátku 70. let s minimálním rozpočtem docela slušný, ne? *:D* Je to blbina, ale mne bavila.
845407
3 0
reagovat

Temná hvězda 1974

Čtyři hipisáci honí nafukovací balon po lodi, to si Carpenter dělá prdel nebo jsem ten film nepochopil nebo může mi někdo vysvětlit co to doprdele bylo?

1*/5  a odpad jsem nedal jen skrze náznaky Carpenterovské atmosféry díky které jsem to vydržel do půlky, než jsem to poposouval. Jak tohle může mít 63 procent...

PS: ale aspoň už vím odkud je ve Vetřelcích scéna s nožem.
845407
Čtyři hipisáci honí nafukovací balon po lodi, to si Carpenter dělá prdel nebo jsem ten film nepochopil nebo může mi někdo vysvětlit co to doprdele bylo? 1*/5  a odpad jsem nedal jen skrze náznaky Carpenterovské atmosféry díky které jsem to vydržel do půlky, než jsem to poposouval. Jak tohle může mít 63 procent... PS: ale aspoň už vím odkud je ve Vetřelcích scéna s nožem.
Temná hvězda 1974
1 -2
reagují: okkac
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
- samozrejme, že som tušil, že bude zmrd, ale uvedomil som si, že by to bolo veľmi prvoplánové, nakoľko som počul o tomto filme, že neustále prekvapuje, a on naozaj prekvapoval! možno som chcel trocha lepší záver, na 8/10 sa ale film vytiahol veľmi efektívne.
845406
[spoiler]- samozrejme, že som tušil, že bude zmrd, ale uvedomil som si, že by to bolo veľmi prvoplánové, nakoľko som počul o tomto filme, že neustále prekvapuje, a on naozaj prekvapoval! možno som chcel trocha lepší záver, na 8/10 sa ale film vytiahol veľmi efektívne.[/spoiler]
845400
2 -1
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Mně přišel podezřelý až moc. Proto jsem trochu čekal, že tam bude nějaký twist
845405
[spoiler]Mně přišel podezřelý až moc. Proto jsem trochu čekal, že tam bude nějaký twist[/spoiler]
845400
2 -1
reagovat
Kdo viděl Barbariana:

Kdo z vás si fakt reálně myslel, ze Skarsgard je uchylny zmrd, který to jen dobře hraje? Dobrý šok, když se pak ukázal opak.
845400
Kdo viděl Barbariana: Kdo z vás si fakt reálně myslel, [spoiler]ze Skarsgard je uchylny zmrd, který to jen dobře hraje? Dobrý šok, když se pak ukázal opak. [/spoiler]
5 -1
reagují: Muel, Papricek
reagovat

Barbarian

Už dlouho se mi nestalo, abych byl tak nervózní při sledování nějakého hororu. Režisér odvedl luxusní práci, atmosféra, kamera, pomalejší a pečlivě budované napětí. Šikovně využité zvraty, napínavé scény, nepříjemné okamžiky. A pak bohužel přijde posledních 15 minut a všechno se rozpadne. A mě to hodně mrzí. Tohle je velká škoda. Chápu, že to byl záměr, ale osobně mi to nesedlo. 7/10
845380
Už dlouho se mi nestalo, abych byl tak nervózní při sledování nějakého hororu. Režisér odvedl luxusní práci, atmosféra, kamera, pomalejší a pečlivě budované napětí. Šikovně využité zvraty, napínavé scény, nepříjemné okamžiky. A pak bohužel přijde posledních 15 minut a všechno se rozpadne. A mě to hodně mrzí. Tohle je velká škoda. Chápu, že to byl záměr, ale osobně mi to nesedlo. [b]7/10[/b]
Barbarian
6 0
reagují: rollman69
reagovat

Dobrá sestra

Šikovní a dobří herci, zajímavá a nosná zápletka, a přesto z toho vylezl pomalý a lehce nudný film. Tomu filmu by prospělo, aby zatlačil lehce na pilu a byl dravější a nepříjemný - to se mu povede až ke konci. 6/10
845379
Šikovní a dobří herci, zajímavá a nosná zápletka, a přesto z toho vylezl pomalý a lehce nudný film. Tomu filmu by prospělo, aby zatlačil lehce na pilu a byl dravější a nepříjemný - to se mu povede až ke konci. [b]6/10[/b]
Dobrá sestra
2 0
reagovat

28.10. Braindead

Jeden z těch restů, za jaký jsem se trochu styděl a teď mě i zpětně štve, že jsem to neviděl dřív. Protože bych si to pouštěl pravidelně, jako druhý Evil dead.
Královsky jsem se bavil a když už jsem myslel, že ty největší šílenosti mám za sebou, tak přišly třeba vražedné vnitřnosti. Krásná filmařina a čiší z toho radost z možnosti si něco takového natočit. Nezlobil bych se, kdyby se Jackson ještě jednou vrátil k hororové komedii.
Podobně zábavné filmy točí dnes Wirkola - na druhý Dead Snow jsem si párkrát vzpomněl. 
845373
Jeden z těch restů, za jaký jsem se trochu styděl a teď mě i zpětně štve, že jsem to neviděl dřív. Protože bych si to pouštěl pravidelně, jako druhý Evil dead. Královsky jsem se bavil a když už jsem myslel, že ty největší šílenosti mám za sebou, tak přišly třeba vražedné vnitřnosti. Krásná filmařina a čiší z toho radost z možnosti si něco takového natočit. Nezlobil bych se, kdyby se Jackson ještě jednou vrátil k hororové komedii. Podobně zábavné filmy točí dnes Wirkola - na druhý Dead Snow jsem si párkrát vzpomněl. 
28.10. Braindead
7 0
reagovat

Eli (2019)

Wau! Ale fakt hodně wau! Boha, konečně jednou duchařina, co nenudí - a konec je tak moc dobrej! Tohle je Netflix, jaký chceme!
845372
Wau! Ale fakt hodně wau! Boha, konečně jednou duchařina, co nenudí - a konec je tak moc dobrej! Tohle je Netflix, jaký chceme!
Eli (2019)
3 -1
reagovat
Jsem viděl trailer na vánoční speciál Strážci Galaxie a super. A kdy tu taky bude přidán trailer na "Princezna zakletá v čase 2" ten nejnovější se povedl.
845340
Jsem viděl trailer na vánoční speciál Strážci Galaxie a super. A kdy tu taky bude přidán trailer na "Princezna zakletá v čase 2" ten nejnovější se povedl.
3 -6
reagovat
Overhyped? Urcite. A zrejme nas caka len klasicky blockbuster. Zase ale nezabudajme, ze kazdy projekt z faze 4 (okrem Werewolfa) schytal dost mixed reakcie, takze toto su prve vyrazne pozitivne po dlhej dobe. Takze mne pride dost vtipne ako hned kazdy na to nadava a vtipkuje. Tesi ma chvala Namora. 
845317
Overhyped? Urcite. A zrejme nas caka len klasicky blockbuster. Zase ale nezabudajme, ze kazdy projekt z faze 4 (okrem Werewolfa) schytal dost mixed reakcie, takze toto su prve vyrazne pozitivne po dlhej dobe. Takze mne pride dost vtipne ako hned kazdy na to nadava a vtipkuje. Tesi ma chvala Namora. 
4 0
reagovat
reaguje na: RainMakeR
- yes! :+:+
845295
- yes! *:+**:+*
845291
3 -2
reagovat
Podle ohlasů dostáváme nejlepší Marvelovky a DC filmy permanentně pořád.
845294
Podle ohlasů dostáváme nejlepší Marvelovky a DC filmy permanentně pořád.
18 -2
reagovat
reaguje na: Muel
Nejvíc na premiéře BP2 zaujala Rihanna 8)
845291
Nejvíc na premiéře BP2 zaujala Rihanna *8)*
845283
3 0
reagují: Muel
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se