Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 9461 - 9480 Napsat příspěvek
Taky přispěju. :)
842097
Taky přispěju. *:)*
1 -1
reagovat
Já jsem pro :D:+
842096
Já jsem pro *:D**:+*
1 -1
reagovat
reaguje na: Memphis
Humor stranou... Verbste, jestli na to půjdeš, na 3D a uvidíš to celé, tak ti ten lístek zaplatím. Ten film strašně graduje, takže tvoje "vypnul jsem to po x" je na facku. Každopádně kino jej výrazně vyzdvihuje. (pokud se někdo složí, tak budu rád :D:D)

nějak jsem nečekal, že vylezu z kina ze 13 let starého filmu (ano, vím že božího blockbusteru, ale stejně) a budu zase tak odvařený. Když si vezmu, čemu se dneska říká blockbuster, tak se mi chce brečet. Tohle vypadá a po všech stránkách funguje líp, než defacto zbytek trhu :D:(:-

PS: je tam pár záběrů jemně jiných, ale není to rozšířená edice... Docela by mě zajímalo, co je k těm změnám vedlo.

PPS: Ta potitulkovka je IMHO HFR. Jestli jo, tak se z toho lidi poserou a konečně prozřou. 8)
842095
Humor stranou... [b]Verbst[/b]e, jestli na to půjdeš, na 3D a uvidíš to celé, tak ti ten lístek zaplatím. Ten film strašně graduje, takže tvoje "vypnul jsem to po x" je na facku. Každopádně kino jej výrazně vyzdvihuje. [spoiler](pokud se někdo složí, tak budu rád *:D**:D*)[/spoiler] [b]Avatar[/b] nějak jsem nečekal, že vylezu z kina ze 13 let starého filmu (ano, vím že božího blockbusteru, ale stejně) a budu zase tak odvařený. Když si vezmu, čemu se dneska říká blockbuster, tak se mi chce brečet. Tohle vypadá a po všech stránkách funguje líp, než defacto zbytek trhu *:D**:(**:-* PS: je tam pár záběrů jemně jiných, ale není to rozšířená edice... Docela by mě zajímalo, co je k těm změnám vedlo. PPS: Ta potitulkovka je IMHO HFR. Jestli jo, tak se z toho lidi poserou a konečně prozřou. *8)*
842073
13 -1
reagovat

Relatos salvajes

Tak dobře jsem se u filmu už hodně dlouho nezasmál!
842092
Tak dobře jsem se u filmu už hodně dlouho nezasmál!
Relatos salvajes
4 -1
reagovat
To musí být hrozné sucho v kinech, že se tu řeší 13 let starý film. :D

Co myslíte? Přehoupne se přes 3mld?
842089
To musí být hrozné sucho v kinech, že se tu řeší 13 let starý film. *:D* Co myslíte? Přehoupne se přes 3mld?
6 0
reagovat

Jak píší pode mnou. Nezestárlo to skoro vůbec. Perfektní zážitek. Bavilo mě to vlastně víc než jsem čekal a doufal. Pár scén tam bylo navíc. Třeba v závěru jak se lidé pakují z Pandory tak se Selfridge otočí k Sullymu a řekne "že to ještě není konec" což na tuty v původní verzi nebylo. 
Na závěr ochutnávka z dvojky byla kouzelná a každý kdo pochyboval jestli to má Cameron ještě v malíku, tak už nemusí. King je zpět
842083
Jak píší pode mnou. Nezestárlo to skoro vůbec. Perfektní zážitek. Bavilo mě to vlastně víc než jsem čekal a doufal. Pár scén tam bylo navíc. Třeba v závěru jak se lidé pakují z Pandory tak se Selfridge otočí k Sullymu a řekne "že to ještě není konec" což na tuty v původní verzi nebylo.  Na závěr ochutnávka z dvojky byla kouzelná a každý kdo pochyboval jestli to má Cameron ještě v malíku, tak už nemusí. King je zpět
11 0
reagovat
reaguje na: Ravenhorn
To zase nie. Len mi pripadalo hlavne na začiatku, že tam bolo pár kratučkých záberov čo v pôvodnej verzii neboli. Ale dlho som to nevidel tak neviem určite 
842082
To zase nie. Len mi pripadalo hlavne na začiatku, že tam bolo pár kratučkých záberov čo v pôvodnej verzii neboli. Ale dlho som to nevidel tak neviem určite 
842079
3 0
reagovat
reaguje na: SteKi

Takže vezre je nějaká ta prodloužená?
842079
Takže vezre je nějaká ta prodloužená?
842072
3 0
reagují: SteKi
reagovat
reaguje na: pepo
Tak to si musel hneď vybehnúť zo sály, lebo je to pár minútach.
842075
Tak to si musel hneď vybehnúť zo sály, lebo je to pár minútach.
842074
3 0
reagovat
Kurva. A ja som.odisiel.pred koncom titulkov. Je to uplne na konci?
842074
Kurva. A ja som.odisiel.pred koncom titulkov. Je to uplne na konci?
5 0
reagují: SteKi
reagovat
Složíme se verbstovi na lístek? Třeba to konečně taky docení. :D
842073
Složíme se verbstovi na lístek? Třeba to konečně taky docení. *:D*
12 -1
reagují: Gonzi
reagovat

Akurát sedím v aute a ideme z IMAXu. MarvinP mi hovorí z duše. Ten film funguje snáď ešte lepšie ako vtedy. Technicky to nezostarlo ani o sekundu. Aspoň pre mňa. Záverečný boj je epicky nadupaný až to bralo dych. Nepamätám si že by ma to až takto nadchlo tých 13 rokov dozadu. 
A tá titulková scéna z dvojky vo mne zanechala obrovský dojem. Aj na tom pár minútovom priestore si ma to okamžite získalo (A to nemyslím len technicky) aj keď sa tam vlastne skoro nič nedeje.

Inak prisahal by som, že tam pár krátkych scén pridali. Zdá sa mi to?
842072
Akurát sedím v aute a ideme z IMAXu. MarvinP mi hovorí z duše. Ten film funguje snáď ešte lepšie ako vtedy. Technicky to nezostarlo ani o sekundu. Aspoň pre mňa. Záverečný boj je epicky nadupaný až to bralo dych. Nepamätám si že by ma to až takto nadchlo tých 13 rokov dozadu.  A tá titulková scéna z dvojky vo mne zanechala obrovský dojem. Aj na tom pár minútovom priestore si ma to okamžite získalo (A to nemyslím len technicky) aj keď sa tam vlastne skoro nič nedeje. Inak prisahal by som, že tam pár krátkych scén pridali. Zdá sa mi to?
13 -1
reagují: Ravenhorn
reagovat
reaguje na: MarvinP
Ako stare boli tie deti?
842070
Ako stare boli tie deti?
842069
3 -1
reagují: MarvinP
reagovat
reaguje na: pepo

je to pecka, byl jsem s dětma na 3D v Imaxu.  Technicky až na pár místeček furt drží, příběhově mě to bavilo víc než tehdá, ono ta eko message i ten příběh o válce Davida s Goliášem v poslední době ještě nabrali na naléhavosti a aktuálnosti.

A do závěrečných titulků je vložená docela dlouhá scéna ze dvojky a to 3D je tam opravdu ještě o level krásnější.
842069
je to pecka, byl jsem s dětma na 3D v Imaxu.  Technicky až na pár místeček furt drží, příběhově mě to bavilo víc než tehdá, ono ta eko message i ten příběh o válce Davida s Goliášem v poslední době ještě nabrali na naléhavosti a aktuálnosti. A do závěrečných titulků je vložená docela dlouhá scéna ze dvojky a to 3D je tam opravdu ještě o level krásnější.
841991
13 -2
reagují: Gorecki
reagovat

Black Panther: Wakanda Forever

D23 camrip klip/trailer.
842003
D23 camrip [url=https://streamable.com/o4tj4a]klip/trailer[/url].
Black Panther: Wakanda Forever
4 -4
reagovat
Avatar v kine je stale megabomba. Aj bez 3D. Koniec hlasenia8)
841991
Avatar v kine je stale megabomba. Aj bez 3D. Koniec hlasenia*8)*
16 -4
reagují: MarvinP
reagovat

Třetí muž (1949)

Ze začátku jsem byl poměrně na vážkách, jelikož jsem dostal něco úplně jiného než noir, na který jsem zvyklý. Zhruba od poloviny jsem už ale byl zaháčkovaný a neskutečně si to užíval. Kamera je sice fantastická a závěrečná naháněčka rovněž, za mě si to pro sebe ale celé ukradl geniální Orson Welles. Velké doporučení :+
841990
Ze začátku jsem byl poměrně na vážkách, jelikož jsem dostal něco úplně jiného než noir, na který jsem zvyklý. Zhruba od poloviny jsem už ale byl zaháčkovaný a neskutečně si to užíval. Kamera je sice fantastická a závěrečná naháněčka rovněž, za mě si to pro sebe ale celé ukradl geniální Orson Welles. Velké doporučení *:+*
Třetí muž (1949)
6 0
reagovat
Banger.

Nemám rád tuhle hudbu, nemám rád Mišíka, ale Adam Sedlák je sakra dobrý režisér, který umí točit a psát. Jeho dialogy jsou jak ze života, má to hodně svěží scény, které fungují skvěle, nechybí to tah na bránu a skvělá gradace ke konci. Audovizuálně hodně působivé. Hodně velké překvapení, škoda té délky, tady by opět prospělo pár minut dolů. 7,5-8/10

To nic, drahá

Hezky natočené, zahrané, zajímavé, ale bohužel nohy tomu podráží pointa, která buď měla být chytřejší, nebo lépe vystavěná. Má to super atmosféru, herce, kameru, hudbu a vizuální cítění, ale čekal jsem malinko více. 6,5-7/10
841829
[b]Banger. [/b]Nemám rád tuhle hudbu, nemám rád Mišíka, ale Adam Sedlák je sakra dobrý režisér, který umí točit a psát. Jeho dialogy jsou jak ze života, má to hodně svěží scény, které fungují skvěle, nechybí to tah na bránu a skvělá gradace ke konci. Audovizuálně hodně působivé. Hodně velké překvapení, škoda té délky, tady by opět prospělo pár minut dolů. [b]7,5-8/10[/b] [b]To nic, drahá[/b] Hezky natočené, zahrané, zajímavé, ale bohužel nohy tomu podráží pointa, která buď měla být chytřejší, nebo lépe vystavěná. Má to super atmosféru, herce, kameru, hudbu a vizuální cítění, ale čekal jsem malinko více. [b]6,5-7/10[/b]
6 -1
reagovat

Krycí jméno Donnie Brasco (1997)

Skvělý malý mafinánský film s dokonalou buddy romancí nebo jak nazvat kamarádský vztah postav Al Pacina a Deppa. Člověk by až nevěřil, že se to poměrně věrně drží přesných událostí. 
Long story short, naprosto mne to pohltilo od první scény a přesto, že to epikou ztrácí na slavnější mafiánské sourozence, určitě si to zaslouží místo v síni slávy mob filmů. 
Já se tomu dlouho vyhýbal kvůli Deppovi, kterého moc kvůli maskovanému pitvoření moc nemusím, ale on pacholek umí i docela dobře hrát, když nešaškuje. Krásně to zestárlo, má to super patinu. 9/10
841699
Skvělý malý mafinánský film s dokonalou buddy romancí nebo jak nazvat kamarádský vztah postav Al Pacina a Deppa. Člověk by až nevěřil, že se to poměrně věrně drží přesných událostí.  Long story short, naprosto mne to pohltilo od první scény a přesto, že to epikou ztrácí na slavnější mafiánské sourozence, určitě si to zaslouží místo v síni slávy mob filmů.  Já se tomu dlouho vyhýbal kvůli Deppovi, kterého moc kvůli maskovanému pitvoření moc nemusím, ale on pacholek umí i docela dobře hrát, když nešaškuje. Krásně to zestárlo, má to super patinu. 9/10
Krycí jméno Donnie Brasco (1997)
8 -1
reagovat
reaguje na: Barv666
tak určitě. Znám taktiku boje s tanky hlavně z Battlefield 3 a 4 :D8)
841665
tak určitě. Znám taktiku boje s tanky hlavně z Battlefield 3 a 4 *:D**8)*
841661
5 -2
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se