Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 9141 - 9160 Napsat příspěvek

The Happening

Nepamatuju, kdy jsem viděl větší sračku za poslední dobu, ale tady to byla trefa do černého.

Ten laciný televizní vizuál bych ještě přešel, asi musel Šajmalan pracovat s hodně malým rozpočtem, ale to nebylo jen tohle. Herecký výkony byly tak divný a nepřirozený, že mi způsobovaly takový to nepříjemně lehtivý škubání v hlavě.

V určitých scénách jsem dokonce i váhal jestli se Happening nepohybuje na hranici parodie, ale scéna pokračovala dál a opět zvážněla, takže jsem byl sám zmaten samotným žánrem.

Hudba neseděla, lokace obyčejný, close-upy na ksichty vytvářející rádoby dramatický efekt také nefungovaly, tak si tak říkám cože to tady vlastně fungovalo? Námět je sice skvělej, ale v onom případě prachsprostě nevyužit.
844820
Nepamatuju, kdy jsem viděl větší sračku za poslední dobu, ale tady to byla trefa do černého. Ten laciný televizní vizuál bych ještě přešel, asi musel Šajmalan pracovat s hodně malým rozpočtem, ale to nebylo jen tohle. Herecký výkony byly tak divný a nepřirozený, že mi způsobovaly takový to nepříjemně lehtivý škubání v hlavě. V určitých scénách jsem dokonce i váhal jestli se Happening nepohybuje na hranici parodie, ale scéna pokračovala dál a opět zvážněla, takže jsem byl sám zmaten samotným žánrem. Hudba neseděla, lokace obyčejný, close-upy na ksichty vytvářející rádoby dramatický efekt také nefungovaly, tak si tak říkám cože to tady vlastně fungovalo? Námět je sice skvělej, ale v onom případě prachsprostě nevyužit.
The Happening
5 0
reagovat

Argentina, 1985

97% na Rottenech, od top kritiku rovnou 100% a slusna sance udelat petku filmu nominovanych na cizojazycneho Oscara... Joo, je to dobry a s pomerne osobitym audiovizualem. Jen zas moc dlouhy, no. 10-15 min melo letet. Poctivych 8/10.
844793
97% na Rottenech, od top kritiku rovnou 100% a slusna sance udelat petku filmu nominovanych na cizojazycneho Oscara... Joo, je to dobry a s pomerne osobitym audiovizualem. Jen zas moc dlouhy, no. 10-15 min melo letet. Poctivych [b]8/10[/b].
Argentina, 1985
3 -1
reagovat

Thor 4

Nijak mě to neznechutilo, ale většinu času dost nuda a ta schizofrenie mezi parodií a super vážností tomu filmu strašně podráží nohy.
Reálně na tom byla nejlepší ta vteřina Roye Kenta.
844784
Nijak mě to neznechutilo, ale většinu času dost nuda a ta schizofrenie mezi parodií a super vážností tomu filmu strašně podráží nohy. Reálně na tom byla nejlepší ta vteřina Roye Kenta.
Thor 4
10 0
reagovat

Sirotek první oběť 7/10

Pokud člověk přežije první půl hodinu, která je dost velký shit (i když částečně schválně) a ze všech sil přejde fakt, že zastření stáří a vzhledu Isabelle Fuhrman tu je na horší úrovni, než před lety (z logiky věci), dostane se mu velmi slušného thrilleru s kupodivu originální zápletkou. 
844731
Pokud člověk přežije první půl hodinu, která je dost velký shit (i když částečně schválně) a ze všech sil přejde fakt, že zastření stáří a vzhledu Isabelle Fuhrman tu je na horší úrovni, než před lety (z logiky věci), dostane se mu velmi slušného thrilleru s kupodivu originální zápletkou. 
Sirotek první oběť 7/10
2 -2
reagovat

22.10. Eli

Na horor z Netflixu dobré.
Na začátku nadšení, že tam hraje Sadie Sink, ale je jí tam trestuhodně málo.
U pár lekaček jsem nadskočil a konec fakt nečekal. 
A i díky němu je to na silnější tři a budu si ten film pamatovat. 
844728
Na horor z Netflixu dobré. Na začátku nadšení, že tam hraje Sadie Sink, ale je jí tam trestuhodně málo. U pár lekaček jsem nadskočil a konec fakt nečekal.  A i díky němu je to na silnější tři a budu si ten film pamatovat. 
22.10. Eli
3 -1
reagovat
reaguje na: do_Od
Malingnant je náhodou dost super ;) 
844726
Malingnant je náhodou dost super ;) 
844686
3 -2
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Amen
844720
Amen
844689
2 -2
reagovat
Banshees of Inisherin 8.9/10. Fantasticka - kamera, hudba, kasting, lokacie. Velmi artovy film. 
Kerry Condon je taka irska verzia Rebeccy Ferguson :)
844705
Banshees of Inisherin 8.9/10. Fantasticka - kamera, hudba, kasting, lokacie. Velmi artovy film.  Kerry Condon je taka irska verzia Rebeccy Ferguson *:)*
5 -2
reagovat
+1
844690
+1
844689
3 -2
reagovat
Deliver je zamenitelny film s vymítáním. 
Zhoubné zlo je něco, na co nezapomenu nikdy a připomněl si mi, že si to mám pustit podruhé :D
844689
Deliver je zamenitelny film s vymítáním.  Zhoubné zlo je něco, na co nezapomenu nikdy a připomněl si mi, že si to mám pustit podruhé *:D*
844686
12 -3
reagují: pepo, connor
reagovat
Deliver us from Evil je pecka. Ta práce s hudbou a celkově atmosféra, kam se na to hrabe ta poslední blbost od Wana.
844686
Deliver us from Evil je pecka. Ta práce s hudbou a celkově atmosféra, kam se na to hrabe ta poslední blbost od Wana.
844677
7 -8
reagují: rollman69, (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: Muf
Jako Muf bych to určitě neřekl, ale je fakt, že ty Snyderovy sovy jsou opravdu výborným animákem. 
844678
Jako Muf bych to určitě neřekl, ale je fakt, že ty Snyderovy sovy jsou opravdu výborným animákem. 
844660
3 -1
reagovat
19.10. Train to Pusan
Korejci tady ty masové zombie filmy, kdy jsou nemrtví Usain Bolt, umí. Narozdíl od War-Z navíc nehrají tak moc na digitální triky, ale reálně na sebe nasypou hromadu lidí.
První půlka je samozřejmě lepší. Temnější konec by byl se mi líbil víc, i když by byl silně krutý.
Asi by se mi to libilo vic, kdybych nejdřív neviděl mnohem víc promyšlený a zajímavější seriál Kingdeom.

20.10. Deliver us from Evil 
Tady to taky začíná slibně. Nepříjemná špinavá atmosféra jako z Sedm, neohrane prostředí - noční zoo a nepříjemné výjevy. Jenže postupem času to sklouzává do nudného rozhřešení a klišé nezáživného konce. Dvě hodiny jsou na takový film moc. Ale Eric Bana je sympaťák a nezlobil bych se, kdyby víc hrál.

21.10. Matriarch
Přehlídka strašně nesympatických postav. První půl hodinu musíme sledovat jednu mužatku, která si zničí život.
Pak odjede na vesnici za ještě nesympatictejsi matkou (Lisa Arryn ze Hry o trůny - kojení se jí tam zřejmě zalíbilo) a potkává další nesympatické lidi.
A pak to v poslední půl hodině uhne do něčeho dost zajímavého, až je škoda, že tomu předcházela taková až ARTova nuda. Je to dost WTF, ale ne tak šíleným způsobem, jak Men. V jedné scéně jsem si vzpomněl na RainMakera:D
844677
[b]19.10. Train to Pusan [/b]Korejci tady ty masové zombie filmy, kdy jsou nemrtví Usain Bolt, umí. Narozdíl od War-Z navíc nehrají tak moc na digitální triky, ale reálně na sebe nasypou hromadu lidí. První půlka je samozřejmě lepší. Temnější konec by byl se mi líbil víc, i když by byl silně krutý. Asi by se mi to libilo vic, kdybych nejdřív neviděl mnohem víc promyšlený a zajímavější seriál Kingdeom. [b]20.10. Deliver us from Evil  [/b]Tady to taky začíná slibně. Nepříjemná špinavá atmosféra jako z Sedm, neohrane prostředí - noční zoo a nepříjemné výjevy. Jenže postupem času to sklouzává do nudného rozhřešení a klišé nezáživného konce. Dvě hodiny jsou na takový film moc. Ale Eric Bana je sympaťák a nezlobil bych se, kdyby víc hrál. [b]21.10. Matriarch [/b]Přehlídka strašně nesympatických postav. První půl hodinu musíme sledovat jednu mužatku, která si zničí život. Pak odjede na vesnici za ještě nesympatictejsi matkou (Lisa Arryn ze Hry o trůny - kojení se jí tam zřejmě zalíbilo) a potkává další nesympatické lidi. A pak to v poslední půl hodině uhne do něčeho dost zajímavého, až je škoda, že tomu předcházela taková až ARTova nuda. Je to dost WTF, ale ne tak šíleným způsobem, jak Men. V jedné scéně jsem si vzpomněl na RainMakera*:D*
2 -1
reagují: do_Od
reagovat
Muf se blbě vyspal?
844662
Muf se blbě vyspal?
6 -1
reagovat
reaguje na: Muf
844661
https://youtu.be/MMcxUQGVckY
844660
2 -2
reagovat
reaguje na: pepo
Ty jsi sracka, Sovy jsou nejvíc Epic Animak všech dob....
844660
Ty jsi sracka, Sovy jsou nejvíc Epic Animak všech dob....
844653
4 -10
reagují: Disketa1, RainMakeR
reagovat
Ja som velky fanusik snydera. Pacili sa mi od neho aj tie rozporuplne filmy. Ale sovicky su pekelna sracka
844653
Ja som velky fanusik snydera. Pacili sa mi od neho aj tie rozporuplne filmy. Ale sovicky su pekelna sracka
844651
6 -3
reagují: Muf
reagovat
reaguje na: Disketa1
Ty bych dal někam doprostřed jeho filmografie. Jsou ok. :)
844651
Ty bych dal někam doprostřed jeho filmografie. Jsou ok. *:)*
844637
5 -1
reagují: pepo
reagovat
To je snad v pořádku, ne? ;)
844649
To je snad v pořádku, ne? *;)*
844623
1 -2
reagovat
reaguje na: Memphis
Jj, super video. Jak jsem posledni mesice z YT vyskrtal vsechny tyhle channely, s vyjimkou RLM (kde od nich uz ale tez dokoukam tak 1 z 3-4) a prave Willemse, tak tohle je asi nejlepsi video essay za letosek a nejspis dele, kdy se ten investovany cas opravdu vyplati. :+:+:+
844644
Jj, super video. Jak jsem posledni mesice z YT vyskrtal vsechny tyhle channely, s vyjimkou RLM (kde od nich uz ale tez dokoukam tak 1 z 3-4) a prave Willemse, tak tohle je asi nejlepsi video essay za letosek a nejspis dele, kdy se ten investovany cas opravdu vyplati. *:+**:+**:+*
844632
6 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se