Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 8921 - 8940 Napsat příspěvek

Sněhurka a sedm trpaslíků (1937)

85 let na téhle absolutní klasice není nijak znát. A ty hororové scény v čele s tlemícími supy jsou geniální. 
847040
85 let na téhle absolutní klasice není nijak znát. A ty hororové scény v čele s tlemícími supy jsou geniální. 
Sněhurka a sedm trpaslíků (1937)
4 -3
reagovat

Amsterdam

Hmm, tohle bude mít Russell u diváků těžké a nedivím se, že to v pokladnách vybuchlo. Tak trochu komedie, tak trochu krimi/detektivka, tak trochu satira, tak trochu moralitka a zdvižený prst společnosti, dlouhé flashbacky (které by se daly vyřešit minutovým záběrem s hlasem vypravěče na pozadí), prakticky žádná akce a vlastně se tady po dějové stránce nic moc nestane (drtivou porci času zabírají jen dialogy postav) a celé to má dvě a čtvrt hodiny.

Ale nemůžu si pomoct, já se docela dobře bavil a celý film jsem byl zvědavý, jak a kam se děj dále vyvine (skutečnou událost, ze které příběh vychází, jsem do té doby neznal). K tomu natřískaný casting (škoda, že to Russell nepojal jako heist movie, z fleku by se počtem hvězd na metr filmového pásu vyrovnal Ocean's Eleven/Twelve/Thirteen), který doslova svádí ke hře "Jaká další postava se v příští chvíli v ději objeví a kdo další slavný ji bude hrát:D?", Bale zase řádí, Robbie je zase zlatíčko, De Niro si připisuje další šťavnatou vedlejší roli a některé kamerové jízdy (jak se kamera posouvá mezi postavami) jsou pecka:).  
847026
Hmm, tohle bude mít Russell u diváků těžké a nedivím se, že to v pokladnách vybuchlo. Tak trochu komedie, tak trochu krimi/detektivka, tak trochu satira, tak trochu moralitka a zdvižený prst společnosti, dlouhé flashbacky (které by se daly vyřešit minutovým záběrem s hlasem vypravěče na pozadí), prakticky žádná akce a vlastně se tady po dějové stránce nic moc nestane (drtivou porci času zabírají jen dialogy postav) a celé to má dvě a čtvrt hodiny. Ale nemůžu si pomoct, já se docela dobře bavil a celý film jsem byl zvědavý, jak a kam se děj dále vyvine (skutečnou událost, ze které příběh vychází, jsem do té doby neznal). K tomu natřískaný casting (škoda, že to Russell nepojal jako heist movie, z fleku by se počtem hvězd na metr filmového pásu vyrovnal Ocean's Eleven/Twelve/Thirteen), který doslova svádí ke hře "Jaká další postava se v příští chvíli v ději objeví a kdo další slavný ji bude hrát*:D*?", Bale zase řádí, Robbie je zase zlatíčko, De Niro si připisuje další šťavnatou vedlejší roli a některé kamerové jízdy (jak se kamera posouvá mezi postavami) jsou pecka*:)*.  
Amsterdam
6 0
reagovat
Už dnes - krátký film od legendárního studia Ghibli; Zen – Grogu and Dust Bunnies.
847020
Už dnes - krátký film od legendárního studia Ghibli; [url=https://i.redd.it/h8qzdtq3vez91.jpg]Zen – Grogu and Dust Bunnies[/url].
5 -1
reagovat
Hodně krutej Ryan o Star Wars... teda o TG2: Maverick :D:D:D
847010
Hodně krutej Ryan o Star Wars... teda o [url=https://www.youtube.com/watch?v=vsojiWVVj00]TG2: Maverick[/url] *:D**:D**:D*
3 -1
reagovat

Spider-Man: No Way Home

Mám takový spider-sense, že na tento film budeme vzpomínat na jako opravdu poslední kvalitní MCU blockbuster.
846987
Mám takový spider-sense, že na tento film budeme vzpomínat na jako opravdu poslední kvalitní MCU blockbuster.
Spider-Man: No Way Home
7 -6
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Attikus byl rychlejší :D
846867
Attikus byl rychlejší *:D*
846866
1 -1
reagovat

JW4 trailer

link

prostě se bav :D8):+:+:+
846866
https://www.youtube.com/watch?v=jK9EiQ3etqg&ab_channel=ONEMedia prostě se bav *:D**8)**:+**:+**:+*
JW4 trailer
3 -1
reagují: Gacy
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Děkuju ti dobrá vílo :+:+:+
846862
Děkuju ti dobrá vílo *:+**:+**:+*
846861
3 0
reagovat
reaguje na: Gacy

Vnitřní vesmír

846861
https://www.csfd.cz/film/2282-vnitrni-vesmir/prehled/
Vnitřní vesmír
846858
7 0
reagují: Gacy
reagovat
Mám dotaz, existuje film kde chlapa v raketě zmenčí a dají do injekční stříkačky a vpíchnou do člověka, ve kterém následně to raketou litá? Nějak tak mi to líčil kolega, viděl to na vojně ale nevím jestli mě netahal za fusekli? 
846858
Mám dotaz, existuje film kde chlapa v raketě zmenčí a dají do injekční stříkačky a vpíchnou do člověka, ve kterém následně to raketou litá? Nějak tak mi to líčil kolega, viděl to na vojně ale nevím jestli mě netahal za fusekli? 
7 0
reagují: TedGeorge
reagovat
šup šup s týmto do trailer sekcie :) link
846852
šup šup s týmto do trailer sekcie *:)* https://www.youtube.com/watch?v=qEVUtrk8_B4
4 -1
reagovat
reaguje na: okkac
Ak mi to do celkového zážitku nesiaha, tak fakt nevidím dôvod, prečo by som riešil práve toto.
846834
Ak mi to do celkového zážitku nesiaha, tak fakt nevidím dôvod, prečo by som riešil práve toto.
846832
3 0
reagovat
Barbarian (2022)
Trailer dobře lhal a celý čas člověk čeká, bude špatně, aby pak v 42. miutě přišel šílený zvrat a uhlo jinam a skočilo se na novou postavu.
Spokojenost, to bloudění v tmavých chodbách bylo celkem strašidelné, ale
měl jsem problém s logikou některých věcí, které tu bez spoilerů napsat
nejde. 7,5/10

Jak mohl Frank vykopat takové obrovské množství zeminy pro takový rozsáhlý systém podzemních chodeb, aniž by si toho někdo ze sousedů za celou dobu nevšiml, že tahá z domu tuny hlíny a kamení?
Jak dokáže matka a Frank dole přežívat desetiletí, aniž by si toho opět někdo všiml. Postava Justina Longa ten dům koupila a zrenovovala, což muselo nějakou dobu trvat a nikde jsem dole neviděl nějaké velké zásoby jídla, aby nemuseli týdny vylézat.

Significant Other (2022)
Začíná to dobře, mladý pá na procházce v oregonských lesích, kde přistane mimozemská entita. Pěkné záběry a napětí co se stane, než zas přijde zvrat po 40. minutě  a hned na to ještě jeden a z napínavého thrilleru  se najednou stane komedie, akorát nevím jestli chtěná nebo, kdy to bohužel hlavní mužská role herecky moc nedává tu změnu chování. Maika Monroe je fajn. Mám ji celkem rád. Konec zas celkem ujde. 5,5/10

846832
[b]Barbarian (2022)[/b] Trailer dobře lhal a celý čas člověk čeká, bude špatně, aby pak v 42. miutě přišel šílený zvrat a uhlo jinam a skočilo se na novou postavu. Spokojenost, to bloudění v tmavých chodbách bylo celkem strašidelné, ale měl jsem problém s logikou některých věcí, které tu bez spoilerů napsat nejde. 7,5/10 [spoiler]Jak mohl Frank vykopat takové obrovské množství zeminy pro takový rozsáhlý systém podzemních chodeb, aniž by si toho někdo ze sousedů za celou dobu nevšiml, že tahá z domu tuny hlíny a kamení? Jak dokáže matka a Frank dole přežívat desetiletí, aniž by si toho opět někdo všiml. Postava Justina Longa ten dům koupila a zrenovovala, což muselo nějakou dobu trvat a nikde jsem dole neviděl nějaké velké zásoby jídla, aby nemuseli týdny vylézat.[/spoiler] [b]Significant Other (2022)[/b] Začíná to dobře, mladý pá na procházce v oregonských lesích, kde přistane mimozemská entita. Pěkné záběry a napětí co se stane, než zas přijde zvrat po 40. minutě  a hned na to ještě jeden a z napínavého thrilleru  se najednou stane komedie, akorát nevím jestli chtěná nebo, kdy to bohužel hlavní mužská role herecky moc nedává tu změnu chování. Maika Monroe je fajn. Mám ji celkem rád. Konec zas celkem ujde. 5,5/10 [url=https://www.csfd.cz/film/1196471-barbar/recenze/#open-review-form] [/url]
1 -2
reagují: duro, Muel
reagovat
Nové kontrakty pro Marvelovky:

Owen Wilson si zopakuje roli agenta Mobia v klíčové pozici ve trojce Deadpoola. A Tom Holland má smlouvu na dalších 6 filmů (S-M 4-6, Avengers 5 a 6 a jeden dosud neznámý).
846804
Nové kontrakty pro Marvelovky: Owen Wilson si zopakuje roli agenta Mobia v klíčové pozici ve trojce Deadpoola. A Tom Holland má smlouvu na dalších 6 filmů (S-M 4-6, Avengers 5 a 6 a jeden dosud neznámý).
7 -2
reagovat

Harakiri

Pravdepodobne jeden z najkrajších čiernobielych filmov aké som videl. Storytelling at its peak, len ten tretí akt mi tam trocha pokulhal. 8.5/10
846791
Pravdepodobne jeden z najkrajších čiernobielych filmov aké som videl. Storytelling at its peak, len ten tretí akt mi tam trocha pokulhal. 8.5/10
Harakiri
6 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Asi jo. :- link
846752
Asi jo. *:-* https://media.tenor.com/AsxtaiqZfLUAAAAC/mrtki-unas.gif
846751
5 0
reagovat
reaguje na: Memphis
V ČR půjde přehrát tak desetina :)
846751
V ČR půjde přehrát tak desetina *:)*
846750
5 -1
reagují: Memphis
reagovat
Rottentomatoes zveřejnili seznam filmů, které je možné vidět online zadarmo (YouTube apod.) a je to překvapivě silný výběr. :o:+
846750
Rottentomatoes zveřejnili [url=https://editorial.rottentomatoes.com/article/fresh-movies-you-can-watch-for-free-online-right-now/]seznam filmů[/url], které je možné vidět online zadarmo (YouTube apod.) a je to překvapivě silný výběr. *:o**:+*
5 0
reagují: AndyKaufman
reagovat

Válečnice

Povedený a zábavný film, který doplácí na delší stopáž a lehce nepřehlednou akci (akce je sama osobě pěkná pokud je to jeden na jednoho, jakmile se pere více postav, tak je to horší. Osobně mě bavil příběh a jakým způsobem se rozvine. Herecky v pohodě, vizuálně pěkné, a po režijní stránce nad očekávání. Jako u pár scén jsem si říkal proč, ale to si říkám skoro u každého druhé většího filmu. Sympatických 7/10.
846671
Povedený a zábavný film, který doplácí na delší stopáž a lehce nepřehlednou akci (akce je sama osobě pěkná pokud je to jeden na jednoho, jakmile se pere více postav, tak je to horší. Osobně mě bavil příběh a jakým způsobem se rozvine. Herecky v pohodě, vizuálně pěkné, a po režijní stránce nad očekávání. Jako u pár scén jsem si říkal proč, ale to si říkám skoro u každého druhé většího filmu. Sympatických [b]7/10[/b].
Válečnice
1 -2
reagovat

BP2

Já se do kina hned nepohrnu. Navíc mě případně že ta 3 hodinová stopáž má zachránit vše co do teď posrali.
Bude tam strašně vysvětlování a nových postav... Spíš bych potřeboval článek od KarlaR až to uvidí a vysvětlí kdo s kým a proč a možná si ten film tak víc užiju...
846649
Já se do kina hned nepohrnu. Navíc mě případně že ta 3 hodinová stopáž má zachránit vše co do teď posrali. Bude tam strašně vysvětlování a nových postav... Spíš bych potřeboval článek od KarlaR až to uvidí a vysvětlí kdo s kým a proč a možná si ten film tak víc užiju...
BP2
1 -2
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se