Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 8881 - 8900 Napsat příspěvek
Přesně, vždyť Kobry a užovky, Pepik Hnatek, Most a Čtvrtá hvězda je to nejlepší, co na českém poli v poslední době vzniklo.

Stejně je super, jak se po tak hrozném filmovém debutu vypracoval.
847322
Přesně, vždyť Kobry a užovky, Pepik Hnatek, Most a Čtvrtá hvězda je to nejlepší, co na českém poli v poslední době vzniklo. Stejně je super, jak se po tak hrozném filmovém debutu vypracoval.
4 0
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Grand Prix asi za trest nebude ne? Pokud vím Prušinovský se tady hojně chválí :)
847320
Grand Prix asi za trest nebude ne? Pokud vím Prušinovský se tady hojně chválí *:)*
847289
3 0
reagovat

Black Panther 2

Já jsem spoko. Dojmy jsou spíše pozitivní. Příjemná změna po Hrozném Thorovi a trošku zmateném Strangeovi. Občas je to fakt trošku dlouhé, ale rozhodně jsem se nenudil ani vteřinu. Vizuálně obstojné. Namor sympaťák, soundtrack vyloženě boží. Akce pomálu, ale je sympatický hravá. Vážnost celého snímku mi vrátila naději, že Marvel is not dead.....for yet! Větší výtku mám akorát k tomu, že tady není nic, kvůli čemu si to pustit znova.8):D
847317
Já jsem spoko. Dojmy jsou spíše pozitivní. Příjemná změna po Hrozném Thorovi a trošku zmateném Strangeovi. Občas je to fakt trošku dlouhé, ale rozhodně jsem se nenudil ani vteřinu. Vizuálně obstojné. Namor sympaťák, soundtrack vyloženě boží. Akce pomálu, ale je sympatický hravá. Vážnost celého snímku mi vrátila naději, že Marvel is not dead.....for yet! Větší výtku mám akorát k tomu, že tady není nic, kvůli čemu si to pustit znova.*8)**:D*
Black Panther 2
2 -2
reagovat

MCU casting

Joshua Mikel se připojil k ansámblu Bladea.
Chloe Bennet má už několik měsíců podepsanou smlouvu a mohla by si tak střihnout reprízu Quake z AoS.
847315
Joshua Mikel se připojil k ansámblu Bladea. Chloe Bennet má už několik měsíců podepsanou smlouvu a mohla by si tak střihnout reprízu Quake z AoS.
MCU casting
3 -1
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Děkuju.
847304
Děkuju.
847297
5 -3
reagovat

Magic Mike 3 trailer

link

Jako je to hodně feelgood. Salma je ultimátní MILF. A Chaningovo neherectvi (whatsup) je fajn 8):D
847297
https://youtu.be/BIVsz5W9L2g Jako je to hodně feelgood. Salma je ultimátní MILF. A Chaningovo neherectvi (whatsup) je fajn *8)**:D*
Magic Mike 3 trailer
2 -2
reagují: Disketa1
reagovat

Grand Prix

Kdo si výtah nejkratší šířku a bude recenzovat? Já docela zvažuju navštívit kino. 8):D může to být z ukázek docela prdel. 
847289
Kdo si výtah nejkratší šířku a bude recenzovat? Já docela zvažuju navštívit kino. *8)**:D* může to být z ukázek docela prdel. 
Grand Prix
3 -1
reagují: pytlik
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
To same Tron s Letem. U Uni ta Kleopatra. Proste se uz deje to jedine mozne ==> mene filmu, mene drahych filmu a pouze "jistoty". Ne ze by o neco z toho nekdo stal...
847251
To same Tron s Letem. U Uni ta Kleopatra. Proste se uz deje to jedine mozne ==> mene filmu, mene drahych filmu a pouze "jistoty". Ne ze by o neco z toho nekdo stal...
847247
8 -1
reagovat
Zrušili nové Piráty s Margot Robbie. Trošku mi to přijde, že někdo začal konečně dělat spotřební výzkum a podle toho točit.
847247
Zrušili nové Piráty s Margot Robbie. Trošku mi to přijde, že někdo začal konečně dělat spotřební výzkum a podle toho točit.
9 -2
reagují: The Joker
reagovat
reaguje na: Memphis
On se z něj dělá dezolát a tahá se na něj špína po tom,co se před pár lety docela nevybíravě vyjádřil k woke agendě. No ne že bych souhlasil s tím co říkal, ale tahat na něj odnte doby kvůli tomu sponu mi přijde daleko horší...
847239
On se z něj dělá dezolát a tahá se na něj špína po tom,co se před pár lety docela nevybíravě vyjádřil k woke agendě. No ne že bych souhlasil s tím co říkal, ale tahat na něj odnte doby kvůli tomu sponu mi přijde daleko horší...
847228
2 -2
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
To je poprvé, co o tom slyším.
847228
To je poprvé, co o tom slyším.
847226
1 -2
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: Memphis
No jo, hate na Delona je teď moderní. :)
847226
No jo, hate na Delona je teď moderní. *:)*
847225
2 -3
reagují: Memphis
reagovat
847225
[url=https://www.youtube.com/watch?v=Rkxya5plwXQ][i][b]The Complicated Stardom of Alain Delon[/b][/i][/url]
2 -3
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: Gonzi
Tak doufám, že na berlínských diskotékách nikdo nebude zkoušet bojovat s tygrem :D
847177
Tak doufám, že na berlínských diskotékách nikdo nebude zkoušet bojovat s tygrem *:D*
847142
2 -2
reagovat

RRR

Nice. Vlastně nevím jak to hodnotit a nemůžu říct, že by se mi to líbilo nějak objektivně, ale jako over the top akčňák to defacto funguje líp, než dnešní Hollywood. Macho hrdina prostě je macho hrdina protože si dá 1v1 s tygrem. Druhý macho hrdina je macho hrdina protože prostě skočí do davu a probije se stovkami nepřátel ke svému cíli. Je to extrémní klišé, věty jsou jak z telenovely, ale má to své kouzlo a technické kvality.
Nevím jak to hodnotit, nemám referenci, ale silně doporučuji to vidět. :+
847142
Nice. Vlastně nevím jak to hodnotit a nemůžu říct, že by se mi to líbilo nějak objektivně, ale jako over the top akčňák to defacto funguje líp, než dnešní Hollywood. Macho hrdina prostě je macho hrdina protože si dá 1v1 s tygrem. Druhý macho hrdina je macho hrdina protože prostě skočí do davu a probije se stovkami nepřátel ke svému cíli. Je to extrémní klišé, věty jsou jak z telenovely, ale má to své kouzlo a technické kvality. Nevím jak to hodnotit, nemám referenci, ale silně doporučuji to vidět. *:+*
RRR
4 -2
reagují: warlock_
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Ted nejak nechapu, vsak Leviathan je 89rok a je to bezva film. Psal jsem, ze od te doby v zanru nic co by stalo za rec nevzniklo.
847130
Ted nejak nechapu, vsak Leviathan je 89rok a je to bezva film. Psal jsem, ze od te doby v zanru nic co by stalo za rec nevzniklo.
847127
2 -12
reagovat
reaguje na: Codename.Onyx
Leviathana jsem viděl kdysi a ani si nepamatuju název, vždycky říkám "to s Marvem ze Sam doma"
Pod vodou má alespoň super killy a celou dobu jsem pociťoval thalassophobii (ano, googlil jsem) a závěrečný bubák je parádní.
Ale má pro tebe jednu nevýhodu - nebyl natočen v minulém tisíciletí ?)
847127
Leviathana jsem viděl kdysi a ani si nepamatuju název, vždycky říkám "to s Marvem ze Sam doma" Pod vodou má alespoň super killy a celou dobu jsem pociťoval thalassophobii (ano, googlil jsem) a závěrečný bubák je parádní. Ale má pro tebe jednu nevýhodu - nebyl natočen v minulém tisíciletí *?)*
847063
5 0
reagují: Codename.Onyx
reagovat

Tichá bolest (1990)

Stále jeden z nejlepších českých porevolučních filmů vůbec. Rudolf Hrušínský zde hraje jednu ze svých životních rolí. 
847121
Stále jeden z nejlepších českých porevolučních filmů vůbec. Rudolf Hrušínský zde hraje jednu ze svých životních rolí. 
Tichá bolest (1990)
3 -1
reagovat
reaguje na: Codename.Onyx
Dík za inspiraci, nevěděl jsem, co si dnes večer doma pustíme :+
847117
Dík za inspiraci, nevěděl jsem, co si dnes večer doma pustíme *:+*
847048
5 -1
reagovat

Waves 2019

Nečekal jsem moc a dostal mimořádně smutný, ale krásný filmový zážitek. Příběhově mě to dost překvapilo a vydalo se to úplně jinam, než bych očekával. Vizuálně parádní, herci si to dávají a vynikající soundtrack s hity od Franka Oceana, Kendricka a dalších je pro mě už jen třešničkou na dortu. 9/10 a velké doporučení
847115
Nečekal jsem moc a dostal mimořádně smutný, ale krásný filmový zážitek. Příběhově mě to dost překvapilo a vydalo se to úplně jinam, než bych očekával. Vizuálně parádní, herci si to dávají a vynikající soundtrack s hity od Franka Oceana, Kendricka a dalších je pro mě už jen třešničkou na dortu. 9/10 a velké doporučení
Waves 2019
3 -2
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se