Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 8681 - 8700 Napsat příspěvek
reaguje na: Ex-SOLDIER
Jeste to neni zrusene, jenom odmitli jeji nastrel.
849756
Jeste to neni zrusene, jenom odmitli jeji nastrel.
849755
8 0
reagovat
Patty Jenkins’ ‘Wonder Woman 3’ Not Moving Forward as DC Movies Hit Turning Point

Wonder Woman, druhý Muž z oceli zrušeni, Aquaman, Momoa jako Lobo... Gunn a Safran provádějí čistky.
849755
[url=https://www.hollywoodreporter.com/movies/movie-features/wonder-woman-3-not-moving-forward-dc-movies-1235276804/]Patty Jenkins’ ‘Wonder Woman 3’ Not Moving Forward as DC Movies Hit Turning Point [/url] Wonder Woman, druhý Muž z oceli zrušeni, Aquaman, Momoa jako Lobo... Gunn a Safran provádějí čistky.
7 0
reagovat
reaguje na: HellblazerZabud
Výborně :+neviděl jsem …kouknu :+
849745
Výborně *:+*neviděl jsem …kouknu *:+*
849738
1 0
reagovat
reaguje na: Gacy
Doporucujem The Seed. Ma to sice zle hodnoten ale pri filmoch, ktore sa inspiruju Henenlotter sa tym netreba riadit. Asi jediny film, ktory mi za poslednu dobu pripomenul jeho styl.
849738
Doporucujem The Seed. Ma to sice zle hodnoten ale pri filmoch, ktore sa inspiruju Henenlotter sa tym netreba riadit. Asi jediny film, ktory mi za poslednu dobu pripomenul jeho styl.
849567
2 0
reagují: Gacy
reagovat

Vánoční příběh

No tak tohle je za mě český propadák roku. Námět výborný, obrovský potenciál skrze herecké obsazení, ale výsledek velký špatný. Kaiser a Lábus jsou prostě za mě herecky za zenitem, a v jejich podání je to těžká křeč. Na to, že je to vánoční film, tak se v něm objevuje spousta naprosto nesnesitelných individuí (Kaiser, Plodková, Sedláčková) kterým budete celý film přát, aby na ně spadl vánoční stromeček. Dějové linky jsou založené na čistě "náhodných" propletencích, kdy u některých si tvůrci vytačí třeba se třemi scénami (pár se potká, pár se pohádá, pár se usmíří). Ne, ne, tohle bylo prostě špatný, takhle nemůže sváteční film vypadat, z toho nebude klasika ani náhodou. Nakonec pro mnohé překvapivě to nejvíc táhne ta Bohdalka a její propojená linka s Rodenem je určitě ta nejsnesitelnější ve filmu.
849734
No tak tohle je za mě český propadák roku. Námět výborný, obrovský potenciál skrze herecké obsazení, ale výsledek velký špatný. Kaiser a Lábus jsou prostě za mě herecky za zenitem, a v jejich podání je to těžká křeč. Na to, že je to vánoční film, tak se v něm objevuje spousta naprosto nesnesitelných individuí (Kaiser, Plodková, Sedláčková) kterým budete celý film přát, aby na ně spadl vánoční stromeček. Dějové linky jsou založené na čistě "náhodných" propletencích, kdy u některých si tvůrci vytačí třeba se třemi scénami (pár se potká, pár se pohádá, pár se usmíří). Ne, ne, tohle bylo prostě špatný, takhle nemůže sváteční film vypadat, z toho nebude klasika ani náhodou. Nakonec pro mnohé překvapivě to nejvíc táhne ta Bohdalka a její propojená linka s Rodenem je určitě ta nejsnesitelnější ve filmu.
Vánoční příběh
3 -1
reagují: Muf
reagovat
reaguje na: HellblazerZabud
Ježíšek přinese Steelbook X ,doufám ze vyjde i ta Pearl ve Steelbooku, moc rad bych i třetí, krásný by to bylo:Djeeeee … moc krásný :+
849724
Ježíšek přinese Steelbook X ,doufám ze vyjde i ta Pearl ve Steelbooku, moc rad bych i třetí, krásný by to bylo*:D*jeeeee … moc krásný *:+*
849702
1 0
reagovat
reaguje na: dreamy
Tak ono se rikalo, ze to tocil nakonec spis Garland nez Travis. A ten ma prace nad hlavu.
849705
Tak ono se rikalo, ze to tocil nakonec spis Garland nez Travis. A ten ma prace nad hlavu.
849695
4 0
reagovat
reaguje na: Sigi
Ten byl přehulený všude, v Brně (Olympia i Špalíček) jsem si musel zastrčit napůl do uší sluchátka, abych to trochu utlumil. Jinak nemám problém když je film nahlas, ale tohle byl fakt extrém. V Imaxu by mi asi praskla hlava.
849704
Ten byl přehulený všude, v Brně (Olympia i Špalíček) jsem si musel zastrčit napůl do uší sluchátka, abych to trochu utlumil. Jinak nemám problém když je film nahlas, ale tohle byl fakt extrém. V Imaxu by mi asi praskla hlava.
849685
5 0
reagovat
reaguje na: speta.jr
A to je Pearl este lepsia... Ak sa podari aj MaXXXine tak tu mame jednu z najlepsich hororovych trilogii, ktoru naozaj nikto necakal.
849702
A to je Pearl este lepsia... Ak sa podari aj MaXXXine tak tu mame jednu z najlepsich hororovych trilogii, ktoru naozaj nikto necakal.
849614
2 0
reagovat
reaguje na: Memphis
Honestly jsem to našel na 5 polo shit médiích a jsem z toho tak nadšenej, že jsem to sem plácnul, tak to snad není drb. :)
849697
Honestly jsem to našel na 5 polo shit médiích a jsem z toho tak nadšenej, že jsem to sem plácnul, tak to snad není drb. *:)*
849683
5 -1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Mama is not the law...Iam the law! 
mohl by zase to dostat ten samej reziser, kterej uplne zmizel...přitom dredd a úhel pohledu sou strasny pecky 
849695
Mama is not the law...Iam the law!  mohl by zase to dostat ten samej reziser, kterej uplne zmizel...přitom dredd a úhel pohledu sou strasny pecky 
849662
4 0
reagují: Mr. Hlad
reagovat
reaguje na: bimbon
V rámci rumový projekce, kdy během filmu máš i degustaci, poběží film v půlce ledna v pražskym kině Balt.
849689
V rámci rumový projekce, kdy během filmu máš i degustaci, poběží film v půlce ledna v pražskym kině Balt.
849357
1 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Tenet byl v pražským Imaxu skoro na odchod ze sálu. Měli jsme z toho kraválu s přítelkyní zbytek dne migrénu .. i když za to možná mohl  i film samotný :D
849685
Tenet byl v pražským Imaxu skoro na odchod ze sálu. Měli jsme z toho kraválu s přítelkyní zbytek dne migrénu .. i když za to možná mohl  i film samotný *:D*
849624
3 0
reagují: Muf
reagovat
Odkud to bereš? Já to oficiálně nikde nevidím.

Což mě docela štve...
849683
Odkud to bereš? Já to oficiálně nikde nevidím. Což mě docela štve...
849662
2 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: rollman69
Taky chci Dredd 2, Urban tam byl bozi byť vidíme jen bradu :Dcelej film má skvělý akční scény a gore v barvách 
849680
Taky chci Dredd 2, Urban tam byl bozi byť vidíme jen bradu *:D*celej film má skvělý akční scény a gore v barvách 
849672
5 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Myslím, že tvůrci někde řekli, že plány jsou pro 5 řad. Dredda 2 bych bral btw. hned
849672
Myslím, že tvůrci někde řekli, že plány jsou pro 5 řad. Dredda 2 bych bral btw. hned
849664
3 0
reagovat
Super:+
849665
Super*:+*
849662
5 0
reagovat
Že by čtvrtá řada Boys byla fakt poslední? Vlastně by mi to vůbec nevadilo.
849664
Že by čtvrtá řada Boys byla fakt poslední? Vlastně by mi to vůbec nevadilo.
7 0
reagují: rollman69
reagovat
Vrátí se Karl Urban jako Dredd, cool. :+
849662
Vrátí se Karl Urban jako Dredd, cool. *:+*
20 0
reagují: dreamy, Memphis, Gacy
reagovat
reaguje na: SteKi
Mas pravdu, teraz som si spomenul na to uvodne "demo", kde to vypadavalo.:o Ale pri filme som si nevsimol nic, asi som bol nim skratka prilis pohlteny. A to bude asi aj pri Avatare. Takze IMAX stale plati ako jasna volba.:+
849650
Mas pravdu, teraz som si spomenul na to uvodne "demo", kde to vypadavalo.*:o* Ale pri filme som si nevsimol nic, asi som bol nim skratka prilis pohlteny. A to bude asi aj pri Avatare. Takze IMAX stale plati ako jasna volba.*:+*
849622
2 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se