Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 8221 - 8240 Napsat příspěvek
Já si z tama pamatuju jen zmateného Willise a cameo Rytmuse.
854501
Já si z tama pamatuju jen zmateného Willise a cameo Rytmuse.
3 0
reagovat
reaguje na: Gacy
Dobře děláš. Jeden z mála filmů, který jsem opravdu viděl jen jednou. 
854499
Dobře děláš. Jeden z mála filmů, který jsem opravdu viděl jen jednou. 
854497
2 0
reagovat
reaguje na: DarkSith
Asi u toho zůstanu :D:D:D:D
854497
Asi u toho zůstanu *:D**:D**:D**:D*
854495
2 0
reagují: rollman69
reagovat
Já ji do dneška neviděl a mám ji na BD
854496
Já ji do dneška neviděl a mám ji na BD
854495
2 0
reagují: DarkSith
reagovat
reaguje na: Mr. Hlad
Tu nepočítám. :D
854495
Tu nepočítám. *:D*
854489
2 0
reagují: Gacy, Gacy
reagovat
reaguje na: Mr. Hlad
:D
854491
*:D*
854489
6 0
reagovat
Líbí se mi, že píšeš "všechny čtyři díly Smrtonosné pasti", i když je tam i pětka :)
854489
Líbí se mi, že píšeš "všechny čtyři díly Smrtonosné pasti", i když je tam i pětka :)
854472
26 0
reagují: DarkSith, TedGeorge
reagovat
reaguje na: Cinefil
Ano je to tak. :D
854487
Ano je to tak. *:D*
854485
2 0
reagovat
Tak ono jsou tam prakticky všechny akční foxovky, ne?

Až si budu pořizovat Disney+, bude to pro mě spíš Fox+. :D
854485
Tak ono jsou tam prakticky všechny akční foxovky, ne? Až si budu pořizovat Disney+, bude to pro mě spíš Fox+. *:D*
854472
2 0
reagují: DarkSith
reagovat

Akční klasiky na Disney+

Mám nově Disney+ a velmi mě potěšilo, že je zde plno akčních klasik jako Tváří v tvář, Con Air, Nebezpečná rychlost a samozřejmě všechny čtyři díly Smrtonosné pasti a plno dalších těchto filmů. :+
854472
Mám nově Disney+ a velmi mě potěšilo, že je zde plno akčních klasik jako Tváří v tvář, Con Air, Nebezpečná rychlost a samozřejmě všechny čtyři díly Smrtonosné pasti a plno dalších těchto filmů. *:+*
Akční klasiky na Disney+
14 0
reagují: Mr. Hlad, Cinefil
reagovat

RRR (2022)

Indii mám jednou za čas rád a tohle byla příšerná šleha. Jeden z nejzábavnějších filmu, co jsem z loňska viděl. Je to brutálně přepálený ve všech ohledech. Když si člověk odmysli digitální zvirata a nefunkční fyziku, tak si občas dělal poznámky i Strahelski a Simír Gerchan. V podstatě bych to popsal jako indickou verzi filmů Johna Woo, emoce, trademarky a super akce.
Bavila se i přítelkyně, což se do teď divím. Jenom mám teorii že je to od začátku skrytá gay romance. :D
A zadejte si RRR do Googlu, asi jenom na PC, ale pěkný Easter egg. No a taky asi nebyli v žádném filmu západní kolonisti za takové hitlery, ale historicky to bohužel sedí. 9/10
854450
Indii mám jednou za čas rád a tohle byla příšerná šleha. Jeden z nejzábavnějších filmu, co jsem z loňska viděl. Je to brutálně přepálený ve všech ohledech. Když si člověk odmysli digitální zvirata a nefunkční fyziku, tak si občas dělal poznámky i Strahelski a Simír Gerchan. V podstatě bych to popsal jako indickou verzi filmů Johna Woo, emoce, trademarky a super akce. Bavila se i přítelkyně, což se do teď divím. Jenom mám teorii že je to od začátku skrytá gay romance. *:D* A zadejte si RRR do Googlu, asi jenom na PC, ale pěkný Easter egg. No a taky asi nebyli v žádném filmu západní kolonisti za takové hitlery, ale historicky to bohužel sedí. 9/10
RRR (2022)
5 0
reagovat
reaguje na: Gacy
Dokonce je venku už první fotka myslím. Tady Jedničku asi brzo doženu. Nějak jsem na to úplně zapomněl. Já zrovna dokoukal SICK. Not bad. V rámci žánru ok a tentokrát COVID  v hororu. No, takže tak :D
854434
Dokonce je venku už první fotka myslím. [url=https://bloody-disgusting.com/movie/3746461/the-wrath-of-becky-lulu-wilson-gets-even-bloodier-in-first-look-at-becky-sequel/]Tady[/url] Jedničku asi brzo doženu. Nějak jsem na to úplně zapomněl. Já zrovna dokoukal [url=https://www.csfd.cz/film/1233291-sick/recenze/]SICK[/url]. Not bad. V rámci žánru ok a tentokrát COVID  v hororu. No, takže tak *:D*
854421
2 0
reagovat

Benoit Blanc 2... 9/10

Trošku falešnější hra, zejména s divákem, než minule, ale nemůžu zahodit fakt, že jsem se u toho bavil víc, než u čehokoli jineho z áčkové produkce za posledních pár měsíců.
854433
Trošku falešnější hra, zejména s divákem, než minule, ale nemůžu zahodit fakt, že jsem se u toho bavil víc, než u čehokoli jineho z áčkové produkce za posledních pár měsíců.
Benoit Blanc 2... 9/10
7 -3
reagovat

Becky (2020)

Drsnější verze Sám doma, kde Lulu dává zločincum co proto, Kevin James je tady nacistický  hovado a jde mu to, je to krvavé a brutální a už se chystá pokračování Wrath of Becky, kde si zahraje  i Stifler:+
854421
Drsnější verze Sám doma, kde Lulu dává zločincum co proto, Kevin James je tady nacistický  hovado a jde mu to, je to krvavé a brutální a už se chystá pokračování Wrath of Becky, kde si zahraje  i Stifler*:+*
Becky (2020)
3 0
reagují: rollman69, rollman69
reagovat

Harakiri 1962

random výkřik ale tak fenomenálně epickou kameru v komorni konverzačce sem ještě neviděl.. to sou neskutečný kompozice a celej film o roninech je výbornej.. přeskočil věci od Kurosawi
854409
random výkřik ale tak fenomenálně epickou kameru v komorni konverzačce sem ještě neviděl.. to sou neskutečný kompozice a celej film o roninech je výbornej.. přeskočil věci od Kurosawi
Harakiri 1962
8 0
reagovat
reaguje na: Disketa1
Však on se časem ještě docení  a řekl bych, že i Salvation po těch hrůzách, co přišly potom, byť tam už ta obecná kvalita klesá. Je to něco jako Vetřelčí serie... 1,2 top. 3ka pořád super, 4ka už kolísá, ale furt slušný... a zbytek radši nemluvit.
854356
Však on se časem ještě docení  a řekl bych, že i Salvation po těch hrůzách, co přišly potom, byť tam už ta obecná kvalita klesá. Je to něco jako Vetřelčí serie... 1,2 top. 3ka pořád super, 4ka už kolísá, ale furt slušný... a zbytek radši nemluvit.
854328
2 0
reagovat
Taky jsem to včera viděl. Má to sice svoje kvality, ale něco tomu chybí. Podle mě to nemá ten jedinečný Cameronuv styl. Ale závěr je samozřejmě super. Naproti tomu obsazení Connora se podle mě moc nepovedlo. 
854351
Taky jsem to včera viděl. Má to sice svoje kvality, ale něco tomu chybí. Podle mě to nemá ten jedinečný Cameronuv styl. Ale závěr je samozřejmě super. Naproti tomu obsazení Connora se podle mě moc nepovedlo. 
854328
3 0
reagovat
Nedávno hrál v jednom kvalitním béčkovém hororu hrozného zmetka.
854335
Nedávno hrál v jednom kvalitním [url=https://www.csfd.cz/film/933843-hunter-hunter/prehled/]béčkovém hororu[/url] hrozného zmetka.
854328
2 0
reagovat

Terminátor 3: Vzpoura strojů (2003)

Pořád obrovsky nedoceněný terminátoří film s nejpůsobivějším koncem, který by lépe nenatočil snad ani James Cameron. Kacířské? Jistě, ale v mých očích to přesně takhle funguje. Hodně odlehčené, ale dokonale temný závěr. 

No a kde je konec Nicku Stahlovi...
854328
Pořád obrovsky nedoceněný terminátoří film s nejpůsobivějším koncem, který by lépe nenatočil snad ani James Cameron. Kacířské? Jistě, ale v mých očích to přesně takhle funguje. Hodně odlehčené, ale dokonale temný závěr.  No a kde je konec Nicku Stahlovi...
Terminátor 3: Vzpoura strojů (2003)
8 -4
reagovat
reaguje na: remy
vlastne ako to napísal onyx. 7/10 sú 4 a neexistujú výnimky. chcel som v tom mať poriadok. a rozhodovanie je podľa citu, proste jednoduché "čo sa mi tam hodí viac". a jo, túto dilemu som si musel už davno overthinknuť, lebo mi liezla na nervy :D. dnes už pohoda.
854324
vlastne ako to napísal onyx. 7/10 sú 4 a neexistujú výnimky. chcel som v tom mať poriadok. a rozhodovanie je podľa citu, proste jednoduché "čo sa mi tam hodí viac". a jo, túto dilemu som si musel už davno overthinknuť, lebo mi liezla na nervy *:D*. dnes už pohoda.
854273
3 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se