Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 8121 - 8140 Napsat příspěvek
Natočí se TV série o Busteru Keatonovi. Takže má pepo první oblíbený seriál. 

Bude ho hrát Rami Malek, který na to xicht má. 
855361
Natočí se TV série o Busteru Keatonovi. Takže má pepo první oblíbený seriál.  Bude ho hrát Rami Malek, který na to xicht má. 
7 0
reagují: pepo
reagovat
reaguje na: departed
Columbo...

Taky zanedlouho začne Johnsonův seriál Poker Face.

A ještě určitě zkus jeho debut Brick.
855354
Columbo... Taky zanedlouho začne Johnsonův seriál [i]Poker Face[/i]. A ještě určitě zkus jeho debut [i]Brick[/i].
855314
1 0
reagovat
reaguje na: Milosh
Milosh a jeho mulťáci
855344
Milosh a jeho mulťáci
855343
3 0
reagovat
Jakej článek vyjde až si reklamu zaplatí Fleshjack?
855343
Jakej článek vyjde až si reklamu zaplatí Fleshjack?
2 0
reagují: Memphis
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Chápu, kam míříš, ale podle mě se článek o hollywoodských zrzkách uživí i bez mediální spolupráce :)
855338
Chápu, kam míříš, ale podle mě se článek o hollywoodských zrzkách uživí i bez mediální spolupráce :)
855337
5 0
reagovat
reaguje na: Mr. Hlad
Nemáš nějaké indicie, že by si u nás chtěl zaplatit reklamu Loréal a propagoval by svůj výrobek Préférence 7.432 Copper?
855337
Nemáš nějaké indicie, že by si u nás chtěl zaplatit reklamu Loréal a propagoval by svůj výrobek Préférence 7.432 Copper?
855335
3 0
reagují: Mr. Hlad
reagovat
TOP 10 filmů ze zahradnického a lesnického prostředí uděláme, až si u nás zaplatí reklamy OBI :)
855335
TOP 10 filmů ze zahradnického a lesnického prostředí uděláme, až si u nás zaplatí reklamy OBI :)
855331
8 0
reagují: TedGeorge
reagovat
Ok :Dsuper, děkuju:+
855332
Ok *:D*super, děkuju*:+*
855331
1 0
reagovat
reaguje na: Gacy
Je možný, že to s Hladem časem dáme. Každopádně je to ale v subkategorii s "cool filmy s traktory, kombajny a celkově žacími stroji", takže žádnej spěch :)
855331
Je možný, že to s Hladem časem dáme. Každopádně je to ale v subkategorii s "cool filmy s traktory, kombajny a celkově žacími stroji", takže žádnej spěch :)
855326
6 0
reagují: Mr. Hlad, Gacy
reagovat
reaguje na: Mr. Hlad
Mě by si líbil článek o lidech s motorovou pilou, od Texas Chainsaw Massacre přes Motel Hell, Evil Dead, Inbred, Rec3, Phantasm, Mandy, až po Haute Tension
855326
Mě by si líbil článek o lidech s motorovou pilou, od Texas Chainsaw Massacre přes Motel Hell, Evil Dead, Inbred, Rec3, Phantasm, Mandy, až po Haute Tension
855324
3 0
reagují: TedGeorge
reagovat
Když měla premiéru jednička, napsali jsme tohle. Třeba si tam něco najdeš. Určitě dej ten Konec Sheily, z toho Rian Johnson vycházel nejvíc. 
855324
Když měla premiéru jednička, napsali jsme [url=https://www.moviezone.cz/clanek/39595-tema-10-nejlepsich-filmovych-detektivek-ve-stylu-hitu-na-noze]tohle[/url]. Třeba si tam něco najdeš. Určitě dej ten Konec Sheily, z toho Rian Johnson vycházel nejvíc. 
855314
3 0
reagují: Gacy
reagovat
V prvním dílu byl nějaký humor? Wtf? 
Tak to druhej bude ještě nudnější

Ne, nikdy ten film neuvidím... 
855321
V prvním dílu byl nějaký humor? Wtf?  Tak to druhej bude ještě nudnější Ne, nikdy ten film neuvidím... 
855310
1 -5
reagovat
reaguje na: SeldomSeen
To je úplně jiná liga ale. Pro Knives Out/Glass Onion nedosažitelná. 
855317
To je úplně jiná liga ale. Pro Knives Out/Glass Onion nedosažitelná. 
855315
3 0
reagovat
V té parodičtější rovině určitě Vražda na večeři (Murder by Death)
855315
V té parodičtější rovině určitě Vražda na večeři (Murder by Death)
855314
4 0
reagují: verbst
reagovat
To mi připomíná... Nějaký další filmy na stejný/podobný téma jako Knives Out? Dám radši na štamgasty z MZ než náhodný články na netu. ;)
855314
To mi připomíná... Nějaký další filmy na stejný/podobný téma jako Knives Out? Dám radši na štamgasty z MZ než náhodný články na netu. *;)*
2 0
reagovat

Glass Onion

Stejně hravý a nápaditý jako jednička, přidalo se víc na humoru, který mi sedl a ještě víc známějších ksichtů se přidalo. Craig je jako Blanc skvělej a je výborný ho vidět užívat si jinou roli než bondovskou takhle naplno. 8)
855310
Stejně hravý a nápaditý jako jednička, přidalo se víc na humoru, který mi sedl a ještě víc známějších ksichtů se přidalo. Craig je jako Blanc skvělej a je výborný ho vidět užívat si jinou roli než bondovskou takhle naplno. *8)*
Glass Onion
4 0
reagují: RainMakeR
reagovat
reaguje na: HellblazerZabud
Nic nerušit. Doporučení na kvalitní horory není nikdy dost. :)
855267
Nic nerušit. Doporučení na kvalitní horory není nikdy dost. :)
855260
4 0
reagovat
reaguje na: HellblazerZabud
Doporuceni podepisuju
855262
Doporuceni podepisuju
855260
1 0
reagovat

Sick

Hororove okienko som zrusil lebo to tu ludia nemal radi ale sem tam treba nieco doporucit a Sick je idealny slasher na jedno pozretie. Perfektne kineticka akcia s hrdinami, ktori sa snazia aj rozmyslat, co je pri slashery rarita. Ta zakladna tema je sice nieco co si nemusim pripominat ale do filmu je zakomponovana dobre. Viem, ze to tu niekto uz doporucoval, takze diky lebo inak by mi to uniklo.
855260
Hororove okienko som zrusil lebo to tu ludia nemal radi ale sem tam treba nieco doporucit a Sick je idealny slasher na jedno pozretie. Perfektne kineticka akcia s hrdinami, ktori sa snazia aj rozmyslat, co je pri slashery rarita. Ta zakladna tema je sice nieco co si nemusim pripominat ale do filmu je zakomponovana dobre. Viem, ze to tu niekto uz doporucoval, takze diky lebo inak by mi to uniklo.
Sick
2 0
reagují: Haggar, TedGeorge
reagovat
reaguje na: Gacy
Ale to já taky ne, ale u hororu je to šumák :D
855243
Ale to já taky ne, ale u hororu je to šumák *:D*
855225
2 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se