Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 8061 - 8080 Napsat příspěvek

Spacey

Netreba tesknit. Uz kdyz to vypuklo, tak sem rikal zene, ze pokud nikoho nezabil, tak se na par let stahne, pak se objevi v Evropskych filmech (pac co ti Amici blazni, ze), dostane tu tam nejakou cenu a pak na stara kolena bude kit hollywoodsky comeback, samozrejme v nejakem zpytovacim filmu, nebo never go full retard poloze. Mno a druha faze uz tu je.
855830
Netreba tesknit. Uz kdyz to vypuklo, tak sem rikal zene, ze pokud nikoho nezabil, tak se na par let stahne, pak se objevi v Evropskych filmech (pac co ti Amici blazni, ze), dostane tu tam nejakou cenu a pak na stara kolena bude kit hollywoodsky comeback, samozrejme v nejakem zpytovacim filmu, nebo never go full retard poloze. Mno a druha faze uz tu je.
Spacey
4 -2
reagovat
reaguje na: hroubek
Singer
855827
Singer
855809
2 -2
reagovat

Weinstein

Nemyslím, že teď chybí umělci, ale kvalitní producenti, co to umí ukocirovat a to Weinstein uměl.
855826
Nemyslím, že teď chybí umělci, ale kvalitní producenti, co to umí ukocirovat a to Weinstein uměl.
Weinstein
6 -1
reagovat

Ach jo, já se do toho prostě nedokázal dostat... 
Od úmrtí velryby po smrt syna je to non stop nářez, ale všechno do té doby a poté je takové... Pod očekávání. Emoce bohužel level nula - proč bych měl oplakávat postavu, kterou pořádně neznám a nedostanu ani možnost se o ní něco dozvědět? 
Chování lidských postav mě chvílemi dost rozčilovalo.
Pro mě nejslabší Cameron (Piraně nepočítám) a pamatovat si budu jen tu část popsanou ve spoileru a některé boží mechanické potvory - na tohle je James machr.
855825
Ach jo, já se do toho prostě nedokázal dostat...  Od [spoiler]úmrtí velryby po smrt syna[/spoiler] je to non stop nářez, ale všechno do té doby a poté je takové... Pod očekávání. Emoce bohužel level nula - proč bych měl [spoiler]oplakávat postavu, kterou pořádně neznám a nedostanu ani možnost se o ní něco dozvědět? [/spoiler] Chování lidských postav mě chvílemi dost rozčilovalo. Pro mě nejslabší Cameron (Piraně nepočítám) a pamatovat si budu jen tu část popsanou ve spoileru a některé boží mechanické potvory - na tohle je James machr.
6 -4
reagovat
Spacey. Kvůli tomu se ani nikdy nepodívám na House of Cards, když poslední řada dopadla tak jak dopadla.
855823
Spacey. Kvůli tomu se ani nikdy nepodívám na House of Cards, když poslední řada dopadla tak jak dopadla.
855809
4 -2
reagovat
Louis C.K.
855821
Louis C.K.
855809
6 -2
reagovat
Kevin Spacey. Herec to byl výborný a tolik skvělých rolí jako on má málokdo.
855820
Kevin Spacey. Herec to byl výborný a tolik skvělých rolí jako on má málokdo.
855809
11 -1
reagovat

Suspiria (2018)

OK, zas jsem jednou za filmového idiota, nechápavce.  Jistě, je to natočené opravdu zajímavě, kupodivu ani ta spousta tance mi nevadila, ale o čem to vůbec bylo? Jak, proč, co?
855819
OK, zas jsem jednou za filmového idiota, nechápavce.  Jistě, je to natočené opravdu zajímavě, kupodivu ani ta spousta tance mi nevadila, ale o čem to vůbec bylo? Jak, proč, co?
Suspiria (2018)
4 -1
reagovat
Bryan Singer. Především jeho x-menovské filmy mi pomáhaly vyrovnat se s vlastní orientací. Ty filmy pro mě byly velmi důležité, protože jsem se tenkrát ze strachu bál o tom mluvit i se svými přáteli, a tady mladí lidé řešili de facto stejné problémy jako já.
855817
Bryan Singer. Především jeho x-menovské filmy mi pomáhaly vyrovnat se s vlastní orientací. Ty filmy pro mě byly velmi důležité, protože jsem se tenkrát ze strachu bál o tom mluvit i se svými přáteli, a tady mladí lidé řešili de facto stejné problémy jako já.
855809
3 -2
reagovat
reaguje na: MeaCulpa
jj, google ti napovi
855816
jj, google ti napovi
855815
2 0
reagovat
Fugunaga je taky odstaveny?
855815
Fugunaga je taky odstaveny?
855809
2 0
reagují: TedGeorge
reagovat

Kontroverzní dotaz

Který z umělců, jenž "skončili" kvůli Me Too Vám chybí nejvíce jako umělec. Zkuste oddělit umělce od reálného člověka, který v soukromém životě udělal spoustu špatných (zlých) věcí - James Franco, Bryan Singer, Woody Allen, Kevin Spacey, Cary Fugunaga atd.

PS: Jen aby nedošlo k omylu, jsem proto aby každý komu bude prokázaná vina, byl za to potrestán podle daných zákonů. Tak jak to má ve správné demokratické zemi být.
855809
Který z umělců, jenž "skončili" kvůli Me Too Vám chybí nejvíce jako umělec. Zkuste oddělit umělce od reálného člověka, který v soukromém životě udělal spoustu špatných (zlých) věcí - James Franco, Bryan Singer, Woody Allen, Kevin Spacey, Cary Fugunaga atd. PS: Jen aby nedošlo k omylu, jsem proto aby každý komu bude prokázaná vina, byl za to potrestán podle daných zákonů. Tak jak to má ve správné demokratické zemi být.
Kontroverzní dotaz
3 -1
reagovat
reaguje na: rollman69
Mně se hrozně líbilo, když 3 tenkrát woody označil za "rasistický mindfuck" :D
855805
Mně se hrozně líbilo, když 3 tenkrát [url=https://film.moviezone.cz/bastardi-3/recenze]woody[/url] označil za "rasistický mindfuck" *:D*
855792
3 -1
reagovat
reaguje na: Kostěj
Ring, Ring 2, Rings (pokud mluvíme o Amerických verzích). Ve trojce dokonce hraje Leonard z Teorie Velkého třesku :D
855803
Ring, Ring 2, Rings (pokud mluvíme o Amerických verzích). Ve trojce dokonce hraje Leonard z Teorie Velkého třesku *:D*
855791
2 -1
reagovat

Bastardi 4

Trailer venku. Místo Van Damma Vémola :D:D
855792
[url=https://www.youtube.com/watch?v=FpK0UvjASBo]Trailer[/url] venku. Místo Van Damma Vémola *:D**:D*
Bastardi 4
3 0
reagují: warlock_
reagovat
S něčím si to pletete. Ring nemá pokračování.
855791
S něčím si to pletete. Ring nemá pokračování.
5 0
reagují: rollman69
reagovat
reaguje na: pepo
Naštěstí natočili trojku, aby dvojku člověk docenil :D
855775
Naštěstí natočili trojku, aby dvojku člověk docenil *:D*
855760
6 0
reagovat

Robin Hood: Prince of Thieves (1991)

Ne často se tu vzpomínají staré filmy, ale teď si nemůžu pomoct.
Už jsem za ty desítky let od neustálých repríz v televizi úplně zapomněl jak dokonale šílený tu Alan Rickman je, zvrhlý psychopat k pomilování, na úplně stejné úrovni jako jeho role z Die Hard, Pottera, nebo Galaxy Questu. Nebo ho snad v tomhle dotáhla až více než dvě a půl hodiny dlouhá režisérská verze, která rozhodně stojí za to - ta délka uteče rychle, a oproti televizní zůstane víc prostoru na rozvíjení postav, brutality, sexuálních narážek, a satanistických poťouchlostí mezi Šerifem a jeho Čarodějkou (a v DC verzi výrazně rozšířeného vztahu mezi nimi). Jeden z nejlepších dobrodružných filmů historie, a mám chuť si to hned pustit znovu.
855764
Ne často se tu vzpomínají staré filmy, ale teď si nemůžu pomoct. Už jsem za ty desítky let od neustálých repríz v televizi úplně zapomněl jak dokonale šílený tu Alan Rickman je, zvrhlý psychopat k pomilování, na úplně stejné úrovni jako jeho role z Die Hard, Pottera, nebo Galaxy Questu. Nebo ho snad v tomhle dotáhla až více než dvě a půl hodiny dlouhá režisérská verze, která rozhodně stojí za to - ta délka uteče rychle, a oproti televizní zůstane víc prostoru na rozvíjení postav, brutality, sexuálních narážek, a satanistických poťouchlostí mezi Šerifem a jeho Čarodějkou (a v DC verzi výrazně rozšířeného vztahu mezi nimi). Jeden z nejlepších dobrodružných filmů historie, a mám chuť si to hned pustit znovu.
Robin Hood: Prince of Thieves (1991)
12 0
reagovat
reaguje na: Cinefil
pokračovanie je dosť na hovno
855760
pokračovanie je dosť na hovno
855725
5 -1
reagují: (=LIFTY=)
reagovat

Kruh (2002)

To, že jsem se k této kultovce dostal až po 20 letech není problem. Ten přichází až v tom, když vyrůstáte na Scary Movie 3 a vlastně znáte celý film předem, až na to, že neznáte.

Hlavou se mi tak neustále honily hlášky: Kdo to hodil dohajzlu!
Jdeš spát živej a probudíš se mrtvej.
On neví, že si chlap.

Nicméně režijně je to naprosto fantastické a Watts je tu výborná a ultra hot. Je mi to jaksi nepřipadlo jako horor. Napínavé to je, o tom žádná, ale nijak extra jsem se nebál. A to vyvrcholení je pak celé jakési čudné a neuspokojivé. To oni předem věděli, že vznikne dvojka?

Rozhodně jde o remake, za který se originál stydět nemusí. Jak je vůbec na tom?
855725
To, že jsem se k této kultovce dostal až po 20 letech není problem. Ten přichází až v tom, když vyrůstáte na Scary Movie 3 a vlastně znáte celý film předem, až na to, že neznáte. Hlavou se mi tak neustále honily hlášky: [i]Kdo to hodil dohajzlu! Jdeš spát živej a probudíš se mrtvej. On neví, že si chlap.[/i] Nicméně režijně je to naprosto fantastické a Watts je tu výborná a ultra hot. Je mi to jaksi nepřipadlo jako horor. Napínavé to je, o tom žádná, ale nijak extra jsem se nebál. A to vyvrcholení je pak celé jakési čudné a neuspokojivé. To oni předem věděli, že vznikne dvojka? Rozhodně jde o remake, za který se originál stydět nemusí. Jak je vůbec na tom?
Kruh (2002)
8 0
reagují: pepo
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se