Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 7081 - 7100 Napsat příspěvek
reaguje na: Ash_Black
taky to mám ve watchlistu, je to někde na streamu?
864749
taky to mám ve watchlistu, je to někde na streamu?
864711
1 0
reagují: Ash_Black
reagovat
reaguje na: Ash_Black
Pisu si a nic o tom dal nectu :)
Dík
864712
Pisu si a nic o tom dal nectu :) Dík
864711
3 0
reagovat

Sidney Hall

Když se teď dívám na popisek na csfd, řekne toho až moc předem. Já věděl jen, že Logan Lerman hraje spisovatele a když to začalo na střední, kde píše slohy, které často nejen že nechtějí publikovat ve školním časáku, ale pravidelně se z toho osypává i jeho učitelka, předvídal jsem něco v duchu „Něžného baru“.

Víc jsem se mýlit nemohl. Ale opravdu, pokud jste neviděli, víc si ani nezjišťujte - Logan Lerman, Elle Fanning a příběh o životě jednoho kluka, co psal o tom, co viděl. Ale hlavně melodrama o tom jak některé drobné okamžiky dokáží změnit celý život. Tohle klišé píšu záměrně, protože pořád slyšim jaký jsem cynický hovado a na druhou stranu bych tomu napálil skoro plnej počet ...
864711
Když se teď dívám na popisek na csfd, řekne toho až moc předem. Já věděl jen, že Logan Lerman hraje spisovatele a když to začalo na střední, kde píše slohy, které často nejen že nechtějí publikovat ve školním časáku, ale pravidelně se z toho osypává i jeho učitelka, předvídal jsem něco v duchu „Něžného baru“. Víc jsem se mýlit nemohl. Ale opravdu, pokud jste neviděli, víc si ani nezjišťujte - Logan Lerman, Elle Fanning a příběh o životě jednoho kluka, co psal o tom, co viděl. Ale hlavně melodrama o tom jak některé drobné okamžiky dokáží změnit celý život. Tohle klišé píšu záměrně, protože pořád slyšim jaký jsem cynický hovado a na druhou stranu bych tomu napálil skoro plnej počet ...
Sidney Hall
5 0
reagují: holub109, TedGeorge
reagovat

65

Mimozemšťan Adam Driver ztroskotá s raketou poté co nechca proletí chvostem komety která se právě chystá na Zemi vykosit dinosauříky, začne dělat chůvu malé holce, a random běhá po džungli zatímco je nahání hororoví bubáci, tedy ti dinosauříci. A je to ještě mnohem méně inteligentní než jak to zní.

Přeskakoval jsem všechny scény ve kterých se ve větší míře vyskytuje nějaká holka, nedejbože když i mluví, a zbyla docela snesitelná půlhodinová adaptace Ark: Survival Evolved. Sice to pořád není taková sranda jako si to nahánění se s dinosaury zažít na vlastní kůži v té hře, ale zase to aspoň není tak velký grind materiálů na craftění.

Debilitu příběhu vhodného leda pro laciné béčko nemá cenu řešit, otravnost patetických dětí ve filmech taky ne, no mě nejvíc udivuje zoufalá neschopnost dvojice režisérů pracovat s dramatičností ve scéně. Oni tu mají DINOSAURY a APOKALYPSU, a natočili to napínavé asi jako Teletubbies.
Ale aspoň ty potvory vypadají celkem hezky, a Adam Driver uhraje úplně cokoli, na toho se zlobit taky nejde. Jen kdyby si chuj vybíral lepší filmy, já ho chci vidět jako hvězdu v nejprominentnějších blockbusterech, ne v takhle amatérských kravinách.
864705
Mimozemšťan Adam Driver ztroskotá s raketou poté co nechca proletí chvostem komety která se právě chystá na Zemi vykosit dinosauříky, začne dělat chůvu malé holce, a random běhá po džungli zatímco je nahání hororoví bubáci, tedy ti dinosauříci. A je to ještě mnohem méně inteligentní než jak to zní. Přeskakoval jsem všechny scény ve kterých se ve větší míře vyskytuje nějaká holka, nedejbože když i mluví, a zbyla docela snesitelná půlhodinová adaptace Ark: Survival Evolved. Sice to pořád není taková sranda jako si to nahánění se s dinosaury zažít na vlastní kůži v té hře, ale zase to aspoň není tak velký grind materiálů na craftění. Debilitu příběhu vhodného leda pro laciné béčko nemá cenu řešit, otravnost patetických dětí ve filmech taky ne, no mě nejvíc udivuje zoufalá neschopnost dvojice režisérů pracovat s dramatičností ve scéně. Oni tu mají DINOSAURY a APOKALYPSU, a natočili to napínavé asi jako Teletubbies. Ale aspoň ty potvory vypadají celkem hezky, a Adam Driver uhraje úplně cokoli, na toho se zlobit taky nejde. Jen kdyby si chuj vybíral lepší filmy, já ho chci vidět jako hvězdu v nejprominentnějších blockbusterech, ne v takhle amatérských kravinách.
65
4 -2
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Souhlasím, že to mohlo být lepší. Doufám, že letos vydají nové album a Kevin bude dál produkovat songy i pro jiné umělce, protože tenhle "starší" kousek je taky luxusní link
864628
Souhlasím, že to mohlo být lepší. Doufám, že letos vydají nové album a Kevin bude dál produkovat songy i pro jiné umělce, protože tenhle "starší" kousek je taky luxusní https://youtu.be/tAyYYKcySXA
864627
2 0
reagovat
reaguje na: holub109
Mě dost zklamal jejich featuring s Gorillaz, které považuji za jednu z nejlepších kapel všech dob.
Jako je to fajn, ale mohlo to být mnohém lepší.
864627
Mě dost zklamal jejich featuring s Gorillaz, které považuji za jednu z nejlepších kapel všech dob. Jako je to fajn, ale mohlo to být mnohém lepší.
864623
2 0
reagují: holub109
reagovat
reaguje na: Snipsley
tak sry, naběhl jsem si, je to projekt Kevina Parkera, ale hraje tam víc lidí s ním :+
864626
tak sry, naběhl jsem si, je to projekt Kevina Parkera, ale hraje tam víc lidí s ním *:+*
864624
2 0
reagovat

Tři mušketýři

Nečekal jsem moc, ale dostal jsem překvapivě hodně dobře natočené dobrodružství s fajn obsazením, skvělou kamerou a místy výbornou akcí. ALE šel jsem do našeho místního kina s tím, že bude film v originále a pak pustili dabovanou verzi, což mě dost nepotěšilo, když i po překontrolování mělo jít o titulky. Dabing za mě velký špatný (D'artagnan zní jak dement), ale asi moje jediná výtka. Každopádně budu v prosinci v kině na dvojce, a jedničku si doma zopakuji, ale určitě v originále:D Solidních 7/10
864625
Nečekal jsem moc, ale dostal jsem překvapivě hodně dobře natočené dobrodružství s fajn obsazením, skvělou kamerou a místy výbornou akcí. ALE šel jsem do našeho místního kina s tím, že bude film v originále a pak pustili dabovanou verzi, což mě dost nepotěšilo, když i po překontrolování mělo jít o titulky. Dabing za mě velký špatný (D'artagnan zní jak dement), ale asi moje jediná výtka. Každopádně budu v prosinci v kině na dvojce, a jedničku si doma zopakuji, ale určitě v originále*:D* Solidních 7/10
Tři mušketýři
4 0
reagovat
reaguje na: holub109
Snadno
Neni to skupina :D
864624
Snadno [spoiler]Neni to skupina[/spoiler] *:D*
864623
6 0
reagovat
Tame Impala je nejlepší skupina současnosti. Change my mind
864623
Tame Impala je nejlepší skupina současnosti. Change my mind
864619
2 -1
reagují: (=LIFTY=), Snipsley
reagovat
Zapomněl jsem zmínit, že D&G má naprosto luxusní soundtrack a závěrečný song je od Tame Impaly:+
864619
Zapomněl jsem zmínit, že D&G má naprosto luxusní soundtrack a závěrečný song je od[url=https://youtu.be/zSj9CwEfNIQ] Tame Impaly[/url]*:+*
8 -1
reagovat
Tedka sem to chtel napsat :D
864617
Tedka sem to chtel napsat *:D*
864614
3 0
reagovat
Aha, takže ve dvojce je drak a v jedničce ne?
864614
Aha, takže ve dvojce je drak a v jedničce ne?
6 0
reagují: TedGeorge
reagovat
Aha :)
864612
Aha *:)*
4 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
V tom, že to už není typická česká pohádka, jednička k nim měla mnohem blíže, ale už i ta částečně šla svojí cestou a tady je to pro mě posun ještě dál.
Postavy, děj, lokace vše je tam víc jak v jedničce. Jen to za ty peníze co to stálo, nesrovnávejte se zahraničním fantasy filme, který má mnohonásobně větší rozpočet. Je potřeba to srovnávat s českou tvorbou pohádek/fantasy filmů a tam to nemá konkurenci.
864609
V tom, že to už není typická česká pohádka, jednička k nim měla mnohem blíže, ale už i ta částečně šla svojí cestou a tady je to pro mě posun ještě dál. Postavy, děj, lokace vše je tam víc jak v jedničce. Jen to za ty peníze co to stálo, nesrovnávejte se zahraničním fantasy filme, který má mnohonásobně větší rozpočet. Je potřeba to srovnávat s českou tvorbou pohádek/fantasy filmů a tam to nemá konkurenci.
864607
1 -11
reagovat
reaguje na: Ravenhorn
V čem ?
864607
V čem ?
864606
1 0
reagují: Ravenhorn
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Ups, dvojka je rozhodně mnohem lepší jak jednička 8)
864606
Ups, dvojka je rozhodně mnohem lepší jak jednička *8)*
864598
1 -9
reagují: AndyKaufman
reagovat

Princezna zakletá v čase 2

Asi nebyl dobrý nápad na to koukat týden po Dungeons & Dragons. Ale i tak jsem se nedostal přes 10 minut a prostě to nedal... Přitom jednička kmbyla velmi svěží. Uf...
864598
Asi nebyl dobrý nápad na to koukat týden po Dungeons & Dragons. Ale i tak jsem se nedostal přes 10 minut a prostě to nedal... Přitom jednička kmbyla velmi svěží. Uf...
Princezna zakletá v čase 2
4 -1
reagují: Ravenhorn
reagovat
Tak urvanej blockbuster jako Shazam 2 jsem dlouho nevidel. Regulerne si rikam, jestli to neni jeste otravnejsi nez Black Adam. Sandberg sice sympatak, ale jako reziser je level tv. Oba dily Shazama jsou desive nezvladnute. 1/5*
864597
Tak urvanej blockbuster jako Shazam 2 jsem dlouho nevidel. Regulerne si rikam, jestli to neni jeste otravnejsi nez Black Adam. Sandberg sice sympatak, ale jako reziser je level tv. Oba dily Shazama jsou desive nezvladnute. 1/5*
5 -3
reagovat

Americké graffiti

Je mi jasné, proč se Američani tak rádi vracejí nostalgicky do bezstarostných 50. let. Má to totiž obrovské kouzlo a atmosféru, kterou Lucas vyvolává naprosto dokonale po všech stránkách. Sice jsem tuhle dobu neměl jak zažít, ale vyrůstal jsem na Mafii 2, tak si apoň leccos dokážu představit. :D

Teď ale vážně - soundtrack, z nějž polovinu písniček znám (hádejte odkud) a poslouchám, nádherná barevná, chromovaná auta a tehdejší móda prostě uhrane každého od první minuty, kdo se kouzlu 50. let podvolí. A že tomu chybí pevný příběh nebo propracovanější postavy? O to tu právě jde.

Jsou to teenageři, mladiství delikventi, kteří nemají žádný cíl a jen žijí z minuty na minutu, aby se každý večer proháněli po ulicích kalifornského Modesta. Jejich životy jsou tak jen krátké a přímočaré epizodky, které mají jediný úkol - bavit. A mě baví. Sakra, tak moc bych chtěl být mezi nimi. Hned mám zase chuť si pustit Mafiu.
8/10
864591
Je mi jasné, proč se Američani tak rádi vracejí nostalgicky do bezstarostných 50. let. Má to totiž obrovské kouzlo a atmosféru, kterou Lucas vyvolává naprosto dokonale po všech stránkách. Sice jsem tuhle dobu neměl jak zažít, ale vyrůstal jsem na Mafii 2, tak si apoň leccos dokážu představit. *:D* Teď ale vážně - soundtrack, z nějž polovinu písniček znám (hádejte odkud) a poslouchám, nádherná barevná, chromovaná auta a tehdejší móda prostě uhrane každého od první minuty, kdo se kouzlu 50. let podvolí. A že tomu chybí pevný příběh nebo propracovanější postavy? O to tu právě jde. Jsou to teenageři, mladiství delikventi, kteří nemají žádný cíl a jen žijí z minuty na minutu, aby se každý večer proháněli po ulicích kalifornského Modesta. Jejich životy jsou tak jen krátké a přímočaré epizodky, které mají jediný úkol - bavit. A mě baví. Sakra, tak moc bych chtěl být mezi nimi. Hned mám zase chuť si pustit Mafiu. [b]8/10[/b]
Americké graffiti
4 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se