Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 6881 - 6900 Napsat příspěvek

Vybíjená

Wow! Proč je to po milionté pořád tak strašně skvělé?! A proč to má všechno, co dnešní filmy ne - srdíčko? :o

Skoro se začínám na tu dvojku těšit. Jasně, šance na úspěch je asi 1:20, ale i tak. Jestli má Vaughn fakt dobrý nápad, jak partu opět spojit a vrátí se i Stiller, mohlo by to být Avengers komediálního žánru. :+
866710
Wow! Proč je to po milionté pořád tak strašně skvělé?! A proč to má všechno, co dnešní filmy ne - srdíčko? *:o* Skoro se začínám na tu dvojku těšit. Jasně, šance na úspěch je asi 1:20, ale i tak. Jestli má Vaughn fakt dobrý nápad, jak partu opět spojit a vrátí se i Stiller, mohlo by to být Avengers komediálního žánru. *:+*
Vybíjená
6 0
reagují: fabec, holub109
reagovat

GoTG 3

Good but not great alebo Marvelácke tápanie pokračuje  link
866705
Good but not great alebo Marvelácke tápanie pokračuje  https://fandomwire.com/guardians-of-the-galaxy-vol-3-review-a-fun-yet-bumpy-ride/
GoTG 3
2 -3
reagují: HellblazerZabud
reagovat
reaguje na: speedy.mail
Zrovna dneska jde v televizi jednička. Tu nemá šanci nikdo nikdy překonat. Ani sám Vaughn.
866673
Zrovna dneska jde v televizi jednička. Tu nemá šanci nikdo nikdy překonat. Ani sám Vaughn.
866658
4 -1
reagovat
Disney opět sequeluje, tentokrát dostaneme dvojku Vybíjené s Vincem Vaughnem. :D
866658
Disney opět sequeluje, tentokrát dostaneme dvojku Vybíjené s Vincem Vaughnem. *:D*
2 0
reagují: Cinefil
reagovat
reaguje na: xnewstedx
866642
https://media.tenor.com/p4ZGOBOILYYAAAAC/steve-carell-thank-you.gif
866640
6 -2
reagovat
reaguje na: Muel
Why?
Pozerám, že na tejto stránke ma 3 príspevky, všetko pod spoilerom, všetky príspevky o filmoch. Ja ho nečítam, bo mi je Marvel a spol egál, ale je neškodný nie?
IMHO tu nemajú čo robiť prispevky niektorých členov o správnej rase/pôvode/pohlaví pre cast, vyťahovanie tweetov od bezvýznamných ľudí a rozbiehanie flame na pár strán.
866640
Why? Pozerám, že na tejto stránke ma 3 príspevky, všetko pod spoilerom, všetky príspevky o filmoch. Ja ho nečítam, bo mi je Marvel a spol egál, ale je neškodný nie? IMHO tu nemajú čo robiť prispevky niektorých členov o správnej rase/pôvode/pohlaví pre cast, vyťahovanie tweetov od bezvýznamných ľudí a rozbiehanie flame na pár strán.
866588
22 -4
reagují: verbst
reagovat
Já doufám, že už Hlad za zvuku znělky A-Teamu pouští bagr. 
866589
Já doufám, že už Hlad za zvuku znělky A-Teamu pouští bagr. 
4 -4
reagovat
mkmz kedy ban? :D
866588
mkmz kedy ban? *:D*
5 -8
reagují: xnewstedx
reagovat

Captain America: New World Order

Právě se natáčí scény na Genoshe (část mrtvého Tiamuta), kde se do MCU poprvé podívá adamantium.
866571
Právě se [url=https://pbs.twimg.com/media/Ful6eGMXgAI0hvL?format=jpg&name=large]natáčí[/url] scény na [spoiler]Genoshe (část mrtvého Tiamuta), kde se do MCU poprvé podívá adamantium[/spoiler].
Captain America: New World Order
4 -8
reagovat
reaguje na: May
Já jsem to včera také viděl (Art Brno) a mám obdobné pocity. Vůbec nevím co k tomu říct. Snad jen že byl Joaquin fakt excelentní?
Konec se mi zdál už přepálenej, ostatně jako ve zbylých Ariho filmech, ale tady bych klidně na tom konci už stříhal, stopáž byla brutální a k tomu konci se to už táhlo, měl jsem ten pocit.
Byl to výlet do mysli nemocného a týraného muže? Asi ano. Líbilo se mi to? Asi ano. 
75%
866523
Já jsem to včera také viděl (Art Brno) a mám obdobné pocity. Vůbec nevím co k tomu říct. Snad jen že byl Joaquin fakt excelentní? Konec se mi zdál už přepálenej, ostatně jako ve zbylých Ariho filmech, ale tady bych klidně na tom konci už stříhal, stopáž byla brutální a k tomu konci se to už táhlo, měl jsem ten pocit. [spoiler]Byl to výlet do mysli nemocného a týraného muže? Asi ano. Líbilo se mi to? Asi ano. [/spoiler] 75%
866490
2 -2
reagovat
Je jasne ze to klame telem a jako cisty horor by to neobstalo, ale jako hororovejsi poirotovka, yes please :+
866514
Je jasne ze to klame telem a jako cisty horor by to neobstalo, ale jako hororovejsi poirotovka, yes please *:+*
866492
3 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Ne, je to podle předlohy Agathy Christie. V hodně dobré adaptaci se Suchetem jako "Viděla jsem vraždu" link
866508
Ne, je to podle předlohy Agathy Christie. V hodně dobré adaptaci se Suchetem jako "Viděla jsem vraždu" [url=https://www.csfd.cz/film/75613-agatha-christie-s-poirot/269615-videla-jsem-vrazdu/prehled/]link[/url]
866493
2 0
reagovat
Nemám též, ale prý je založeno na link
866494
Nemám též, ale prý je založeno na https://en.wikipedia.org/wiki/Hallowe%27en_Party
1 0
reagovat
Výborné :+ Změna žánru potěšila.
Má jít o úplně originální příběh? Nemám načteno.
866493
Výborné *:+* Změna žánru potěšila. Má jít o úplně originální příběh? Nemám načteno.
866492
2 0
reagují: belasis
reagovat

A Haunting in Venice

trailer link
zajímavé:)
866492
trailer https://www.youtube.com/watch?v=oRCKIP5paEU zajímavé*:)*
A Haunting in Venice
8 0
reagují: Snipsley, (=LIFTY=)
reagovat

On se bojí

Včera jsem konečně vyrazil do Plzně na Astera. Děsivé dědictví mám rád a Slunovrat je jeden z mých oblíbených filmů. Čekal jsem všechno možný, ale něco takového ne. 3 hodiny jsou tady fakt brutální stopáž a i když se mi to líbilo, tak vůbec netuším, jak a co bych o tom měl psát. Musím si to pak doma dát ještě jednou.
7-8/10

V sále jsem byl sám, ale nakonec se jedna osoba ukázala. Mladá holka z mojí mladší generace a zůstala až do konce titulků. Jestli to nebyla uživatelka Moviezone, tak teda klobouk dolů :D
866490
Včera jsem konečně vyrazil do Plzně na Astera. Děsivé dědictví mám rád a Slunovrat je jeden z mých oblíbených filmů. Čekal jsem všechno možný, ale něco takového ne. 3 hodiny jsou tady fakt brutální stopáž a i když se mi to líbilo, tak vůbec netuším, jak a co bych o tom měl psát. Musím si to pak doma dát ještě jednou. 7-8/10 V sále jsem byl sám, ale nakonec se jedna osoba ukázala. Mladá holka z mojí mladší generace a zůstala až do konce titulků. Jestli to nebyla uživatelka Moviezone, tak teda klobouk dolů *:D*
On se bojí
4 0
reagují: esmo
reagovat

The Flash

Camea v novinářské verzi: Christopher Reeve, Adam West, Lynda Carter, Nicolas Cage, George Clooney a Teddy Sears.
866481
Camea v novinářské verzi: [spoiler]Christopher Reeve[/spoiler], [spoiler]Adam West[/spoiler], [spoiler]Lynda Carter[/spoiler], [spoiler]Nicolas Cage[/spoiler], [spoiler]George Clooney[/spoiler] a [spoiler]Teddy Sears[/spoiler].
The Flash
2 -2
reagovat
reaguje na: Mr. Hlad
Díky moc
866466
Díky moc
866464
4 0
reagovat
reaguje na: Mr. Hlad
Aha, takže já jsem teda viděla tu prodlouženou verzi, no na Netflixu je jenom ta s tou unesenou holčičkou. Budu hledat...a moc děkuji, asi se tady budu ukazovat častěji ;);)
866465
Aha, takže já jsem teda viděla tu prodlouženou verzi, no na Netflixu je jenom ta s tou unesenou holčičkou. Budu hledat...a moc děkuji, asi se tady budu ukazovat častěji *;)*;)
866461
11 0
reagovat
reaguje na: Veronika22
Když to čtu, tak je to Escape Room 2: Extended Cut. Sauna, malá holka, malá holka jako dospělá záporačka, táta se tváří jako zloduch, ale není...  
866464
Když to čtu, tak je to Escape Room 2: Extended Cut. Sauna, malá holka, malá holka jako dospělá záporačka, táta se tváří jako zloduch, ale není...  
866462
2 0
reagují: Veronika22
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se