Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 6821 - 6840 Napsat příspěvek
reaguje na: Gacy
Já mám z nějakého důvodu radši verzi z r. 2004; Kat - právě s Thomasem Janem (doufám, že bude mít v DD cameo, když už trénuje s Bernthalem) a Travoltou. :))
867381
Já mám z nějakého důvodu radši verzi z r. 2004; Kat - právě s Thomasem Janem (doufám, že bude mít v DD cameo, když už trénuje s Bernthalem) a Travoltou. *:))*
867365
2 -1
reagují: (=LIFTY=), Gacy
reagovat

OPPENHEIMER - nový trailer

867380
https://streamable.com/thrfq4
OPPENHEIMER - nový trailer
4 0
reagují: departed
reagovat
reaguje na: Adventurer
Vážně se to stalo. Jedná se chybu při promítání trailerů před třetími Strážci Galaxie, ale teď už se tím baví půlka internetu.  link :D
867373
Vážně se to stalo. Jedná se chybu při promítání trailerů před třetími Strážci Galaxie, ale teď už se tím baví půlka internetu. [url=https://nerdfix.cz/clanek/kino-omylem-naraz-pustilo-trailery-na-malou-morskou-vilu-a-3cyrfb] link[/url] *:D*
867372
6 0
reagovat
reaguje na: DarkSith

wtf

to je reál ? nebo nějaká nepovedá projekce ? 
867372
to je reál ? nebo nějaká nepovedá projekce ? 
wtf
867371
2 0
reagují: DarkSith
reagovat

The Little Mermaid x Transformers Trailer

link :D link :D
Nejvtipnější na tom je, že ten hudební podkres z Malé mořské víly sedí k těm záběrům z nových Transormerů víc než ten původní. 8)
867371
[url=https://twitter.com/blakerobperry/status/1654324120912293890?s=61&t=KdMepXyrV2brXyrPYBYGGg]link[/url] *:D* [url=https://www.youtube.com/watch?v=N5mOboKJERg]link[/url] *:D* Nejvtipnější na tom je, že ten hudební podkres z Malé mořské víly sedí k těm záběrům z nových Transormerů víc než ten původní. *8)*
The Little Mermaid x Transformers Trailer
4 0
reagují: Adventurer
reagovat
reaguje na: the dark knight
To je pravda, tohle je perfektní film, ať jsou ty novější verze jakýkoliv a seriál je perfektní, tohle je něco co se mnou jde celý život (srdeční záležitost) a myslím, že to tak zůstane :+
867367
To je pravda, tohle je perfektní film, ať jsou ty novější verze jakýkoliv a seriál je perfektní, tohle je něco co se mnou jde celý život (srdeční záležitost) a myslím, že to tak zůstane *:+*
867366
2 0
reagovat
- What the fuck do you call 125 murders in 5 years?
- Work in progress. 

Nejlepší adaptace Punishera. :+
867366
[i]- What the fuck do you call 125 murders in 5 years? - Work in progress.  [/i]Nejlepší adaptace Punishera. *:+*
867365
2 0
reagují: Gacy
reagovat

Mstitel/ The Punisher

Pamatujete si tuhle VHS klasiku s Lundgrenem? To byl po čertech super film v dětství :+ Dolph je tam ultimatni mašina co se nesere s mafií ani s jakuzou, Škoda že to tak zapadlo, ale jeden z hodně dobrých Marvel filmu, už se nemůžu dočkat, až si dám dneska poprvé film na BD :D:D
867365
Pamatujete si tuhle VHS klasiku s Lundgrenem? To byl po čertech super film v dětství *:+* Dolph je tam ultimatni mašina co se nesere s mafií ani s jakuzou, Škoda že to tak zapadlo, ale jeden z hodně dobrých Marvel filmu, už se nemůžu dočkat, až si dám dneska poprvé film na BD *:D**:D*
Mstitel/ The Punisher
5 0
reagují: MKMZ, the dark knight
reagovat
reaguje na: MKMZ
Snad ne! 
867364
Snad ne! 
867338
1 -1
reagovat

Mortal Kombat 2

• Shao Kahna ztvární Rob Kipa-Williams.
  • Další postavy: Kitana, Jade, Sindel.
  • Bi-Han se vrací jako Noob Saibot, Kung Lao jako revenant.
  • Plot: Kitana se vydává do Earthrealmu, aby žádala Raidena o pomoc se zabitím Shao Kahna a osvobozením Edenie. Ten ji nechává sledovat Noobem Saibotem (ve formě stínu). Získaný intel použije k zajetí bojovníků ze Země a turnaj začíná.
Vypadá to na stejnou kvalitku jako minule… ještě aby se vrátil Cole Young a máme vyhráno. :D
867348
[list][*]Shao Kahna ztvární [spoiler]Rob Kipa-Williams[/spoiler]. [/*][*]Další postavy: [spoiler]Kitana, Jade, Sindel[/spoiler].[/*][*]Bi-Han [spoiler]se vrací jako Noob Saibot[/spoiler], Kung Lao [spoiler]jako revenant[/spoiler].[/*][*]Plot: [spoiler]Kitana se vydává do Earthrealmu, aby žádala Raidena o pomoc se zabitím Shao Kahna a osvobozením Edenie. Ten ji nechává sledovat Noobem Saibotem (ve formě stínu). Získaný intel použije k zajetí bojovníků ze Země a turnaj začíná.[/spoiler][/*][/list]Vypadá to na stejnou kvalitku jako minule… ještě aby se vrátil Cole Young a máme vyhráno. *:D*
Mortal Kombat 2
5 -1
reagovat

Fantastic Four

Vypadá to, že Adam Driver dostane velmi fešnou manželku?)
867338
Vypadá to, že Adam Driver dostane velmi fešnou [url=https://assets.mycast.io/actor_images/actor-margot-robbie-470404_large.jpg?1656581368]manželku[/url]. *?)*
Fantastic Four
3 -2
reagují: verbst
reagovat

Wakanda Forever

Mno, docela chápu různou kritiku, co jsem na to zachytil, ale za mně si to drží tématický směr, čímž mě to vlastně i dost překvapivě bavilo celou stopáž. Ve srovnání se zbytkem aktuální MCU fáze jsem to fakt nečekal :+
867336
Mno, docela chápu různou kritiku, co jsem na to zachytil, ale za mně si to drží tématický směr, čímž mě to vlastně i dost překvapivě bavilo celou stopáž. Ve srovnání se zbytkem aktuální MCU fáze jsem to fakt nečekal *:+*
Wakanda Forever
6 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Jonathan Carlton: "Now call me Krazy with a K, but..." 8)
867335
[url=https://i.redd.it/johnny-cage-by-boss-logic-still-not-sold-v0-xzwt3jdnnbya1.jpg?s=553315f520494dd1c552d0f89e3f629225fcf223]Jonathan Carlton[/url]: "Now call me Krazy with a K, but..." *8)*
867297
1 -1
reagovat

Fall 6/10

Tenhle film bych mohl přejít větou typu: "Kozy - The Movie, kde nejnapínavějším elementem bylo čekání, kdy i druhá hlavní hrdinka sundá top." To by si ale úplně nezasloužil, i když je to fakt. Ano první snad půlhodina je jak něco z Hallmarku, stříhal to nějaký dement a docela ruší některé faktické chyby (anatomie obou dam zrovna nevyvolá utvrzení že to jsou nějaké top lezkyně, že si někdo veme na takový výlez ten nejbachrlatější bágl atp.). Zároveň ale musím uznat, ž se mi u toho docela potily nohy, má to vzestupnou kvalitu a jsou tam některé nápady, které bych zrovna nečekal. Rozhodně doporučuju. 
867313
Tenhle film bych mohl přejít větou typu: "Kozy - The Movie, kde nejnapínavějším elementem bylo čekání, kdy i druhá hlavní hrdinka sundá top." To by si ale úplně nezasloužil, i když je to fakt. Ano první snad půlhodina je jak něco z Hallmarku, stříhal to nějaký dement a docela ruší některé faktické chyby (anatomie obou dam zrovna nevyvolá utvrzení že to jsou nějaké top lezkyně, že si někdo veme na takový výlez ten nejbachrlatější bágl atp.). Zároveň ale musím uznat, ž se mi u toho docela potily nohy, má to vzestupnou kvalitu a jsou tam některé nápady, které bych zrovna nečekal. Rozhodně doporučuju. 
Fall 6/10
1 -2
reagovat
Jenom Rockova výplata by vyšla na celej rozpočet toho filmu. :D
867307
Jenom Rockova výplata by vyšla na celej rozpočet toho filmu. *:D*
3 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Byl, souhlasím :+
867303
Byl, souhlasím *:+*
867302
1 0
reagovat
Byl by lepší Kano.
Hlavně ať neudělají z The Rocka Shao Kahna. 
867302
Byl by lepší Kano. Hlavně ať neudělají z The Rocka Shao Kahna. 
867261
2 0
reagovat
reaguje na: speta.jr
No psali, že ho chtějí kvůli te povaze co má Cage ve hře, že ji dokáže zahrát, ovšem jak dokáže zahrát kopačky na držku, to už se jaksi nezminili :D
867301
No psali, že ho chtějí kvůli te povaze co má Cage ve hře, že ji dokáže zahrát, ovšem jak dokáže zahrát kopačky na držku, to už se jaksi nezminili *:D*
867294
3 0
reagovat
MKMZ spí?
867297
MKMZ spí?
4 0
reagují: MKMZ
reagovat
Wtf
867294
Wtf
867261
2 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se