Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 6801 - 6820 Napsat příspěvek

Hádkovi

Fajn oddychovka po náročném dnu. Není to vůbec marné, hlavně když si uvědomíte, co film chce říci a ukázat. Z mého pohledu neurážející 6/10.
867553
Fajn oddychovka po náročném dnu. Není to vůbec marné, hlavně když si uvědomíte, co film chce říci a ukázat. Z mého pohledu neurážející 6/10.
Hádkovi
1 -1
reagovat
reaguje na: Gacy
Je fakt, že když si srovnám, co jsem o něm za hrůzu slyšel a když jsem to pak viděl + beru to jako komedii - určitě bych ho nedával na poslední místo série.

PS: Dolphův „Punisher“ je z toho tria filmů nejlepší :+
867541
Je fakt, že když si srovnám, co jsem o něm za hrůzu slyšel a když jsem to pak viděl + beru to jako komedii - určitě bych ho nedával na poslední místo série. PS: Dolphův „Punisher“ je z toho tria filmů nejlepší *:+*
867499
2 0
reagují: Gacy
reagovat
reaguje na: esmo
Suhasim. Vynikajuci "woke" film. Bohuzial to asi vela ludi zobralo doslova.
867527
Suhasim. Vynikajuci "woke" film. Bohuzial to asi vela ludi zobralo doslova.
867525
1 0
reagovat

Bodies Bodies Bodies (2022)

Tento týden na HBO Max bude tato milá teen vyvražďovačka z produkce A24.
Nenechte se odradit těmi 53% na csfd, má to na víc, daleko :-)
867525
Tento týden na HBO Max bude tato milá teen vyvražďovačka z produkce A24. Nenechte se odradit těmi 53% na csfd, má to na víc, daleko :-)
Bodies Bodies Bodies (2022)
4 0
reagují: HellblazerZabud
reagovat

Šumař na střeše (1971)

OK, tohle bylo oproti Zorbovi docela heavy. Muzikály mám docela nakoukané, ale toto je prototyp historického kostýmního muzikálu, kterých se každý bojí. Navíc se mi na to nekoukalo lehce, když vím co následovalo pro ukrajinské Židy začátkem minulého století. Hořkosladké je tady slabé slovo. Ale je to nesmírně kvalitní snad ve všech ohledech, výprava na muzikál hodně over the top. Audiovizuál po zásluze oscarový. Chaim Topol jen přes 3 role v Hollywoodu jedním z mých nejoblíbenějších herců. 9/10
867513
OK, tohle bylo oproti Zorbovi docela heavy. Muzikály mám docela nakoukané, ale toto je prototyp historického kostýmního muzikálu, kterých se každý bojí. Navíc se mi na to nekoukalo lehce, když vím co následovalo pro ukrajinské Židy začátkem minulého století. Hořkosladké je tady slabé slovo. Ale je to nesmírně kvalitní snad ve všech ohledech, výprava na muzikál hodně over the top. Audiovizuál po zásluze oscarový. Chaim Topol jen přes 3 role v Hollywoodu jedním z mých nejoblíbenějších herců. 9/10
Šumař na střeše (1971)
4 0
reagovat
Masakr v Texasu je náhodou dělo, Matthew tam má nohu na ovladač :D:D:Djako komedie super 
867499
Masakr v Texasu je náhodou dělo, Matthew tam má nohu na ovladač *:D**:D**:D*jako komedie super 
2 0
reagují: Ash_Black
reagovat
„Nosferatu“ - Vzpomněl jsem si, jakej byl zážitek vidět „Star Wars IV“ s živým orchestrem a tohle by mělo taky svý kouzlo. I tak, když zůstanu u kouzel, nějakým způsobem mi nepřišlo, že sleduju 101 let starou věc, pokud nebereme v potaz, že „se tam nemluví“. Paradoxně tam moc ten zub času prostě nevidim a ten zub upírův, ten je pořád dobře atmosféricky zlověstnej. Bylo zajímavý si to spojit a rovnou pak lupnout před oko „Ve stínu upíra“, který jsem x let považoval za další variaci Nosferata, a ne film o tom, jak to tehdy při natáčení „bylo“ (pro milovníky všelijakých mystifikací nutnost). A pro milovníky bizardností, když zůstaneme u monster :D -  na  „Masakr v Texasu“  Matthew a Renné moc hrdí zpětně nebyli, tak těžko říct jak to měli Paul Walker a Denise Richards s jednou ze svých prvotin „Tyranosaurus junior“. ALE :D přeci jen, zápletka o mladíkovi, kterého pokouše lev a šílený vědec se rozhodně využít jeho mozek, aby ho vložil do T-Rexe ... to nevidíme každej den. A říkal jsem, jak by se k tomu stavěli lidi dneska - odklepl by to někdo? Teď nemyslim momenty, kdy T-Rex žere lidi, nebo volá z telefonní budky, ale třeba situaci, kdy Denise během mžiku z vyděšení přepne do výrazu „Aha, to jsi ty, miluju Tě, musíme Ti najít tělo, kam dáme ten mozek“ a následuje scénka, kdy hledají v márnici nějaký pěkný tělo, co by se líbilo jak jí, tak dinosaurovi ...
867489
[b]„Nosferatu“ [/b]- Vzpomněl jsem si, jakej byl zážitek vidět „Star Wars IV“ s živým orchestrem a tohle by mělo taky svý kouzlo. I tak, když zůstanu u kouzel, nějakým způsobem mi nepřišlo, že sleduju 101 let starou věc, pokud nebereme v potaz, že „se tam nemluví“. Paradoxně tam moc ten zub času prostě nevidim a ten zub upírův, ten je pořád dobře atmosféricky zlověstnej. Bylo zajímavý si to spojit a rovnou pak lupnout před oko [b]„Ve stínu upíra“[/b], který jsem x let považoval za další variaci Nosferata, a ne film o tom, jak to tehdy při natáčení „bylo“ (pro milovníky všelijakých mystifikací nutnost). A pro milovníky bizardností, když zůstaneme u monster *:D* -  na  „Masakr v Texasu“  Matthew a Renné moc hrdí zpětně nebyli, tak těžko říct jak to měli Paul Walker a Denise Richards s jednou ze svých prvotin [b]„Tyranosaurus junior“[/b]. ALE *:D* přeci jen, zápletka o mladíkovi, kterého pokouše lev a šílený vědec se rozhodně využít jeho mozek, aby ho vložil do T-Rexe ... to nevidíme každej den. A říkal jsem, jak by se k tomu stavěli lidi dneska - odklepl by to někdo? Teď nemyslim momenty, kdy T-Rex žere lidi, nebo volá z telefonní budky, ale třeba situaci, kdy Denise během mžiku z vyděšení přepne do výrazu „Aha, to jsi ty, miluju Tě, musíme Ti najít tělo, kam dáme ten mozek“ a následuje scénka, kdy hledají v márnici nějaký pěkný tělo, co by se líbilo jak jí, tak dinosaurovi ...
4 0
reagovat
reaguje na: duro
Já tam měl 4, myslel jsem, že to souvisí s odkupem práv link ale je možné že jak první díly přidávali později jsou hůře indexované pro filtr.
867487
Já tam měl 4, myslel jsem, že to souvisí s odkupem práv https://gamerant.com/watch-every-rurouni-kenshin-movie-netflix/ ale je možné že jak první díly přidávali později jsou hůře indexované pro filtr.
867484
1 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Nie sú? Videl som ich tam 5, všetky výborné.
867484
Nie sú? Videl som ich tam 5, všetky výborné.
867412
3 0
reagují: AndyKaufman
reagovat

Kenšin

taky jsem to tady doporučoval. Ty nejnovější ještě nemám shlédnutý.
Ale ty souboje jsou ultimátní!!
867425
taky jsem to tady doporučoval. Ty nejnovější ještě nemám shlédnutý. Ale ty souboje jsou ultimátní!!
Kenšin
867412
3 0
reagovat
Před nějakou dobou jsem to tu doporučoval, všechny díly jsou parádní :+
867420
Před nějakou dobou jsem to tu doporučoval, všechny díly jsou parádní *:+*
867412
5 0
reagovat
btw občas je dobré poslouchat, co imf s Hladem doporučuji. Imf dvakrát třikrát zmínil japonskou ságu Potulný samuraj Kenšin, bohužel bez výraznější divácké odezvy. Mám za sebou první díl a je to pecka :+ Rozepisu se o tom po shlédnutí všeho, ale v mých očích maximálně srovnatelné se zábavností IP Manů. 

Pozor, na Netflixu nejsou všechny díly. 
867412
btw občas je dobré poslouchat, co imf s Hladem doporučuji. Imf dvakrát třikrát zmínil japonskou ságu Potulný samuraj Kenšin, bohužel bez výraznější divácké odezvy. Mám za sebou první díl a je to pecka *:+* Rozepisu se o tom po shlédnutí všeho, ale v mých očích maximálně srovnatelné se zábavností IP Manů.  Pozor, na Netflixu nejsou všechny díly. 
3 0
reagují: duro, Adventurer, HAL
reagovat
reaguje na: MKMZ
Souboj s ruským hovadem si pouštím pravidelně. Hrozně zábavná bitka.:+
867399
Souboj s ruským hovadem si pouštím pravidelně. Hrozně zábavná bitka.*:+*
867381
3 0
reagovat

Řek Zorba (1964)

Trestuhodně jsem se shlédnutí Zorby bál jako kostýmního dramatu. No byl jsem vůl, protože to vůbec takové není... Ve skutečnosti je to až na jeden dva momenty velmi lehká a zábavná buddy komedie o osobitosti Řeků a geniu loci Kréty. Neuvěřitelně to herecky tahá Anthony Quinn. Strašně mne nasralo, že nezískal Oscara, pak jsem si ten ročník rozkliknul: Rex Harrison za My Fair Lady, Peter Sellers za Doktora Divnolásku, dále Peter O'Toole a Richard Burton, OK fair enough. :-D 
Je na tom velmi sympatické jak to netlačí na pilu a plyne si to svým tempem a přesto je to neuvěřitelně kvalitní. Hodnocení jsem možná podstrelil a časem to dám výš 8/10
867392
Trestuhodně jsem se shlédnutí Zorby bál jako kostýmního dramatu. No byl jsem vůl, protože to vůbec takové není... Ve skutečnosti je to až na jeden dva momenty velmi lehká a zábavná buddy komedie o osobitosti Řeků a geniu loci Kréty. Neuvěřitelně to herecky tahá Anthony Quinn. Strašně mne nasralo, že nezískal Oscara, pak jsem si ten ročník rozkliknul: Rex Harrison za My Fair Lady, Peter Sellers za Doktora Divnolásku, dále Peter O'Toole a Richard Burton, OK fair enough. :-D  Je na tom velmi sympatické jak to netlačí na pilu a plyne si to svým tempem a přesto je to neuvěřitelně kvalitní. Hodnocení jsem možná podstrelil a časem to dám výš 8/10
Řek Zorba (1964)
4 0
reagovat

Aka (2023)

Snad se tu ve spam sekci BFLMPSVZ dá ještě psát o filmech, protože se v recenzi potřebuju vypsat o francouzské pecce od Netflixu, kterou natočil kameraman obou dílů Ztracené kulky. V hlavní roli je opět Alban Lenoir, který se nařachal jako na casting pro Jacka Reachera a je tam i schopnostmi podobná mlátička. Mlátička se zajímavým příběhem v pozadí, která nastoupí k mafiánské rodině v undercover misi, aby zabránila teroristickému útoku. Hlavu mafiánů hraje Eric Cantona, který jako kopačka dokazuje, že má herecké charisma. Příběh je klasická story o skrytém agentovi v mafiánské rodině a pak se to nějak poděla a je okolo desítky mrtvých ve scénách jak z Johna Wicka s nápaditou kamerou a subtilní ale sedící hudbou. Doplňuje to kýbl emocí, že jsem každou chvíli čekal holubice a inspektora Tequilu. 
Objektivně je to taková sedmička. Subjektivně mne to zasáhlo do akčního srdíčka a klidně bych dal devítku. No a já se těším na další akční francouzský zářez na Netflixu, počítám že už jsou dva ročně a je to pořád super. 
867391
Snad se tu ve spam sekci BFLMPSVZ dá ještě psát o filmech, protože se v recenzi potřebuju vypsat o francouzské pecce od Netflixu, kterou natočil kameraman obou dílů Ztracené kulky. V hlavní roli je opět Alban Lenoir, který se nařachal jako na casting pro Jacka Reachera a je tam i schopnostmi podobná mlátička. Mlátička se zajímavým příběhem v pozadí, která nastoupí k mafiánské rodině v undercover misi, aby zabránila teroristickému útoku. Hlavu mafiánů hraje Eric Cantona, který jako kopačka dokazuje, že má herecké charisma. Příběh je klasická story o skrytém agentovi v mafiánské rodině a pak se to nějak poděla a je okolo desítky mrtvých ve scénách jak z Johna Wicka s nápaditou kamerou a subtilní ale sedící hudbou. Doplňuje to kýbl emocí, že jsem každou chvíli čekal holubice a inspektora Tequilu.  Objektivně je to taková sedmička. Subjektivně mne to zasáhlo do akčního srdíčka a klidně bych dal devítku. No a já se těším na další akční francouzský zářez na Netflixu, počítám že už jsou dva ročně a je to pořád super. 
Aka (2023)
4 0
reagovat
reaguje na: MKMZ
Ale to je taky v pohodě film, taky se na něj rád kouknu, :+
867390
Ale to je taky v pohodě film, taky se na něj rád kouknu, *:+*
867381
1 0
reagovat

Blade

• bude eRko (!)
  • Aaron Pierre měl hrát záporáka v předchozí iteraci scénáře
  • byl nahrazen Miou Goth, která ztvární Lilith (dceru Draculy)
  • Saul Williams hraje mentora Jamala Afariho
  • Delroy Lindo záporáka Deacona Frosta
  • Milan Ray, která méla hrát dceru Ericovu dceru Brielle Brooks, bude přeobsazena
867384
[list][*]bude eRko (!)[/*][*]Aaron Pierre [spoiler]měl hrát záporáka v předchozí iteraci scénáře[/spoiler][/*][*]byl nahrazen Miou Goth, která ztvární [spoiler]Lilith (dceru Draculy)[/spoiler][/*][*]Saul Williams hraje [spoiler]mentora Jamala Afariho[/spoiler][/*][*]Delroy Lindo [spoiler]záporáka Deacona Frosta[/spoiler][/*][*]Milan Ray, [spoiler]která méla hrát dceru Ericovu dceru Brielle Brooks, bude přeobsazena[/spoiler][/*][/list]
Blade
3 -4
reagovat
reaguje na: speedy.mail
Tak i Einstein bude mít cameo. Tvle to stejně cast!
867382
Tak i Einstein bude mít cameo. Tvle to stejně cast!
867380
2 0
reagovat
reaguje na: Gacy
Já mám z nějakého důvodu radši verzi z r. 2004; Kat - právě s Thomasem Janem (doufám, že bude mít v DD cameo, když už trénuje s Bernthalem) a Travoltou. :))
867381
Já mám z nějakého důvodu radši verzi z r. 2004; Kat - právě s Thomasem Janem (doufám, že bude mít v DD cameo, když už trénuje s Bernthalem) a Travoltou. *:))*
867365
2 -1
reagují: (=LIFTY=), Gacy
reagovat

OPPENHEIMER - nový trailer

867380
https://streamable.com/thrfq4
OPPENHEIMER - nový trailer
4 0
reagují: departed
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se