Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 6641 - 6660 Napsat příspěvek

Fantastic Four

Squadra konečně naplněna?

Mister Fantastic - Adam Driver
Invisible Woman - Margot Robbie
Human Torch - Paul Mescal
The Thing - Daveed Diggs

Plus Antonio Banderas jako Galactus? :))
869258
Squadra konečně naplněna? Mister Fantastic - [spoiler]Adam Driver[/spoiler] Invisible Woman - [spoiler]Margot Robbie[/spoiler] Human Torch - [spoiler]Paul Mescal[/spoiler] The Thing - [spoiler]Daveed Diggs[/spoiler] Plus [url=https://twitter.com/antoniobanderas/status/1662399699402334209?s=20][spoiler]Antonio Banderas[/spoiler][/url] jako Galactus? *:))*
Fantastic Four
3 -8
reagují: DarkSith, verbst
reagovat
reaguje na: verbst
V cem? Ja s tim rezonuju, ty ne? Delat filmy pasovou vyrobou, nebo jako kus umeni, ktery se stane soucasti svetove kultury, je velky rozdil.
869256
V cem? Ja s tim rezonuju, ty ne? Delat filmy pasovou vyrobou, nebo jako kus umeni, ktery se stane soucasti svetove kultury, je velky rozdil.
869255
10 -2
reagují: verbst
reagovat
reaguje na: HAL
To jsou zase jednou kecy... :-
869255
To jsou zase jednou kecy... *:-*
869235
4 -13
reagují: Snipsley
reagovat
reaguje na: HAL
Zdá se mi, že ještě víc naložil Reynoldsovi.

Jinak co by mu asi na "working to diminishing returns" řekli Clint nebo Ridley... :))
869241
Zdá se mi, že ještě víc naložil Reynoldsovi. Jinak co by mu asi na "working to diminishing returns" řekli Clint nebo Ridley... *:))*
869235
2 0
reagovat
Tarantino streamům dobře naložil

“I’m probably going to be doing the movie with Sony because they’re the last game in town that is just absolutely, utterly, committed to the theatrical experience,” he said. “It’s not about feeding their streaming network. They are committed to theatrical experience. They judge success by asses on seats. And they judge success by the movies entering the zeitgeist, not just making a big expensive movie and then putting it on your streaming platform. No one even knows it’s there.”
869235
Tarantino streamům [url=https://www.indiewire.com/news/breaking-news/quentin-tarantino-ryan-reynolds-netflix-movies-dont-exist-1234868429/]dobře naložil[/url].  “I’m probably going to be doing the movie with Sony because they’re the last game in town that is just absolutely, utterly, committed to the theatrical experience,” he said. “It’s not about feeding their streaming network. They are committed to theatrical experience. They judge success by asses on seats. And they judge success by the movies entering the zeitgeist, not just making a big expensive movie and then putting it on your streaming platform. No one even knows it’s there.”
15 -3
reagují: verbst, Memphis
reagovat

to catch a Killer

mělo to tady az oslavny ohlasy a teda velkej plus za ten motiv "papaláši a politický tlaky"  ale tak v půlce mě to prestalo bavit.
To pátrání není nějak napínavý a hl. postava je tak moc op že si Cumberbač dělal poznámky pro dalšího sherlocka a tady ten scénář podle mě hapruje..ptz když uplne celej film říkáš nahlas ty správný smart věci o kterejch ostatní postavy nemaj tucha ale o většině už divák ví že to je fakt.. tak to není napínavé a není tam prostor pro omyl pro zvrat a prostě sledujeme "from zero to hero" film..Já čekal mnohem víc toho pátrání a chytání 

nedavnej Boston Strangler měl to pátrání a chytání vraha udělaný trošku lépe..
869232
mělo to tady az oslavny ohlasy a teda velkej plus za ten motiv "papaláši a politický tlaky"  ale tak v půlce mě to prestalo bavit. To pátrání není nějak napínavý a hl. postava je tak moc [spoiler]op že si Cumberbač dělal poznámky pro dalšího sherlocka a tady ten scénář podle mě hapruje..ptz když uplne celej film říkáš nahlas ty správný smart věci o kterejch ostatní postavy nemaj tucha ale o většině už divák ví že to je fakt.. tak to není napínavé a není tam prostor pro omyl pro zvrat a prostě sledujeme "from zero to hero" film.[/spoiler].Já čekal mnohem víc toho pátrání a chytání  nedavnej Boston Strangler měl to pátrání a chytání vraha udělaný trošku lépe..
to catch a Killer
4 -2
reagovat

Tenkrat v Americe

Pred deseti lety jsem to jeste uplne nedocenil, ale ten film je totalni masterpiece. Dokonce kdyz se do toho dostanete dali by jste si jeste par desitek minut nasup. Pritom to treba herecky nijak nevynika. Vsichni herci si hrajou to svy a nikdo nevykracuje dopredu, vsechno tahne Leoneho vize, kamera a Ennio. Snad jen ta krev vypadala trosku smesne i na pomery roku 1984 a ten Woodsuv masterplan je trosku na hlinenych nohach, ale jinam monumentalni film. Nenominaci na Oscara beru jako spatny vtip a btw na skyshowtime je ted dokument o Leonovi a    nataceni. 10/10
869200
Pred deseti lety jsem to jeste uplne nedocenil, ale ten film je totalni masterpiece. Dokonce kdyz se do toho dostanete dali by jste si jeste par desitek minut nasup. Pritom to treba herecky nijak nevynika. Vsichni herci si hrajou to svy a nikdo nevykracuje dopredu, vsechno tahne Leoneho vize, kamera a Ennio. Snad jen ta krev vypadala trosku smesne i na pomery roku 1984 a ten Woodsuv masterplan je trosku na hlinenych nohach, ale jinam monumentalni film. Nenominaci na Oscara beru jako spatny vtip a btw na skyshowtime je ted dokument o Leonovi a    nataceni. 10/10
Tenkrat v Americe
12 0
reagovat

Malá mořská víla (1976)

Jediná pohádka Karla Kachyni, ale o to zajímavější dílo s jedinečným audiovizuálem. Pohádka s baladickým vyústěním, která zůstala věrná Andersenovu duchu. Fantastický soundtrack Zdeňka Lišky a nádherně magická kamera Jaroslava Kučery, který neskutečným způsobem dokázal z Prachovských skal vyčarovat mořské dno. Miroslava Šafránková je zde absolutně úžasná.
869198
Jediná pohádka Karla Kachyni, ale o to zajímavější dílo s jedinečným audiovizuálem. Pohádka s baladickým vyústěním, která zůstala věrná Andersenovu duchu. Fantastický soundtrack Zdeňka Lišky a nádherně magická kamera Jaroslava Kučery, který neskutečným způsobem dokázal z Prachovských skal vyčarovat mořské dno. Miroslava Šafránková je zde absolutně úžasná.
Malá mořská víla (1976)
4 -1
reagovat

Mortal Kombat 2

869197
[url=https://www.hollywoodreporter.com/wp-content/uploads/2023/05/Adeline-Rudolf-Headshot-Announcement-Publicity-H-2023.jpg?w=1296&h=730&crop=1]Adeline Rudolph[/url] je [url=https://i.pinimg.com/736x/9a/32/2b/9a322b729159ea9afd66f6108c077e04.jpg][spoiler]Kitana[/spoiler][/url].
Mortal Kombat 2
2 -1
reagovat
náš nový dokument je online :)

link
869184
náš nový dokument je online :) https://www.youtube.com/watch?v=FrZIK2mkw2o&t=1085s 
8 0
reagovat
Tyvole, Vetřelec má 44 let od premiéry :o
869122
Tyvole, Vetřelec má 44 let od premiéry *:o*
4 0
reagovat

Spider-Man: Across the Spider-Verse

Klasické první reakce, ale vypadá to nadějně. :))
869104
Klasické [url=https://onetakenews.com/2023/05/25/across-the-spider-verse-first-reactions/]první reakce[/url], ale vypadá to nadějně. *:))*
Spider-Man: Across the Spider-Verse
2 0
reagovat
reaguje na: MKMZ
...ovšem v rámci multiverza jsme vyfasovali toho nejhoršího Thora:
link
869044
...ovšem v rámci multiverza jsme vyfasovali toho nejhoršího Thora: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/protest-demonstrant-urad-vlady-demonstrace-demise-mir-rajchl-vrabel.A230525_114208_domaci_klf
868752
2 0
reagovat
Super Mario Bros. ve filmu

Povedený a zábavný animovaný film, přesto jsem čekal o trochu více - zvláště v souvislosti s mezinárodním úspěchem filmu. Film má dobré tempo, neustále se tam něco děje, střídají se lokace, je to správně barevné, a místy dost hravé. Ale i tak jsem se nemohl zbavit pocitu, že to jede na první dobrou, a že si šlo o trochu více pohrát s příběhem a s postavami. Kdybych znal lépe videohry, tak bych si to užil asi více. Sedl mi soundtrack a stylové akční sekvence. 6,5/10

Sisu

Správně přepálené akční béčko, které se tváří vážně, i přestože všichni za kamerou a před kamerou věděli, co točí a jakým způsobem to bude vypadat. Film se mi dost líbil a v rámci pokleslého žánru jsem si ho hodně užil. Je to nekompromisní jízda plná špíny, krve a přepáleného násilí, které je naprosto odtržené od reality. Režisér Jalmari Helander je dost šikovný a ždíme svůj menší rozpočet na maximum. Režisér nakoukal spoustu filmů a nebojí se na ně odkazovat. Od klasických westernů, přes akční béčka, kde je hlavní hrdina jednočlenná armáda, kterou nic nezastaví. Helander dobře pracuje s atmosférou, akční scény jsou zábavné a má to fajn herce, jenž svoje role hrají se správným zápalem. Jorma Tommila nemusí mluvit, ale jeho výrazy řeknou vše. A když, se pustí do akce, tak je to radost sledovat. Aksel Hennie si svou roli hodně užil a zvláště v závěru se do toho pořádně opře. Největší problém filmu je ten, že po komornější půlce, jenž působí ještě "realisticky", přichází druhá, která je až moc neuvěřitelná a odtržená od reality. Pořád je to velká zábava pokud přistoupíte na pravidla filmu, ale výsledný dojem z filmu to táhne dolů. Slabších 7/10.
868882
[b]Super Mario Bros. ve filmu[/b] Povedený a zábavný animovaný film, přesto jsem čekal o trochu více - zvláště v souvislosti s mezinárodním úspěchem filmu. Film má dobré tempo, neustále se tam něco děje, střídají se lokace, je to správně barevné, a místy dost hravé. Ale i tak jsem se nemohl zbavit pocitu, že to jede na první dobrou, a že si šlo o trochu více pohrát s příběhem a s postavami. Kdybych znal lépe videohry, tak bych si to užil asi více. Sedl mi soundtrack a stylové akční sekvence. [b]6,5/10 [/b][b]Sisu[/b] Správně přepálené akční béčko, které se tváří vážně, i přestože všichni za kamerou a před kamerou věděli, co točí a jakým způsobem to bude vypadat. Film se mi dost líbil a v rámci pokleslého žánru jsem si ho hodně užil. Je to nekompromisní jízda plná špíny, krve a přepáleného násilí, které je naprosto odtržené od reality. Režisér Jalmari Helander je dost šikovný a ždíme svůj menší rozpočet na maximum. Režisér nakoukal spoustu filmů a nebojí se na ně odkazovat. Od klasických westernů, přes akční béčka, kde je hlavní hrdina jednočlenná armáda, kterou nic nezastaví. Helander dobře pracuje s atmosférou, akční scény jsou zábavné a má to fajn herce, jenž svoje role hrají se správným zápalem. Jorma Tommila nemusí mluvit, ale jeho výrazy řeknou vše. A když, se pustí do akce, tak je to radost sledovat. Aksel Hennie si svou roli hodně užil a zvláště v závěru se do toho pořádně opře. Největší problém filmu je ten, že po komornější půlce, jenž působí ještě "realisticky", přichází druhá, která je až moc neuvěřitelná a odtržená od reality. Pořád je to velká zábava pokud přistoupíte na pravidla filmu, ale výsledný dojem z filmu to táhne dolů. Slabších [b]7/10[/b].
2 0
reagovat
reaguje na: kyller
Tak minimalne v tech scenach na pousti je mnohem vic objektu, takze pusobi ziveji. A celkove je tam zlepseni. Jasne, porad to neni super a zjevne to bude nejvetsi minus filmu spolu s cringe humorem, ale... Jako by mel snad Joker pravdu a trailery u blockbusteru se vymyslely super dopredu, strihaly se s artworky, previzy apod., takze cgi v nich nikdy neni komplet. :+:+
868861
Tak minimalne v tech scenach na pousti je mnohem vic objektu, takze pusobi ziveji. A celkove je tam zlepseni. Jasne, porad to neni super a zjevne to bude nejvetsi minus filmu spolu s cringe humorem, ale... Jako by mel snad Joker pravdu a trailery u blockbusteru se vymyslely super dopredu, strihaly se s artworky, previzy apod., takze cgi v nich nikdy neni komplet. *:+**:+*
868859
3 0
reagovat

THE FLASH - FINAL TRAILER

Neviem či to je lepším bitratom alebo tie triky fakt vyladili, ale už to vyzerá lepšie.  link
868859
Neviem či to je lepším bitratom alebo tie triky fakt vyladili, ale už to vyzerá lepšie.  https://www.youtube.com/watch?v=jprhe-cWKGs
THE FLASH - FINAL TRAILER
5 0
reagují: The Joker
reagovat
Jsem si vzpomněl na zapadly klenot mého mládí.  A se.e mě,  že ten režisér už nic nenatocil. To byl geniálně provedený komiks jinak.
868845
Jsem si vzpomněl na [url=https://www.csfd.cz/film/263271-defendor/prehled/]zapadly klenot[/url] mého mládí.  A se.e mě,  že ten režisér už nic nenatocil. To byl geniálně provedený komiks jinak.
2 0
reagovat
Každopádně je to film hlavně do kina ne na mobil do metra8)
868829
Každopádně je to film hlavně do kina ne na mobil do metra*8)*
5 -1
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
"VOD"
868822
"VOD"
868805
6 0
reagovat
A jo, ono už je to na VOD...
868805
A jo, ono už je to na VOD...
7 0
reagují: Cinefil
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se