Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 6581 - 6600 Napsat příspěvek
reaguje na: Disketa1
opatrne s tesenim
869921
opatrne s tesenim
869915
7 -1
reagují: Disketa1
reagovat

To: Kapitola 1 (2017)

Je to obrovská pecka i po těch letech. Napínavé, atmosférické, chemie mezi dětmi fantastická. Bylo to tenkrát velké překvapení a doufám, že budu překvapen i zítra, až si dám poprvé druhou část.
869915
Je to obrovská pecka i po těch letech. Napínavé, atmosférické, chemie mezi dětmi fantastická. Bylo to tenkrát velké překvapení a doufám, že budu překvapen i zítra, až si dám poprvé druhou část.
To: Kapitola 1 (2017)
9 -1
reagují: pepo
reagovat
reaguje na: dreamy
ta narážka na Bonda je skvělá. Zbytek je nic moc.
869899
ta narážka na Bonda je skvělá. Zbytek je nic moc.
869888
1 0
reagovat

Napoleon 2023

Kdo chce vidět střípky / pouze pár vteřin záběrů z Napoleona od Ridleyho, tak si posuňte čerstvou Apple WWDC na 2:06:32. Záběry jsou v ad na jejich headset.
link
869894
Kdo chce vidět střípky / pouze pár vteřin záběrů z Napoleona od Ridleyho, tak si posuňte čerstvou Apple WWDC na 2:06:32. Záběry jsou v ad na jejich headset. [url=https://www.youtube.com/live/GYkq9Rgoj8E?feature=share]link[/url]
Napoleon 2023
5 0
reagují: connor
reagovat
the out-laws
ten hlavní týpek je tragickej ale kua ten Brosnan s páratkem v hubě, kožený bundě a "which one" je strašnej řízek.. fakt bych ho chtěl vidět v něčem větším ještě jednou, dvakrát
869888
[url=https://youtu.be/R8xepj9wpi4]the out-laws [/url]ten hlavní týpek je tragickej ale kua ten Brosnan s páratkem v hubě, kožený bundě a "which one" je strašnej řízek.. fakt bych ho chtěl vidět v něčem větším ještě jednou, dvakrát
6 0
reagují: Adventurer
reagovat
reaguje na: Izanagi
Arnie Hammer likes this
869882
Arnie Hammer likes this
869874
3 0
reagovat
:o:+
869877
*:o**:+*
2 0
reagovat
reaguje na: departed
869874
"[url=https://imgur.com/a/pimxoJh]Jedno je ale jistý, Daisy je tak roztomilá, že je až k nakousnutí.[/url]"
869867
9 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: departed
869869
https://giphy.com/gifs/starwars-star-wars-the-last-jedi-eEK9Hp9nAXtZDhoXbK
869867
8 0
reagovat

The Last Jedi

Koukl jsem na to jen kvůli tomu, že momentálně hraju SWJ Fallen Order a dalo se to, resp nepřišlo mi to úplně debilní. Některý scény byly dobrý a některý teda úplně mimo, třeba Luke dojící jakýsi monstrum s následným loknutím si :>

Jedno je ale jistý, Daisy je tak roztomilá, že je až k nakousnutí. :)
869867
Koukl jsem na to jen kvůli tomu, že momentálně hraju SWJ Fallen Order a dalo se to, resp nepřišlo mi to úplně debilní. Některý scény byly dobrý a některý teda úplně mimo, třeba Luke dojící jakýsi monstrum s následným loknutím si :> Jedno je ale jistý, Daisy je tak roztomilá, že je až k nakousnutí. *:)*
The Last Jedi
3 -3
reagují: Izanagi, fabec
reagovat

Super Mario Bros ve filmu

Pro člověka, který hrál hodně moderních Mario her, včetně spin-offu s Toadem nebo Luigim, je to velmi povedený animak,  skvěle využívající právě odkazy na hry. 
Výborné použití herního soundtracku, i zábavná akce ve stylu her. Oceňuji fakt, že tvůrci měli nastudovane a nehodili jen dvě známé postavy do zaměnitelného animaku a penízky sypte se. Ty se sypou i tak, ale zaslouženě. 
Vlastně to ani líp dopadnout nemohlo. Děti se budou bavit a dospělí taky. Ještě si to párkrát pustím a na dvojku se těším. 
869821
Pro člověka, který hrál hodně moderních Mario her, včetně spin-offu s Toadem nebo Luigim, je to velmi povedený animak,  skvěle využívající právě odkazy na hry.  Výborné použití herního soundtracku, i zábavná akce ve stylu her. Oceňuji fakt, že tvůrci měli nastudovane a nehodili jen dvě známé postavy do zaměnitelného animaku a penízky sypte se. Ty se sypou i tak, ale zaslouženě.  Vlastně to ani líp dopadnout nemohlo. Děti se budou bavit a dospělí taky. Ještě si to párkrát pustím a na dvojku se těším. 
Super Mario Bros ve filmu
4 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Není co pohřbívat :):D
869789
Není co pohřbívat *:)**:D*
869788
5 0
reagovat
Promiň Tede, nechtěl jsem ti pohřbít kariéru. 
869788
Promiň Tede, nechtěl jsem ti pohřbít kariéru. 
3 0
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Já vím, že ne. Ale člověk se u tebe zkrátka naučí být trochu opatrnej. ;)
869781
Já vím, že ne. Ale člověk se u tebe zkrátka naučí být trochu opatrnej. *;)*
869780
2 0
reagovat
reaguje na: Mr. Hlad
Vsak ja to nerozporuju. Ja podle me uplne nejtragictejsi vkus ve skutečnosti nemam, ale sem dost naladovej a občas mi ten vecer sedne film, kterej by o par dni později neobstál 
869780
Vsak ja to nerozporuju. Ja podle me uplne nejtragictejsi vkus ve skutečnosti nemam, ale sem dost naladovej a občas mi ten vecer sedne film, kterej by o par dni později neobstál 
869779
3 0
reagují: Mr. Hlad
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Stojím si za tím. Ten film je srágora, která ma slušné řemeslo, ale dramaturgicky drží pohromadě asi jako plastiky Michaela Jacksona. 
869779
Stojím si za tím. Ten film je srágora, která ma slušné řemeslo, ale dramaturgicky drží pohromadě asi jako plastiky Michaela Jacksona. 
869774
2 0
reagovat
reaguje na: Mr. Hlad
Tusim, ze sem ti kdysi doporucoval i minulej film režiséra Krev a zlato a ty si mi pak napsal neco v tom smyslu, ať si to neberu osobne, ale muj vkus stoji za hovno a uz nikdy nechces koukat na nic, co ti doporučím :)
869774
Tusim, ze sem ti kdysi doporucoval i minulej film režiséra Krev a zlato a ty si mi pak napsal neco v tom smyslu, ať si to neberu osobne, ale muj vkus stoji za hovno a uz nikdy nechces koukat na nic, co ti doporučím :)
869771
10 0
reagují: Mr. Hlad
reagovat
Tyhle blbe napady pak ale pujdou za mnou, i kdyz nejsou moje. Tohle mi nedělej :)
869772
Tyhle blbe napady pak ale pujdou za mnou, i kdyz nejsou moje. Tohle mi nedělej :)
869766
4 0
reagovat
A to dávám šanci prakticky všemu, co mi doporučí. Většinou jsou to navíc dobré věci, ale vím, že vždycky tak po pěti šesti filmech přijde nějaký strašlivý, po kterém začnu přemýšlet o tom, jestli má jen divný vkus, nebo se rozhodl mě dohnat k sebevraždě. 8)
869771
A to dávám šanci prakticky všemu, co mi doporučí. Většinou jsou to navíc dobré věci, ale vím, že vždycky tak po pěti šesti filmech přijde nějaký strašlivý, po kterém začnu přemýšlet o tom, jestli má jen divný vkus, nebo se rozhodl mě dohnat k sebevraždě. *8)*
869766
11 0
reagovat
Ne
869770
Ne
869766
4 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se