Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 6541 - 6560 Napsat příspěvek

Fast x

Dneska jsem shodou nešťastných okolností viděl v kině Rychle a zběsile 10. Byl to první díl, co jsem viděl celej a bylo to zajímavý. Svižně sestřihaný, postavy přesně na hraně otravnosti a bezelstné zábavnosti... prima zážitek. Akorát to byl jeden velkej okatej productplacement. Dvouhodinová reklama na auta, chlast a rodinné hodnoty. Tedy na tři nejtoxičtější a nejvražednější věci na světě. 
870204
Dneska jsem shodou nešťastných okolností viděl v kině Rychle a zběsile 10. Byl to první díl, co jsem viděl celej a bylo to zajímavý. Svižně sestřihaný, postavy přesně na hraně otravnosti a bezelstné zábavnosti... prima zážitek. Akorát to byl jeden velkej okatej productplacement. Dvouhodinová reklama na auta, chlast a rodinné hodnoty. Tedy na tři nejtoxičtější a nejvražednější věci na světě. 
Fast x
5 -1
reagují: Papricek
reagovat
870203
Prequel? [url=https://www.csfd.cz/film/81574-fast-and-furious/prehled/]Fast and Furious[/url] *:D*
2 0
reagovat

Spiderverse 2

Po tech reakcich jsem cekal, ze mi minimalne praskne hlava a i kdyz tomu nelze uprit technicke kvality a vyborne sceny, tak ve me chvili po odchodu z kina zustava pachut promarnene zalezitosti. Jako jestli si nekdo stezoval ze ve strangovi nebyl multivesmir vyuzit, tak tady jako byl? A tech 6 potencialnich "koncu" melo byt sakra co? Nerikejte, ze hra s divakem, ktery vedel, jak to "dopadne". Preju tomu Oscara, protoze prvnich 10 minut bylo to, co jsem od toho cekal a dostal to, ale uz to pak nikdy na tu uroven nedosahlo. Popravde nevim, zda na trojku pujdu do kina.

P.S. Je to Sony, tak jsem udelal vyjimku z meho Marvel-abstinentsvi :)

Muj rekord v minuskach asi neprekoname, ale tak 50 by tu mohlo byt ne? :D
870141
Po tech reakcich jsem cekal, ze mi minimalne praskne hlava a i kdyz tomu nelze uprit technicke kvality a vyborne sceny, tak ve me chvili po odchodu z kina zustava pachut promarnene zalezitosti. Jako jestli si nekdo stezoval ze ve strangovi nebyl multivesmir vyuzit, tak tady jako byl? A tech 6 potencialnich "koncu" melo byt sakra co? Nerikejte, ze hra s divakem, ktery vedel, jak to "dopadne". Preju tomu Oscara, protoze prvnich 10 minut bylo to, co jsem od toho cekal a dostal to, ale uz to pak nikdy na tu uroven nedosahlo. Popravde nevim, zda na trojku pujdu do kina. P.S. Je to Sony, tak jsem udelal vyjimku z meho Marvel-abstinentsvi :) Muj rekord v minuskach asi neprekoname, ale tak 50 by tu mohlo byt ne? *:D*
Spiderverse 2
8 -11
reagovat

Černý telefon (2022)

Stále skvělá žánrová pecka, které dokonale pomáhá sedmdesátková atmosféra a hlavně výborný Mason Thames. :+
870139
Stále skvělá žánrová pecka, které dokonale pomáhá sedmdesátková atmosféra a hlavně výborný Mason Thames. *:+*
Černý telefon (2022)
3 -4
reagovat

Blood & Gold

Sisu je mnohem stylovější a dravější jízda, a nebere se ani trochu vážně, což tady trochu ruší, když to není o nic méně akční výplach. Ale postavy zábavné, příběh funguje a akce slušně natočená s nápaditými killy nácků, takže taky bavilo dost. A na rozdíl od svého Finského bratra ve zbrani má Heinrichův příběh blíž ke Coenovkám než k Tarantinovi.
7/10
870132
Sisu je mnohem stylovější a dravější jízda, a nebere se ani trochu vážně, což tady trochu ruší, když to není o nic méně akční výplach. Ale postavy zábavné, příběh funguje a akce slušně natočená s nápaditými killy nácků, takže taky bavilo dost. A na rozdíl od svého Finského bratra ve zbrani má Heinrichův příběh blíž ke Coenovkám než k Tarantinovi. 7/10
Blood & Gold
2 0
reagovat
reaguje na: verbst
Mě do mládí vždycky dostane tohle. A hned mám chuť rozjet diskografii a hrát CS.
870125
Mě do mládí vždycky dostane [url=https://www.youtube.com/watch?v=XJmxL-P4590]tohle.[/url] A hned mám chuť rozjet diskografii a hrát CS.
870094
1 0
reagovat

Los locos del oro negro

:D:D Nebo-li Vůně cibule, to je normálně super western comedy blbost ale Franco Nero je pán:D:D:D” kam to jdete šerife”:D:D:D da se to koupit pod Los locos del oro negro s Italskym a Španělskym dabingem na BD, to čumím :+
870113
*:D**:D* Nebo-li Vůně cibule, to je normálně super western comedy blbost ale Franco Nero je pán*:D**:D**:D*” kam to jdete šerife”*:D**:D**:D* da se to koupit pod Los locos del oro negro s Italskym a Španělskym dabingem na BD, to čumím *:+*
Los locos del oro negro
2 0
reagovat
reaguje na: rollman69
To bude mit Statham jako reparát za to cameo v Rychle a … , na něj se těšim :+
870111
To bude mit Statham jako reparát za to cameo v Rychle a … , na něj se těšim *:+*
870106
2 0
reagovat

Expend4bles

No já Vám nevím. Za 1. to přišlo prostě pozdě, takže ta očekávání nejsou moc velká. Za 2. se asi fakt těším jen na eRkovou akci a co předvedou Iko s Tonym, jelikož doufám, že dostanou dost prostoru se vyřádit a nezmrví to zase dementní střih. Trailer nevypadá úplně zle, jen jsem doufal, že budu více nadšený. 50 Cent a Megan Fox mi tam vůbec nesedí. Takže to celé může potahat jen Statham, což s tím vlastně počítáme, podle informací, co už víme asi rok, Stallonova postava nejspíše umře v první třetině filmu.
870106
No já Vám nevím. Za 1. to přišlo prostě pozdě, takže ta očekávání nejsou moc velká. Za 2. se asi fakt těším jen na eRkovou akci a co předvedou Iko s Tonym, jelikož doufám, že dostanou dost prostoru se vyřádit a nezmrví to zase dementní střih. Trailer nevypadá úplně zle, jen jsem doufal, že budu více nadšený. 50 Cent a Megan Fox mi tam vůbec nesedí. Takže to celé může potahat jen Statham, což s tím vlastně počítáme, podle informací, co už víme asi rok,[spoiler] Stallonova postava nejspíše umře v první třetině filmu.[/spoiler]
Expend4bles
3 0
reagují: Gacy
reagovat
reaguje na: Izanagi
Pozdní, jednoznačně. Ale bude mít hezky vypadající akci.
870096
Pozdní, jednoznačně. Ale bude mít hezky vypadající akci.
870081
2 -1
reagovat
Vy jste mě tím Brave New World úplně poslali do dětství. Dneska už jsem to protočil tak patnáctkrát. Naprosto geniální verze, zahraná jak nic. Jak po tom bridge přehodí pumpu zpátky do refrénu... Uff. Husina.
Zase mi bylo dvanáct, třináct a poslouchal to s tátou. 
Music is magic. 
link
870094
Vy jste mě tím Brave New World úplně poslali do dětství. Dneska už jsem to protočil tak patnáctkrát. Naprosto geniální verze, zahraná jak nic. Jak po tom bridge přehodí pumpu zpátky do refrénu... Uff. Husina. Zase mi bylo dvanáct, třináct a poslouchal to s tátou.  Music is magic.  https://open.spotify.com/track/11HZcaDxObT1q7dEfGVhHM?si=Z6u-9aQXTYiTDgi_p_U9NQ
4 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: HAL
Tak snad raný Shyamalan a ne ten pozdní. :)
870081
Tak snad raný Shyamalan a ne ten pozdní. :)
870078
1 0
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: HAL
Myslíš Unbreakable Shyamalan nebo Avatar Shyamalan?
870080
Myslíš Unbreakable Shyamalan nebo Avatar Shyamalan?
870078
3 0
reagovat
reaguje na: Izanagi
Kdyby Hideo Kojima dělal filmy tak je z něj další Shyamalan. 
870078
Kdyby Hideo Kojima dělal filmy tak je z něj další Shyamalan. 
870076
6 0
reagují: Izanagi, Gonzi
reagovat

Hideo Kojima: Connecting Worlds

Trailer na dokument o jednom z nejlepších herních tvůrců všech dob.
Pořád si říkám, jestli by Kojima ovlivnil filmový průmysl jako ten herní, kdyby se kdysi rozhodl místo her dělat filmy, jak chtěl.
870076
[url=https://youtu.be/AfjElfbj_mo]Trailer[/url] na dokument o jednom z nejlepších herních tvůrců všech dob. Pořád si říkám, jestli by Kojima ovlivnil filmový průmysl jako ten herní, kdyby se kdysi rozhodl místo her dělat filmy, jak chtěl.
Hideo Kojima: Connecting Worlds
1 0
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: departed
Za delší stopáž jsem naopak rád, protože díky ní je tempo pozvolné a perfektně graduje. Díky delší stopáži můžeme poznat charaktery jednotlivých Smolařů. Kdyby to bylo kráceno a hnalo se to dopředu zběsilým tempem, dost věcí by pak nedávalo smysl a těžko bych z toho měl skvělý divácký požitek.

A říkám si, že nejlepší bude, když budu To považovat za jeden pětihodinový film rozdělený na dvě části, protože jedna část bez druhé by vůbec nedávala smysl. 
870065
Za delší stopáž jsem naopak rád, protože díky ní je tempo pozvolné a perfektně graduje. Díky delší stopáži můžeme poznat charaktery jednotlivých Smolařů. Kdyby to bylo kráceno a hnalo se to dopředu zběsilým tempem, dost věcí by pak nedávalo smysl a těžko bych z toho měl skvělý divácký požitek. A říkám si, že nejlepší bude, když budu To považovat za jeden pětihodinový film rozdělený na dvě části, protože jedna část bez druhé by vůbec nedávala smysl. 
870061
2 0
reagovat
reaguje na: Disketa1
Mě se jednička líbila hodně a dvojka se mi líbí úplně stejně. Možná že zbytečně přepálená stopáž, ale to je asi tak jediná moje výtka.
870061
Mě se jednička líbila hodně a dvojka se mi líbí úplně stejně. Možná že zbytečně přepálená stopáž, ale to je asi tak jediná moje výtka.
870027
3 0
reagují: Disketa1
reagovat
Brave new world použil už Shakespeare a od té doby to je v angličtině normální zavedená fráze, často používaná se sarkasmem. New World Order znělo na poměry Marvelu dost tvrdě, což se mi na tom filmu jako jediná věc zatím dost líbilo, ale chápu, že by si to někdo mohl vykládat blbě a s Brave New World nemám problém, zejména, jestli to bude v kontextu příběhu dávat smysl.
870047
[i]Brave new world[/i] použil už Shakespeare a od té doby to je v angličtině normální zavedená fráze, často používaná se sarkasmem. New World Order znělo na poměry Marvelu dost tvrdě, což se mi na tom filmu jako jediná věc zatím dost líbilo, ale chápu, že by si to někdo mohl vykládat blbě a s Brave New World nemám problém, zejména, jestli to bude v kontextu příběhu dávat smysl.
5 -1
reagovat
reaguje na: MKMZ

Brave new world

link

Tato fráze  bude mít vícero výrazu/ významů 8):D:+
870040
https://youtu.be/X5P_muGUJR4 Tato fráze  bude mít vícero výrazu/ významů *8)**:D**:+*
Brave new world
870026
3 0
reagovat
reaguje na: MKMZ
To aby měli co pustit do traileru, případně výsledného filmu.
870035
To aby měli co [url=https://youtu.be/X5P_muGUJR4]pustit[/url][url=https://youtu.be/X5P_muGUJR4] do traileru[/url], případně výsledného filmu.
870026
2 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se