Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 6501 - 6520 Napsat příspěvek
Asi ne moc známy korejský "soudní thriller" The Advocate: A Missing Body  - má to mírně vibe Lincoln Lawyer a pár nečekaných zvratů.
870370
Asi ne moc známy korejský "soudní thriller" [url=https://www.csfd.cz/film/408412-sungnan-byeonhosa/recenze/]The Advocate: A Missing Body [/url] - má to mírně vibe Lincoln Lawyer a pár nečekaných zvratů.
2 0
reagovat
reaguje na: Disketa1
K tomu bych já přihodil svůj nedávný objev, a sice, že téměř všechny exnerovky (tedy jejich originální, knižní verze) jsou volně ke stažení na stránkách Městské knihovny. Rád se k nim teď příležitostně vracím a kdo třeba nečetl, ať to klidně zkusí - možná bude i překvapen, že česká detektivka ze šedesátých/sedmdesátých let může vlastně mít i styl a "šmrnc"...
870361
K tomu bych já přihodil svůj nedávný objev, a sice, že téměř všechny exnerovky (tedy jejich originální, knižní verze) jsou volně ke stažení na stránkách Městské knihovny. Rád se k nim teď příležitostně vracím a kdo třeba nečetl, ať to klidně zkusí - možná bude i překvapen, že česká detektivka ze šedesátých/sedmdesátých let může vlastně mít i styl a "šmrnc"...
870331
3 0
reagují: Disketa1
reagovat

Bláznova smrt (1973)

Druhý film s kapitánem Exnerem, tentokrát v podání Petra Kostky, žel naráží na příšerné zpracování, které nedokážou zachránit ani herecké hvězdy v čele s Jiřinou Štěpničkovou a Jaroslavem Marvanem. Je to velká škoda, protože zápletka a hledání motivu vraždy mentálně handicapovaného příbuzného slibovala slušný potenciál. Velké plus tu má výborná hudba dirigenta Štěpána Koníčka. 
870331
Druhý film s kapitánem Exnerem, tentokrát v podání Petra Kostky, žel naráží na příšerné zpracování, které nedokážou zachránit ani herecké hvězdy v čele s Jiřinou Štěpničkovou a Jaroslavem Marvanem. Je to velká škoda, protože zápletka a hledání motivu vraždy mentálně handicapovaného příbuzného slibovala slušný potenciál. Velké plus tu má výborná hudba dirigenta Štěpána Koníčka. 
Bláznova smrt (1973)
1 0
reagují: SeldomSeen
reagovat
reaguje na: speedy.mail
Neodhodlal, ale recenze budeme mít dřív jak před páteční premiérou. Myslím, že tam byl jen Karel, takže dojmy nebudou. 
870320
Neodhodlal, ale recenze budeme mít dřív jak před páteční premiérou. Myslím, že tam byl jen Karel, takže dojmy nebudou. 
870301
3 0
reagovat

Black Site (2022)

Z nějakého důvodu mám rád Jasona Clarkeho, to proto jsem si tenhle film pustil. No a je tu OK, je zábavný - akorát nechápu proč v tom hraje. Jím totiž pozitiva končí. Michelle Monaghan je hrozná, děj je primitivní, logika jde i na levné béčko až moc stranou... no hele, jak špatný je film, v kterém, kdybych ještě něco musel pochválit, vyberu Jaie Courtneyho, který aspoň nepůsobí trapně? 
870309
Z nějakého důvodu mám rád Jasona Clarkeho, to proto jsem si tenhle film pustil. No a je tu OK, je zábavný - akorát nechápu proč v tom hraje. Jím totiž pozitiva končí. Michelle Monaghan je hrozná, děj je primitivní, logika jde i na levné béčko až moc stranou... no hele, jak špatný je film, v kterém, kdybych ještě něco musel pochválit, vyberu Jaie Courtneyho, který aspoň nepůsobí trapně? 
Black Site (2022)
1 0
reagovat
reaguje na: pepo
Je!:+:+:+
870305
Je!*:+**:+**:+*
870271
1 0
reagovat

Extraction 2 premiéra v Lucerně včera

link

Budou první dojmy? Ve Filmech v síti sice Hlad říkal, že nepůjde, ale neodhodlal se náhodou? :)
870301
https://www.praguereporter.com/home/2023/6/10/extraction-2-premieres-at-pragues-kino-lucerna-with-star-chris-hemsworth/ Budou první dojmy? Ve Filmech v síti sice Hlad říkal, že nepůjde, ale neodhodlal se náhodou? :)
Extraction 2 premiéra v Lucerně včera
2 0
reagují: Mr. Hlad
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Nejspiš ne, měl by v baráku terorizovat dvě kočičky :D
870295
Nejspiš ne, měl by v baráku terorizovat dvě kočičky *:D*
870293
1 0
reagovat

Kód Enigmy (2014)

Před pár dny uběhlo 69 let od smrti válečného hrdiny Alana Turinga, bez jehož přispění ve 2. světové válce nebyli technicky úplně vyspělí. Turing přispěl k vítězství Velké Británie a britská vláda nejenže o tom mlčela přes půl století, ale také svého hrdinu zabila. A to jenom proto, že Turing byl gay. Dal jsem si na jeho památku znovu tenhle nádherně jemný film s Benedictem Cumberbatchem a znovu mi bylo líto zmařeného života. Je to silný snímek a Cumberbatch tu odehrál svou životní roli.
870294
Před pár dny uběhlo 69 let od smrti válečného hrdiny Alana Turinga, bez jehož přispění ve 2. světové válce nebyli technicky úplně vyspělí. Turing přispěl k vítězství Velké Británie a britská vláda nejenže o tom mlčela přes půl století, ale také svého hrdinu zabila. A to jenom proto, že Turing byl gay. Dal jsem si na jeho památku znovu tenhle nádherně jemný film s Benedictem Cumberbatchem a znovu mi bylo líto zmařeného života. Je to silný snímek a Cumberbatch tu odehrál svou životní roli.
Kód Enigmy (2014)
4 -1
reagovat
reaguje na: Gacy
Bude to podle té super hry z mého mládí?8)
870293
Bude to podle té super hry z mého mládí?*8)*
870291
5 0
reagují: Gacy
reagovat

Heretic

Hugh Grant a horor, proč ne? Záporáci mu sedí jak p**** na hrnec, v Gentlemanech byl fenomenální:+
870291
Hugh Grant a horor, proč ne? Záporáci mu sedí jak p**** na hrnec, v Gentlemanech byl fenomenální*:+*
Heretic
5 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: the dark knight
Chystám se na to, nečekám nic extra, ale v rámci žánru určitě spokojenou návstěvu. Trošku mě mrzí, že u nás zatím nemá premiéru kousek od A24 ''Talk to me'', což vypadá zase, že to bude parádní jízda.
870285
Chystám se na to, nečekám nic extra, ale v rámci žánru určitě spokojenou návstěvu. Trošku mě mrzí, že u nás zatím nemá premiéru kousek od A24 ''[url=https://www.csfd.cz/film/1257756-talk-to-me/prehled/]Talk to me'[/url]', což vypadá zase, že to bude parádní jízda.
870277
3 0
reagovat

Across The Spider-verse

Tak dneska potřetí. Překonal jsem svůj osobák návštěv kina na jeden film a je to pořád stejná pecka. Ten vizuál, nápady, tempo a až osudová linka. Vše krásně do sebe zapadá a doufám, že to vydělá dost peněz. Fakt neskutečný kousek a za mě asi nejlepší film tohoto roku, zatím.
870284
Tak dneska potřetí. Překonal jsem svůj osobák návštěv kina na jeden film a je to pořád stejná pecka. Ten vizuál, nápady, tempo a až osudová linka. Vše krásně do sebe zapadá a doufám, že to vydělá dost peněz. Fakt neskutečný kousek a za mě asi nejlepší film tohoto roku, zatím.
Across The Spider-verse
4 -1
reagovat

Kostlivec

Solidně zrealizovaná mainstreamová bubákovina. Stojí to čistě na osvědčených tropách, takže nějaké experimentování nečekejte, ale Savage je dostatečně agresivní děsič, aby člověk přivřel oči, že tohle viděl už mnohokrát jinde (ale ne nutně lépe). Ve scéně, kde se pan Kostlivec ukáže poprvé naplno, jsem zajel pěkně hluboko do sedačky. 7/10

Celkem mě překvapuje malý zájem u diváků (v kině nás bylo asi 7), je to ideální iniciační horor a o level výš než Papežův vymítač a podobné věci z poslední doby.
870277
Solidně zrealizovaná mainstreamová bubákovina. Stojí to čistě na osvědčených tropách, takže nějaké experimentování nečekejte, ale Savage je dostatečně agresivní děsič, aby člověk přivřel oči, že tohle viděl už mnohokrát jinde (ale ne nutně lépe). Ve scéně, kde se pan Kostlivec ukáže poprvé naplno, jsem zajel pěkně hluboko do sedačky. 7/10 Celkem mě překvapuje malý zájem u diváků (v kině nás bylo asi 7), je to ideální iniciační horor a o level výš než Papežův vymítač a podobné věci z poslední doby.
Kostlivec
2 0
reagují: rollman69
reagovat
reaguje na: pepo
Taky to mám dost rád. Martin natočil lepší filmy, a měl dostat Oscara za něco jiného ale z mého pohledu je to minimálně na 8/10 úplně v pohodě. 
870272
Taky to mám dost rád. Martin natočil lepší filmy, a měl dostat Oscara za něco jiného ale z mého pohledu je to minimálně na 8/10 úplně v pohodě. 
870271
4 0
reagovat

departed

Ja nechapem ten tunajsi hate/rezervovanost. Je to strasna pecka
870271
Ja nechapem ten tunajsi hate/rezervovanost. Je to strasna pecka
departed
18 -1
reagují: SHUTTER, hroubek
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
já si už včera večer pustil doma Fast X :D:D:D:D
870270
já si už včera večer pustil doma Fast X *:D**:D**:D**:D*
870265
1 0
reagovat

Jack Ryan: V utajení (2014)

I po devíti letech stále svěží jízda. Chris Pine je tu božan a Branaghova ruština stejně jako jeho režie ani dnes neztratily svoje kouzlo. Krásně staromilský kousek a velká škoda, že zůstalo jenom u jednoho filmu. 
870268
I po devíti letech stále svěží jízda. Chris Pine je tu božan a Branaghova ruština stejně jako jeho režie ani dnes neztratily svoje kouzlo. Krásně staromilský kousek a velká škoda, že zůstalo jenom u jednoho filmu. 
Jack Ryan: V utajení (2014)
5 -1
reagovat
Creed 3 na Amazon Prime? Jen tak ze dne na den? Mazec.
870265
Creed 3 na Amazon Prime? Jen tak ze dne na den? Mazec.
2 0
reagují: Adventurer
reagovat
reaguje na: Papricek
jak psali ti přede mnou, je to takové přímočará, roztomile naivní věc, že si člověk snadno domyslí "aha, tahle asi v nějakém minulém díle byla hlavní záporák, tenhle asi pár dílů chyběl a myslelo se, že je mrtvej" atd. A v ději jsem se fakt neztrácel. Všechno je přehledné, přístupné pohodlné. Děj i akční scény. Je to dobře udělaný produkt (a taky nic víc) :-)
870261
jak psali ti přede mnou, je to takové přímočará, roztomile naivní věc, že si člověk snadno domyslí "aha, tahle asi v nějakém minulém díle byla hlavní záporák, tenhle asi pár dílů chyběl a myslelo se, že je mrtvej" atd. A v ději jsem se fakt neztrácel. Všechno je přehledné, přístupné pohodlné. Děj i akční scény. Je to dobře udělaný produkt (a taky nic víc) :-)
870236
1 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se