Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 6161 - 6180 Napsat příspěvek

Transformers 2023 (nevím kolikátej díl to byl ?)

vpodstatě generický pokračování, který si můžete dát kdykoliv během dne a když během toho půjdete na záchod, pověsíte pračku atd. tak o nic nepřijdete.

A ten konec? Tady opět někdo dohání co už zameškal.

Spojení G.I Joe a Transformers jako vážně ?
874257
vpodstatě generický pokračování, který si můžete dát kdykoliv během dne a když během toho půjdete na záchod, pověsíte pračku atd. tak o nic nepřijdete. A ten konec? Tady opět někdo dohání co už zameškal. Spojení [spoiler]G.I Joe a Transformers[/spoiler] jako vážně ?
Transformers 2023 (nevím kolikátej díl to byl ?)
2 0
reagují: HAL
reagovat

Flash 2023

takovej mišmaš a přepálený triky jsem fakt snad nikdy neviděl ve filmu.
Tady bylo jasně vidět, jak pejsek a kočička vařili dort. Dali do toho úplně všechno ale ve finále vzniknul totální mix kterej se nedá ani pořádně žrát. Pár vrstev se tam dalo (Keaton je prostě boží, Supergirl byla fajn, Ezra to kupodivu dost táhnul).
Ale ten závěr  kde se vpodstatě objeví digiálně všechny dosavadní postavy z DC comics co byli na plátně nebo v TV seriálech, nebo i ty co se tam skoro dostali ..

Vpodstatě to uzavřelo jednu špatnou éru.

Snad to Gunn rozjede v lepším stylu ...
874256
takovej mišmaš a přepálený triky jsem fakt snad nikdy neviděl ve filmu. Tady bylo jasně vidět, jak pejsek a kočička vařili dort. Dali do toho úplně všechno ale ve finále vzniknul totální mix kterej se nedá ani pořádně žrát. Pár vrstev se tam dalo (Keaton je prostě boží, Supergirl byla fajn, Ezra to kupodivu dost táhnul). [spoiler]Ale ten závěr  kde se vpodstatě objeví digiálně všechny dosavadní postavy z DC comics co byli na plátně nebo v TV seriálech, nebo i ty co se tam skoro dostali .. [/spoiler] Vpodstatě to uzavřelo jednu špatnou éru. Snad to Gunn rozjede v lepším stylu ...
Flash 2023
5 0
reagovat

West Side Story (1961)

Původní West Side Story je pořád výborný snímek, ale stále si trvám na tom, že Spielbergova verze je mnohem lepší. Wiseův a Robbinsův film nezapře divadelní původ. Sice je to tvůrčí záměr, který respektuji, ale čas v tomto směru je dost nemilosrdný. Naprostá většina scén se odehrává v tmavých interiérech, do exteriérů zavítáme jen výjimečně. Přitom začátek s leteckými záběry na New York a na hřišti je geniální a patří k nejlepším filmovým úvodům vůbec. Herecké výkony samozřejmě odpovídají době vzniku - jsou v mnoha pasážích divadlem před kamerou a ne vždy působí tak, jak bylo zamýšleno. Platí to i o scéně prvního setkání Tonyho a Maríe, které vyznívá dosti naivně. Pak už se to naštěstí zlepší. U kamery je nejlepší zmíněný začátek - ty letecké záběry jsou dodnes famózní, ale pak už je kamera víceméně statická, přitom látka si přímo žádá více rozpohybovaných a dynamických záběrů. Pokud jde o písně, ty samozřejmě vůbec nezestárly, Bernsteinova hudba a texty Stevena Sondheima jsou nepřekonatelné, stejně jako choreografie a luskání prsty, které k West Side Story patří. Navzdory výše řečeným výtkám patří původní West Side Story stále k muzikálové klasice, kterou by měl rozhodně vidět každý. Pak už záleží na vaší shovívavosti, ale v každém případě platí, že bez tohoto West Side Story by nikdy nevznikla geniální Spielbergova verze.
874105
Původní West Side Story je pořád výborný snímek, ale stále si trvám na tom, že Spielbergova verze je mnohem lepší. Wiseův a Robbinsův film nezapře divadelní původ. Sice je to tvůrčí záměr, který respektuji, ale čas v tomto směru je dost nemilosrdný. Naprostá většina scén se odehrává v tmavých interiérech, do exteriérů zavítáme jen výjimečně. Přitom začátek s leteckými záběry na New York a na hřišti je geniální a patří k nejlepším filmovým úvodům vůbec. Herecké výkony samozřejmě odpovídají době vzniku - jsou v mnoha pasážích divadlem před kamerou a ne vždy působí tak, jak bylo zamýšleno. Platí to i o scéně prvního setkání Tonyho a Maríe, které vyznívá dosti naivně. Pak už se to naštěstí zlepší. U kamery je nejlepší zmíněný začátek - ty letecké záběry jsou dodnes famózní, ale pak už je kamera víceméně statická, přitom látka si přímo žádá více rozpohybovaných a dynamických záběrů. Pokud jde o písně, ty samozřejmě vůbec nezestárly, Bernsteinova hudba a texty Stevena Sondheima jsou nepřekonatelné, stejně jako choreografie a luskání prsty, které k West Side Story patří. Navzdory výše řečeným výtkám patří původní West Side Story stále k muzikálové klasice, kterou by měl rozhodně vidět každý. Pak už záleží na vaší shovívavosti, ale v každém případě platí, že bez tohoto West Side Story by nikdy nevznikla geniální Spielbergova verze.
West Side Story (1961)
5 0
reagovat

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves (10/10)

Objektivně to třeba ani na plnou palbu není, jenže ten film má místa, kde bych dal i 12/10, a ta vyvažují první cca půlhodinu, kde tempo maličko hapruje. Pak to ale jede až do konce tak, že jsem se nepřestal bavit až do titulků, jeden hlod za druhým, zábavná akce, perfektní obsazení. A to jsem prosím tu hru nikdy nehrál, takže mi nejspíš spousta fórků a pomrknutí utekla. Chci víc takových filmů!
874073
Objektivně to třeba ani na plnou palbu není, jenže ten film má místa, kde bych dal i 12/10, a ta vyvažují první cca půlhodinu, kde tempo maličko hapruje. Pak to ale jede až do konce tak, že jsem se nepřestal bavit až do titulků, jeden hlod za druhým, zábavná akce, perfektní obsazení. A to jsem prosím tu hru nikdy nehrál, takže mi nejspíš spousta fórků a pomrknutí utekla. Chci víc takových filmů!
Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves (10/10)
14 -2
reagovat
reaguje na: Mr. Hlad
874039
https://ibb.co/KKtD95P
874032
2 0
reagovat

Moucha (1986)

Seth Brundle, užasný vědec se nevědomky skříží s mouchou a vzejde z toho jeden z nejhnusnějších filmu, tolik humusu a jiných dobrot abys pohledal, perfektní film, skvělá hudba a dechberoucí efekty, pravém zasloužený oscar, akorát jsem si v práci u koukání nedal radši ani jídlo, tohle mě po letech dokáže pořád znechutit a je to super, aspoň to nezestárlo :+:+:+
874038
Seth Brundle, užasný vědec se nevědomky skříží s mouchou a vzejde z toho jeden z nejhnusnějších filmu, tolik humusu a jiných dobrot abys pohledal, perfektní film, skvělá hudba a dechberoucí efekty, pravém zasloužený oscar, akorát jsem si v práci u koukání nedal radši ani jídlo, tohle mě po letech dokáže pořád znechutit a je to super, aspoň to nezestárlo *:+**:+**:+*
Moucha (1986)
7 0
reagovat
reaguje na: MKMZ
Nerozvážně jsem kliknul na tvůj odkaz jsem nas...nej stejně jako Adventurer... :(
874036
Nerozvážně jsem kliknul na tvůj odkaz jsem nas...nej stejně jako Adventurer... *:(*
873975
3 0
reagovat
Hele fakt seš otravnej. Omezíme to na jeden příspěvek tohohle typu denně a s nějakým neutrálním nápisem typu "Marvel a Mortal Kombat, fanouškovský příspěvek číslo 274" a zkusíme s tím být všichni v pohodě, OK? Protože pokud s tím nebudeme všichni v pohodě, bude to blbý. 
874032
Hele fakt seš otravnej. Omezíme to na jeden příspěvek tohohle typu denně a s nějakým neutrálním nápisem typu "Marvel a Mortal Kombat, fanouškovský příspěvek číslo 274" a zkusíme s tím být všichni v pohodě, OK? Protože pokud s tím nebudeme všichni v pohodě, bude to blbý. 
873975
21 -1
reagují: AndyKaufman
reagovat
Vyser se na to nebo dávej celý svoje příspěvky do spoiler tagů včetně nadpisu.

Kurv!š tady případný překvapení ve filmech
Člověk se už nemá ani na co těšit.

Založ si svůj web/blog a tam si tyhle z3urv3ny příspěvky dávej.

Redakce už tady ani nemůže udělat pořádnej skalpel na nějakej trailer/film.
874026
Vyser se na to nebo dávej celý svoje příspěvky do spoiler tagů včetně nadpisu. Kurv!š tady případný překvapení ve filmech Člověk se už nemá ani na co těšit. Založ si svůj web/blog a tam si tyhle z3urv3ny příspěvky dávej. Redakce už tady ani nemůže udělat pořádnej skalpel na nějakej trailer/film.
873975
10 -1
reagovat
reaguje na: esmo
Ani nevíš, jak je mi to líto. Těšil jsem se na horor roku...
873996
Ani nevíš, jak je mi to líto. Těšil jsem se na horor roku...
873986
1 -3
reagovat
reaguje na: Barv666
Neeee, to neeee … vždyť to bylo zábavné. :o
atmosféra prostředí starého vybydleného baráku tomu podle mě pomohla, i nápaditý to bylo. I postavy sympatické, Ikdyž jsem třeba nedokázal identifikovat, jestli to byl muž, nebo změna. Já se teda bavil - 7/10
873986
Neeee, to neeee … vždyť to bylo zábavné. *:o* atmosféra prostředí starého vybydleného baráku tomu podle mě pomohla, i nápaditý to bylo. I postavy sympatické, Ikdyž jsem třeba nedokázal identifikovat, jestli to byl muž, nebo změna. Já se teda bavil - 7/10
873980
5 0
reagují: Barv666
reagovat

Evil Dead Rise (1/10)

Jo, fakt. Na tenhle film jsem se hodně těšil, trailery působily lákavě, o to více jsem zklamaný. Postavy povětšinou lobotomované už zaživa, pomalu se vlekoucí děj, a když to až tak od poloviny filmu konečně začne, tak čím víc krve, hnisu a čert ví čeho všeho teklo, tím méně bylo zábavy. Nevím, třeba jsem už na tenhle typ filmu starý, jenže já si pak pustil původní film a pořád funguje.
873980
Jo, fakt. Na tenhle film jsem se hodně těšil, trailery působily lákavě, o to více jsem zklamaný. Postavy povětšinou lobotomované už zaživa, pomalu se vlekoucí děj, a když to až tak od poloviny filmu konečně začne, tak čím víc krve, hnisu a čert ví čeho všeho teklo, tím méně bylo zábavy. Nevím, třeba jsem už na tenhle typ filmu starý, jenže já si pak pustil původní film a pořád funguje.
Evil Dead Rise (1/10)
5 -9
reagují: esmo
reagovat
Disney se mi protivi víc, než Netflix...
Včetně té zas.ane aplikace, kde lákají na novou řadu Futuramy, ale že tam doteď nikdo nedal ani české titulky, to už nezmíní.
"Buď umřeš jako studio se skvělou historií nebo budeš žít tak dlouho, až si všemi těmi sequely a předělávkami zničíš pověst."  Harvey Dent.
873979
Disney se mi protivi víc, než Netflix... Včetně té zas.ane aplikace, kde lákají na novou řadu Futuramy, ale že tam doteď nikdo nedal ani české titulky, to už nezmíní. "Buď umřeš jako studio se skvělou historií nebo budeš žít tak dlouho, až si všemi těmi sequely a předělávkami zničíš pověst."  Harvey Dent.
10 0
reagovat
reaguje na: verbst
Jasně Disney, máš moji důvěru, ještě jsi mě nikdy nezklamal ;):+
873977
Jasně Disney, máš moji důvěru, ještě jsi mě nikdy nezklamal *;)**:+*
873974
4 -1
reagovat

MI 7

Všechny zápory už tady zazněly, ale já bych chtěl vypíchnout tu výbornou chemii mezi Ethanem a Grace. Nečekal jsem, že mě postava Hayley Atwell tak chytne, ale nakonec mě bavila snad nejvíce ze všech. Celkově to určitě není nejlepší díl série, ale v porovnání s letošní letní blockbusterovou šedí pořád jiná liga.:+
873976
Všechny zápory už tady zazněly, ale já bych chtěl vypíchnout tu výbornou chemii mezi Ethanem a Grace. Nečekal jsem, že mě postava Hayley Atwell tak chytne, ale nakonec mě bavila snad nejvíce ze všech. Celkově to určitě není nejlepší díl série, ale v porovnání s letošní letní blockbusterovou šedí pořád jiná liga.*:+*
MI 7
10 -1
reagovat

Deadpool & Wolverine

Tenhle souboj bude snad epičtější, než Illuminati-montáž ve Strangeovi.
873975
[url=https://pbs.twimg.com/media/F1ApFYRagAAQFOO?format=jpg&name=large]Tenhle[/url] souboj bude snad epičtější, než [spoiler]Illuminati-montáž ve Strangeovi[/spoiler].
Deadpool & Wolverine
3 -7
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
In a statement to The Independent, a Disney spokesperson clarified: “The images that ran [in the Daily Mail] are not official film photos. These show stand-ins for some talent and do not feature Rachel Zegler or Andrew Burnap.”

Každopádně Dinklage to řekl hezky. 
873974
In a statement to The Independent, a Disney spokesperson clarified: “The images that ran [in the Daily Mail] are not official film photos. These show stand-ins for some talent and do not feature Rachel Zegler or Andrew Burnap.” Každopádně Dinklage to řekl hezky. 
873935
1 -1
reagují: esmo
reagovat
Vypadá to děsivě. A nejen kvůli obsazení. Celkově tůsobí to jako nějaká nepovedená parodie. Rachel Zegler je sice pěkná, ale na Sněhurku se jednoduše nehodí. 8) :D
873973
Vypadá to děsivě. A nejen kvůli obsazení. Celkově tůsobí to jako nějaká nepovedená parodie. Rachel Zegler je sice pěkná, ale na Sněhurku se jednoduše nehodí. *8)* *:D*
873935
6 0
reagovat

Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One (2023)

prvýkrát v živote v IMAXe (návšteva prahy) a bol som ohúrený. pecka! pre slováka z východu, ktorý má dostupné 3 kiná v meste (prešov) to bol fakt unikátny zážitok. :D
873972
prvýkrát v živote v IMAXe (návšteva prahy) a bol som ohúrený. pecka! pre slováka z východu, ktorý má dostupné 3 kiná v meste (prešov) to bol fakt unikátny zážitok. *:D*
Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One (2023)
17 0
reagovat
Wtf 79% ?? Tohle nemá Disney šanci trhnout.
873958
Wtf 79% ?? Tohle nemá Disney šanci trhnout.
873947
2 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se