Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 6041 - 6060 Napsat příspěvek
Další Milosh? :D
875720
Další Milosh? *:D*
2 -1
reagují: Milosh
reagovat
reaguje na: Exactly
Viděl si Gondryho serial K smíchu? To je z poslední doby něco podobného a je to i smysluplne ukončené. 
875719
Viděl si Gondryho serial K smíchu? To je z poslední doby něco podobného a je to i smysluplne ukončené. 
875686
4 0
reagovat
reaguje na: esmo
Umí Gonzi zjistit kdo si dal tuhle profilovku první? :D
Ale je možný, že jsem ji ti ji kdysi v podroušeném stavu ukradl. Dunno. Prostě Bill a film z mý TOPky no8) 
875716
Umí Gonzi zjistit kdo si dal tuhle profilovku první? *:D* Ale je možný, že jsem ji ti ji kdysi v podroušeném stavu ukradl. Dunno. Prostě Bill a film z mý TOPky no*8)* 
875702
6 -1
reagovat
Hm, cvak. Já že reagujes na své opilé ja:D
875705
Hm, cvak. Já že reagujes na své opilé ja*:D*
10 0
reagovat
Hey :(
875702
Hey *:(*
875686
6 0
reagují: Exactly
reagovat
tiež mám trocha upito

ale nesúhlasím... aj dnes sa točia. :D:D
875690
tiež mám trocha upito ale nesúhlasím... aj dnes sa točia. *:D**:D*
875686
1 0
reagovat

Věčný svit neposkvrněné mysli

Chytil jsem teď v TV. Sakra, to je tak dobrý a přesný, po těch cca 10letech od prvního shlédnutí.  Jak má člověk už něco "odžito".:)

Sry za random příspěvek, jen mě příjde, že se " tyhle" filmy už moc netočí...(?) a mám trochu upito :)
875686
Chytil jsem teď v TV. Sakra, to je tak dobrý a přesný, po těch cca 10letech od prvního shlédnutí.  Jak má člověk už něco "odžito".*:)* Sry za random příspěvek, jen mě příjde, že se " tyhle" filmy už moc netočí...(?) a mám trochu upito *:)*
Věčný svit neposkvrněné mysli
14 -1
reagují: (=LIFTY=), esmo, Muel
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Five Nights jdou ale souběžně do kin i na streamy, takže to velká konkurence není. Mimo to, pár dní zpět potvrdili, že to bude PG-13 a hodně lidí to naštvalo. Pokud to nebyla ironie od tebe :D, tak to konkurence určitě není:D Na druhou stranu, jsem rád, že uvidím SAW X o něco dříve. Trailer by měl vyjít snad dnes nebo zítra8)
875661
Five Nights jdou ale souběžně do kin i na streamy, takže to velká konkurence není. Mimo to, pár dní zpět potvrdili, že to bude PG-13 a hodně lidí to naštvalo. Pokud to nebyla ironie od tebe *:D*, tak to konkurence určitě není*:D* Na druhou stranu, jsem rád, že uvidím SAW X o něco dříve. Trailer by měl vyjít snad dnes nebo zítra*8)*
875560
2 0
reagovat
reaguje na: Ne__Ty
On taky je čím dál lepší, dobře je to vidět na těch videích kde se vrací ke svým starým pitch meetings a rozebírá je. Jakkoli mě tehdy hodně bavily, tak ten posun k lepšímu je zřejmý, fakt doufám že se od kritizování filmů jednou přesune k jejich tvoření.

Zato Honest Trailers, ty jsou imho čím dál horší :/
875623
On taky je čím dál lepší, dobře je to vidět na těch videích kde se vrací ke svým starým pitch meetings a rozebírá je. Jakkoli mě tehdy hodně bavily, tak ten posun k lepšímu je zřejmý, fakt doufám že se od kritizování filmů jednou přesune k jejich tvoření. Zato Honest Trailers, ty jsou imho čím dál horší :/
875612
6 0
reagovat
reaguje na: Ne__Ty
Taky mi to ze začátku přišlo jako wannabe tiktok sračka. Ale ten chlápek má správné pichlavé hlášky na HW, které každý z nás nosí v hlavě. Nesleduju všechno, ale zatím se mi taky nepřejedl.
875615
Taky mi to ze začátku přišlo jako wannabe tiktok sračka. Ale ten chlápek má správné pichlavé hlášky na HW, které každý z nás nosí v hlavě. Nesleduju všechno, ale zatím se mi taky nepřejedl.
875612
1 0
reagovat

Muel Meter | Barbie

akože čakal som hocičo, že to bude feministické a detské, v poho, ale to všetko na mňa proste nefungovalo. film je proste príliš edgy a príliš relevantný for the sake of being one, ale vtipné mi to veľmi neprišlo. výprava, gosling, margot, simu liu a tanečné veci super, všetko ostatné pomerne bez duše a veľmi na silu. takže barbenheimer vyhráva oppie na plnej čiare ani sa nebavme. :D
875614
akože čakal som hocičo, že to bude feministické a detské, v poho, ale to všetko na mňa proste nefungovalo. film je proste príliš edgy a príliš relevantný for the sake of being one, ale vtipné mi to veľmi neprišlo. výprava, gosling, margot, simu liu a tanečné veci super, všetko ostatné pomerne bez duše a veľmi na silu. takže barbenheimer vyhráva oppie na plnej čiare ani sa nebavme. *:D*
Muel Meter | Barbie
2 -1
reagovat
reaguje na: HAL
Nechápu, že se mi ten koncept po tolika dílech nepřejedl. On mě dokonce baví stále víc a víc. :D
875612
Nechápu, že se mi ten koncept po tolika dílech nepřejedl. On mě dokonce baví stále víc a víc. *:D*
875611
1 0
reagují: HAL, Cinefil
reagovat
875611
[url=https://www.youtube.com/watch?v=saj2Q92wBkU&ab_channel=PitchMeeting]Barbenheimer Pitch Meeting [/url]Geniální *:D*
3 0
reagují: Ne__Ty
reagovat
Tak Saw X se lekl konkurence a půjde do kin o měsíc dřív.  Což se nedivím,  když je to tohle...
875560
Tak Saw X se lekl konkurence a půjde do kin o měsíc dřív.  Což se nedivím,  když je to [url=https://dx35vtwkllhj9.cloudfront.net/universalstudios/five-nights-at-freddys/images/regions/us/header.jpg]tohle...[/url]
2 0
reagují: rollman69
reagovat

Hobit: Bitva pěti armád (2014)

Krása. Závěrečná část Hobita ani tentokrát nezklamala. Perfektní zakončení celé trilogie. Byly to tři krásné večery plné dobrodružství, napětí, fantastické kamery a geniální výtvarné stránky. Hobit hodně nedoceněné trilogie a bohužel naráží na srovnání s nekritickým obdivem k Pánovi prstenů. Když ale vidíte Hobita jako úplně vlastní trilogii, tohle nemístné srovnání padá a jsou tu tři báječné filmy, které i po deseti letech obstojí ve vší důstojnosti. :+
875490
Krása. Závěrečná část Hobita ani tentokrát nezklamala. Perfektní zakončení celé trilogie. Byly to tři krásné večery plné dobrodružství, napětí, fantastické kamery a geniální výtvarné stránky. Hobit hodně nedoceněné trilogie a bohužel naráží na srovnání s nekritickým obdivem k Pánovi prstenů. Když ale vidíte Hobita jako úplně vlastní trilogii, tohle nemístné srovnání padá a jsou tu tři báječné filmy, které i po deseti letech obstojí ve vší důstojnosti. *:+*
Hobit: Bitva pěti armád (2014)
8 -9
reagovat
reaguje na: Vardant
Přitom třeba tohle je chytry easter egg.
Je fakt škoda, že tam ten přesah museli na sílu cpát a zabili tím to, o co šlo nejvíc - o zábavu. 
Každopádně takový fenomén jsem v kine dlouho nezažil.  Skoro každý v růžovém,  včetně jednoho chlapce v ženském outfitu.
Ti museli čumět, když dostali něco úplně jiného.
875485
Přitom třeba tohle je chytry [url=https://www.tiktok.com/@its_ivanmars/video/7259846363649690906]easter egg[/url]. Je fakt škoda, že tam ten přesah museli na sílu cpát a zabili tím to, o co šlo nejvíc - o zábavu.  Každopádně takový fenomén jsem v kine dlouho nezažil.  Skoro každý v růžovém,  včetně jednoho chlapce v ženském outfitu. Ti museli čumět, když dostali něco úplně jiného.
875483
2 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Ten hype je kolem toho šílený a mám na to v podstatě stejný názor jako ty. 
Linka s Kenem byla nejlepší část toho filmu a po tom tanečním čísle to šlo do kytek.
875483
Ten hype je kolem toho šílený a mám na to v podstatě stejný názor jako ty.  Linka s Kenem byla nejlepší část toho filmu a po tom tanečním čísle to šlo do kytek.
875482
8 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat

Barbie

Zábavný a ujetý film, s chytrým humorem, odkazujícím na historii jedné slavné značky,  podobně jako Lego: Příběh a vynikajícím hudebním číslem na konci. Ken si to dává a všichni herci mě bavili, ale. A sakra velké ALE! Je to totálně zabité do xichtu vmetujicimi proslovy o právech, neprávech a jiných rádoby přesahových věcech.
Fakt mě to nebavilo a konec měl na mě úplně jiný účinek, protože jsem se fakt modlil, ať už to konečně skončí. Vždyť určitá výpověď lze dělat i chytře, jako třeba v Atlantě. 
A ten vztah matka dcera byla parodie na vývoj postav.  To, co Lego dokázalo říct v patnácti minutách,  se nepovedlo Barbie za celý film.
Jestli to byl celé záměr povrchnosti, tak jsem to nepochopil. Na rottenech se zase jednou pos.ali.
Znovu už si pustím maximálně první půlku, pak přeskočim na hudební číslo a spokojený to vypnu.
875482
Zábavný a ujetý film, s chytrým humorem, odkazujícím na historii jedné slavné značky,  podobně jako Lego: Příběh a vynikajícím hudebním číslem na konci. Ken si to dává a všichni herci mě bavili, ale. A sakra velké ALE! Je to totálně zabité do xichtu vmetujicimi proslovy o právech, neprávech a jiných rádoby přesahových věcech. Fakt mě to nebavilo a konec měl na mě úplně jiný účinek, protože jsem se fakt modlil, ať už to konečně skončí. Vždyť určitá výpověď lze dělat i chytře, jako třeba v Atlantě.  A ten vztah [spoiler]matka dcera[/spoiler] byla parodie na vývoj postav.  To, co Lego dokázalo říct v patnácti minutách,  se nepovedlo Barbie za celý film. Jestli to byl celé záměr povrchnosti, tak jsem to nepochopil. Na rottenech se zase jednou pos.ali. Znovu už si pustím maximálně první půlku, pak přeskočim na hudební číslo a spokojený to vypnu.
Barbie
8 -2
reagují: Vardant
reagovat
875434
[url=https://youtu.be/yMR-1cGX9-Y]57 Seconds[/url]
1 0
reagovat
reaguje na: pepo
Dík! :+ Dafilms tu nepustím, edisonfilm se zatím netváří, že by neměl jít, tak to někdy zkusím - a když tak aspoň vím, že DVD existuje, což už dnes pohříchu není pravidlem (ano, toho Zátopka jsem pořád úplně nepřekousl...)
875433
Dík! *:+* Dafilms tu nepustím, edisonfilm se zatím netváří, že by neměl jít, tak to někdy zkusím - a když tak aspoň vím, že DVD existuje, což už dnes pohříchu není pravidlem (ano, toho Zátopka jsem pořád úplně nepřekousl...)
875408
1 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se