Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 5801 - 5820 Napsat příspěvek
reaguje na: (=LIFTY=)
drzim palce. ja uz na to serem a idem doplnat klasiky iba s dcerou. ta to aj oceni:D
877727
drzim palce. ja uz na to serem a idem doplnat klasiky iba s dcerou. ta to aj oceni*:D*
877725
13 0
reagovat
reaguje na: pepo
My si pořídili plakát na seškrabávání "100 filmů,  které musíte vidět" A fakt jsem zvědavý, jak přežije první Star Wars nebo Terminátora.
877725
My si pořídili plakát na seškrabávání "100 filmů,  které musíte vidět" A fakt jsem zvědavý, jak přežije první Star Wars nebo Terminátora.
877721
5 0
reagují: pepo
reagovat
reaguje na: pepo
:D
877723
*:D*
877721
1 0
reagovat
ste nudni. mne zena teraz za posledne dni ofrflala francuzsku spojku, presumed innocent, heat a duel. aspon vyjednavac sa jej celkom pacil:D
877721
ste nudni. mne zena teraz za posledne dni ofrflala francuzsku spojku, presumed innocent, heat a duel. aspon vyjednavac sa jej celkom pacil*:D*
10 0
reagují: (=LIFTY=), May
reagovat
reaguje na: May
<3 
877718
<3 
877715
1 -1
reagovat
reaguje na: verbst
Hele každý má něco. Já třeba zase mám rád Tenkrát v Americe, Eastwood trilogii zbožňuju a Hodný, zlý a ošklivý mám v top10, ale Tenkrát na západě je za mě nejpřeceňovanější western všech dob (s výjimkou geniální hudby), který jsem na 3 pokusy sotva dokoukal. 
877715
Hele každý má něco. Já třeba zase mám rád Tenkrát v Americe, Eastwood trilogii zbožňuju a Hodný, zlý a ošklivý mám v top10, ale Tenkrát na západě je za mě nejpřeceňovanější western všech dob (s výjimkou geniální hudby), který jsem na 3 pokusy sotva dokoukal. 
877696
5 -5
reagují: verbst
reagovat
reaguje na: esmo
Super recenze
877708
Super recenze
877703
2 0
reagovat
reaguje na: Disketa1
Pancharty mám taky moc rád, už jen proto, že němce hrajou němci a taky je to výborně obsazený a Hans Land a štrudl nooooo:+:D
877707
Pancharty mám taky moc rád, už jen proto, že němce hrajou němci a taky je to výborně obsazený a Hans Land a štrudl nooooo*:+**:D*
877702
4 0
reagovat
reaguje na: esmo
Přátele byli a těm ten zázrak promítli. Tak snad si zažil chybu v Matrixu. 
877706
Přátele byli a těm ten zázrak promítli. Tak snad si zažil chybu v Matrixu. 
877703
1 0
reagovat
Právě se ti to povedlo.
877705
Právě se ti to povedlo.
877700
3 -5
reagovat

ONEMANSHOW

Tak jsem propadl davové náladě a zašel na nejnovější Kazmův výtvor. Vzal jsem přítelkyni, dali jsme kebab, džus a zašli do letňáku. Vychytali jsme nejlepší místa, přálo nám hezký počasí.
Lidi se scházeli, bylo jich jako much, takže jsem byl moc rád, že jsme dorazili o 40 minut dřív.
Jak se blížil čas začátku promítání, tak se před plátno postavil týpek v černém a prohlásil, že se omlouvá, ale projektor je rozbitý a budou vracet vstupné. Pár lidí se uchechtlo, říkajíc si, že to bude nějaká kazmovina.
Po asi dvaceti minutách, kdy jsme všichni, ale opravdu všichni seděli a čekali na spuštění promítání, se jeden odvážlivec zvedl a šel za oním týpkem, který seděl u promítačky: “Takže vy si jako neděláte prdel, Jo?”
”Ne pane, omlouvám se, ale prdel si vážně nedělám, vstupné budeme opravdu vracet.”
Na čež z našich pohledů vyčetl, že mu stále nevěříme. Takže opět vstal a začal nás ubezpečovat, že se opravdu o vtip nejedná, ač by se to z povahy filmu mohlo zdát. Takže jsme se už ale opravdu všichni zvedli a šli do prdele.
Takže abych to shrnul, kebab dobrý, posezení na dvoře Filozofické fakulty taky dobrý a večerní jízda autem skrz poloprázdné Brno super.
Film nehodnotím, ale myslím, že o ničem.
877703
Tak jsem propadl davové náladě a zašel na nejnovější Kazmův výtvor. Vzal jsem přítelkyni, dali jsme kebab, džus a zašli do letňáku. Vychytali jsme nejlepší místa, přálo nám hezký počasí. Lidi se scházeli, bylo jich jako much, takže jsem byl moc rád, že jsme dorazili o 40 minut dřív. Jak se blížil čas začátku promítání, tak se před plátno postavil týpek v černém a prohlásil, že se omlouvá, ale projektor je rozbitý a budou vracet vstupné. Pár lidí se uchechtlo, říkajíc si, že to bude nějaká kazmovina. Po asi dvaceti minutách, kdy jsme všichni, ale opravdu všichni seděli a čekali na spuštění promítání, se jeden odvážlivec zvedl a šel za oním týpkem, který seděl u promítačky: “Takže vy si jako neděláte prdel, Jo?” ”Ne pane, omlouvám se, ale prdel si vážně nedělám, vstupné budeme opravdu vracet.” Na čež z našich pohledů vyčetl, že mu stále nevěříme. Takže opět vstal a začal nás ubezpečovat, že se opravdu o vtip nejedná, ač by se to z povahy filmu mohlo zdát. Takže jsme se už ale opravdu všichni zvedli a šli do prdele. Takže abych to shrnul, kebab dobrý, posezení na dvoře Filozofické fakulty taky dobrý a večerní jízda autem skrz poloprázdné Brno super. Film nehodnotím, ale myslím, že o ničem.
ONEMANSHOW
20 -1
reagují: speta.jr, hroubek
reagovat
Team verbst. Pulp Fiction je Tarantinův nejpřeceňovanější film. Za jeho nejlepší snímek považuji pečlivě vysoustružené Hanebné pancharty.
877702
Team verbst. Pulp Fiction je Tarantinův nejpřeceňovanější film. Za jeho nejlepší snímek považuji pečlivě vysoustružené Hanebné pancharty.
5 -14
reagují: Gacy
reagovat
reaguje na: Cinefil
Co třeba příště projednou zkusit zareagovat stejně/podobně jako Gacy a ne jako povýšeneckej kokot? 
877700
Co třeba příště projednou zkusit zareagovat stejně/podobně jako Gacy a ne jako povýšeneckej kokot? 
877695
6 -6
reagují: Cinefil
reagovat
Já nehraju :D
877699
Já nehraju *:D*
877689
3 0
reagovat
Ty máš snad úchylku na palce dolů :D
877698
Ty máš snad úchylku na palce dolů *:D*
11 -1
reagovat
No ale papírově by mi to sedět mělo... 
Jedinej další Tarantino, kterýho nedávám je Pulp Fiction (Jackie Brown FTW) 
877696
No ale papírově by mi to sedět mělo...  Jedinej další Tarantino, kterýho nedávám je Pulp Fiction (Jackie Brown FTW) 
877689
3 -10
reagují: May
reagovat
Pro lidi jako ty existují filmy jako Policajt ze sámošky 2. :D
877695
Pro lidi jako ty existují filmy jako Policajt ze sámošky 2. *:D*
877685
9 -1
reagují: verbst
reagovat
Tak to bys Red Dead Redemption 2 nepřežil.
877689
Tak to bys Red Dead Redemption 2 nepřežil.
877685
7 -1
reagují: verbst, verbst
reagovat
Já to miluju, ty postavy, dialogy a prostředi, právě ten úvod v dostavníku je snad nejlepši část :+Ale  víš jak to je - 100 lidí, 100 chutí, každýmu podle jeho gusta:+:D
877688
Já to miluju, ty postavy, dialogy a prostředi, právě ten úvod v dostavníku je snad nejlepši část *:+*Ale  víš jak to je - 100 lidí, 100 chutí, každýmu podle jeho gusta*:+**:D*
877685
5 0
reagovat
reaguje na: Gacy
Hmm. A já už se třikrát nedostal přes prvních patnáct minut... :D
877685
Hmm. A já už se třikrát nedostal přes prvních patnáct minut... *:D*
877672
2 -7
reagují: Cinefil, (=LIFTY=), Gacy
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se