Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 5701 - 5720 Napsat příspěvek
Dungeons & Dragons
John Wick 4
Guardians of the Galaxy 3
Oppenheimer
Babylon
Vily z Inisherinu
Velryba
Air
Spider-Man animak
Mission Impossible 
Suzume 
Mluv se mnou.
Plus nejsilnějši nálož kvalitní české produkce za poslední dobu.
Jediný film v černých číslech  - Cool Girl.
Serialy - Succession, Barry, Medvěd, Last of Us, Warrior, Silo

Máš depku nebo co?:D
878751
Dungeons & Dragons John Wick 4 Guardians of the Galaxy 3 Oppenheimer Babylon Vily z Inisherinu Velryba Air Spider-Man animak Mission Impossible  Suzume  Mluv se mnou. Plus nejsilnějši nálož kvalitní české produkce za poslední dobu. Jediný film v černých číslech  - Cool Girl. Serialy - Succession, Barry, Medvěd, Last of Us, Warrior, Silo Máš depku nebo co?*:D*
23 -3
reagovat
Tenhle rok je strašnej průjem. Filmy nuda. Seriály jakbysmet. Bych blil velebnosti.

Nuda nuda nuda.
878750
Tenhle rok je strašnej průjem. Filmy nuda. Seriály jakbysmet. Bych blil velebnosti. Nuda nuda nuda.
3 -17
reagovat

kniha bola fajn

tak nadeje tam je.. Dcera krále bažin
878747
tak nadeje tam je.. [url=https://www.youtube.com/watch?v=FDnUVhLMqI0]Dcera krále bažin[/url]
kniha bola fajn
1 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Jednička s Renem se mi hodně líbila 8)8) 
878741
Jednička s Renem se mi hodně líbila *8)**8)* 
878702
1 0
reagovat
reaguje na: speedy.mail
Miluji jejich filmy. Tarek a Lacheau jsou mistři v oboru. Viděl jsem všechny a včera jsem právě přišel na tenhle sequel, že bude a trailer je ne úplně vtipný, ale těch odkazů tam je požehnaně. Stále doufám, že se od nich dočkám nějaké hororové komedie. Už měli akční, super-hero movie, takže bych to uvítal.
878740
Miluji jejich filmy. Tarek a Lacheau jsou mistři v oboru. Viděl jsem všechny a včera jsem právě přišel na tenhle sequel, že bude a trailer je ne úplně vtipný, ale těch odkazů tam je požehnaně. Stále doufám, že se od nich dočkám nějaké hororové komedie. Už měli akční, super-hero movie, takže bych to uvítal.
878717
2 0
reagovat
Tak to pokračování francouzské verze asi radši vynechte. Není to dobrý a náladou a stylem to nemá s minulým filmem vůbec nic společného. 
878724
Tak to pokračování francouzské verze asi radši vynechte. Není to dobrý a náladou a stylem to nemá s minulým filmem vůbec nic společného. 
9 0
reagovat
reaguje na: verbst

The Sweeney

Já si z toho pamatuju jen, že to bylo takové hodně britské:D

A potom ještě tohle, no. link
878723
Já si z toho pamatuju jen, že to bylo takové hodně [url=https://youtube.com/watch?v=o6p0W4ZsLXw&si=WNjFRCCf9rOzn1Dw]britské[/url]. *:D* A potom ještě tohle, no. https://youtu.be/2xZriFZ_xbI?si=AuwvmaRp3GkKM7e7
The Sweeney
878718
3 0
reagovat
link kdysi jsem se snazil Sweeneyho v topce hypeovat, je to racha 
878722
https://www.moviezone.cz/clanek/34169-top-11-paradnich-thrilleru-ktere-mozna-neznate kdysi jsem se snazil Sweeneyho v topce hypeovat, je to racha 
878702
1 0
reagovat
Sweeney s Hayley a Rayem byla strašná mrda. 
878718
Sweeney s Hayley a Rayem byla strašná mrda. 
878702
3 0
reagují: Memphis
reagovat

3 jours max

Další film mojí oblíbené francouzské partičky link . Pokračování Machra na 30 dnů.
878717
Další film mojí oblíbené francouzské partičky https://www.youtube.com/watch?v=qPuMbG5ByO8 . Pokračování Machra na 30 dnů.
3 jours max
5 0
reagují: rollman69
reagovat
Tak pan Hlad si jde vyčistit zuby, udělá si kafe a další dvě hodinky na něj nemluvte :)
878709
Tak pan Hlad si jde vyčistit zuby, udělá si kafe a další dvě hodinky na něj nemluvte :)
878702
3 0
reagovat
Vyšla nová francouzská akční detektivka s Albanem Renoirem (Ztracená kulka) Nemilosrdní: Nová Generace. To je teď můj oblíbený subžánr a on v podstatě jeden z nej herců. Uziju si i ty objektivně slabší kousky. 
Je to dvojka cca deset let starého remakeu pecky Sweeney s Jeanem Reném. V originále byl boží Ray Winstone a Hayley Atwel. 

Chtěl jsem se podívat na svůj komentář k původnímu filmu, bohužel jsem ho nenapsal, jenom napálil pět hvězd, ale naprosto mne rozsekal duro, to je génius :D:D:D

"PECKA!!! Ale totálna. Ray Winstone je buldog, ktorý raňajkuje Neesonov, zapíja ich šťavou z Lina Venturu a keď sa potom ide vysrať, utiera si riť dvojvrstvovým z Delona a Gabina."
878702
Vyšla nová francouzská akční detektivka s Albanem Renoirem (Ztracená kulka) [b]Nemilosrdní: Nová Generace.[/b] To je teď můj oblíbený subžánr a on v podstatě jeden z nej herců. Uziju si i ty objektivně slabší kousky.  Je to dvojka cca deset let starého remakeu pecky [b]Sweeney[/b] s Jeanem Reném. V originále byl boží Ray Winstone a Hayley Atwel.  Chtěl jsem se podívat na svůj komentář k původnímu filmu, bohužel jsem ho nenapsal, jenom napálil pět hvězd, ale naprosto mne rozsekal duro, to je génius *:D**:D**:D* [i]"PECKA!!! Ale totálna. Ray Winstone je buldog, ktorý raňajkuje Neesonov, zapíja ich šťavou z Lina Venturu a keď sa potom ide vysrať, utiera si riť dvojvrstvovým z Delona a Gabina."[/i]
5 -1
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Clooney?
Pitt?
Damon?
Colin Farrell? 
Downey Jr.? 
Denzel? 
878696
Clooney? Pitt? Damon? Colin Farrell?  Downey Jr.?  Denzel? 
878659
3 0
reagovat

Pět malých prasátek (2003)

Bezhumorová poirotovka. Výborná.
878693
Bezhumorová poirotovka. Výborná.
Pět malých prasátek (2003)
2 -2
reagovat
Jinak ta mě Keanu Reevese nebo Arnold Schwarzenegger. 8)
878685
Jinak ta mě Keanu Reevese nebo Arnold Schwarzenegger. *8)*
878673
5 0
reagovat
Viggo Mortensen. Výborný herec s důkladnou přípravou na všechny role. Plus také dle mého velmi inteligentní a skromný člověk.
878683
Viggo Mortensen. Výborný herec s důkladnou přípravou na všechny role. Plus také dle mého velmi inteligentní a skromný člověk.
878659
10 0
reagovat
Keanu Reeves, Josh Hartnett, Michael J. Fox, Rick Moranis... :)
878678
Keanu Reeves, Josh Hartnett, Michael J. Fox, Rick Moranis... *:)*
878659
7 0
reagovat

Zlo pod sluncem (2000)

Perfektní snímek, který mě opět příjemně bavil. I díky tomu, že se tam objevil tehdy naprosto neznámý a mladičký Russell Tovey. Ty jeho typické odstáté uši poznám kdykoli. :)
878675
Perfektní snímek, který mě opět příjemně bavil. I díky tomu, že se tam objevil tehdy naprosto neznámý a mladičký Russell Tovey. Ty jeho typické odstáté uši poznám kdykoli. *:)*
Zlo pod sluncem (2000)
1 -1
reagovat
Podle mě třeba Russell Crowe. Výbornej herec a navíc extrémní sympaťák, což teď nedávno dokázal i ve Varech :+
878674
Podle mě třeba Russell Crowe. Výbornej herec a navíc extrémní sympaťák, což teď nedávno dokázal i ve Varech *:+*
878659
8 0
reagovat
reaguje na: DarkSith
Mně se ještě líbí jeho pohodový pořad o cestování po světě na motorce a jeho manželka :D A v mém okolí se líbí snad všem děvčatům. 
Spoustu jeho filmů mám v TOP. Ať už Trainspotting, Moulin Rouge, Černý jestřáb sestřelen nebo Velkou rybu.  Přál bych mu ještě nějakou pořádně výraznou roli a nezabijet talent hovadinami jako Birds of Prey. I díky němu považuji Doktora s
Spánka za jednu z nejlepších adaptací Kinga.
878673
Mně se ještě líbí jeho pohodový pořad o cestování po světě na motorce a jeho manželka *:D* A v mém okolí se líbí snad všem děvčatům.  Spoustu jeho filmů mám v TOP. Ať už Trainspotting, Moulin Rouge, Černý jestřáb sestřelen nebo Velkou rybu.  Přál bych mu ještě nějakou pořádně výraznou roli a nezabijet talent hovadinami jako Birds of Prey. I díky němu považuji Doktora s Spánka za jednu z nejlepších adaptací Kinga.
878668
8 0
reagují: DarkSith
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se