Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 54381 - 54400 Napsat příspěvek
rcorp: tohle může vymyslet vážně jenom nějakej úchyl od Disneyho.:D
498216
rcorp: tohle může vymyslet vážně jenom nějakej úchyl od Disneyho.*:D*
0 0
reagovat

Beverly Hills Chihuahua Trailer

Aneb čivaví peklo: link :D
498215
Aneb čivaví peklo: http://www.apple.com/trailers/disney/beverlyhillschihuahua/trailer_large.html *:D*
Beverly Hills Chihuahua Trailer
0 0
reagovat
liuk: vše je koukám na svém místě.:+
498203
liuk: vše je koukám na svém místě.*:+*
0 0
reagovat
Pamatuji si, jak jsem jednou na hodinu literatury přinesl Zefirelliho snímek Romeo a Julie. Bohužel se u toho většina nudila a citlivou milostnou scénu prochechtala (znáte kluky). Holkám se film moc líbil a vůbec jim nevadilo, že to bylo z roku 1968.
498199
Pamatuji si, jak jsem jednou na hodinu literatury přinesl Zefirelliho snímek Romeo a Julie. Bohužel se u toho většina nudila a citlivou milostnou scénu prochechtala (znáte kluky). Holkám se film moc líbil a vůbec jim nevadilo, že to bylo z roku 1968.
0 0
reagovat
link
Fotka z nataceni Jennifer's Body. To bude zase srandy, jak budou lidi nadavat, ze jak pise Diablo Cody, tak nikdo nemluvi a my Junaci si budeme uzivat. I kdyz musim uznat ze Fox Atomic + reziserka Aeon Flux..ale proste zanr teen fantasy quirky hororu s roztleskavackou obavy prebiji. :)
498196
http://img239.imagevenue.com/img.php?image=01946_mfox_megan-fox.net_992_122_509lo.jpg Fotka z nataceni Jennifer's Body. To bude zase srandy, jak budou lidi nadavat, ze jak pise Diablo Cody, tak nikdo nemluvi a my Junaci si budeme uzivat. I kdyz musim uznat ze Fox Atomic + reziserka Aeon Flux..ale proste zanr teen fantasy quirky hororu s roztleskavackou obavy prebiji. :)
0 0
reagovat
U nás slavila velký úspěch Disturbia a hlavně 300, spolužáci žrali bitky, spolužačky žrali polonahá těla :D
498191
U nás slavila velký úspěch Disturbia a hlavně 300, spolužáci žrali bitky, spolužačky žrali polonahá těla :D
0 0
reagovat
taky Disturbia slavila úspěch
498186
taky Disturbia slavila úspěch
0 0
reagovat

KarelR, strangercz

Tak to vám závidim vaše spolužáky.

Tak po složitém výběru mezi School of rock, ...and now something for completely different a Road to perdition vyhrál Inside man.
498185
Tak to vám závidim vaše spolužáky. Tak po složitém výběru mezi School of rock, ...and now something for completely different a Road to perdition vyhrál Inside man.
KarelR, strangercz
0 0
reagovat
KarelR: Spolecnost mrtvych basniku? To by som sa neodvazil pustat pred triedou, aj ked ta nasa bola pomera rozumna. Too risky.:))
498183
KarelR: Spolecnost mrtvych basniku? To by som sa neodvazil pustat pred triedou, aj ked ta nasa bola pomera rozumna. Too risky.*:))*
0 0
reagovat
Já jsem teda spolužáky kdysi uspokojil Společností mrtvých básníků a Kokosy na sněhu. Nestěžovali si ani jednou :)
498184
Já jsem teda spolužáky kdysi uspokojil Společností mrtvých básníků a Kokosy na sněhu. Nestěžovali si ani jednou *:)*
0 0
reagovat
My sme se při češtině koukali na zastav a nepřežiješ. Sklidil sem velký úspěch :D:+
498181
My sme se při češtině koukali na zastav a nepřežiješ. Sklidil sem velký úspěch *:D**:+*
0 0
reagovat

imf

Jooo, díky za povzbuzení, to jsem přesně potřeboval...:D

rcorp: Tak to mám doma jen Zahulíme, uvidíme, což by mělo asi stejnej efekt, ale každopádně je tu ještě učitelka a ta je pánem ovladače.
498177
Jooo, díky za povzbuzení, to jsem přesně potřeboval...*:D* rcorp: Tak to mám doma jen Zahulíme, uvidíme, což by mělo asi stejnej efekt, ale každopádně je tu ještě učitelka a ta je pánem ovladače.
imf
0 0
reagovat
ja takhle nedavno prinesla na rustinu Pribeh rytire a vic nez primerene se bavili vsichni :)
498176
ja takhle nedavno prinesla na rustinu Pribeh rytire a vic nez primerene se bavili vsichni :)
0 0
reagovat
Nejlepší je na tohle Hele vole, kde mám káru. Polovina lidí se královsky baví a ta druhá se absolutně nechytá. :D
498174
Nejlepší je na tohle Hele vole, kde mám káru. Polovina lidí se královsky baví a ta druhá se absolutně nechytá. *:D*
0 0
reagovat
Jo tak... ja myslel, ze jdete do kina... naivni predstava... ;)
Prinest film do skoly... to je odvazna myslenka. To bych si na svedomi nevzal... :)
498173
Jo tak... ja myslel, ze jdete do kina... naivni predstava... ;) Prinest film do skoly... to je odvazna myslenka. To bych si na svedomi nevzal... :)
0 0
reagovat

killerzeli

Dotáhni do školy Crash road. Na to si nikdo stěžovat nebude, protože všichni zemřou ještě před závěrečnejma titulakama (ne-li před úvodníma) :D
498172
Dotáhni do školy Crash road. Na to si nikdo stěžovat nebude, protože všichni zemřou ještě před závěrečnejma titulakama (ne-li před úvodníma) *:D*
killerzeli
0 0
reagovat

imf

:)... když ono se prakticky na kazdej film da neco vytknout a ja jsem citliva osubka - treba Indyho už každý viděl... Je Road to Perdition moc krvavý? jestli jo, tak zas skoncime u Pythonů.
498171
*:)*... když ono se prakticky na kazdej film da neco vytknout a ja jsem citliva osubka - treba Indyho už každý viděl... Je Road to Perdition moc krvavý? jestli jo, tak zas skoncime u Pythonů.
imf
0 0
reagovat
Kdyz bic, tak Indy. ;)
498170
Kdyz bic, tak Indy. ;)
0 0
reagovat
Tak jsem na sebe uplet bič a ve třídě řek, že vyberu nějakej film (protože máme 2 volný hodiny), který se bude líbit přiměřeně všem. A moje třída je strašná směsice - huliči, jemné dívčiny, intelektuálové, lidé bez vkusu, lidé s vkusem. Prosím, pomozte mi.
498169
Tak jsem na sebe uplet bič a ve třídě řek, že vyberu nějakej film (protože máme 2 volný hodiny), který se bude líbit přiměřeně všem. A moje třída je strašná směsice - huliči, jemné dívčiny, intelektuálové, lidé bez vkusu, lidé s vkusem. Prosím, pomozte mi.
0 0
reagovat
ne asi :D8)
498168
ne asi *:D**8)*
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se