Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 5241 - 5260 Napsat příspěvek
reaguje na: DarkSith
Klobúk dole :+ dal si to :). Áno je to divný film, ale mňa baví ten Kaufmanov štýl. Ja to chápem ako príbeh o autorstve o diele, ktoré zatieni svojho stvoriteľa, o túžbe nasilu vytvoriť niečo geniálne, ale je tam toho neuveriteľne veľa. Vieš tam kľudne nájsť aj problematiku Netflixovských filmov :D - voľná ruka bez dramaturgie a dohľadu. Ale ako všetky kaufmanovky je to hlavne o človeku a jeho nepodstatnosti. 
882654
Klobúk dole *:+* dal si to *:)*. Áno je to divný film, ale mňa baví ten Kaufmanov štýl. Ja to chápem ako príbeh o autorstve o diele, ktoré zatieni svojho stvoriteľa, o túžbe nasilu vytvoriť niečo geniálne, ale je tam toho neuveriteľne veľa. Vieš tam kľudne nájsť aj problematiku Netflixovských filmov *:D* - voľná ruka bez dramaturgie a dohľadu. Ale ako všetky kaufmanovky je to hlavne o človeku a jeho nepodstatnosti. 
882599
0 0
reagovat
tiež. strašne divný film. či už po pocitovej, alebo intelektuálnej stránke. :-
882618
tiež. strašne divný film. či už po pocitovej, alebo intelektuálnej stránke. *:-*
882599
1 0
reagovat

Svatba upírů (1993)

Viděno po těch letech... bavil jsem se slušně, i když to zestárlo ne úplně důstojně (postava homosexuálního upíra v ženských šatech musela být mimo už v době vzniku). Hodně toho zachraňují Viktor Preiss (ten si svou roli vyloženě užívá) a Luděk Kopřiva, ani Petr Nárožný se tu neztratí. Ústřední dvojice je však otřesná. Rudolf Hrušínský nejml. je tu jalový a Iveta Bartošová je castingový omyl. Naštěstí je tu obstojná výprava, pár dobrých vtipů a celkově slušná technická stránka. Rozhodně se na to dalo koukat, ale dlouho mi Svatba upírů scházet zase tolik nebude. 
882616
Viděno po těch letech... bavil jsem se slušně, i když to zestárlo ne úplně důstojně (postava homosexuálního upíra v ženských šatech musela být mimo už v době vzniku). Hodně toho zachraňují Viktor Preiss (ten si svou roli vyloženě užívá) a Luděk Kopřiva, ani Petr Nárožný se tu neztratí. Ústřední dvojice je však otřesná. Rudolf Hrušínský nejml. je tu jalový a Iveta Bartošová je castingový omyl. Naštěstí je tu obstojná výprava, pár dobrých vtipů a celkově slušná technická stránka. Rozhodně se na to dalo koukat, ale dlouho mi Svatba upírů scházet zase tolik nebude. 
Svatba upírů (1993)
2 -3
reagovat
reaguje na: hroubek
Některé pasáže byl dost absurdní a bláznivé. ;)
882605
Některé pasáže byl dost absurdní a bláznivé. *;)*
882601
0 0
reagovat
SHUTTER má rád Charlieho Kaufmana. Já se na tenhle film chystám od recenze v Premier z roku 2009 a ještě nepřišel ten správný čas. :D
882601
SHUTTER má rád Charlieho Kaufmana. Já se na tenhle film chystám od recenze v Premier z roku 2009 a ještě nepřišel ten správný čas. *:D*
882599
2 0
reagují: DarkSith
reagovat
Malej sa velmi pacilo H20. Chcela nejakeho Mike Myersa a nemal som odvahu jej pustit original, nech ho neofrfle:D
882598
Malej sa velmi pacilo H20. Chcela nejakeho Mike Myersa a nemal som odvahu jej pustit original, nech ho neofrfle*:D*
3 0
reagovat

Sounds of Freedom

Při sledování jsem měl fakt blbej pocit.
Má to hodně Sicario Vibe/feelings.
Caviezel výbornej. Visuál a hudba perfektní.

Hodně povedený film o kruté realitě světa.
882596
Při sledování jsem měl fakt blbej pocit. Má to hodně Sicario Vibe/feelings. Caviezel výbornej. Visuál a hudba perfektní. Hodně povedený film o kruté realitě světa.
Sounds of Freedom
3 -2
reagovat

Bod obnovy

Asi jsem viděl úplně jiný film, než všichni ostatní. Neříkám, že to je bezchybné, ale já jsem odcházel z kina nadšený. Příběh mě bavil, scénář není v rámci detektivky a sci-fi tématu vyloženě hloupý, herecky velmi dobré, technická stránka super, a jsem spokojený s detaily a vnitřním světem. Velmi příjemné překvapení. 8/10
882590
Asi jsem viděl úplně jiný film, než všichni ostatní. Neříkám, že to je bezchybné, ale já jsem odcházel z kina nadšený. Příběh mě bavil, scénář není v rámci detektivky a sci-fi tématu vyloženě hloupý, herecky velmi dobré, technická stránka super, a jsem spokojený s detaily a vnitřním světem. Velmi příjemné překvapení. [b]8/10[/b]
Bod obnovy
10 -2
reagovat
reaguje na: studo
nope. On vie o co ide;)
882589
nope. On vie o co ide*;)*
882580
0 0
reagovat
reaguje na: Ash_Black
Na Ends se opravdu nedívej. Místo nějakého zakončení se to věnuje úplně jiné,  zbytečné a otřesně zahrané postavě,  která si v jeden moment vyrypuje a málem přebije Michaela, který žije v kanále. Jedno z nejvíc degradovani hororové ikony vůbec. 
882588
Na Ends se opravdu nedívej. Místo nějakého zakončení se to věnuje úplně jiné,  zbytečné a otřesně zahrané postavě,  která si v jeden moment vyrypuje a málem přebije Michaela, který žije v kanále. Jedno z nejvíc degradovani hororové ikony vůbec. 
882586
2 -1
reagují: the dark knight
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Ten nekonečnej trailer jsem prvně viděl tady a tejden zpět v kině, a jedinej moment, kdy zbystříš, to ... neni nic z novýho filmu, to je TEN hudební motiv z originálu. Nic víc. A momentka „A teď se tam ukáže starší paní, co zastaví zlo, ale bude ji hrát někdo jinej“ mě pořád rozesmívá. Na Ends jsem se dodneška nepodíval, pořád jsem nevstřebal dvojku :D A těžko uvěřit, že by tohle bylo ještě horší. Přitom to bylo fajn, když se kdysi prvně objevil s Halloweenem ...
882586
Ten nekonečnej trailer jsem prvně viděl tady a tejden zpět v kině, a jedinej moment, kdy zbystříš, to ... neni nic z novýho filmu, to je TEN hudební motiv z originálu. Nic víc. A momentka „A teď se tam ukáže starší paní, co zastaví zlo, ale bude ji hrát někdo jinej“ mě pořád rozesmívá. Na Ends jsem se dodneška nepodíval, pořád jsem nevstřebal dvojku *:D* A těžko uvěřit, že by tohle bylo ještě horší. Přitom to bylo fajn, když se kdysi prvně objevil s Halloweenem ...
882581
0 -1
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Já to věděl 8)
882582
Já to věděl *8)*
882581
1 0
reagovat
Podle Rottenu natočil David Gordon Green zatím největší hororovou s.acku.
A to jsem myslel, že Halloween Ends nic nepřekona...
Ať se na to radši vy.ere a jde točit zhulenecke komedie, ty mu celkem šly...
A nový Řbitov zvířátek taky nesklizi zrovna chválu...
882581
Podle Rottenu natočil David Gordon Green zatím největší hororovou s.acku. A to jsem myslel, že Halloween Ends nic nepřekona... Ať se na to radši vy.ere a jde točit zhulenecke komedie, ty mu celkem šly... A nový Řbitov zvířátek taky nesklizi zrovna chválu...
1 -1
reagují: Ash_Black, TedGeorge
reagovat
reaguje na: pepo
to je nejaky inside joke, ale myslis JL snyder cut? :D
882580
to je nejaky inside joke, ale myslis JL snyder cut? *:D*
882572
0 0
reagují: pepo
reagovat

The Beekeeper trailer

Novinka Davida Ayera se Stathamem link
882578
Novinka Davida Ayera se Stathamem https://www.youtube.com/watch?v=SzINZZ6iqxY
The Beekeeper trailer
1 0
reagovat
reaguje na: Mr. Hlad
skoda, ze si nedostal iny ciernobiely film. Ten tri a stvrthodinovy8)
882572
skoda, ze si nedostal iny ciernobiely film. Ten tri a stvrthodinovy*8)*
882570
3 0
reagují: studo
reagovat
reaguje na: hroubek
Hezkých 7. Fakt se mi to trošku táhlo. 
882570
Hezkých 7. Fakt se mi to trošku táhlo. 
882562
2 0
reagují: pepo
reagovat
Gaslight je luxusní tip do filmové výzvy:+
882564
Gaslight je luxusní tip do filmové výzvy*:+*
882557
1 0
reagovat
Bylo by to za 7/10 nebo by si šel k 8/10?
882562
Bylo by to za 7/10 nebo by si šel k 8/10?
882557
0 0
reagují: Mr. Hlad
reagovat
Dodatečně se taky musím vyjádřit k Arrivalu. Prvních pár vteřin toho filmu obsahuje jednu z nejlepších montáží v dějinách filmu. A připadá mi naopak nedoceněná. Asi proto, že je to kýč jak prase, ale to je fuk. Tři záběry a jedno jednoduchý  "zrcadlení" zopakovanou replikou,  spojující začátek a konec téměř do kruhu (!). Hotovo, odvyprávěná celá story a divák právě dostal přes držku naprosto brutálním způsobem ve chvíli, kdy to fakt nečekal. Prosímvás pojďte mi vyprávět, jak v tom filmu nefungujou emoce. 
882553
Dodatečně se taky musím vyjádřit k Arrivalu. Prvních pár vteřin toho filmu obsahuje jednu z nejlepších montáží v dějinách filmu. A připadá mi naopak nedoceněná. Asi proto, že je to kýč jak prase, ale to je fuk. Tři záběry a jedno jednoduchý  "zrcadlení" zopakovanou replikou,  spojující začátek a konec téměř do kruhu (!). Hotovo, odvyprávěná celá story a divák právě dostal přes držku naprosto brutálním způsobem ve chvíli, kdy to fakt nečekal. Prosímvás pojďte mi vyprávět, jak v tom filmu nefungujou emoce. 
17 -2
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se