Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 52421 - 52440 Napsat příspěvek

SURFS UP

Ted sem dokoukal Surfs Up a nemuzu to pobrat- tak svezi animak tu uz dloho nebyl-paradni animace=primo dokonala atmosfera, uzasne charaktery a ty postavy proste maji dusi a jsou tak skutecne a uveritelne...
Pixar ma VELKOU konkurenci! tohle se jim povedlo a i AUTA vypadaji jako stara a lacina sunka vedle tohohle sveziho vetru....

sorry za duplicitu-spletl jsem si diskuzi :))
473666
Ted sem dokoukal Surfs Up a nemuzu to pobrat- tak svezi animak tu uz dloho nebyl-paradni animace=primo dokonala atmosfera, uzasne charaktery a ty postavy proste maji dusi a jsou tak skutecne a uveritelne... Pixar ma VELKOU konkurenci! tohle se jim povedlo a i AUTA vypadaji jako stara a lacina sunka vedle tohohle sveziho vetru.... sorry za duplicitu-spletl jsem si diskuzi :))
SURFS UP
0 0
reagovat
vZeč: radši bych viděl další nekorektní "nigga" akci :D
473665
vZeč: radši bych viděl další nekorektní "nigga" akci *:D*
0 0
reagovat
Na to nemusim vidět Transformers.. ja jsem věrnej Willovi :D
473664
Na to nemusim vidět Transformers.. ja jsem věrnej Willovi *:D*
0 0
reagovat
Pro štístkaře, co už viděli Transformers: Kdyby jste měli vybrat Bayovi další film, byli by to Transformers 2 nebo Bad Boys 3?
473663
Pro štístkaře, co už viděli Transformers: Kdyby jste měli vybrat Bayovi další film, byli by to Transformers 2 nebo Bad Boys 3?
0 0
reagovat
Ja si na ty "stary filmy z roku 1990" nikdy nezvyknu :D Chudaci Hollywoodsti velikani tedy patri asi do praveku... ?)
473662
Ja si na ty "stary filmy z roku 1990" nikdy nezvyknu *:D* Chudaci Hollywoodsti velikani tedy patri asi do praveku... *?)*
0 0
reagovat
Charlotte: Měla jsi pravdu, tohle hodně dlouho nerozchodím;).
473661
Charlotte: Měla jsi pravdu, tohle hodně dlouho nerozchodím*;)*.
0 0
reagovat

ghostrider

No tak to srovnani z profilu je az zarazejici:o:)
473660
No tak to srovnani z profilu je az zarazejici*:o**:)*
ghostrider
0 0
reagovat

Valkyrie

Malej obrazek na uvodni strance v rubrice NA OBZORU mne inspiroval k prispevku:
Souhlasite, ze Tom Cruise pripomina rysy obliceje skutecneho Stauffenberga opravdu vyrazne. Viz IMDB - OBRAZEK
nebo
Dalsi obr. v pozadi s JU-52.
473659
Malej obrazek na uvodni strance v rubrice NA OBZORU mne inspiroval k prispevku: Souhlasite, ze Tom Cruise pripomina rysy obliceje skutecneho Stauffenberga opravdu vyrazne. Viz IMDB - [link="http://www.imdb.com/gallery/ss/0985699/Ss/0985699/Stauff.JPG.html?path=gallery&path_key=0985699"]OBRAZEK[/link] nebo [link="http://www.beyondhollywood.com/your-first-look-at-tom-cruise-in-valkyrie/"]Dalsi obr. v pozadi s JU-52[/link].
Valkyrie
0 0
reagovat

Rcorp

To je ono to mám na videokazete a ted i v avi.
473658
To je ono to mám na videokazete a ted i v avi.
Rcorp
0 0
reagovat

Pecuch

473657
[link="http://www.csfd.cz/film/3350-robot-jox-zapas-robotu-robot-jox/"] Robot Jox - Zápas robotů[/link]?
Pecuch
0 0
reagovat

Název filmu

Ahoj lidi, potrebuju pomoc s nazvem jednoho staryho filmu. Myslim ze rok okolo 1990, bojovaly tam proti sobe velci roboti rizeni lidma (myslim ze proti sobe bojovali firmy nebo staty), videl jsem to na kazete a nevim jak se to jmenovalo, je to podobny jak dnesni transformeri? Nevidel to taky nekdo? Radek
473656
Ahoj lidi, potrebuju pomoc s nazvem jednoho staryho filmu. Myslim ze rok okolo 1990, bojovaly tam proti sobe velci roboti rizeni lidma (myslim ze proti sobe bojovali firmy nebo staty), videl jsem to na kazete a nevim jak se to jmenovalo, je to podobny jak dnesni transformeri? Nevidel to taky nekdo? Radek
Název filmu
0 0
reagovat

sobis87

Whiteout není zlý, ale čekal jsem od toho něco trochu jiného.
473655
Whiteout není zlý, ale čekal jsem od toho něco trochu jiného.
sobis87
0 0
reagovat

sobis

dobry 80´s slogan ;)
473654
dobry 80´s slogan ;)
sobis
0 0
reagovat

sobis87

a k tomu Kate Beckinsale
473653
a k tomu Kate Beckinsale
sobis87
0 0
reagovat

Whiteout

Tady je první poster na filmovou adaptaci komixu Whiteout .... link Jestli se bude film držet předlohy, čeká nás solidní maso :))
473652
Tady je první poster na filmovou adaptaci komixu Whiteout .... http://www.impawards.com/2008/whiteout.html Jestli se bude film držet předlohy, čeká nás solidní maso :))
Whiteout
0 0
reagovat
mhsh: Most do zeme Terabithia bys mel z polickoveho Azkabanu co nejrychleji vysvobodit. Ucinkuje i proti mozkomorum;)
473651
mhsh: Most do zeme Terabithia bys mel z polickoveho Azkabanu co nejrychleji vysvobodit. Ucinkuje i proti mozkomorum*;)*
0 0
reagovat
Nojo, na Kauzu CIA jsem si ještě nenašel čas, ani na Terabithii a Dead Silence, všechny leží v poličce už pěkně dlouho. Typické prázdniny :-).
473650
Nojo, na Kauzu CIA jsem si ještě nenašel čas, ani na Terabithii a Dead Silence, všechny leží v poličce už pěkně dlouho. Typické prázdniny :-).
0 0
reagovat
Anebo mě strašně naštvalo, že zrušili Reign over me, byl to pro mě snad nejočekávanější film roku a oni si to dovolili škrtnout...:-
473649
Anebo mě strašně naštvalo, že zrušili Reign over me, byl to pro mě snad nejočekávanější film roku a oni si to dovolili škrtnout...*:-*
0 0
reagovat
ale ze se ti libila :)
473648
ale ze se ti libila :)
0 0
reagovat
Disturbia trpi zlovolným českým fenoménem Dementia Distributoria:(
Třeba MA nebo Kauza CIA pořád nic. Já si ten tříhodinový opus mohla vychutnat na Febiu ve Village v sále THX 11, ale já bohužel Karla neposlechla a vlezla Del Torovi do Labyrintu, který má premiéru za pár dní;)
473647
Disturbia trpi zlovolným českým fenoménem Dementia Distributoria:( Třeba MA nebo Kauza CIA pořád nic. Já si ten tříhodinový opus mohla vychutnat na Febiu ve Village v sále THX 11, ale já bohužel Karla neposlechla a vlezla Del Torovi do Labyrintu, který má premiéru za pár dní*;)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se