reagovat
|
Diskuzní fórum FILMY
příspěvky 51921 - 51940
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 2596
- 2597
- 2598
- .
- 2633
- 2634
Michael Bay
Transformers 2 nechci aby byli dřív jak za tak 6 až 8 let. Nejprve to 2012: The War for Souls, pak Prince of Persia a pak ještě Bad Boys III a potom možná TF2!!
reagovat
|
Charlotte: (v souladu s diskuzi o Willovi) That's what I'm talkin' about. ;)
reagovat
|
Charlotte: Jako vím, že jsem zrovna neopjevoval Casablanku, ale včera jsem koukal na hrůzu na jevišti a králosky jsem se bavil ;):)...
Jinak kdybych to měl zhrnout, tak asi zapadám podle tebe do puberřáků, protože tohle je moje oblíbené filmové období ;):)...
Mno nic, jdu louskat Pottera, užžž jsem taaaaaakový kousek od konce a chci vědět, jak to celé dopadne ;):):D:D:D Uf, musel jsem se sem jít vydýchat ;)....
Jinak kdybych to měl zhrnout, tak asi zapadám podle tebe do puberřáků, protože tohle je moje oblíbené filmové období ;):)...
Mno nic, jdu louskat Pottera, užžž jsem taaaaaakový kousek od konce a chci vědět, jak to celé dopadne ;):):D:D:D Uf, musel jsem se sem jít vydýchat ;)....
reagovat
|
Krize stredniho veku je nejlepsi... clovek si koupi Porsche a zacne si uzivat. Kez by se to vratilo. Zpetne musim uznat, ze na tech cernobilych staresinach neco je, ale moje "osmdesatky" uz mi nikdo nikdy nevezme... pro jiste zanry NEZPOCHYBNITELNE nejlepsi rocniky. Kolik kvalitni akcni palenky se tehdy urodilo. ;)
reagovat
|
KarelR: pravdu díš. 70.léta jsou Nový Hollywood, 30, 40. a 50. léta Zlatý věk.
Devadesátky jsou puberťáci, osmdesátky trpí krizí středního věku a jinak sledujeme samá miminka a batolate made in 20xx.
Takhle to zní, jako kdyby byl Hitchcock vyhynulý dinosaurus, Wyler homo habilis, Wilder člověk neandrtálský a všichni před SW exponáty do Egyptského muzea, oddělení mumií. Far away from truth.
mhsh:To mne tesi:) Pokud si dobre vzpominam, ja Most do zeme Terabithia dokoukala nekdy ve tri rano a chtela jsem udelat neco sileneho...
Devadesátky jsou puberťáci, osmdesátky trpí krizí středního věku a jinak sledujeme samá miminka a batolate made in 20xx.
Takhle to zní, jako kdyby byl Hitchcock vyhynulý dinosaurus, Wyler homo habilis, Wilder člověk neandrtálský a všichni před SW exponáty do Egyptského muzea, oddělení mumií. Far away from truth.
mhsh:To mne tesi:) Pokud si dobre vzpominam, ja Most do zeme Terabithia dokoukala nekdy ve tri rano a chtela jsem udelat neco sileneho...
reagovat
|
SURFS UP
Ted sem dokoukal Surfs Up a nemuzu to pobrat- tak svezi animak tu uz dloho nebyl-paradni animace=primo dokonala atmosfera, uzasne charaktery a ty postavy proste maji dusi a jsou tak skutecne a uveritelne...
Pixar ma VELKOU konkurenci! tohle se jim povedlo a i AUTA vypadaji jako stara a lacina sunka vedle tohohle sveziho vetru....
sorry za duplicitu-spletl jsem si diskuzi :))
Pixar ma VELKOU konkurenci! tohle se jim povedlo a i AUTA vypadaji jako stara a lacina sunka vedle tohohle sveziho vetru....
sorry za duplicitu-spletl jsem si diskuzi :))
reagovat
|
Pro štístkaře, co už viděli Transformers: Kdyby jste měli vybrat Bayovi další film, byli by to Transformers 2 nebo Bad Boys 3?
reagovat
|
Ja si na ty "stary filmy z roku 1990" nikdy nezvyknu Chudaci Hollywoodsti velikani tedy patri asi do praveku...
reagovat
|
Valkyrie
Malej obrazek na uvodni strance v rubrice NA OBZORU mne inspiroval k prispevku:
Souhlasite, ze Tom Cruise pripomina rysy obliceje skutecneho Stauffenberga opravdu vyrazne. Viz IMDB - OBRAZEK
nebo
Dalsi obr. v pozadi s JU-52.
Souhlasite, ze Tom Cruise pripomina rysy obliceje skutecneho Stauffenberga opravdu vyrazne. Viz IMDB - OBRAZEK
nebo
Dalsi obr. v pozadi s JU-52.
reagovat
|
TOP Diskuze
56Mission: Impossible 8: Teaser 40Captain America: Nový svět: Trailer 28Thunderbolts*: Special Look 27Lucasfilm oznámil novou Star Wars trilogii 21Víkendový výplach #793 o Indym a hororové legendě 15Bouřlivé dny se dočkají pokračování 13Agent bez minulosti: V.I.M. 13Nová Godzilla dostala zelenou. A vrátí se režisér Minus One 12V Nolanově novém filmu se objeví Zendaya i Anne Hathaway 9Red One: Recenze