Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 51501 - 51520 Napsat příspěvek
On je spíše problém v tom, že se všichni snaží co nejrychleji roztočit většinu připravovaných blockbusterů. Viz Třeba takový Wolverine. Teď ještě narychlo najmuli Skipa Woodse (Swordfish), aby přepsal scénář, protože patří mezi pár scenáristů, kteří budou pracovat i po posledním říjnovém dni. Problémy se scénářem má i JLA, ale stejně se začne natáčet stůj, co stůj. A v podobné situaci se nachází Thor. V srpnu vyšlo najevo, že se režie chopí Matthew Vaughn a teď máme počátek října a první natáčecí den se blíží raketovou rychlostí. Ale oproti JLA má aspoň hotový scénář. Holt, teď se můžou radovat i ti méně talentovaní scenáristé, režiséři, herci... protože spousta filmů prostě MUSÍ být natočena. Ale zpět k T4... McG nepovažuji za nějakého supermana a vážně se toho filmu bojím.
474096
On je spíše problém v tom, že se všichni snaží co nejrychleji roztočit většinu připravovaných blockbusterů. Viz Třeba takový Wolverine. Teď ještě narychlo najmuli Skipa Woodse (Swordfish), aby přepsal scénář, protože patří mezi pár scenáristů, kteří budou pracovat i po posledním říjnovém dni. Problémy se scénářem má i JLA, ale stejně se začne natáčet stůj, co stůj. A v podobné situaci se nachází Thor. V srpnu vyšlo najevo, že se režie chopí Matthew Vaughn a teď máme počátek října a první natáčecí den se blíží raketovou rychlostí. Ale oproti JLA má aspoň hotový scénář. Holt, teď se můžou radovat i ti méně talentovaní scenáristé, režiséři, herci... protože spousta filmů prostě MUSÍ být natočena. Ale zpět k T4... McG nepovažuji za nějakého supermana a vážně se toho filmu bojím.
0 0
reagovat

T4

Nejake predcasne bedakanie je imho dost trapne. Ak dostane McG do ruky dobry scenar (trojka ho mala ovela slusnejsi ako vacsina cakala, nie je dovod na obavy, pise ho rovnaka dvojica) tak ten "drsny" look a akciu uz nejako utiahne..
A s prihliadnutim na to, ze to produkuje uplne nehollywoodska spolocnost, viem si predstavit ze by to dopadlo ovela ovela horsie...
474095
Nejake predcasne bedakanie je imho dost trapne. Ak dostane McG do ruky dobry scenar (trojka ho mala ovela slusnejsi ako vacsina cakala, nie je dovod na obavy, pise ho rovnaka dvojica) tak ten "drsny" look a akciu uz nejako utiahne.. A s prihliadnutim na to, ze to produkuje uplne nehollywoodska spolocnost, viem si predstavit ze by to dopadlo ovela ovela horsie...
T4
0 0
reagovat
Třeba McG jako (téměř) režisér? :D Jako, oficiálně to není potvrzený, ale připomíná mi to situaci jako u George Millera. Nejdřív se objevila zpráva, že je na úzkém seznamu kandidátů pro JLA a za chvíli už bylo oficiální potvrzení. ;)
474094
Třeba McG jako (téměř) režisér? *:D* Jako, oficiálně to není potvrzený, ale připomíná mi to situaci jako u George Millera. Nejdřív se objevila zpráva, že je na úzkém seznamu kandidátů pro JLA a za chvíli už bylo oficiální potvrzení. ;)
0 0
reagovat

bapi

nejaky konkretni duvod?
474093
nejaky konkretni duvod?
bapi
0 0
reagovat
Tak Terminátor 4 se vážně řítí do pekel...
474092
Tak Terminátor 4 se vážně řítí do pekel...
0 0
reagovat
Škoda, že jsi nedal odkaz na článek přímo na MZ :D
474091
Škoda, že jsi nedal odkaz na článek přímo na MZ *:D*
0 0
reagovat

imf

No tak to teda nic no... :D
Ale jak se říká: "Pozdě, ale přece." ;)
474090
No tak to teda nic no... *:D* Ale jak se říká: "Pozdě, ale přece." *;)*
imf
0 0
reagovat
Psali jsme o tom asi pred mesicem... ses blesk, Michaele. ;)
474089
Psali jsme o tom asi pred mesicem... ses blesk, Michaele. ;)
0 0
reagovat

Vin Diesel a Paul Walker se vrací pro Rychle a Zběsile 4 !!!

Je to tak! Rychle a Zběsile bude a dokonce i s Walkerem a Dieselem v hlavních rolích.
Režírovat opět bude šikovný Justin Lin. ;)

Link -> text_odkazu
474088
Je to tak! Rychle a Zběsile bude a dokonce i s Walkerem a Dieselem v hlavních rolích. Režírovat opět bude šikovný Justin Lin. *;)* Link -> [link="http://www.comingsoon.net/news/movienews.php?id=3792"]text_odkazu[/link]
Vin Diesel a Paul Walker se vrací pro Rychle a Zběsile 4 !!!
0 0
reagovat
you´re so dead :D
474087
you´re so dead *:D*
0 0
reagovat
Prostě to slepě miluje.... ;):D:D:D Jako upřímě, nedávno jsem to diděl znovu a z těch mojich 7-8/10 jdu na slabých 6/10 ;)... Asi jsem neměl náladu... Sry Štěpáne :D
474086
Prostě to slepě miluje.... ;):D:D:D Jako upřímě, nedávno jsem to diděl znovu a z těch mojich 7-8/10 jdu na slabých 6/10 ;)... Asi jsem neměl náladu... Sry Štěpáne :D
0 0
reagovat
Tam je jen to nefanouskovsky ;)
474085
Tam je jen to nefanouskovsky ;)
0 0
reagovat

st

du si ho najit pod recenzi to me zajima :D
474084
du si ho najit pod recenzi to me zajima *:D*
st
0 0
reagovat
Spidey je muj oblibenec, takze sem radsi ani nebudu davat svoje hodnoceni :D
474083
Spidey je muj oblibenec, takze sem radsi ani nebudu davat svoje hodnoceni *:D*
0 0
reagovat
No, mě se Spidey 3 nezdál až taková sr***. Jistě, je to nejslabší díl, ale minimálně ta závěrečná bitka je nadprůměr. Dal bych tomu tak 60%
474082
No, mě se Spidey 3 nezdál až taková sr***. Jistě, je to nejslabší díl, ale minimálně ta závěrečná bitka je nadprůměr. Dal bych tomu tak 60%
0 0
reagovat
jojo Spidey 3 je nehorázná sra*ka :)
474081
jojo Spidey 3 je nehorázná sra*ka :)
0 0
reagovat

HAL

U nás tomu říkáme "My o h***ě a h***o na patě" :D
474080
U nás tomu říkáme "My o h***ě a h***o na patě" *:D*
HAL
0 0
reagovat

MichaelBay

wow, zrovna před chvilkou jsem si říkal že už jsem tě tu dlouho neviděl :D:+
474079
wow, zrovna před chvilkou jsem si říkal že už jsem tě tu dlouho neviděl *:D**:+*
MichaelBay
0 0
reagovat

MichaelBay

S-M 3: LOL LOL LOL :D :+ :+
474078
S-M 3: LOL LOL LOL *:D* *:+* *:+*
MichaelBay
0 0
reagovat

Short Reviews

LOVE ACTUALLY
Jeden z nejlepších filmů jaký jsem kdy viděl. Mít to premiéru tento rok tak je to spolu s Transformers a Jasonem Bournem nejlepší film roku!!!
Prostě nádherný filmeček!!! Kdo neviděl musí okamžitě napravit!

Index: 10/10

SPIDER-MAN 3
Nehorázně špatný film. Vůbec ničím mě nezaujal!! Hrůza hrůz!! Naprosto tragické vizuální efekty, akční scény jsou naprosto směšné.
Spider-Man je pro mne trapas roku 2007. Opravdu strašné.
No a ta tapeta za herci na konci představující západ slunce nad New Yorkem?? WTF??? :)) Same Raimi tak takhle ne. Prostě si na ten západ slunce budeš muset počkat a ne hodit za herce taovouhle blitku!! :o?)

Index: 2/10

MR. BROOKS
Opravdu výtečný filmek! Vůbec jsem to nečekal. Ale jak se to rozjelo tak jsem to prostě musel dokoukat. Kevin je v téhle roli prostě hrozně boží. A jeho imaginární kamarád William Hurt je přímo k sežrání!!

Index: 9/10
474077
[b]LOVE ACTUALLY[/b] Jeden z nejlepších filmů jaký jsem kdy viděl. Mít to premiéru tento rok tak je to spolu s Transformers a Jasonem Bournem nejlepší film roku!!! Prostě nádherný filmeček!!! Kdo neviděl musí okamžitě napravit! Index: 10/10 [b]SPIDER-MAN 3[/b] Nehorázně špatný film. Vůbec ničím mě nezaujal!! Hrůza hrůz!! Naprosto tragické vizuální efekty, akční scény jsou naprosto směšné. Spider-Man je pro mne trapas roku 2007. Opravdu strašné. No a ta tapeta za herci na konci představující západ slunce nad New Yorkem?? WTF??? *:))* Same Raimi tak takhle ne. Prostě si na ten západ slunce budeš muset počkat a ne hodit za herce taovouhle blitku!! *:o**?)* Index: 2/10 [b]MR. BROOKS[/b] Opravdu výtečný filmek! Vůbec jsem to nečekal. Ale jak se to rozjelo tak jsem to prostě musel dokoukat. Kevin je v téhle roli prostě hrozně boží. A jeho imaginární kamarád William Hurt je přímo k sežrání!! Index: 9/10
Short Reviews
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se