Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 51461 - 51480 Napsat příspěvek

dick

Nejdřív píšeš, že jsi zklamán a pak nešetříš superlativy :D Třeba se ti to ještě rozleží, film je to krásnej, ale imho trochu obtížněji uchopitelnej.
474136
Nejdřív píšeš, že jsi zklamán a pak nešetříš superlativy *:D* Třeba se ti to ještě rozleží, film je to krásnej, ale imho trochu obtížněji uchopitelnej.
dick
0 0
reagovat
jinak ted sem dokoukal Sunshine a jsem docela zklaman, po tech vsech nadsenych komentarich a recenzich bych cekal vic, ale bylo to celkem dobry, celkem inteligentni konec s nadhernejma efektama a super hudebni doprovod, du si nekam shanet soundtrack. :+
474135
jinak ted sem dokoukal Sunshine a jsem docela zklaman, po tech vsech nadsenych komentarich a recenzich bych cekal vic, ale bylo to celkem dobry, celkem inteligentni konec s nadhernejma efektama a super hudebni doprovod, du si nekam shanet soundtrack. *:+*
0 0
reagovat

aria

No já osobně bych asi ve výchově neváhal zakročit a pouštění křehkých vztahů a ordinací bych striktně zakázal, sic na oplátku bych jim pustil něco jiného:)
474134
No já osobně bych asi ve výchově neváhal zakročit a pouštění křehkých vztahů a ordinací bych striktně zakázal, sic na oplátku bych jim pustil něco jiného*:)*
aria
0 0
reagovat

imf

ja nevim me to hrozne bavilo, a na konci je genialni bitka v chodbe ktera ma na sirku asi pul metru a ta se proste musi libit snad kazdymu :D
474133
ja nevim me to hrozne bavilo, a na konci je genialni bitka v chodbe ktera ma na sirku asi pul metru a ta se proste musi libit snad kazdymu *:D*
imf
0 0
reagovat

aria

Řekl bych, že to nejhorší tě ještě čeká. Období, kdy budou ratolesti nejvíc řešit co je in teprve přijde. Zkrátka ještě nejsou dost silní, aby šli proti proudu. ;)
474132
Řekl bych, že to nejhorší tě ještě čeká. Období, kdy budou ratolesti nejvíc řešit co je in teprve přijde. Zkrátka ještě nejsou dost silní, aby šli proti proudu. *;)*
aria
0 0
reagovat
deiwi
to neni že bych to lámala přes koleno já jen někdy potichu někdy nahlas úpím kde že jsem to udělala chybu ve výchově děti , který milují PP a SW a Terminátory a teď už Transformery jak můžou koukat a žrát zrovna nějakou hudební střední.A co nejvíce prostě nechápu jak jsou děti svými spolužáky ovlivnitelný, protože takový ordinace nebo pouta na to doma ani nezapínám televizi bo na to nikdo nekouká , ale protože na to kouká půlka třídy tak synek musí taky .Vždycky zatnu zuby a mlčím nechci jim zase brát nějaký iluze nebo tak a nenápadně je směruji k lepším kulturním zážitkům .Ale fakt mi to někdy dere nervy a stěma rangerama mám děti 5 let od sebe a ten starší jsem myslela že má tohle za sebou ale prostě nemá :D
474131
deiwi to neni že bych to lámala přes koleno já jen někdy potichu někdy nahlas úpím kde že jsem to udělala chybu ve výchově děti , který milují PP a SW a Terminátory a teď už Transformery jak můžou koukat a žrát zrovna nějakou hudební střední.A co nejvíce prostě nechápu jak jsou děti svými spolužáky ovlivnitelný, protože takový ordinace nebo pouta na to doma ani nezapínám televizi bo na to nikdo nekouká , ale protože na to kouká půlka třídy tak synek musí taky .Vždycky zatnu zuby a mlčím nechci jim zase brát nějaký iluze nebo tak a nenápadně je směruji k lepším kulturním zážitkům .Ale fakt mi to někdy dere nervy a stěma rangerama mám děti 5 let od sebe a ten starší jsem myslela že má tohle za sebou ale prostě nemá *:D*
0 0
reagovat
High school musical je vybornej a navykovej:)
474130
High school musical je vybornej a navykovej:)
0 0
reagovat
a co je to ten high school musical?
474129
a co je to ten high school musical?
0 0
reagovat
no jako na Naruta nebo Galaktic footbal nebo krále šamanů se ještě taky mrknu power rangers jsou blbost ale klukům je neberu ale proč high school musical
typicky americká manie a já nejsem zrovna zastáncem amerikanizování ( bůh odpust než mně tady ukamenují nemyslím tím samozřejmně výrobu filmů a i spisovatele mají slušný a vynikající)
474128
no jako na Naruta nebo Galaktic footbal nebo krále šamanů se ještě taky mrknu power rangers jsou blbost ale klukům je neberu ale proč high school musical typicky americká manie a já nejsem zrovna zastáncem amerikanizování ( bůh odpust než mně tady ukamenují nemyslím tím samozřejmně výrobu filmů a i spisovatele mají slušný a vynikající)
0 0
reagovat
Pomatuji si, když jsem byl malý, jak mi matka říkala, že Power Rangers je blbost a já ji odporoval. Teď už tvrdím to samé:D
474127
Pomatuji si, když jsem byl malý, jak mi matka říkala, že Power Rangers je blbost a já ji odporoval. Teď už tvrdím to samé*:D*
0 0
reagovat

2 deiwi

Tos vystihl:+
474126
Tos vystihl*:+*
2 deiwi
0 0
reagovat

aria

Já bych to nelámal přes koleno, jako dítě jsem taky hltal různý voloviny. Dneska hltám (a nejen já) zase jiný, byl by to boj s větrnými mlýny 8)
474125
Já bych to nelámal přes koleno, jako dítě jsem taky hltal různý voloviny. Dneska hltám (a nejen já) zase jiný, byl by to boj s větrnými mlýny *8)*
aria
0 0
reagovat
ježíši a tedka jsem zjistila že budou dávat zase power rangers:(
474124
ježíši a tedka jsem zjistila že budou dávat zase power rangers*:(*
0 0
reagovat
co mně začíná štvát děti maj novou mánii a to high school musical fakticky už mám na to averzy poslouchám to každej den zaatracenej jetix
474123
co mně začíná štvát děti maj novou mánii a to high school musical fakticky už mám na to averzy poslouchám to každej den zaatracenej jetix
0 0
reagovat
Seven Swords je, Civalovymi slovy, nuda k pos... ;)
474122
Seven Swords je, Civalovymi slovy, nuda k pos... ;)
0 0
reagovat

t_gon

na 7 swords mi nesahej!
:D
474121
na 7 swords mi nesahej! *:D*
t_gon
0 0
reagovat
Presne jak tombac rika, jen bych doplnil zanrove a historicky podebneji zasazeny snimek Sword in the Moon, ktery ma vyborne zpracovanou choreografii, neni "preplacan" fantasy prvky jako SS (ten je zase trosicku stravitelnejsi nez Seven Swords od Harka) a spolecne s novym Restless jsou jednoznacne vyborne kousky ve svem zanru.
474120
Presne jak tombac rika, jen bych doplnil zanrove a historicky podebneji zasazeny snimek Sword in the Moon, ktery ma vyborne zpracovanou choreografii, neni "preplacan" fantasy prvky jako SS (ten je zase trosicku stravitelnejsi nez Seven Swords od Harka) a spolecne s novym Restless jsou jednoznacne vyborne kousky ve svem zanru.
0 0
reagovat
Ravenhorn: Stylizaci to ma moc peknou, ale souboje nejsou moc dobre sestrihane a ve vysledku to je trochu rozpacita zalezitost. Imho z podobneho ranku jsou lepsi treba Shinobi nebo Restless.
474119
Ravenhorn: Stylizaci to ma moc peknou, ale souboje nejsou moc dobre sestrihane a ve vysledku to je trochu rozpacita zalezitost. Imho z podobneho ranku jsou lepsi treba Shinobi nebo Restless.
0 0
reagovat
Tohle vypadá dobře. Korejský film z roku 2005. Jak mi to mohlo uniknout.
Shadowless Sword trailer
474118
Tohle vypadá dobře. Korejský film z roku 2005. Jak mi to mohlo uniknout. [link="http://www.tatu.cz/videa/2349.html"]Shadowless Sword trailer[/link]
0 0
reagovat

Stinger

Aby se nelinkovaly jen traily na pecky a pod, tak tady maly dezert na C tezkeho kalibru Stinger :)

Lubo, xMort - rusove vali, to je fakt. Mechenosec vypada slusne a jsem zvedav na tu paseku s jeho mecem. A sic jsme to jiz psal drive, ale urcite se mrknete na The Wolfhound - fantasy jak poleno.
474117
Aby se nelinkovaly jen traily na pecky a pod, tak tady maly dezert na C tezkeho kalibru [link="www.shorelineentertainment.com/trailers/stinger_NEW.wmv "]Stinger[/link] :) Lubo, xMort - rusove vali, to je fakt. Mechenosec vypada slusne a jsem zvedav na tu paseku s jeho mecem. A sic jsme to jiz psal drive, ale urcite se mrknete na [link="http://www.csfd.cz/film/226713-wolfhound-the-volkodav-iz-roda-serykh-psov/gallery/"]The Wolfhound[/link] - fantasy jak poleno.
Stinger
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se