Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 51361 - 51380 Napsat příspěvek
Na US verzi jsou: English, French, Spanish, Chinese, Japanese, Korean and Portuguese

vypadá to na celosvětový disk, takže titulky by měly být stejné i na UK vydání, o kterém se mi ale ještě nepodařilo ověřit, že je vůbec oznámené - v PRku je oznámené jen DVD?)
474261
Na US verzi jsou: English, French, Spanish, Chinese, Japanese, Korean and Portuguese vypadá to na celosvětový disk, takže titulky by měly být stejné i na UK vydání, o kterém se mi ale ještě nepodařilo ověřit, že je vůbec oznámené - v PRku je oznámené jen DVD*?)*
0 0
reagovat
fluke > wtf? To byla nejaka vypalena televize, ne? :D
474260
fluke > wtf? To byla nejaka vypalena televize, ne? *:D*
0 0
reagovat
Tak sem byl teď v Datartu a pouštěli tam na 46" myslím Samsungu Spidermana 3 na Blu-ray, panebože to byl hnus v tom HD. Tím nemyslím obraz, hnus byl ten film! a tím nemyslím co se v něm děje, ale to jak vypadá!
V HD to vypadalo jak nějakej béčkovej TV seriál z nějaký nemocnice:) Normálně hnus, třeba ta částicová laboratoř, všichni vypadali divně nasvíceně jakoby to bylo vysílání zpráv natočený ruční kamerou. Nebo policejní stanice, to i Policie New york má coolovější obraz, aspoň v ní nevypadaj jako v záři stadionovejch reflektorů.
Ten film v HD vypada jak Narnie!
474259
Tak sem byl teď v Datartu a pouštěli tam na 46" myslím Samsungu Spidermana 3 na Blu-ray, panebože to byl hnus v tom HD. Tím nemyslím obraz, hnus byl ten film! a tím nemyslím co se v něm děje, ale to jak vypadá! V HD to vypadalo jak nějakej béčkovej TV seriál z nějaký nemocnice*:)* Normálně hnus, třeba ta částicová laboratoř, všichni vypadali divně nasvíceně jakoby to bylo vysílání zpráv natočený ruční kamerou. Nebo policejní stanice, to i Policie New york má coolovější obraz, aspoň v ní nevypadaj jako v záři stadionovejch reflektorů. Ten film v HD vypada jak Narnie!
0 0
reagovat
nemam tuseni ...
474258
nemam tuseni ...
0 0
reagovat
Tak to bych bral taky, akorát bych musel tak rok dva čekat až to budu moc na něčem přehrát, než Blue-ray přehravače slevní;) P.S. Jsou k te BR verzi i titulky? Nevyžaduji je, ale bylo by to milejší.
474257
Tak to bych bral taky, akorát bych musel tak rok dva čekat až to budu moc na něčem přehrát, než Blue-ray přehravače slevní*;)* P.S. Jsou k te BR verzi i titulky? Nevyžaduji je, ale bylo by to milejší.
0 0
reagovat
okkac > DVD z nejakyho nepochopitelnyho duvodu je, ja mluvim o Blu-ray verzi ... ma o disk vic, je to v HDcku a stoji to o sedesat korun vic ... nekoupil by ... koupil by kazdej ;)
474256
okkac > DVD z nejakyho nepochopitelnyho duvodu je, ja mluvim o Blu-ray verzi ... ma o disk vic, je to v HDcku a stoji to o sedesat korun vic ... nekoupil by ... koupil by kazdej ;)
0 0
reagovat
A papirovyho jednorozce... pche... to je edice pro kocku. ;)
474255
A papirovyho jednorozce... pche... to je edice pro kocku. ;)
0 0
reagovat

st39.6

Ale nemáš tam policejní vznášedlo:D
474254
Ale nemáš tam policejní vznášedlo*:D*
st39.6
0 0
reagovat
Není to náhodou bez toho kufříku jen 4-diskovka?
474253
Není to náhodou bez toho kufříku jen 4-diskovka?
0 0
reagovat
natos prisel brzo :D
ja si budu kupovat petidiskovku bez kufriku, vyjimecne. Dat extra 40 babek za kufr se mi nejak nechce, na druhou stranu petidiskovka za 27 dolacu ... hmmmm, me likes
474252
natos prisel brzo *:D* ja si budu kupovat petidiskovku bez kufriku, vyjimecne. Dat extra 40 babek za kufr se mi nejak nechce, na druhou stranu petidiskovka za 27 dolacu ... hmmmm, me likes
0 0
reagovat
Tak toto je ešte len skutočný darček pod vianočný stromček (hlavne vzhľadom k vydaniu) 8)
474251
Tak [link="http://www.amazon.com/Blade-Runner-Five-Disc-Ultimate-Collectors/dp/B000K15VSA/ref=pd_bbs_9/105-7577175-2762031?ie=UTF8&s=dvd&qid=1192310881&sr=8-9"]toto[/link] je ešte len skutočný darček pod vianočný stromček (hlavne vzhľadom k vydaniu) *8)*
0 0
reagovat
Myslíš Pendolino? Doufám, že není poslední:D
474250
Myslíš Pendolino? Doufám, že není poslední*:D*
0 0
reagovat
Budete recenzovat i Poslední vlak? Jak koukám, tak to tady zatím nemá ani profil
474249
Budete recenzovat i Poslední vlak? Jak koukám, tak to tady zatím nemá ani profil
0 0
reagovat
To si dělaj srandu s tím Vetřelcem ne? :D Kolikrát to chtěj vydat? Tak krásný steel booky, ach jo :)
474248
To si dělaj srandu s tím Vetřelcem ne? *:D* Kolikrát to chtěj vydat? Tak krásný steel booky, ach jo :)
0 0
reagovat

deiwi

Bingo link :)
474247
Bingo http://www.fox.co.uk/dvd/definitive *:)*
deiwi
0 0
reagovat
Osobně? :D Btw. bral bych i Event Horizon :) mrknu se na TheHut, jestli je k mání SE. To je snad první UK shop, kde vidim DVD s českými tiulky.
474246
Osobně? *:D* Btw. bral bych i Event Horizon :) mrknu se na TheHut, jestli je k mání SE. To je snad první UK shop, kde vidim DVD s českými tiulky.
0 0
reagovat

deiwi

link tady je, přijde na vánoce, snad:D
474245
http://www.thehut.com/hut/8608016.product tady je, přijde na vánoce, snad*:D*
deiwi
0 0
reagovat
Já toho chci tolik, že je mi to blbý někomu říkat :D Ale tak, že jsi to ty, spokojím se s Predátorem - Definitive Edition :)
474244
Já toho chci tolik, že je mi to blbý někomu říkat *:D* Ale tak, že jsi to ty, spokojím se s Predátorem - Definitive Edition :)
0 0
reagovat

deiwi

:D:D:D:+ a co chceš ty?:D
474243
*:D**:D**:D**:+* a co chceš ty?*:D*
deiwi
0 0
reagovat
Fluke si hraje na ježíška :D
474242
Fluke si hraje na ježíška *:D*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se