Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 51301 - 51320 Napsat příspěvek
ja sem se koukal na bontonland a tam bylo ze to bude jednodiskovka...
474322
ja sem se koukal na bontonland a tam bylo ze to bude jednodiskovka...
0 0
reagovat

verbst

Vzdyt u nas ma vyjit dvojdisk ne?
474321
Vzdyt u nas ma vyjit dvojdisk ne?
verbst
0 0
reagovat

deiwi

Thx, but the end of the movie´s really weird anyway :D.
474320
Thx, but the end of the movie´s really weird anyway *:D*.
deiwi
0 0
reagovat

Jakub Spidey

Use the Wiki Luke ;)
474319
Use the [link="http://en.wikipedia.org/wiki/War_%28film%29"]Wiki[/link] Luke *;)*
Jakub Spidey
0 0
reagovat
Mě se film líbí, ale konec teda vůbec.
474318
Mě se film líbí, ale konec teda vůbec.
0 0
reagovat

Psema

Nic jineho mi nezbyva......Maximalne napsat tvurcum, co to jako melo znamenat :D:D
474317
Nic jineho mi nezbyva......Maximalne napsat tvurcum, co to jako melo znamenat *:D**:D*
Psema
0 0
reagovat
Ten konec nedává smysl. Smiř se s tím.;)
474316
Ten konec nedává smysl. Smiř se s tím.*;)*
0 0
reagovat
Hi, videli jste uz nekdo War??? Chtel bych si ujasnit ten konec filmu......
474315
Hi, videli jste uz nekdo War??? Chtel bych si ujasnit ten konec filmu......
0 0
reagovat

vZeč

Nj, nejsem z Prahy. Bourne Ultimatum za měsíc to jistí :D
474314
Nj, nejsem z Prahy. Bourne Ultimatum za měsíc to jistí *:D*
vZeč
0 0
reagovat
Já jsem jen zvědav na tu imfovu recenzi 8)
474313
Já jsem jen zvědav na tu imfovu recenzi *8)*
0 0
reagovat

Deiwi:

Tys viděl Transformery??:D:D:D
474312
Tys viděl Transformery??*:D**:D**:D*
Deiwi:
0 0
reagovat
Tak jsem navštívil Transformery, nechal jsem uležet zážitek a dostávám se k tomu, abych se podělil o své dojmy. Čekal jsem akční pecku, kterou jsem nakonec dostal. Mozek je třeba odložit v šatně, probudit v sobě věčné dítě je nutnost. Pobavil jsem se výborně, ale vadily mi některé věci: neustálé oslepování paprsky slunce, příliš okatý product placement a naprosto zbytečná příběhová linie s hackery a černošskými bust'a'move geeky, kterou bych nejraději komplet vystříhal. Perfektní kamera, perfektní zvuk, nadprůměrný soundtrack mě nadchly, ale na DVD si to asi nepořídím ;)
474311
Tak jsem navštívil Transformery, nechal jsem uležet zážitek a dostávám se k tomu, abych se podělil o své dojmy. Čekal jsem akční pecku, kterou jsem nakonec dostal. Mozek je třeba odložit v šatně, probudit v sobě věčné dítě je nutnost. Pobavil jsem se výborně, ale vadily mi některé věci: neustálé oslepování paprsky slunce, příliš okatý product placement a naprosto zbytečná příběhová linie s hackery a černošskými bust'a'move geeky, kterou bych nejraději komplet vystříhal. Perfektní kamera, perfektní zvuk, nadprůměrný soundtrack mě nadchly, ale na DVD si to asi nepořídím ;)
0 0
reagovat
st - naprosto s prehledem nejlepsi scena :)
474310
st - naprosto s prehledem nejlepsi scena :)
0 0
reagovat
opakovacka mementa me zase dostala :D
"ok, so what am i doing?"
"oh, I´m chasing that guy"
..."no, he´s chasing me" :D:+
474309
opakovacka mementa me zase dostala *:D* "ok, so what am i doing?" "oh, I´m chasing that guy" ..."no, he´s chasing me" *:D**:+*
0 0
reagovat
Tak jasně, ale třeba Soccent Attack je skoro stejný jak první track na promu, Soldier arrive miluju, Scorponok je taky téměř totožnej, Are you ladies man 217 mi příjde taky fajn a vlastně i Autobots to rescue nebo Hoover Dam jsou Ok, ale jasně, že promo je hold promo a nedá se to příliš srovnávat, jen to má pár bezva míst... teda z toho, že jsi neapsal geniální jsem drobet zmatený...:) Proč mi to uvízlo v bedně sakra?
474308
Tak jasně, ale třeba Soccent Attack je skoro stejný jak první track na promu, Soldier arrive miluju, Scorponok je taky téměř totožnej, Are you ladies man 217 mi příjde taky fajn a vlastně i Autobots to rescue nebo Hoover Dam jsou Ok, ale jasně, že promo je hold promo a nedá se to příliš srovnávat, jen to má pár bezva míst... teda z toho, že jsi neapsal geniální jsem drobet zmatený...*:)* Proč mi to uvízlo v bedně sakra?
0 0
reagovat
Ale neni pochyb, ze ve filmu ta hudba funguje skvele. Samostatne funguje taky... na me urcite. A s promem bych to nesrovnaval ani v polospanku. Na Vojtu uz to pivo zacina mit zhoubny vliv. ;)
474307
Ale neni pochyb, ze ve filmu ta hudba funguje skvele. Samostatne funguje taky... na me urcite. A s promem bych to nesrovnaval ani v polospanku. Na Vojtu uz to pivo zacina mit zhoubny vliv. ;)
0 0
reagovat
Tak sorry, to byl asi sen...;)
474306
Tak sorry, to byl asi sen...*;)*
0 0
reagovat
Teda myslim, že někde v recenzi jsi to napsal, ne?
474305
Teda myslim, že někde v recenzi jsi to napsal, ne?
0 0
reagovat
Tady nekdo neumi cist. ;)
474304
Tady nekdo neumi cist. ;)
0 0
reagovat
Promo má svá skvělá místa, já si to promíchal a je to šlupa. jen se bojím, že tu hrozí větší možnost oposlouchání. Rozhodně bych to jako imf nenazval geniální, ikdyž v tom filmu mi to tak taky skoro přišlo a už si dost těžko umim představit jinou hudbu.
474303
Promo má svá skvělá místa, já si to promíchal a je to šlupa. jen se bojím, že tu hrozí větší možnost oposlouchání. Rozhodně bych to jako imf nenazval geniální, ikdyž v tom filmu mi to tak taky skoro přišlo a už si dost těžko umim představit jinou hudbu.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se