Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 51141 - 51160 Napsat příspěvek

Cival

chci se jenom zeptat, videl sem ze si na csfd hodnotil Lucky Miles, tak by me zajimalo jestli treba nahodou nebudes psat recenzi? :)
474484
chci se jenom zeptat, videl sem ze si na csfd hodnotil Lucky Miles, tak by me zajimalo jestli treba nahodou nebudes psat recenzi? *:)*
Cival
0 0
reagovat
:D ne, jinak by ten barák vůbec nehlídal:)
474483
*:D* ne, jinak by ten barák vůbec nehlídal*:)*
0 0
reagovat
A mel Ashton dobrou marketingovou strategii? ;)
474482
A mel Ashton dobrou marketingovou strategii? *;)*
0 0
reagovat
Teď sem dokoukal to Šílený rande s Ashtonem Kutcherem na ČT, to byl masakrózní nářez:D:+, David Zucker furt ještě umí:)
474481
Teď sem dokoukal to Šílený rande s Ashtonem Kutcherem na ČT, to byl masakrózní nářez*:D**:+*, David Zucker furt ještě umí*:)*
0 0
reagovat
imf: Tjn to jsem ani nevěděl, že je tu tolik romantických duší :D
474480
imf: Tjn to jsem ani nevěděl, že je tu tolik romantických duší *:D*
0 0
reagovat
imf: Nj, beztak pak bude kazdy den v soku behat ven, aby se vyvetral a zklidnil... A stejne to s nim bude lomcovat :D
474479
imf: Nj, beztak pak bude kazdy den v soku behat ven, aby se vyvetral a zklidnil... A stejne to s nim bude lomcovat *:D*
0 0
reagovat
:D
474478
*:D*
0 0
reagovat
Beztak jste ho vystrasili. Na takovy se musi pomalu... po jednom. ;)
474477
Beztak jste ho vystrasili. Na takovy se musi pomalu... po jednom. ;)
0 0
reagovat

tombac

Jajks, taky jsem zapomel na A Millionaires First Love nebo Crying Out Love... Ale co, je toho proste kupa a spolecne se vzdy seznam doplni ;)
474476
Jajks, taky jsem zapomel na A Millionaires First Love nebo Crying Out Love... Ale co, je toho proste kupa a spolecne se vzdy seznam doplni ;)
tombac
0 0
reagovat
t-gon: Nemuzu si pamatovat vsechno :) Jeste A Millionaires First Love stoji za zminku, nebo Wanee and Junah ci Scent of Chrysanthemums. A z Japonska Crying Out Love, in the Center of the World a Be With You, to jsou ultradojaky.

sobis87: Jo, to je kvalitka. Doporucil bych jeste gangsterske drama A Dirty Carnival. Nejenze je to vyborna sonda do zivota gangstera stredniho sledu, ale obsahuje i neskutecne intenzivni reze. I Douglase ten film nadchl.
474475
t-gon: Nemuzu si pamatovat vsechno :) Jeste A Millionaires First Love stoji za zminku, nebo Wanee and Junah ci Scent of Chrysanthemums. A z Japonska Crying Out Love, in the Center of the World a Be With You, to jsou ultradojaky. sobis87: Jo, to je kvalitka. Doporucil bych jeste gangsterske drama A Dirty Carnival. Nejenze je to vyborna sonda do zivota gangstera stredniho sledu, ale obsahuje i neskutecne intenzivni reze. I Douglase ten film nadchl.
0 0
reagovat
Nevite nekdo neco o filmu Silver Surfer, ktery na 2009 pripravuje Alex Proyas?? to ma byt solovka o surferovi? po ff2 by to potreboval:D
474474
Nevite nekdo neco o filmu Silver Surfer, ktery na 2009 pripravuje Alex Proyas?? to ma byt solovka o surferovi? po ff2 by to potreboval*:D*
0 0
reagovat
moje nejoblíbenější korea je stejně Bittersweet Life ...ten konec mě úplně rozsekal
474473
moje nejoblíbenější korea je stejně Bittersweet Life ...ten konec mě úplně rozsekal
0 0
reagovat
Nezapominat na Love Phobia (tady to sice sedlo ne uplne vsem (tombac ;) )), A Man Who Went to Mars, Temptation of Wolves, Welcome to Dongmakgol (i kdyz to neni uplne ze stejneho ranku) a jeste treba Sad Movie...
474472
Nezapominat na Love Phobia (tady to sice sedlo ne uplne vsem (tombac ;) )), A Man Who Went to Mars, Temptation of Wolves, Welcome to Dongmakgol (i kdyz to neni uplne ze stejneho ranku) a jeste treba Sad Movie...
0 0
reagovat
gorkij65: S Jun Ji-hyun je krome Il Mare a MSG vyborna jeste Daisy. Z podobneho ranku jako MSG je treba Almost Love, kde je vyborna moje oblibenkyne Kim Ha-neul. S tou bych vedle jiz uvedeneho Ditto doporucil jeste Too Beautiful to Lie a My Tutor Friend. Jeste skvele je Lover's Concerto s Cha Tae-hyunem, ktery ztvarnil hlavni chlapeckou roli v MSG. Doporucil bych jeste My Little Bride. Ostatni jihokorejske kvalitky ti uz napsal sobis87.
474471
gorkij65: S Jun Ji-hyun je krome Il Mare a MSG vyborna jeste Daisy. Z podobneho ranku jako MSG je treba Almost Love, kde je vyborna moje oblibenkyne Kim Ha-neul. S tou bych vedle jiz uvedeneho Ditto doporucil jeste Too Beautiful to Lie a My Tutor Friend. Jeste skvele je Lover's Concerto s Cha Tae-hyunem, ktery ztvarnil hlavni chlapeckou roli v MSG. Doporucil bych jeste My Little Bride. Ostatni jihokorejske kvalitky ti uz napsal sobis87.
0 0
reagovat
imf: Film slabsi, ale soundtrack naprosto uchvatny.
474470
imf: Film slabsi, ale soundtrack naprosto uchvatny.
0 0
reagovat
nezapominat na Windstruck... je sice uz slabsi, ale je od stejneho rezisera, se stejnou hlavni hereckou a (trochu) podobnym stylem.
474469
nezapominat na Windstruck... je sice uz slabsi, ale je od stejneho rezisera, se stejnou hlavni hereckou a (trochu) podobnym stylem.
0 0
reagovat
gorkij65: Classic, April Snow, Moment to Remember, Il Mare,Maundy Thursday, ...ing, Dongaan a mrtě dalších....všechny sou super, akorát sou už vážnější
474468
gorkij65: Classic, April Snow, Moment to Remember, Il Mare,Maundy Thursday, ...ing, Dongaan a mrtě dalších....všechny sou super, akorát sou už vážnější
0 0
reagovat

My Sassy Girl - Yeopgijeogin geunyeo

Wow, to je snad jediný slovo který po tomhle filmu můžu říct. Závěr filmu dostal pomalu víc než třeba Fight Club (a to je jeden z mých nejoblíbenějších filmů ;). Jako včera jsem viděl zase Annie Hall a i když vím že si zas tak podobné nejsou, tak mě tenhle film nadchnul o mnohem víc (woody měl ale zase skvělý vtip s vejci ;). Možná je to tím, že jsem to viděl před chvílí, ale filmy jako Láska Nebeská (a nemluvě o teenagerských filmech) se krčí v koutě vedle tohoto filmu :+. Vřele doporučuji , paráda. Jinak neviděli jste taky někdo podobný film z asijské kinematografie?
474467
Wow, to je snad jediný slovo který po tomhle filmu můžu říct. Závěr filmu dostal pomalu víc než třeba Fight Club (a to je jeden z mých nejoblíbenějších filmů ;). Jako včera jsem viděl zase Annie Hall a i když vím že si zas tak podobné nejsou, tak mě tenhle film nadchnul o mnohem víc (woody měl ale zase skvělý vtip s vejci ;). Možná je to tím, že jsem to viděl před chvílí, ale filmy jako Láska Nebeská (a nemluvě o teenagerských filmech) se krčí v koutě vedle tohoto filmu *:+*. Vřele doporučuji , paráda. Jinak neviděli jste taky někdo podobný film z asijské kinematografie?
My Sassy Girl - Yeopgijeogin geunyeo
0 0
reagovat
Pokud jde o toho Jesseho, tak musím souhlasit. Mě osobně to naprosto uhranulo a dost nadchlo, ale budu přitom rozhodně chápat všechny, co budou říkat, jaká že to byla nuda k po*rání :-)

Jinak mají ve Slováči skvělou metodu, jak donutit lidi, aby nechodili moc brzy do sálů. Pouštět zvukové ukázky z Pánské jízdy, s tím musíme začít i u nás. Lidi nám tam pořád lezou :D
474466
Pokud jde o toho Jesseho, tak musím souhlasit. Mě osobně to naprosto uhranulo a dost nadchlo, ale budu přitom rozhodně chápat všechny, co budou říkat, jaká že to byla nuda k po*rání :-) Jinak mají ve Slováči skvělou metodu, jak donutit lidi, aby nechodili moc brzy do sálů. Pouštět zvukové ukázky z Pánské jízdy, s tím musíme začít i u nás. Lidi nám tam pořád lezou *:D*
0 0
reagovat
Já si pak pustím Komando, abych dal tělu rovnováhu.;)
474465
Já si pak pustím Komando, abych dal tělu rovnováhu.*;)*
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se